Mitől vagy boldog?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert én "igen".
Kb 3-4 éves lehettem, amikor fateromék nem engedtek be a szobába, mert azt mondták, hogy most díszítik a fát az angyalok. Egyszer csak azt mondták, gyorsan menjek be, mert még láthatok egyet az ablakból. Faterom felemelt, és hidd el "láttam" ahogy fehér csillogó ruhában elrepült az égen.
No nem vagyok gógyis, tudom, hogy csak elképzeltem, de szép volt.😊)
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Walk the Talk.
xD
Az nagyon finom, fõleg a rakottpalacsinta.😄
Walk the Talk.
Gratula, mert kevesen dicsekedhetnek ezzel.😊
Walk the Talk.
Tod itt az ideje a karácsonyi sütögetésnek!
tegnap vittem be osztálykarácsonyra egy kis mézeskalács sütit....5 perc alatt elfogyott az 50 darab csodálkoztak rajta hogy én csináltam..😄D
és mondták húúú nagyon finom meg minden..😄
Most meg majd islert csinálok..😄
xD
Valamit valamiért. Kockáztass.😊)
Walk the Talk.
Walk the Talk.
Figyeld meg bejön!
Még lehet, hogy nekem kell félni az inkvizíciótól /ez hosszú volt/.😊)
Walk the Talk.
Légyszi!!😊)
Walk the Talk.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
bemutathatnád 😛
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
ha megtanulod, akármit elérsz egy férfinál 😄
xD
helló
bye
Meg köcsögök miatt nem kell padlótfogni, most egy ilyen miatt legyek szomorú?! Na neeem...😊 Úgy se leszek sokáig egyedül, teszek én róla..😄
xD
xD
Olyan boldog vagyok, hogy el sem tudod képzelni (én meg nem tudom szavakba foglalni)!!!
Kár, hogy sose írsz... 😊))
AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I
<#wave>#wave>
Walk the Talk.
Walk the Talk.
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
rohadt köcsög hogy fulladna meg....:@
xD
na de a tegnapi nap se volt semmi kiakadtam kissé...:S totál padlóra vágott...😞
xD
Csak kérdem. Attól félted, hogy bulizik, vagy hogy iszik?
De ha szeret, biztos be is tartja a szavát.
<#integet2>#integet2>
Walk the Talk.
Jujj most visszont aggódok, nem nagyon fogok tudni aludni..:S
Párom bulizni van és féltem...😞 elõbb beszéltem vele telefonon....mondta persze hogy bízzak benne meg szeret meg minden....de félek hogy nehogy rá vegyék a haverjai hogy ittasan vezessen, nem lenne jó ha legközelebb már a korházba kéne hozzá menjek..😞 DE mondta hogy nem fog úgy vezetni, hát remélem hogy lesz annyi esze...:S
xD
Mondd miért van az, hogy más-más stílusban írsz más-más topic-ban?
Ha hallgatsz rám, ez sokkal jobban jellemzõ Rád.
Drukkolok Neked, és a Boldogságodnak!!!
<#integet2>#integet2>
Walk the Talk.
xD
aztán azért,mert pár cucc megjött az uj gépre,aztán még fog jönni pár db,és összerakom a gépet,és boldogon használom.^^
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha egy hét öt nap henyébõl állna becsülnénk annyira??
Walk the Talk.
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
És ez dühítõ!
Walk the Talk.