FC Parma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
nah mondjuk Morfeo kifügyülése egy undorító dolog az Inter szurkolóitól
nem mintha egy ilyen csapattól többet várna az ember
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Inter Parma
54.2% Possesso Palla 45.8%
0 Gol Segnati 0
17 Azioni Attacco 9
4 Tiri in Porta 4
7 Tiri Fuori Porta 3
6 Tiri Bloccati 2
4 Corner a Favore 0
4 Falli Commessi 10
2 Fuorigioco 0
0 Ammonizioni 1
0 Espulsioni 0
8 Tackles 10
87.5% Tackles Vinti 80.0%
81.9% Accuratezza Passaggi 76.6%
Avanti Crociati!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
54.9% Possesso Palla 45.1%
0 Gol Segnati 0
11 Azioni Attacco 8
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
AVANTI PARMA
Avanti Crociati!
Inter-Parma: Probabili formazioni
Inter (4-3-1-2): 1 Toldo, 13 Maicon, 16 Burdisso, 23 Materazzi, 6 Maxwell, 19 Cambiasso, 4 Zanetti, 5 Stankovic, 7 Figo, 10 Adriano, 18 Crespo.
In panchina: 12 Julio Cesar, 2 Cordoba, 11 Grosso, 15 Dacourt, 21 Solari, 9 Cruz, 20 Recoba.
All. Mancini.
Parma (4-4-2): 5 Bucci, 26 Ferronetti, 28 Paci, 24 Couto, 14 Contini, 18 Gasbarroni, 21 Cigarini, 55 Parravicini, 7 Castellini, 8 Rossi, 20 Budan.
In panchina: 23 De Lucia, 80 Bocchetti, 25 Perna, 4 Dessena, 6 Bolano, 10 Morfeo, 9 Muslimovic.
All. Ranieri.
Arbitro: Farina di Novi Ligure. (F)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
vannak videóim, majd feltöltök párat
.gifben is megfelelnek a gólok?

Avanti Crociati!
Ha vki tudna hely(ek)et mondani, ahonnan le tudnék tölteni Parma gólokat (leginkább mondjuk az elmúlt pár évbõl), akkor azt megköszönném. A 2004-2005-ös gólok megvannak úgy tûnik, úgyhogy az az elõttiek kellenének nagyon. Kösz.
Forza Parma, remélem nem estek ki!
Amici di nessuno...
19' <1 - 0>1 - 0> A. Gasbarroni
Interwetten.com - 30% Bonus Copyright © 1998-2007 LiveScore.com
:)
In panchina: 23 De Lucia, 25 Perna, 80 Bocchetti, 6 Bolano, 13 Grella, 10 Morfeo, 9 Muslimovic
Allenatore: Claudio Ranieri
SIENA (4-3-2-1): 1 Manninger; 73 Bertotto, 90 Portanova, 83 Rinaudo, 3 Molinaro; 77 Antonini, 6 Codrea, 8 Vergassola; 35 Cozza, 7 Frick; 32 Maccarone
In panchina: 18 Benussi, 46 Gastaldello, 2 Negro, 5 Brevi, 23 Eremenko, 20 Locatelli, 9 Corvia
Allenatore: Daniele Beretta
Arbitro: Tagliavento
(A)
FT Atalanta <1 - 1>1 - 1> Parma
52' <1 - 0>1 - 0> M. Defendi
87' <1 - 1>1 - 1> F. Coly
LINK
jah és Avanti Parma
Avanti Crociati!
Atalanta (4-4-1-1): 27 Calderoni, 6 Bellini, 16 Rivalta, 2 Talamonti, 19 Ariatti, 34 Defendi, 26 Migliaccio, 5 Donati, 21 Tissone, 72 Doni, 9 Zampagna.
In panchina: 18 Ivan, 80 Carrozzieri, 8 Bernardini, 23 Abejon, 7 Bombardini, 79 Ferreira Pinto, 10 Ventola.
Allenatore: Colantuono.
Parma (4-3-2-1): 5 Bucci, 26 Ferronetti, 24 Couto, 14 Contini, 7 Castellini, 6 Bolano, 21 Cigarini, 55 Parravicini, 18 Gasbarroni, 8 Rossi, 9 Muslimovic.
In panchina: 23 De Lucia, 25 Perna, 3 Cardone, 80 Bocchetti, 33 Coly, 4 Dessena, 11 Kutuzov.
Allenatore: Ranieri.
Arbitro: Giannoccaro di Lecce (F)
hát ez van, elgalább az 1 pont megvan, de ezzel megint nem haladtunk elõre :(
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
nem hiszem eeel :((((
Avanti Crociati!
AVANTI!!!!
Avanti Crociati!
:(((((((( nah gyerünk észheztérni egyenlítést akarok még ebben a félidõben!
Avanti Crociati!
most már gyõznünk kell, hazai pálya, reggina, minden adott!
!!!AVANTI PARMA!!!
Avanti Crociati!
-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...
Parma (5-3-2): 5 Bucci, 26 Ferronetti, 28 Paci, 24 Couto, 14 Contini, 7 Castellini, 6 Bolano, 21 Cigarini, 55 Parravicini, 8 Rossi, 20 Budan.
In panchina: 23 De Lucia, 33 Coly, 80 Bocchetti, 4 Dessena, 19 Pisanu, 18 Gasbarroni, 9 Muslimovic.
All: Ranieri.
Reggina (3-5-2): 30 Campagnolo, 4 Giosa, 13 Lucarelli, 6 Aronica, 20 Mesto, 25 Vigiani, 8 Tognozzi, 19 Tedesco, 23 Modesto, 17 Amoruso, 9 Bianchi.
In panchina: 99 Puggioni, 5 Di Dio, 7 Esteves, 16 Amerini, 10 Foggia, 18 Nielsen, 34 Missiroli.
All: Mazzarri.
Arbitro: Farina di Novi Ligure. (F)
hát ezt hozni kellett volna, mind1 a Parmának bent kell maradni és bent is fog
nah ez aminek nem örülök, nyerni kellett volna ezen a meccsen :(
de nem adjuk fel, AVANTI!!!
Avanti Crociati!
el vagyok foglalva, nem nagyon ezsgézek, még egy csomó privátot is el kéne olvasni, de lusta vok... :)
Avanti Crociati!