SG-re írt programok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
.: mobilize.hu :.
ezt nem viccbõl írtam bele, aki használja bármelyik scriptemet, legalább legyen benne annyi "gerinc" hogy be is tartja. használni nem kötelezõ, mindenki írhat magának is, a lehetõség adott. az a kb. 1000 byte-nyi szöveg amit beleírtam, nem fog lassítani a betöltõdésen. akinek nem inge, ne vegye magára... de akinek igen, az igen: pl. top1-es topik :|
shit happens
mondom is, hogy miért, hogy jobban megértsetek: a humoros & aranyos topikban van egy srác, aki naponta felrak vagy 30 megányi képet, nagyon sok videót, stb. Sztem ez a minõség rovására megy, már az átgörgetés is lehangol, mert minden 10. hsz az övé, és mindig elfoglal nagyon sok helyet...
Erre keresnék megoldást 😄
remélem érthetõ volt 😛
[merlinw.org]
greasemonkey vagy ff extension lehet a megoldás
ez utóbbin is gondolkodtam már, lehet hogy ebbõl is lesz valami, ahogy az idõm engedi: írtam már ff extensiont többet is, igazából arra kéne nekem, hogy ne kelljen állandóan logolni. ha érzékeli hogy ki van jelentkezve, újralogolna. a többi már csak fícsõr lenne (pl. üzenet eltüntetés)
ha valaki nem csap le rá, egyszer majd csinálok egy ilyet, ha nagyon sok idõm lesz, de az sajna nem mostanában van :|
shit happens
[merlinw.org]
Tudnátok segíteni, olyasmi script kéne nekem, amivel meg tudom azt csinálni, hogy valakinek a postjait nem látom SG-n. 😛
nincs semmi várakozás, vagy max. 1 mp
Safarival szintén, bár mindkettõ webkites. Konklúzió: használjatok Chrome-ot böngészésre (komoly dolgokra, pl. fejlesztés ott a firefox)
shit happens
Mondjuk még nem panaszkodtak a topiklakóim, valamit valamiért😊
[merlinw.org]
Ezen sajna nem nagyon tudok gyorsítani, aki ilyen custom design-ra adja a fejét annak számolnia kell ezzel a negatív tényezõvel. A 3.5-ös Firefox tuningolt js motorjával talán gyorsabb lesz.
shit happens
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
minden normális böngészõvel mûködnek (ie7/8, ff2/3, opera 9.6x, chrome 1/2)
a topicdesignbõl lesz majd "egyszer" fejlesztés: a dromos beírómezõt is megcsinálom (szebb és használhatóbb is)
shit happens
Az "érdeklõdésre" való tekintettel összerittyentettem az üzenetmoddoló scriptrõl is egy publik verziót. (Leírás benne)
http://code.drom.hu/topicredesign.js
http://code.drom.hu/projects/sgdrom.css (a hozzá tartozó css file)
Majd késõbb én (vagy vki más akinek van rá ideje) továbbfejlesztheti, pl: kitüntetések a logó alatt legyenek, vagy egyéni kitünetések, meg ami jön. A designadó oldal fórumán ilyen megoldás van: drom - zenetopik
-----
Az eddigi moddolások:
~ Topicawards v2.0 (a csillagozó script) Példatopik: SG: Ki van fent legtovább? topik (Itt a napi elsõ 3 nyertes kap egy színes csillagot 1 napra. Ide készült eredetileg az elsõ script, kb. 2 éve)
~ [b]Topicawards v2.0 mod[b] (profilkép->sig(nature) cserescript a csillagozó script alapján) Példatopik: SG: Point of Existence 2 topik (Az sg-s logót, vagy ha nincs a nicket cseréli le a megadott júzereknél egy sig-re, ami sokkal nagyobb mint az eredeti sg logó)
~ Topicdesign v2.0 (üzenetek megjelenítését módosító script. a css hackelésen túl akár teljesen átépíthetõ a fórum) Példatopik: SG: cSuwwi teszt topikja
shit happens
A var username sor legvégén a textContents szót cseréld le innerHTML-re, akkor le fog futni a script.
IE8 (és sztem IE7 is, bár már nincs a gépemen) nem fogja a scriptben megadott css-t behúzni, gondolom az XSS támadásokat kivédendõ, nem enged scriptbõl a DOM-ba szúrni semmit (textnode-ot lehet, de html elemeket nem). Szóval a megoldás röviden annyi, hogy a style-t tartalmazó sort meg kell adni a téma beállításoknál. Elõnye hogy gyorsabban megjelenik, hátránya hogy amíg nem fut le a script, picit kusza, de kibírható.
Így megy IE, FFx és Opera alatt is.
shit happens
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Ha nem tudtok ilyet, akkor esetleg van, aki épp ilyenen dolgozik?
(Radeon HD Series, Ubuntu, The Longest Jouney topikokban pl.)
[merlinw.org]
Néhány oldalt visszanéztem, de beleuntam.
Tud vki linket adni olyan scriptre, ami ehhez hasonló funkciókat ad?