Régi idõk mesefilmjei

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pipör
h is volt a fõcímdal? Kimba már itt jön kéz a kézben õ meg én hú másra nem emlékszem :d

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Én is:

Kimba The White Lion

<#smile>

Pipör
erre még én is emlékszem:)

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

errõl az ikorol jut eszembe, hogy volt ey olyan mese is h Kimba, a kis bátor :D az milyen aranyos volt :D
Ikó-t tavaly nyáron néztem meg:) nem is tudtam, hogy argentin:)

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

áááá télleg ez az!! ezer köszi ...bár keresem még magyarul...
Valaki?

MÁr csak a magyar címe kellene

Kösziii ez az a mese!

Gallavants

mondjuk ez nekem kimaradt, de leírás alapján erre hasonlít:)

Helo
Ezt a mesét keresem én is. Sikerült már megtalálnod a címét?

Figyelem mindenkinek!

www.americandad.uw.hu

Rengeteg régi klasszikus rajzfilm letölthetõ !!!
<#worship>
Pipör
Wááááááá ez az :OOO KÖSZÖNÖM!!!!!!!!! Nagyon rég óta keresem kb 11 éve :D köszi télleg

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Sziasztok!Kellene egy kis segítség!Még gyerekoromba láttam egy mesét és nem tudom a címét.Nem sokra emlékszem.Úgy kezdõdött,h pár lány(4)kocsikázott és rátalált egy titkos barlangra ami nem volt látható mert hologrammal volt álcázva.Csak véletlenül hajtottak bele.Ott volt egy nagy számítógép ami beszélni tudott.A lányok kaptak tõle csillag fülbe valót amivel hologarmot tudtak létre hozni autót is kaptak (valami olyan mese lehetett mind a született kémek),de hogy kémek vagy mik lettek arra nem emlékszem.Kedvenc mesém volt. Akinek valami eszébe jut kérem írjon! :)
Sziasztok! A tipikus kérdés, hogy láttam egy rajzfilmet és nem tudom a cimét. Esetleg ha valaki a leírás alapján tudja a cimét, az légyszi írja meg! :)
Szoval, ez egy hangyáról szól, akit a születésétõl kezdve mutatnak be. Késõbb, mikor ez a hangya nagyobb lesz kiosztanak rá egy munkát amit ha jol teljesit akkor lehet felnött. Ez a munka hogy egy hangya tojás dajkájának kell lennie. Van egy öregebb hangya, aki ugymond a mestere az ö neve horácio. És akkor van benne egy kis bonyodalom is, elgurul a tojás meg kell mentenie.

Ez csak egy egy részes mese, már amikor olyan 15 éve láttam, akkoris nagyon réginek számitott.

Ha kapok segítséget, akkor elõre is köszönöm. :)
Na ezt tudom :Centurions!!!
Örök kedvenc:)

Sziasztok Segítsetel!
Napok óta kínoznak az emlékeim egy rajzilmrõl de nem jut eszembe semmi konkrét cím vagy valami.
A lényege az volt hogy a fõszereplõk ropot alkatrészeket tudtad magukra hívni és így változtak át jármûvekké és hasonlókká.
Aki tudja hogy mirõl beszélek gépelje már le ide a címét :D
Elõre is kösz
Ezen az oldalon azt írják, hogy a címe: A Galaxy Rangerek kalandjai.
http://esemenyhorizont.uw.hu/2006/rangers.html
Nem tudom, jó-e, remélem azért ez az, amire gondoltál.

dinosaucers

sajna más nem ugrik be

Pipör
nem arra.. volt pár dinoszaurusz és voltak kezükön asszem fegyverek vagy nem tom 6-7 éves lehettem még 96 os vagy talán még koraibb mese lehet..

Nekem így elsõre az ugrott be, mikor Chip és Dale sárkánynak nézi Donald kacsa markolóját....deee szerintem te nem erre gondolsz:)

Pipör
Sziasztok!!
egy régi mesét keresek csak annyi van meg a fejemben hogy vmi vagyis talán dinoszauruszok és vas fogaik vannak kb igy ennyi rem vki rájön mi a film cime elõre is köszi..

Sziasztok! A segitségeteket szeretném kérni. Keresek egy régi mesét, de sajna a magyar cimére már nem emlékszem. Ha valaki tudna segiteni, hogy honnan lehetne letölteni. Vagy megvásárolnám! Köszi! Az alábbi linken meglet nézni, hogy mi is az. http://www.youtube.com/watch?v=nVZnahk0-uw&feature=related
Sziasztok!
A Pöttöm kalandok címû rajzfilmet keresem.Amerikai rajzfilmsorozat, kb 1990-ben gyártották.Régen a Magyar Televízió 1-es csatornáján is adták.Eredeti címe: Tiny Toon Adventures
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, hogy hol lehetne letölteni ezeket.
jaja énis csak azért néztem:D
csak most valahogy basztatott h nemjutott eszembe:D
köszi
Manóvári manók (eredeti japán cím: Tongari Boushi no Memoru op)

Én anno csakis a Dragon Ball miatt néztem, mert nem akartam arról lemaradni. :D

volt régen a dragon ball elött vagy után vmi manós mese annak nemtudja valaki a címét?:)
Igenigenigen :) Köszönöm szépen ^^
20 évet akartam írni:)

na akkor én is egy kérdés. Rajzfilmsorozat, akció. Az érdekesség annyi volt benne, hogy az emberek drótköteleken csúszkálva közlekedtek,kilõttek egy lézersugarat, ami kötéllé alakult át:) 10 éve is elég gagyi volt, de azért megnéznék belõle pár részt

http://www.youtube.com/watch?v=Y881yjtFluQ

Õ lenne az?

Sziasztok!

Egy régi mesefilmet keresek, amibõl annyira emlékszem, hogy egy kis házról szólt, aki mellõl eltûnnek a szomszéd házak, helyükre egyre nagyobb épületek kerülnek, mígnem felhõkarcolók veszik körül. Lehet, hogy nem a ház a fõ témája a rajzfilmnek, de csak ennyire emlékszem belõle :)

Üdv
Azta!!! Tényleg. Rákerestem és máris visszatértek a emlékek. Azok a nagy kerek egyforma szemek, félelmetes. Még most is beleborzongtam kicsit.

:)

Szerintem a Mumin,amire te gondolsz,nekem is nagy kedvencem volt<#vigyor0>

Hali!

Keresek egy régi rajzfilmet, sokra nem emlékszem, csak hogy volt benne egy vagy több nagy fehér lény, meg valami vándorgyerek kalappal. Elég depressziós mesének rémlik, sõt kicsit féltem is tõle gyerekként, de már nagyon rég nem láttam. Sehol sem találom az interneten.

Üdv

Sziasztok!

Régóta keresek egy olyan régi rajzfilmsorozatot, melynek szereplõi közt van a fõhõs és testvére egy varázsló és egy béka. Az intrója olyan, hogy a fõhõs betüs játékkockákat dobigál fel a levegõbe, és ebbõl alakul ki a rajzfilm címe. Ha valaki ismer ehhez hasonlót, szóljon!
Egyetértek, az akkori Walt Disney tudott alkotni jókat.
Én azokon nõttem fel.

Köszönöm szépen a segítséget. Tényleg az Olivér és társai volt. Így már be is ugrik, hogy a macsek volt a "bonyodalom" a történetben... hogy ez mekkora rajzfilm volt. Tudom, aki már nem mai gyerek mindig ezzel jön, de azt kell mondjam, akkor még tudtak jó rajzfilmet csinálni. 1988as ez a gyöngyszem.
Olivér és Társai

Én is keresem a filmet régóta DVD-n, de sajnos eddig nem jártam sikerrel.

Szerintem meg Olivér és társai.
davidka003
Szerintem: Charlie - Minden kutya a mennybe jut
Már én is nagyon rég láttam.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Olivér és társai :)

Sziasztok, lenne egy rajzfilm, amit nagyon meg szeretnék találni, de nem tudom a címét.
Nem sokra emléxem belõlle, több mint 10 éve láttam, így csak foszlányok ugranak be. Egy kóbor kutya bandáról szól, a csapatnak van egy feje, közepes méretû, barna, ha jól emléxem, meg van egy harcias kicsi(aki azt hiszem beleszeret vmi szép háznál tartott uszkárba), meg vmi nagy loncsos kutya, a nyugottabbik fajtából, meg még páran. A gonosznak van 2 dobermanja, akik ezt a fõ kóbor ebet az elején jól helyben is hagyják. Meg egyszer a kocsik tetején is ugrálnak énekelve... Sajnos sem a történetre, sem a szereplõk "indítékaira" nem emléxem már. Ha errõl vkinek beugrik, legyen szíves megosztani velem, köszönöm.
Harc az endor bolygón-ra gondolsz szerintem, Bátrak karavánja, Ewok-kaland..hirtelen nemtom melyik a kislányos

Syastok.Van egy nagyon nagyon régi mesefilm aminek nem tudom a cimét.
Egy kislányról és egy macirol szól, a kislánynak meghalnak a szülei( de nem biztos) és az erdöbe menekül a macival ahol egy öregembernél fog bujkálni a gonosz macik elöl.Többre nagyon nem emlékszem és a végén egy ürhajóval mennek el .létszi ha vki tudja a cimét az irja meg .elöre is köszi
© chrys00

Annak ezüstnyíl a címe. Bár kicsit több mint 3-4 részes:D régebben kazin volt meg, úgy foglalt 4db 180as kazit:D