SG-re írt programok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Desiderata
MerlinW
Aham, Te pedig bepakolnád a 80+ezer toikot az adatbázisba, úgy hogy kiválogatod az értelmes topikokat😊 Jó munkát😊 Egyébként én tuti nem használnám😊

[merlinw.org]

akyyy
semmi köz nem kell hozzá, userek írnák meg a kedven topkjainak cimét, nevét, urljét.

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Lyukasbogrács
egyszerûbb lenne írni egy újat... bár én inkább arra várok mikor lesz ezsgén valami ajaxos megoldás, mert ez a folyamatos oldalfrissítgetés nem kóser, se kliensoldalon, meg gondolom szerveroldalon se.

MerlinW
Attól, hogy megvan a "motor" (hülye lesz odaadni), attól még közöd sem lesz az SG szerveroldalához.

[merlinw.org]

akyyy
csupán a "MORORT" KELL Elkérni a csávóütól kikeresem a topikját, ha jobban leszek, perpill olyan vagyok mint egy agyhalott zombee😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

MerlinW
Na ez az a projekt, amit ingyen senki sem fog megcsinálni az SG kedvéért😊
Az adatbázis nélkül nem igen lehet hatékonyan megoldani.

[merlinw.org]

Desiderata
<#eljen> ez tényleg jó ötlet, mint a last.fm zenénél, vagy torrent oldalakon is van ilyesmi
csak a mesterséges intelligenciában kellene elmélyedni hozzá
esetleg úgy lehetne hogy kik azok a userek akikkel a legtöbb egyezésed van kedvencek között és kiadni azokat a topikokat amik nincsenek neked
vagy ti milyen algoritmusra gondoltatok?
egyébként ezt érdemes lenne St-nek is megírni!
akyyy
inkább valami topik ajánló kéne. multkor nyilt egy topik sorozatokról, kérte az user, hogy irjuk be miket nézünk, és ebbõl majd tudunk magunknak ajánlatot kérni.

ugyanilyen kéne sg-re is. beirjuk milyen topikok vannak a kedvencek közt, vagy amiket gyakran látogatunk, és ha lesz elég adat, akkor lehet találunk olyan topikot amirõl nem is tudtuk hogy létezik, pedig lehet a kedvencünk lenne.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MerlinW
Mármint letöltesz 86ezer topikot, és 17millió hozzászólást? Sok szerencsét hozzá😄 Egyszerûbb lenne elkérni St-tõl a statisztikát. Mert ugye az SG számolja a hozzászólásokat csak eltüntették a profilból, mert arra gizdult mindenki.

[merlinw.org]

Desiderata
felmerült hogy kéne készíteni egy toplistát a legtöbbet post-oló userekrõl, akinek bármi ötlete van szóljon, eddig odáig jutottam hogy összes topikot letöltöm, majd kellene írni egy scriptet ami a usereket kiszedi a html-bõl
Aquir
már zöld

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Rage47
tf2 topikban nézd meg
Aquir
De a Videó gomb háttere akkor legyen zöld/narancssárga, stb 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

cSuwwi
gombnyomásra ugyanúgy megy mint eddig, illetve van a videó gomb
a változás annyi, hogy ha van egy linked a szövegben, akkor ha kijelölöd a linket és rányomsz a kép/url/videó gombra, akkor nem ugrik fel a popup és szúrja a végére, hanem popup nélkül átalakítja azt linkké. sokkal kényelmesebb

shit happens

Aquir
köszönjük egyébként is a scriptet, bár az oldalon lévõ scriptben nem látok változást

cSuwwi
zöld lett

shit happens

Aquir
akkor cseréld le pls, narancssárga/piros háttérrel, akárhogy, mert csak problémákat, más topikban felesleges hozzászólásokat fog szülni 😊

cSuwwi
a gombot az sg-re tettem fel, de cserélhetõ. én is gondoltam már rá

shit happens

Aquir
Köszönjük
Nem cserélnéd a gomb hátterét (pirosra, akármire), mert juszt sem tûnik fel ha egy topikban ilyen szerepel, ugyan változtatható, de más lehet nem fog gondolni erre, és úgyis a te oldaladról töltik 😊

cSuwwi
megy a régi módon is, meg kijelölt szöveggel is, így van értelme

shit happens

cSuwwi
megtaláltam a hibát, javítva 10.51 alatt is

shit happens

Rage47
hm, akkor mégsem müködik rendesen ezek szerint operában :p
nekem is csak a szöveget kijelölve megy, azt hittem így kell müködnie😊
cSuwwi
mit csináltál vele?
mert 10.51-el nekem se megy 😄

rákattintok és semmi, de a beírt szöveget kijelölve megy

shit happens

Rage47
ja semmi, hülyeséget írok, inkább húzok aludni😄
müködik😊
és nagyon köszi, rakom is a topikokba:p
Rage47
10.51 van nekem, és nem reagál vmiért a gombokra, hmm
cSuwwi
azért csináltam meg, mert sose fog elkészülni.
sztem ez is teljesen jó megoldás, terjesszétek el, akkor magatokon is segítetek ^^

shit happens

cSuwwi
hmm

most néztem meg 10.5-ös operával és mûködik...
szóval jó, a régebbi operákkal nem fogok pöcsölni, sry

shit happens

akyyy
ilyen kéne magáb az sg-be is. nemigaz h nem tudják megoldani😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

cSuwwi
azzal nem is hiszem hogy fog, mert a kijelölésre nem volt megoldás -.-
de sima beszúrásnak (mint eddig) kéne mennie

ha vki talál/tud opera alá kurzor pozicióra beszúrást, beteszem

shit happens

Rage47
operával mintha nem mûködne
cSuwwi
Na a link meg kimaradt. -.-

SGTools

shit happens

cSuwwi
Csináltam egy kis SG "bugfixet" mára is, ez már nagyon idõszerû volt.

Ezúton prezentálnám a nemes egyszerûséggel csak SG Ultimate Insert Tool-ra keresztelt scriptet. 😄

Javított kép/url/flash beszúrás. Nemcsak gombnyomásra, hanem a megírt és kijelölt szöveg is tetszõlegesen kép linkre/linkre/flash linkre cserélhetõ. URL beszúrásnál, ha nem adsz meg nevet, akkor az url lesz a neve (ez egy sg bug javítása, ez ilyenkor hibával elszállt). Bekerült egy videó beszúrása gomb, ez youtube és vimeo-ról tud linkelni (a Humoros és Aranyos topikból lett átvéve).

Mûködik IE alatt is, de IE8-ban ha úgy lett beállítva pofázik mert nem sghu-s domainen van (ideiglenes engedélyt kell adni neki, de mûködik). Akit ez zavar, átteheti az minifikálva a fejlécbe, akkor nem szövegel, vagy használjon más böngészõt.

Példa: SG Fórum - cSuwwi script teszt topik (Ez egy saját fórumos téma, ha nem látszik semmi, akkor jelentkezz be az SG-re!)

Ez sztem hasznos cucc, aki tudja operálja be a topikjába. A csetes moddal nem megy együtt, mert nem férnek el a gombok. Valamit valamiért..

shit happens

cSuwwi
végülis...
engem nem érint a képfeltöltésnél a törlés, saját szerverrõl linkelem amit szeretném ha meg is maradna

de hogy nincs nemvip módosítás, na az ciki

shit happens

Desiderata
az elõnye az hogy amíg mûködik az SG addig a képek is elérhetõk
ingyenes képfeltöltõ oldalak viszont 1-2 év után törlik a képeket
de nemvipként örülnék egy kényelmes képfeltöltés gombnak
cSuwwi
közben jobban átgondoltam, elõnézet néven fog futni, majd beapplikálok még egy gombot a menübe és csak erre lehet elsõ körben kattintani. utána a mehetre, de kikapcsolható lesz.

képfeltöltésért vip? nem lenne egyszerûbb vmi képfeltöltõs oldalról linkelni? ennyi elõnye nincs a képfeltöltési lehetõségnek

shit happens

Desiderata
nagy grat ha ezt megcsinálod, de akit zavar a dolog, szerintem vip lesz
én mondjuk a képfeltöltés miatt vagyok vip, érdemes lenne azt is megoldani nemvipeknek
Fabio Capello
nemrossz, bár gondolom az iSTent megenné a fene... 😊

Rage47
jó ötletnek tartom, bár eddig minden tetszett, amit csináltál😄
cSuwwi
Amúgy már gondoltam arra is, hogy csinálok egy csillagozós scriptet mint ami a cikkeknél is van, amivel lehetne értékelni egymást. Nem minden postot, hanem átlagban XY júzert, és megjelenne a nevek mellett.
De ismerve a csõcseléket, vagy a bH-n a kommentértékelést, mindenki lehúzza a másikat, így értelmetlen :|

(Ehhez kéne backend is, ami megoldott)

Btw, a topikbaszúrós scriptek következõ szintje tervezés alatt van, egy közös admin felülete lesz az egész cuccnak. Nem kell majd mindig a scriptbe írkálni az új tagokat, csak beírni egy nevet és helló (a topic házigazdájának ofkorsz).
Csakhát van a meló, meg élni is kéne, valamikor csak elkészül 😊

shit happens

cSuwwi
Van egy ötletem, hurrogjatok le nyugodtan, ha szar, csak sima agymenés.
Arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy szegény ember üzenetszerkesztõjét, a nem vip tagoknak! 😄

Nem hackelésrõl lenne szó, csupán az átlagos felhasználó postolási szokásaiból kiindulva: megírja a kommentet és nem olvassa végig, hanem elpostolja, és UTÁNA olvassa el mit írt, és ha hiba van akkor javítaná, de ismerve az SG remek szolgáltatásfejlesztés ilyen nincs, csak ha fizetsz.

Namost, az ötlet. A júzer a szokásos módon megírja az üzit, de a küldés gombra nem küldi el a szerver felé, hanem csak megjegyzi ideiglenesen (nem lesz oldal újratöltés, a mehet gomb eventjét megváltoztatom, hogy ne postoljon), és "behamisítja" az üzenetet a topikba, mintha beírta volna (logója nyilván nem lesz, de nem ez a lényeg). Mellette megjelenik a vipeknél megszokott szerkesztés és törlés. Rákattintva megjelenik a beírómezõben szerkesztésként. Lenne még egy gomb, mondjuk piros vagy zölddel, hogy véglegesítés, akkor küldené el. (A beszúrt makrókat meg lehet oldani, linkelés stb is mehetne).

Úgy lenne az igazi, hogy mindenhol mehessen, ehhez viszont greasemonkey script kéne, amihez nem értek, és nem is igazán érdekel (bár az is sima js). A topikbaberakós dologra gondoltam, csak ehhez a hgknek kell, bár aki szereti a topikját és ismeri a munkásságom, úgyis beteszi.

Vélemény, ötlet?
(Ez nem 3 perces fejlesztés, de sztem hasznos kiegészítõ lenne, egy újabb szálka a pénzéhes SG szemébe. Nekem ennyit megér, meg az elismertséget, hogy van aki(k) tesznek ezért a szarért, hogy használható maradjon)...

^^

shit happens

Jim Morrison
Húú, de túlbonyolítottam, ráadásul rossz 😄 Köszi !

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

cSuwwi
Pontosabban ezt:

<input type="button" value="Kattints ide he!?!!44">

shit happens

cSuwwi
Szóval összefoglalva ezt kell beszúrni a fejlécbe, hogy gombra idõ legyen:

<input type="button">

Ahova beszúrod ott egy gomb lesz (a fejlécben értelemszerûen).
De lehet tuningolni, lehet a gombot berakni a többi közé is, mint ahogy itt is van a mehet gomb mellett a kvalifikálás: Ki van fent legtovább?

shit happens

ivjoe
És ha a
document.newmessage.message.value-t szeretnéd módosítani, simán hívhatod úgy, hogy:
document.newmessage.message.value = new Date().toLocaleTimeString();

😊
ivjoe
js Date reference

Ha csak idõ kell: toLocaleTimeString() 😊
Jim Morrison
<script language='JavaScript' type='text/javascript'>
function ido() {
orak = now.getHours();
percek = now.getMinutes();
mp = now.getSeconds();
var time = orak + ":" + percek + ":" + mp);
document.newmessage.message.value = time;
}
</script>

Valahogy igy?

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
telleg

cSuwwi
oNg

shit happens

cSuwwi
nem kérdezem, hanem mondom, sry.

shit happens