SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
[merlinw.org]
Az adatbázis nélkül nem igen lehet hatékonyan megoldani.
[merlinw.org]
csak a mesterséges intelligenciában kellene elmélyedni hozzá
esetleg úgy lehetne hogy kik azok a userek akikkel a legtöbb egyezésed van kedvencek között és kiadni azokat a topikokat amik nincsenek neked
vagy ti milyen algoritmusra gondoltatok?
egyébként ezt érdemes lenne St-nek is megírni!
ugyanilyen kéne sg-re is. beirjuk milyen topikok vannak a kedvencek közt, vagy amiket gyakran látogatunk, és ha lesz elég adat, akkor lehet találunk olyan topikot amirõl nem is tudtuk hogy létezik, pedig lehet a kedvencünk lenne.
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a változás annyi, hogy ha van egy linked a szövegben, akkor ha kijelölöd a linket és rányomsz a kép/url/videó gombra, akkor nem ugrik fel a popup és szúrja a végére, hanem popup nélkül átalakítja azt linkké. sokkal kényelmesebb
shit happens
Nem cserélnéd a gomb hátterét (pirosra, akármire), mert juszt sem tûnik fel ha egy topikban ilyen szerepel, ugyan változtatható, de más lehet nem fog gondolni erre, és úgyis a te oldaladról töltik 😊
nekem is csak a szöveget kijelölve megy, azt hittem így kell müködnie😊
mert 10.51-el nekem se megy 😄
rákattintok és semmi, de a beírt szöveget kijelölve megy
shit happens
müködik😊
és nagyon köszi, rakom is a topikokba:p
sztem ez is teljesen jó megoldás, terjesszétek el, akkor magatokon is segítetek ^^
shit happens
most néztem meg 10.5-ös operával és mûködik...
szóval jó, a régebbi operákkal nem fogok pöcsölni, sry
shit happens
de sima beszúrásnak (mint eddig) kéne mennie
ha vki talál/tud opera alá kurzor pozicióra beszúrást, beteszem
shit happens
shit happens
Ezúton prezentálnám a nemes egyszerûséggel csak SG Ultimate Insert Tool-ra keresztelt scriptet. 😄
Javított kép/url/flash beszúrás. Nemcsak gombnyomásra, hanem a megírt és kijelölt szöveg is tetszõlegesen kép linkre/linkre/flash linkre cserélhetõ. URL beszúrásnál, ha nem adsz meg nevet, akkor az url lesz a neve (ez egy sg bug javítása, ez ilyenkor hibával elszállt). Bekerült egy videó beszúrása gomb, ez youtube és vimeo-ról tud linkelni (a Humoros és Aranyos topikból lett átvéve).
Mûködik IE alatt is, de IE8-ban ha úgy lett beállítva pofázik mert nem sghu-s domainen van (ideiglenes engedélyt kell adni neki, de mûködik). Akit ez zavar, átteheti az minifikálva a fejlécbe, akkor nem szövegel, vagy használjon más böngészõt.
Példa: SG Fórum - cSuwwi script teszt topik (Ez egy saját fórumos téma, ha nem látszik semmi, akkor jelentkezz be az SG-re!)
Ez sztem hasznos cucc, aki tudja operálja be a topikjába. A csetes moddal nem megy együtt, mert nem férnek el a gombok. Valamit valamiért..
shit happens
engem nem érint a képfeltöltésnél a törlés, saját szerverrõl linkelem amit szeretném ha meg is maradna
de hogy nincs nemvip módosítás, na az ciki
shit happens
ingyenes képfeltöltõ oldalak viszont 1-2 év után törlik a képeket
de nemvipként örülnék egy kényelmes képfeltöltés gombnak
képfeltöltésért vip? nem lenne egyszerûbb vmi képfeltöltõs oldalról linkelni? ennyi elõnye nincs a képfeltöltési lehetõségnek
shit happens
én mondjuk a képfeltöltés miatt vagyok vip, érdemes lenne azt is megoldani nemvipeknek
De ismerve a csõcseléket, vagy a bH-n a kommentértékelést, mindenki lehúzza a másikat, így értelmetlen :|
(Ehhez kéne backend is, ami megoldott)
Btw, a topikbaszúrós scriptek következõ szintje tervezés alatt van, egy közös admin felülete lesz az egész cuccnak. Nem kell majd mindig a scriptbe írkálni az új tagokat, csak beírni egy nevet és helló (a topic házigazdájának ofkorsz).
Csakhát van a meló, meg élni is kéne, valamikor csak elkészül 😊
shit happens
Arra gondoltam, hogy lehetne csinálni egy szegény ember üzenetszerkesztõjét, a nem vip tagoknak! 😄
Nem hackelésrõl lenne szó, csupán az átlagos felhasználó postolási szokásaiból kiindulva: megírja a kommentet és nem olvassa végig, hanem elpostolja, és UTÁNA olvassa el mit írt, és ha hiba van akkor javítaná, de ismerve az SG remek szolgáltatásfejlesztés ilyen nincs, csak ha fizetsz.
Namost, az ötlet. A júzer a szokásos módon megírja az üzit, de a küldés gombra nem küldi el a szerver felé, hanem csak megjegyzi ideiglenesen (nem lesz oldal újratöltés, a mehet gomb eventjét megváltoztatom, hogy ne postoljon), és "behamisítja" az üzenetet a topikba, mintha beírta volna (logója nyilván nem lesz, de nem ez a lényeg). Mellette megjelenik a vipeknél megszokott szerkesztés és törlés. Rákattintva megjelenik a beírómezõben szerkesztésként. Lenne még egy gomb, mondjuk piros vagy zölddel, hogy véglegesítés, akkor küldené el. (A beszúrt makrókat meg lehet oldani, linkelés stb is mehetne).
Úgy lenne az igazi, hogy mindenhol mehessen, ehhez viszont greasemonkey script kéne, amihez nem értek, és nem is igazán érdekel (bár az is sima js). A topikbaberakós dologra gondoltam, csak ehhez a hgknek kell, bár aki szereti a topikját és ismeri a munkásságom, úgyis beteszi.
Vélemény, ötlet?
(Ez nem 3 perces fejlesztés, de sztem hasznos kiegészítõ lenne, egy újabb szálka a pénzéhes SG szemébe. Nekem ennyit megér, meg az elismertséget, hogy van aki(k) tesznek ezért a szarért, hogy használható maradjon)...
^^
shit happens
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<input type="button">
Ahova beszúrod ott egy gomb lesz (a fejlécben értelemszerûen).
De lehet tuningolni, lehet a gombot berakni a többi közé is, mint ahogy itt is van a mehet gomb mellett a kvalifikálás: Ki van fent legtovább?
shit happens
document.newmessage.message.value-t szeretnéd módosítani, simán hívhatod úgy, hogy:
document.newmessage.message.value = new Date().toLocaleTimeString();
😊
function ido() {
orak = now.getHours();
percek = now.getMinutes();
mp = now.getSeconds();
var time = orak + ":" + percek + ":" + mp);
document.newmessage.message.value = time;
}
</script>
Valahogy igy?
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/