SG-re írt programok

Oldal 1 / 14Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
elõvettem ezt a régi scriptet, újra felraktam a Imagemagick-et, de nem akar mûködni, pixeles, 10-en KB méretû képek lesznek :/
már megy

allowScriptAccess="sameDomain"-ezt kellett always-re átírni. 😊

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Én csak gyors beírtam egy üres html-be, és nekem mûködik normálisan...
Maximus4
Szerintem azért,mert amit te betettél sem mûködik😞

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

1 problem, hogy a linkek így nem mûködnek. 😞

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

köszönöm. 😊

Maximus4
Valahogy így.Természetesen a méreteket és a háttérszínt lehet változtatni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
<embed src="http://www.drklan.hu/p4f_banner/p4f_banner.swf" quality="high"
bgcolor="#E1EBF3" width="750" height="350" name="banner" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain"
allowFullScreen="false" type="application/x-shockwave-flash"
pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" /> </embed>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

sziasztok.

ezt hogyan tudnám ide sg-re betenni bannernek?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Desiderata
Desiderata
szeretem automatizálni a dolgokat, legyen meg a lehetõsége a gyors SG használatnak
mondjuk SG-nek lenne a feladata ilyen tool-okat írni, csak ugye nem teszik meg
azért jó ide feltölteni, mert relatív nagy képet enged és évtizedek múlva is elérhetõek (ez mondjuk lehet hátrány is)
cSuwwi
ejjpazzmeg 😄DD
mondjuk ezt én se értem miért erõlteted hogy ezen a korlátolt szaron legyen mindenáron

shit happens

MerlinW
Nekem mondjuk eszembe sem jutna SG-t használni feltöltéshez ilyen szinten (se)... Regisztrálj egy ingyenes tárhelyet, és ott a saját kis szervered x GB hellyel, korlátozások nélkül, ahonnan linkelhetsz.

[merlinw.org]

Desiderata
amíg nem találok jobbat addig ezt használom
cSuwwi
jah, nincs sessionod, ezért nem engedi
ha van benne olyan beállítás hogy belépés, akkor azt állítsd be
amúgy meg jobban jársz ha vmi szerver oldali nyelven írsz egy uploadert belépéssel

shit happens

Desiderata
Ismertek olyan programot amivel csoportosan lehet képeket feltölteni SG-re?
Rightload elvileg ilyen BBcode linket is készít, ami nagyon kényelmes lenne
csak nem sikerült beüzemelnem, gondolom mert úgy érzi nem vagyok bejelentkezve
ezekkel a paraméterekkel próbáltam:

FireUploader FF kiegészítõt se tudtam mûködésre bírni

esetleg valami más lehetõség?
Desiderata
köszi! elvileg így mûködik

convert "*.jp*" -geometry 750x750 -quality 100 -define jpeg:extent=190kb "kesz/kesz.jpg"
Dj Faustus
Desiderata
tudnátok olyan parancssoros képkonvertálót ajánlani, ami az adott könyvtárban található képeket átkonvertálja 750 pixel szélesre, de ha a kép magasabb mint a szélessége akkor 750 pixel magasra, és a képet jpeg-be menti legjobb minõségben, de 200 Kbyte alatt (vagyis hogy SG-re VIP-el feltölthetõ legyen)
pointer4
Nincs limit, hogy maximálisan 10 képet lehet csak beszúrni (SG) ?
cSuwwi
és majd beszúrok 15 képet egymás után, hogy kirakjam a nagyot? omg
inkább töltsd fel máshova ahonnan nem törlik, biztosabb megoldás

shit happens

kép feltöltése anélkül hogy VIP lennél

1. ellátogatsz ide
2. feltöltöd a képet
3. beállítod hányszor-hányas legyen, pl. 3*3 v. 4*4
4. Process gomb
5. letöltés

voilà, máris készek a 20 KB alatti képdarabok
feltöltöd SG-re
és örökké ott marad a képed amíg SG létezik!

Aquir
de ramaty kifogás! :p

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

azt hiszem valami biztonsági izé miatt<#fejvakaras>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Aquir
Azám, nézz szét a világban!

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

birdo
Megszorítások lennének ??

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Aquir
A videó beszúrásra miért szûnt meg a széles változat?

Desiderata
köszi szépen! belevetem magam a témába
Dj Faustus
Az <iframe>-et tartalmazó oldalban stíluslapokkal nem.
Maximum esetleg Javascript segítségével el tudod érni a soron belüli keretben levõ dokumentumot - de ott is inkább domainen belül.

Bõvebben:
http://stackoverflow.com/questions/583753/using-css-to-affect-div-style-inside-iframe
http://www.dyn-web.com/tutorials/iframes/
http://softwareas.com/cross-domain-communication-with-iframes

Desiderata
egy olyan kérdésem lenne, ha iframe-ben beszúrok egy honlapot (pl. SG) akkor tudok annak a kinézetén módosítani? stíluslapokkal mi-egymással?
N o N a m e
419. vagyok? 😮 😄
Desiderata
igen, ez igaz
cSuwwi
egy moderátor segítségével egyszerûbben és pontosabban is megoldható lenne
kell egy modi acc, mivel nekik látszik a profil oldalon a kommentszám
aztán írni kell egy olyan scriptet, ami a felhasználókeresõ alapján (csak végigmenni a betûkön abc-ben úgyis mindet listázza) kikeresi a profilokról ezt a számot.

mondjuk másodpercenként 1-et lekérve a 319000 tagból, az 3.7 nap (nem lesz pontos, de a mostaninál nagyságrendekkel pontosabb)

shit happens

Benny04
köszi

Desiderata
Benny04
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

This limit is reached.

Desiderata
végül elég volt a memória, mert csak 31 ezer az aktív felhasználó, többiek csak beregisztráltak ezek szerint
itt megnézhetitek az eredményt
Desiderata
igazad van, adatbázisra nem is gondoltam, megpróbálom...
autoszimulator
legegyszerûbb lenne belepakolni az adatokat egy adatbázisba, esetleg ha sok a bejegyzés, akkor több táblába. aztán akkor ott szimpla lekérdezésekkel megtudhatsz sok mindent, de ha ezt nem akarod, akkor írhatsz programot is valamilyen nyelven. Az adatbázist könnyebb kezelni minden nyelven, mint egy txt-t és a tömböket...

.: mobilize.hu :.

Lyukasbogrács
a PHP-nak remek szövegkezelõ függvényei vannak, nagyságrenddel könnyebb, mint a Delphi/Pascal...

Desiderata
mondjuk lehet nem Delphi-vel kéne próbálkoznom...
Desiderata
én úgy gondoltam, hogy egyszer végigmegyek a fájlon és ha nem volt felvéve az adott név akkor felveszem a tömbbe, ha volt akkor a számlálóját eggyel növelem
csak nem tudok a memóriába akkora tömböt lefoglalni

lényegében mindegy, hogy egyszer vagy többször járom-e be a fájlt, de az adattárolással van problémám

de értem mit mondasz, megtalálom xy-t és megkeresem az összes elõfordulását
de a neveket akkor is tárolnom kell valahol
MerlinW
Beolvasod az elsõ nevet, strpos vagy strstr-el végiggurulsz a text fájlon és számolod a találatokat, következõ név, és újra. 2 ciklussal 5-6 sorban kivitelezhetõ.

[merlinw.org]

Desiderata
és van kedved írni egyet 😉 nekem kevés hozzá a memóriám
arra gondoltam hogy tömbben tárolom, csak a 300 ezer elemtõl behalt, arra is gondoltam hogy simán fájlba kiírom az egyes felhasználók nevével de nem mindenkinek alkalmas a neve fájlnévnek, pedig az kényelmes lenne mert csak fájlméret alapján kellene egy dir parancsot kiadni
MerlinW
Jah, arra nem ismerek programot, max írni tudok egyet😊

[merlinw.org]

Desiderata
nem megszámozni hanem megszámlálni szeretném, hogy xy hányszor szerepel a listán
nem tudom erre gondoltál-e
MerlinW
bármilyen text editorral, amiben van sorszámozás. Akár wordpad, excel.

[merlinw.org]

Desiderata
kiszedtem a html-bõl a usereket, most van egy text fájlom a nevekkel, hogyan lenne érdemes megszámlálni õket? esetleg valami program hozzá? tanácstalan vagyok <#nemtudom><#help>
Lyukasbogrács
Mostantól lehet "fícsör" is <#smile> (ha tudomást szereznek róla)

MerlinW
Sortöréssel van zárva a tag😊

[merlinw.org]

cSuwwi
ez nem bug, ez fícsõr 😊
a keresõben gondolom pregmatch-os img tag ellenõzés van, és mivel hibásan van ez az img tag megadva a topikban (hiányzik a vége), nem veszi figyelembe, a böngészõ meg kiegészíti

shit happens

Oldal 1 / 14Következő →