Mitől vagy boldog?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te láttál-e már angyalt? Nem a tükrödben.😊)
Mert én "igen".
Kb 3-4 éves lehettem, amikor fateromék nem engedtek be a szobába, mert azt mondták, hogy most díszítik a fát az angyalok. Egyszer csak azt mondták, gyorsan menjek be, mert még láthatok egyet az ablakból. Faterom felemelt, és hidd el "láttam" ahogy fehér csillogó ruhában elrepült az égen.
No nem vagyok gógyis, tudom, hogy csak elképzeltem, de szép volt.😊)

Walk the Talk.

Brigicsaj
Hm....az is nagyon fincsi én is imádom! 😊)
Tényleg egyezik az ízlésünk ebben..😛

xD

És tudod mit szeretek még? A szilvalekváros gombócot.😄

Walk the Talk.

Hát az izlésünk tökre1 / legalább is ebben /!😊)

Walk the Talk.

Brigicsaj
olyat is soxor csináltam már...😊 meg palcsi tortát..😛 csoki, meg vanilia, meg eper pudingot kentem közé így felválltva és a tetejére csoki...😛 hmm....nagyon fini volt..😊) mondjuk nekem a kakaós palacsinta a kedvenc..😊)

xD

Süss palacsintát.
Az nagyon finom, fõleg a rakottpalacsinta.😄

Walk the Talk.

Brigicsaj
köszönöm..😊)

xD

Hát ha Te tudsz sütni, és fõzni, eleve nyerõ csaj vagy!

Gratula, mert kevesen dicsekedhetnek ezzel.😊

Walk the Talk.

Brigicsaj
nincs nekem arra pénzem....meg ma itthon rohadok....sütit sütök nemsokára....úgy 5körül sztem neki kezdek....amint felébredtek anyámék...😊
Tod itt az ideje a karácsonyi sütögetésnek!
tegnap vittem be osztálykarácsonyra egy kis mézeskalács sütit....5 perc alatt elfogyott az 50 darab csodálkoztak rajta hogy én csináltam..😄D
és mondták húúú nagyon finom meg minden..😄
Most meg majd islert csinálok..😄

xD

Ingyenlottó nem nyerõ!
Valamit valamiért. Kockáztass.😊)

Walk the Talk.

Brigicsaj
hát ingyenlottón megtehetem..😄

xD

Aki mer az /vagyis TE / nyer!!!😊

Walk the Talk.

Brigicsaj
honnan tod? vagy gondolod? 😊)

xD

Egy tipp: ezen a héten tedd meg a szüliszámaidat !

Figyeld meg bejön!

Még lehet, hogy nekem kell félni az inkvizíciótól /ez hosszú volt/.😊)

Walk the Talk.

Brigicsaj
nem, azt sajna nem tom..😊

xD

Tudod a lotto számokat??
Légyszi!!😊)

Walk the Talk.

Brigicsaj
😄DD

xD

PíszLávJuniti
az inkvizícióval vigyázz 😄

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Brigicsaj
😛 ááá azt azok tudják akik megérdemlik..😛 csak nekik mutatom meg tudományomat,....😛

xD

PíszLávJuniti
igen??
bemutathatnád 😛

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Brigicsaj
én mást tok jól...😛😄DD

xD

PíszLávJuniti
de mennyit gyakorolhatja 😊
ha megtanulod, akármit elérsz egy férfinál 😄

Brigicsaj
az aztán komoly hogy rezegteti a picsáját..😄DD

xD

PíszLávJuniti

Brigicsaj
így van..😊 Én igazán boldog kb féléve voltam...😊 Azota csak jó kedvem van...(mondjuk nálam ez alap) vannak jó és rossz napok, de igazán felszabadultan boldog április és július eleje között voltam..😊

xD

Brigicsaj
heyo..😊😛

xD

Helló. 😊 És én is köszönök. Boldogság a téma, hmm? Én már... nem is emlékszem, mikor voltam utoljára igazán boldog. Tán egy éve és egy hete. Az engem körülvevõ emberek abszolút ostobasága, logikátlan gondolkodása, hülye érvelése, és egyeseknek csupán a puszta közelléte az õrületbe kerget. Hát, nem igazán jó alapok egy boldog élethez, azt megmondhatom. :/
PíszLávJuniti
heló ?😊

Brigicsaj
szija
bye..😊)

xD

PíszLávJuniti
sziasztok
helló
bye

Brigicsaj
jó az mikor volt már...😄 igazából most is boldog vagyok...nem rázott meg hogy ennek a kapcsolatnak vége lett....1 hét után furi is lenne....😄
Meg köcsögök miatt nem kell padlótfogni, most egy ilyen miatt legyek szomorú?! Na neeem...😊 Úgy se leszek sokáig egyedül, teszek én róla..😄

xD

Brigicsaj
nem is kell már meneküljek..😄 háhh szakítottunk a csávókával...közös megegyezés alapján, neki se meg nekem se volt így jó.....

xD

Cairass
Kedves echinacea!

Olyan boldog vagyok, hogy el sem tudod képzelni (én meg nem tudom szavakba foglalni)!!!
Kár, hogy sose írsz... 😊))

AMD Athlon X2 5200+ (2.7 GHz) CPU I M61 PME-S2 M.Board I DDR2 800 MHz Kingston RAM I GeForce 9600 GSO Extreme 384MB VGA I 160GB Maxtor HDD I Pioneer DVD-RW I XP SP3 I

Hanga
im so happy...

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

De azért ne feledd, drukkolok, hogy megtaláld, aki igazán szeret Téged!
<#wave>

Walk the Talk.

Nem igazán értelek. Miért akarsz erõvel ahhoz kapcsolódni, aki nem édemel meg Téged. Nincs választási lehetõséged? Azért erõsen durvának találom, ha valakinek / akit szeretek/ megigérek valamit, és utána tojok rá. Körülöttem vannak, akik bele tudnak merülni a piába. És még arra büszkék, hogy be tudnak okádni. Hát ahhoz nem kell sok gógyi. Addig iszok míg holt taj nem leszek. Szerintem / nem fontos az én véleményem / menekülj az erõsen vedelõ hapiktól, mert ez még csak a kezdet. Elég sok példát látok magam körül.

Walk the Talk.

n3whous3
Fúúú! Itt aztán mindenki tudja, hogy mit akar! Csak így tovább <#eljen>

púúúúú

Tetsuo
A #1148ban írod, h a tegnapi nap jó volt, itt meg.. <#idiota>

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Brigicsaj
jó még se...😄DD nagggyon keméééény....😄

xD

Brigicsaj
Hát asszem ennyi volt, kész vége ennek a "hosszú" kapcsolatnak....
rohadt köcsög hogy fulladna meg....:@

xD

Brigicsaj
Én attól féltettem hogy ne vezessen ittasan.....mert bulizni akar bulizzon, inni akar, igyon, de bebaszva ne vezessen mert nem szsretném korházba látni...
na de a tegnapi nap se volt semmi kiakadtam kissé...:S totál padlóra vágott...😞

xD

Hanga
hánem

Tudod említettem, mi /fiúk/ sokkal jobban szeretjük a csajos csajokat. Ugye érted?
Csak kérdem. Attól félted, hogy bulizik, vagy hogy iszik?
De ha szeret, biztos be is tartja a szavát.

<#integet2>

Walk the Talk.

Brigicsaj
nem tom..😄 lehet a témához való hozzáállásom miatt..😊)
Jujj most visszont aggódok, nem nagyon fogok tudni aludni..:S
Párom bulizni van és féltem...😞 elõbb beszéltem vele telefonon....mondta persze hogy bízzak benne meg szeret meg minden....de félek hogy nehogy rá vegyék a haverjai hogy ittasan vezessen, nem lenne jó ha legközelebb már a korházba kéne hozzá menjek..😞 DE mondta hogy nem fog úgy vezetni, hát remélem hogy lesz annyi esze...:S

xD

Brigi!
Mondd miért van az, hogy más-más stílusban írsz más-más topic-ban?

Ha hallgatsz rám, ez sokkal jobban jellemzõ Rád.
Drukkolok Neked, és a Boldogságodnak!!!
<#integet2>

Walk the Talk.

Brigicsaj
Jajj én most nagyon boldog vagyok...😊 de tényleg..😊 vasárnapom jó volt, meg a tegnapi napom is....😄 és remélem a holnap is jó lesz..😄

xD

Doomista
én attol,hogy végre nem kell felkelnem 7:00-kor,hanem aludhatok 10:00-ig kb...
aztán azért,mert pár cucc megjött az uj gépre,aztán még fog jönni pár db,és összerakom a gépet,és boldogon használom.^^

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

De azért nem gondolod, hogy ennek is van valami értelme.
Ha egy hét öt nap henyébõl állna becsülnénk annyira??

Walk the Talk.

Hanga
hát igen, máshogy kellene elostani a napokat, talán pont forditva...

Csak amilyen hosszú a hét, olyan rövid a vége.
És ez dühítõ!

Walk the Talk.