FC Parma

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
azta :O

iszonyat nagy grat a Parmának <#worship><#worship>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

fsgh
beszarok és bejön a tipped:DDDDD

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Hegeace
<#worship><#worship><#worship>

Heló szia remélem hogy vagy

fsgh
hajrá hajrá:)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Fyrex
Gol! Parma 2, Fiorentina 0 Giuseppe Rossi (Parma) trasforma il tiro dal dischetto un tiro di sinistro palla indirizzata nel centro della porta.

AVANTI PARMA E SEMPRE!!!!!!!!!!!!!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
88' Rigore per Parma. Daniele Dessena e'stato atterrato in area di rigore.

Avanti Crociati!

Fyrex
Morfeo és Grella a pályán (H)

Avanti Crociati!

Fyrex
kezd elfogyni a körmöm ^^

még mindig vezetünk

Avanti Crociati!

Fyrex
45'+1' Primo tempo terminato, Parma 1, Fiorentina 0.

Avanti Crociati!

Hegeace
Avanti nektek !!!!

Heló szia remélem hogy vagy

Fyrex
Gol! Parma 1, Fiorentina 0. Giuseppe Rossi (Parma) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell'angolino in basso a destra. Assist di Igor Budan

SEMPRE PARMA!!!!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
igeeeen <#eljen>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Fyrex
IMÁDLAK ROSSI

Parma-Fio 1-0 Rossi!!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLL WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Avanti Crociati!

Fyrex
én megmondtam, ha nem szerzünk pontot, kajakra lefejelem az osztály ajtaját! :DDD

AVANTI PARMA!!!!!!!!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
ejj de csodás lenne egy hazai gyõzelem

Fyrex
11' Parma 0 - 0 Fiorentina

Avanti Crociati!

gabber_saviola
kb. AVANTI

Fyrex
csak tudnám mi a halálért kell nekem megszólalnom...

54' Reggina <2 - 1> Messina

Avanti Crociati!

Fyrex
52' Reggina 1 - 1 Messina

azthiszem a legjobb ha így marad, bár nem kéne a Regginának pontokat gyûjteni, de ha õk nyernek 4 pont az elõnyük a meccsünk elõtt, ha a Messina akkor meg õk beelõznek minket 1 ponttal

Avanti Crociati!

fsgh
mekkora az optimizmus:)

Fyrex
FT Parma 2 - 0 Fiorentina

szvsz... :)

Avanti Crociati!

fsgh
FT Parma 2 - 2 Fiorentina

szvsz...

Fyrex
20:30 Parma ? - ? Fiorentina

Avanti Crociati!

fsgh
hajrá:)

Fyrex
nincs mese, nyerni kell, AVANTI PARMA!!

Avanti Crociati!

gabber_saviola
PARMA (4-3-2-1): Bucci; Coly, Couto, Contini, Castellini; Parravicini, Cigarini, Bolano; Rossi, Muslimovic; Budan.
In panchina: De Lucia, Ferronetti, Bocchetti, Paponi, Perna, Paci, Kutuzov.
Allenatore: Claudio Ranieri

CATANIA (4-3-3): Pantanelli; Lucenti, Sottil, Minelli, Vargas; Izco, Edusei, Millesi; Corona, Spinesi, Caserta.
In panchina: Spadavecchia, Stovini, Cesar, Biso, Iannelli, Plasmati, Biagianti.
Allenatore: Pasquale Marino

Fyrex
köfi, indulok sírni hozzátok

Avanti Crociati!

Fyrex
tudom, örültem is mikor hazaértem, AVANTI PARMA!!!

Avanti Crociati!

Fyrex
ott a pont ^^

Avanti Crociati!

Fyrex
köfi de szm vótmá ^^

Avanti Crociati!

fsgh
<#worship>

gabber_saviola
nah legalább Ti nyertetek, gartulálok

Parma - Livorno

Rossi 90'

szerencse, de gratulálok :)

gabber_saviola
:DDDDDDDDdddddddd

5w0rdf15h
nemvok rendszeres topic olvasó -.- ja és neszóljábe ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
vaksee vagy Levi? :ASDassad

5w0rdf15h
Fyrexnek ^^

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
Parma-Livorno: Probabili formazioni
Questa le probabili formazioni di Parma e Livorno, in campo alle ore 15 allo stadio "Ennio Tardini":

PARMA (4-3-3): Bucci; Coly, F.Couto, Contini, Castelini; Dessena, Parravicini, Cigarini; Gasbarroni, Budan, G.Rossi
Allenatore: Claudio Ranieri

LIVORNO (4-4-1-1): Amelia; Grandoni, Pavan, Galante, Pasquale; Pfertzel, Morrone, Passoni, A.Filippini; Fiore; C.Lucarelli
Allenatore: Fernado Orsi

Arbitro: Dondarini

Fyrex
minden jó pléja megfordult nálunk, nemhiába ^^

Avanti Crociati!

gabber_saviola

Ájmó még mikor a Parmában volt

báttyó02
:O

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Fyrex
ez nyilvánvaló

de két éven belül simán eltudnám képzelni h itt köt ki

Avanti Crociati!

fsgh
neeem mai...amúgy ne értsd félre nem jövõre vagy ilyesmi...gondolom le akar vezetni a Parmánál...vagyis ott akarja befejezni a karierjét...(ki tudja meddig akar játszani de szvsz olyan 33éves kora körül tervezné a visszamenetelt)

Fyrex
az biztos h elélvezek ha visszajön

mindigis nagy kedvenc volt, szeretettel várnám vissza

de ugye nem árpilis 1-jei a hír?

Avanti Crociati!

ForzaInter
lehet hogy a parmához megy???

Yo, Bitch!

fsgh
Inter Milan's Crespo keen on Parma return

Inter Milan's on-loan Chelsea striker Hernan Crespo admits he would like to end his career with Parma.

Crespo said: "Parma has been a huge influence on my career. Now I want to confess, I'd like to close my career with Parma. Goodness knows if it would be possible - or even if they'd want me."

ForzaInter
hú megtaláltam ezt a topikot is,jól játszotattok, grat!

Yo, Bitch!

Fyrex
gratulálok a csapatnak, nem féltünk játszani, az erõsebb csapat gyõzött sajnos

de csak így tovább, a pontok jönni fognak, csak játszani kell a játékunkat

AVANTI PARMA

Avanti Crociati!

Fyrex
nemtudom Gasbarroninak az elméje sérült vagy a bokája, de hogy lõni nem tud csak ívelgetni meg emelni az mostmár biztos... sajnálom h ezt kell mondjam

Avanti Crociati!