Régi idõk mesefilmjei
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Ezt a mesét keresem én is. Sikerült már megtalálnod a címét?
www.americandad.uw.hu
Rengeteg régi klasszikus rajzfilm letölthetõ !!!
<#worship>#worship>
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szoval, ez egy hangyáról szól, akit a születésétõl kezdve mutatnak be. Késõbb, mikor ez a hangya nagyobb lesz kiosztanak rá egy munkát amit ha jol teljesit akkor lehet felnött. Ez a munka hogy egy hangya tojás dajkájának kell lennie. Van egy öregebb hangya, aki ugymond a mestere az ö neve horácio. És akkor van benne egy kis bonyodalom is, elgurul a tojás meg kell mentenie.
Ez csak egy egy részes mese, már amikor olyan 15 éve láttam, akkoris nagyon réginek számitott.
Ha kapok segítséget, akkor elõre is köszönöm. :)
Örök kedvenc:)
Napok óta kínoznak az emlékeim egy rajzilmrõl de nem jut eszembe semmi konkrét cím vagy valami.
A lényege az volt hogy a fõszereplõk ropot alkatrészeket tudtad magukra hívni és így változtak át jármûvekké és hasonlókká.
Aki tudja hogy mirõl beszélek gépelje már le ide a címét :D
Elõre is kösz
http://esemenyhorizont.uw.hu/2006/rangers.html
Nem tudom, jó-e, remélem azért ez az, amire gondoltál.
egy régi mesét keresek csak annyi van meg a fejemben hogy vmi vagyis talán dinoszauruszok és vas fogaik vannak kb igy ennyi rem vki rájön mi a film cime elõre is köszi..
A Pöttöm kalandok címû rajzfilmet keresem.Amerikai rajzfilmsorozat, kb 1990-ben gyártották.Régen a Magyar Televízió 1-es csatornáján is adták.Eredeti címe: Tiny Toon Adventures
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, hogy hol lehetne letölteni ezeket.
csak most valahogy basztatott h nemjutott eszembe:D
köszi
Én anno csakis a Dragon Ball miatt néztem, mert nem akartam arról lemaradni. :D
Õ lenne az?
Egy régi mesefilmet keresek, amibõl annyira emlékszem, hogy egy kis házról szólt, aki mellõl eltûnnek a szomszéd házak, helyükre egyre nagyobb épületek kerülnek, mígnem felhõkarcolók veszik körül. Lehet, hogy nem a ház a fõ témája a rajzfilmnek, de csak ennyire emlékszem belõle :)
Üdv
:)
Keresek egy régi rajzfilmet, sokra nem emlékszem, csak hogy volt benne egy vagy több nagy fehér lény, meg valami vándorgyerek kalappal. Elég depressziós mesének rémlik, sõt kicsit féltem is tõle gyerekként, de már nagyon rég nem láttam. Sehol sem találom az interneten.
Üdv
Régóta keresek egy olyan régi rajzfilmsorozatot, melynek szereplõi közt van a fõhõs és testvére egy varázsló és egy béka. Az intrója olyan, hogy a fõhõs betüs játékkockákat dobigál fel a levegõbe, és ebbõl alakul ki a rajzfilm címe. Ha valaki ismer ehhez hasonlót, szóljon!
Én azokon nõttem fel.
Én is keresem a filmet régóta DVD-n, de sajnos eddig nem jártam sikerrel.
Már én is nagyon rég láttam.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Nem sokra emléxem belõlle, több mint 10 éve láttam, így csak foszlányok ugranak be. Egy kóbor kutya bandáról szól, a csapatnak van egy feje, közepes méretû, barna, ha jól emléxem, meg van egy harcias kicsi(aki azt hiszem beleszeret vmi szép háznál tartott uszkárba), meg vmi nagy loncsos kutya, a nyugottabbik fajtából, meg még páran. A gonosznak van 2 dobermanja, akik ezt a fõ kóbor ebet az elején jól helyben is hagyják. Meg egyszer a kocsik tetején is ugrálnak énekelve... Sajnos sem a történetre, sem a szereplõk "indítékaira" nem emléxem már. Ha errõl vkinek beugrik, legyen szíves megosztani velem, köszönöm.
Egy kislányról és egy macirol szól, a kislánynak meghalnak a szülei( de nem biztos) és az erdöbe menekül a macival ahol egy öregembernél fog bujkálni a gonosz macik elöl.Többre nagyon nem emlékszem és a végén egy ürhajóval mennek el .létszi ha vki tudja a cimét az irja meg .elöre is köszi
Annak ezüstnyíl a címe. Bár kicsit több mint 3-4 részes:D régebben kazin volt meg, úgy foglalt 4db 180as kazit:D