Régi idõk mesefilmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hátha tud nekem is valaki segíteni .
Szombat délelõtt ment egy kis sorozat, gyerekek voltak benne, mindig valami rejtélyes dolgot oldottak meg, volt olyan rész is amikor egy régi várban játszódott a történet, és egy történet kb. 4-5 részbõl állt. Sajnos csak ennyire emlékszem, kb 10 éve mehetett a tv-be, és mindig bemondták: Endie Blandon (vagy valami hasonló) folytatásos regénye alapján.
Hátha valaki emlékszik rá.
Elõre is köszönöm.
szóval, ha vki tudja a /talán francia/ címét, azt megköszönném!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
nem ez az? <#rolleyes>#rolleyes>
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...
aztán mindenki vált lassan Playboyra:D:D
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Where is Waldo.

Egy olyan rajfilmet keresek, amit még kisgyerekként láttam, és nem sok emlékem van, csak annyi, hogy a rajzfilm végén meg kellett keresni a fõhõst a képernyõn egy nagy tömegben. Valami olyasmi volt, "Hol van ... (a fõhõs neve)"
Köszi a segítséget!
Üdv
Phali
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
ra küldhetne egy mailt.Nagyon szépen köszönöm.
Továbbá ha vki emlékszik még egy bizonyos muki doki nevû mesére,aminek kb 6-7 része volt.az is írjon:))))
Régóta keresek egy rajzfilmet, a címe Dínó Lovagok (Dino Riders) volt. Már végigkerestem mindent, de sehol nincs magyar szinkronnal. Az elsõ négy rész van meg, a többit csak úgy láttam videokaziról, de nagyon szeretném letölteni õket valahonnan!
Ha valaki tud, kérlek segítsen! Elõre is köszi :)
\"One hero must step in to the darkness.\"
Van egy régi magyar gyerekfilm aminek nem tudom a címét, ha valaki tud, segítsen, legyen szíves.
Arról szól, hogy Mátyás királyhoz hozzá akarnak adni valami lányt, azt hiszem, Kunigundának hívják, és Mátyás király álruhában elmenekül, mert nem akar vele találkozni, és a Salamon tornyában folyamatosan költöztetik a különbözõ országok küldöttségeit. Többre nem emlékszem belõle.
Tudja esetleg valaki, mi ennek a címe?
-Oliver&Company-t
Ezeket a mûveket szerintem csak angolul érdemes megnézni a benne szereplõ dalok miatt
Véleményem szerint némelyik Pl.ADGTH,O&C, inkább Animácios Musical mint
mese...
-Oliver&Company-t
Ezeket a mûveket szerintem csak angolul érdemes megnézni a benne szereplõ dalok miatt
Véleményem szerint némelyik Pl.ADGTH,O&C, inkább Animácios Musical mint
mese...
-All Dogs Go To Heaven1,2,3(és a kb.40 The Series magyarországron nem került vetitésre :( )
-RoadRovers (sajna csak 13 epizodót élt meg)
-GNG
-Wolf's Rain
ezek nekem mind megvannak és szerintem mai napig nem sikerült jobbat alkotni!
I Love Don Bluth and ADGTH forever
Üdv. Charlie Barkin
KissyFur, meg van nekünk is kazin. Soha nem találkoztam olyannal, aki ismerte volna, pedig szinte minden bulin, kocsmázós estén megkérdezem valakitõl.:)
Diego85! a vhs felvételekért vagy annak átmásolásáért hajlandó lennék anyagiakba is bocsátkozni:D léciléci. Ajándékba szánnám (és én magam is nosztalgiáznék)...
[email protected] ra írhatsz ha érdekel az ajánlatom :)
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
egyébként köszönet! legalább valaki emlékszik rá.
vagy amit még szerettem nagyon az az Olivér és társai, bár ez 90es években volt..
Nincs meg valakinek a 4 dinó New Yorkban VHS-en? Csak a szinkron hangja kéne, mert a mesét már angolul megszereztem :D
Talán a közszolgálatin ment, és még olyan is rémlik, hogy hétfõnként :)
(vagyis, a leglényegesebb momentumokat jegyeztem meg :D)
Ez melyik csatornán ment, Minimax?
Nagyon régóta keresek egy kb. 15 évvel ezelõtti rajzfilm sorozatot, a címére sajnos, nem emlékszem, de minden részében más-más kisgyerek volt a fõszereplõ, akik este lefekvés után, álmukban eljutottak az Erdész bácsi kunyhójához, aki átengedte õket az erdei állatok világába (akik ott úgy éltek, mint az emberek) egy kapun. Az ott élõ állatok pedig segítettek a gyerekeknek a kívánságaikat teljesíteni. Volt egy gonosz is köztük, valamilyen fehér bõregér, aki pedig mindig át akart törni a kapun, és foglyul ejteni az Erdész bácsit... :S
Szóval, aki tud, kérem segítsen!
Köszönöm!
J. =)))
Ez a mese kinek van meg: Négy dinó New Yorkban.
Négy dinó New Yorkban Egy kis ízelítõ :D A helpet elõre is köszönöm!
Ha tudja valaki mirõl beszélek akkor írja le legyen oly szíves a címét.
Most olvasom elõször a fórumot. Amit keresel fantáziadúsan a Sky Commanders címû rajzfilm volt. http://www.youtube.com/watch?v=8w_Myfi-Q9I
Emlékszem, még a Cartoon Networkön ment a Centurions helyett amit nagyon nehezményeztem, mert én azt szerettem. a Sky Commanders negyed annyira nem volt jó.
Jó újra látni ezeket a rajzfilm introkat. Space Ghost, Bird Man, Centurions :-D Fántászikus
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.