SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
function ido() {
var idoMost = new Date()
document.newmessage.message.value = idoMost;
}
</script>
Szerintem ezt igy be is teheted.
raadasul ez magyar meg rovidebb 😄
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
var currentTime = new Date()
document.newmessage.message.value = currentTime;
}
Valami ilyesmi szerintem
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ha lesz egy kis idõm (és az sg fejlesztése marad ilyen sebességû) akkor a távlati terv az, hogy lesz egy site (sg-s aldomain), ahonnan az eddig topikokba szúrkált scriptek kezelhetõk lesznek, nem kell majd js fájlokat feltöltögetni aztán állítgatni, mert sokaknak meghaladja a képességeit (legalábbis az eddig bejött privikbõl ez jött le)
shit happens
[merlinw.org]
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Miért ne írhatnám a warez szót, anélkül, hogy warezolnék? 😮
Anno volt már ilyen ötlet, de kivitelezhetetlen!
Szerintem több REF-es linket kéne így kiszûrni
Például ez olyan topikokban lenne jó ahol tiltva van a warez. beállítjuk a warez szót, jön pistike, feltesz valami kérdést, amibe benne van a warez, majd elküldené de csak egy ilyen szmájlit lát<#mf1>#mf1>
domready után szedd ki js-el a nevet a textarea felül, és utána ezt add át az iframeben paraméterként.
a pozicionálás is mehet js-el, a textarea elé teheted.
annyi a hátránya hogy csak az oldal letöltõdése után fog megjelenni a cset, de kibírható (a skinezés is így megy)
shit happens
A #576-ben levõ chat-hez kellene nekem a bejelentkezett felhasználónév, hogy hozzácsaphassam az iframe src-hez, mint paraméter. Eddigi próbálkozásaim nem jártak sikerrel, révén, hogy az frame az üzenet doboz felett van, nem tudtam okosan eseményt írni sehova. Talán van valami ötleted.
[merlinw.org]
- A csillagozós script kicsit fejlõdött, most már egyszerre mindkét helyre is ki lehet tenni a csillagokat, lehet egyszerre mindkét helyen, vagy egyeseknél csak itt, másoknál ott, stb. Kikapcsolható a vip csillag / büntetõpont, vagy ha nem, akkor utánuk írja.
Megnézhetõ itt
- A csillagozós scriptnek készült egy SGForum.hu (free fórum) kompatibilis verziója is, ami ugyanazt tudja mint a fenti (2 helyre csillagozós), csak a freefórumon mûködik.
Teszt: Megnézhetõ itt
Letöltés a szokásos helyen: itt
shit happens
[merlinw.org]
Ezúttal nem olyan "hasznos" mint az eddigiek, de chat topikokban jól jöhet.
Topic Chat Mode
Annyi a lényege, hogy a beíró mezõt chat üzemmódra kapcsolja, vagyis az enter lenyomására elküldi az üzenetet, nem kell tab-ozni vagy egérrel a mehet gombot kergetni. A beíró mezõ alatt megjelenik egy gomb (a lista elején) ezzel lehet aktiválni. Cookie-ban tárolja a beállítást, így a topikba lépve megjegyzi az utolsó beállítást (engedélyezett cookiek esetén). Alapértelmezetten kikapcsolt, egy szürke gomb mutatja.
Fõként csetelésre használt topikokban lehet hasznos.
Fícsõrként be lehet tenni a topikokba (ha nem féltek az egysoros üziktõl), mert ha a felhasználó nem kattint rá semmilyen hatása nincs.
SG Tools
Itt meg ki lehet próbálni (a teszt topikom)
shit happens
az üzenethozzászólást terveztem még moddolni, az lesz valamikor, ha a dromix elkészül
shit happens
Csináltam egy topikba szúrható banlistát (amit valaki már megcsinált greasemonkey scriptként), csak míg azt õ látja, ezzel a házigazda mindenki elõtt el tudja tünteni a retinens írásait). Kapásból 2 módban is tud futni:
- összezárja a megadott nevû illetõ üzeneteit, és csak kattintásra jelenik meg.
- törli a megadott illetõ üzeneteit (eltûnik, mint ha ott se lenne, nem display:none, hanem törlés a DOM-ból, így kikapcsolt css-el se látszik)
Nem kell más userid-vel pöcsölni, már csak nicket kell megadni.
Továbbá mivel elszaporodtak a scriptek, összedobtam neki valami alap oldalt, ahol mindet el lehet érni példákkal megspékelve.
SGTools - SG topik scriptek jól
Használjátok egészséggel 😉
shit happens
aztán behozol egy saját topikot. megirod a hsz-t, és mielõtt rámész az elküldésre, rámmész, eszközök, tamper data, majd start tamper.
elküldöd a hozzászólát, feljön egy ablak, ott kikeresed a topik ID-t, és bemásolod a bezárt topiknak az id-jét.
submit, ha ujra fel akarna jönni valami, kiveszed a pipát, és submit, bejön hogy bezárt topikba nem lehet írni, vagy nincs ilyen téma. de ha megnézed az rss fedjet a topikba (szinzén id-vel jell játszani, megnyitsz egy bármilyen toikot, rámész az rss-ére, majd a címsorba beilleszted a töröld topik idjét, és lehet látni hogy ott biza írtak új hozzászólást😄
lásd ezt:
http://www.sg.hu/listazas_rss.php3?id=1249231198
persze progi nélkül si lehet ezt csinálni, ha sok ablakba megnyitod a várhatóan bezáruló topikot megvárod még bezárják és úgy írsz hozzászólást. akkor is elküldi.
elirásért sory, nincs kedve javitani😄
Katt a nagyobb képhez, a képet a feltöltés.hú tárolja, magyarószág legjobb képfeltöltközb meg szar lassú fos😄
csak mivel most költözök, és a digi nem bontja a kapcsolatot, nem lesz rá szükségem, így kicsit háttérbe szorult, de ha van aki ért ennyire ff alatt az ext heggesztéshez, itt az ötlet 😊
shit happens
[merlinw.org]
.: mobilize.hu :.
shit happens