SG:Albertirsa Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amit hozzájárulásom nélkül - a mostmár bizonyítottan sunyi patkány - "SPENSER", okos, mûvelt úr, tett közzé!
Ehhez NEKEM SEMMI KÖZÖM.
Az csak NEKI SZÓLT.
Minden SZAVÁT FENNTARTOM !!!
Credo in resurrectionem Hungariae!
Ebben lehet van valami
Az elönyöket,és hátrányokat elfogadjuk Albertirsáról
DE ILYEN HANGNEMBEN?
Szerintem végezz magaddal.
Elküldve: 2008. 03. 03. 01:10
Tárgy: Eligazítás
Mit kellene nkem "átgondolni" MAGAMRÓL, proli tuskó??!
Tán rokonok vagyunk?
Vagy megbízásom van tõled, baszd meg az anyádat??!
A büdösszájú irsai hazufgságokat "átgondoltam" !!! ITT az eredmény.
Aszongyátok, a kurva anyátok,
A "gyurso"
"nem lett belõle semmi..."
"alkoholista", "drogos"
"szegény munkásgyerek..." "nincs semmije"
"ELTTILTOTTÁK a szakmájától", "elvették a diplomáját"
"van EGY papírja"
ÉS EBBÕL EGY SZÓ SEM IGAZ, mocskos büdös falusi bunkók.
- mellesleg KÉT EGYETEM + 2 szakvizsga, vez. beosztások, DE NEM EGY IRSAI IRODÁCSKÁBAN!
Asszonyok, élettársak, lakás, magáncég, bõvített magáncégek, PÉNZ, paripa, fegyver,
- s ti 2 sörbõl /vagy 6-ból, MINEGY! - - KÖVETKEZTETÉST meg ÍTÉLETET hoztok, miközben a béka valaga alatt rohadtok 5 méterrel !!!
Úgy teltek el az ÉVTIZEDEK Irsán, hogy a KOSZOS melósoknak FINGJUK SE VOLT, mit, hol , hogyan, mennyiért csinálok,
ÉS MA MÉG MINDIG OTT TARTANAK, mintha 1980-at írnánk.
Csakhogy közben lassan megöregszem már.
S ti, parasztok, otthon "ElÕKELÕ valakiknek" érzitek magatokat.....
NO, ANNAK VEGYED A HATVÁNYÁT,
az vagyok én.
Megtudom, ki vagy, leszopatok veled egy lovat, Köcsög.
Öreg, a szüleim szegények voltak, mint a templom egere.
DE TE TIPIKUS VAGY: hõzöngõ, fölényeskedõ falusi proli, KÉNSZAGÚ GÁZZAL a fejedben...
A kis piti falu emészti a te féle kisstílû kis ügyvédeket,éhenhalsz vidék nélkül dokikám.
Ez a "15" éves megjegyzésed megér egy MAGÁNVÁDAT, Paraszt!
Ébredjél föl, szarházi!
Tapló, semmirekellõ nihil emberek vagytok: mire rázzátok magatokat?!
Te kb:15 éves szinten vagy doktorúr!
Szerintem te gondolkodj el magadon.
Akkor csak kilencezret.
De amúgy INDOKOLT a hhetetlen primitív HELYI GONDOLKODÁST és VILÁGNÉZETET leköpni, és mélyen megvetni !
Kaptál már úgy mocskolódó e-maileket, hogy a küldõjük egy irsai nõ, AKIVEL 2X beszéltél, s közben tíz év eltelt??
Puszta irigy rosszindulatból ÖT megalázni törekvõ, otromba személyeskedõ e-mail !
S az a nõ GAZDAG... A szegény proli valszeg SOKKAL rosszabb.
Vegyél vissza öcsém
legalább ne többesszámban
nemtom kit utálsz ennyire,de azért kb az összes 11 ezer embert nem kéne.....
Nagyon szeretem eme város kellemes lakosságát, mindenkinek 1 szelet csokival szeretnék kedveskedni, és peace.
Azt halottam,hogy már megnyitották volna,csak õsszecsapták az építést,és egy esõs hajnal után beázott XDDDD
Elvileg februárban lessz a második próbálkozás :-)...
ezt csak halottam,nemtom igaz-e vagy sem
Mert, ugye, Dr.Kiss idején látványos, több 100 %-os volt a fejlõdés.
De aztán jöttek vissza VirágElvtársék....azóta csak lopás megy. ORSZÁGSZERTE!
Biztos tudod,hogy épült egy PROFI élelmiszerüzlet is a halastó közelében a 4-es fõutnál
nem errõl van szó
van melette egy játszótér
Azt gondolom nem a Profi építette oda,akkor mégis csak ad vmi a polgármester Irsára...
egy multinacionális nagyvállalat.
Saját hasznára és extraprofitja érdekében épített Irsára üzletet.
Abban a Polgimestinek semmi érdeme !
Mellesleg: így van ez a magyar POSTA ZRT-vel is....
Január 1.-i hatállyal FÖLOSZLATOM ALBERTIRSÁT!
Föloszlatom, mert pl. az "Albertirsa" index.Forum kizárólag a balfék kiscsákó, a HELYI CÚSLÁG kezében van, oda csak az õ haverjai, meg a FIBA (Fiatal Balfaszok mélyvörös cspata) írogathatnak.
VAGYIS: A SZOCI BELTERJESSÉG nem engedi más helyi érdekû személy kommentelését. S így, ami ott megy, olyan, mint a híg disznószar: Jászberényi Tamás EGYETEMI HALLGATZÓ "alpolgármester" <#wow1>#wow1><#wow3>#wow3><#csodalk>#csodalk> .... nagyobb "dicsõségére".
Csak Gyarmati ügyvéd bácsi el ne kapja a frakkját: a nagyarcú senkiházinak azonnal másképp görbül a csorba szája....
FELOSZLATOM továbbá azért, mert ilyen - a máshonnan odajárókkal egybehangzó ÁLLÁSPONT szerint -
hazudós, pletykás,malíciózus, 80%-ban degenerált, beltenyésztett, sorvadt tudatú lakosságú FALU, - amelynek 50%-a SE NEM SZAVAZ, SE IDENTITÁSA nincs, nem magyar, nem tót, nem tartozik sehova, nincsenek elvei, meghatározhatatlan, PLANKTONOKBÓL és EGYSEJTÛEKBÕL álló biomassza, ami csak FOGYASZTÁSRA VAN LÉTREHOZVA, - ellenben pszichopata módjára alaptalanul, rosszindulatúan HAZUDOZIK, bárkirõl-bármit,
a bocskoros bugris lenézi a városi értelmiséget, a falusi tanárnõ és kisvállalkozó a VALÓDI VERSENYBEN ÉRVÉNYESÜLÕT,
miközben agymûködése egy szakadt zsellér tudatállapotának felel meg, bár hogy is "nyereséges" vagy "státusza van":
FELOSZLATANDÓ!!!
A Vörös Banda országszerte bukott 2006 októberben, - de Irsán a félmajmoknak jó a tolvaj banda....
A helyi Nemzeti-konzi körbõl TÁMADÁS ÉR egy offenzív és aktív NEMZETI és RADIK, sokéves szövetségi tagsági múltú embert,
megkérdõjelezi egy vén spiné, CSAK MERT az illetõ 5 évvel a rendszerváltás elõtt szerezteelsõ diplomáját, tahát akkor biztos "komcsi"...(??!)<#merges2>#merges2><#wilting>#wilting> A HÜLYESÉG PÁRTSEMLEGES!!!
A normális és öntudatos, nemtahó 20%-nak GYURCSÁNYMENTES BOLDOG ÚJ ÉVET!
a többieknek mielõbbi alkoholmérgezést.....
<a href="http://www.ugyved.hu/gyarmati-ecolawyer">Ne maradjon titok</a>
, ki kommentel!
DE HOVA TESZIK??
A Strand mellé?
Jó vizes Gerje-árterület, tótul "MARASZTYI".
A lelátót el sem hiszem.
A helyi BAL-f@&ságot ösmerve cca 20 év múlve lesz futball és salakos atlétika-pálya...
Péda rá a 25 éve nyûglõdõ sztrand ügye, amit a HELYI VAKOK és GYENGÉNLÁTÓK (vagyis az ÖSSZLAKOSSÁG) nem képes felfogni: 17 évig ugyanaz a swindler volt a FALU élén, nem is fejlõdött semmi: Fazekas Elftárcs...!!
NINCSEN, ami tetsszen!
A pletykák és hazugságok népétõl? A pszichológiai eset kivagyiságtól? aA sunyi vállalkozóktól, kiskaliberû hatósági személyektõl?
A 25 éves strand-problémától?
A szoci bûnbanda újra és újra megszavazásától?
Mitõl lenne tetszetõs az a FALU???
Elvileg decemberre van kiirva,és az épület már áll,de berendezve nincs,ahogy be lehet látni
különben jóval nagyobb lesz a tesco a Maxi Coop-tol,már ha a maxi-ra gondoltál
különben olyfélét halottam,hogy szombatonként szokott lenni az a "sportpályai" nagypiac ott a zöldségespiacon,amit már felújítottak :DD
Ezentúl hol lesz a piac?
Én meg jókor írok ide... már pesti vagyok újra :DD
Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4
de amugy majd készitek egy pár képet,amugyis mindig ott megyek el elötte :)
hamár a focipályáról és a munkagéprõl beszélünk :),csak úgy szolók,hogy hamarosan átköltöztetik azt a focipályát,mert a helyén HAMAROSAN épül aaaaaaaaaaaazzzzzzzzzzzz úúúúúúúúújjjjjjjjjj TESCO ?!?!?!?!?
elvileg a táblán decemberre van kiírva az átadás
www.CRIMEMUSIC.try.hu
megcsinálom majd úgy,ahogy mondjátok,és egy modit megkérek,hogy rakja be :)
Tök jó ez új skin azt hittem elõszõr rossz helyen járok :D
Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4
mi szeretünk leülni a padra és dumálni...
amugy
Te nemtod,megint lessz disco itt Irsán?
mert ami leégett,ott megint épitkeznek/felújitják/
Megint disco lessz belölle?
Voltam már kinn, hát nem tudom nem szeretem a tömeget ott mindig sokan vannak, de magával a játszótérrel semmi bajom. :)
(mármint a CBA)
és amugy Te már voltál a Profi melletti játszótéren?
tök zsííír én minden nap kint vagyok
kivéve,ha vmi közbejön,na meg persze ha alukálni kell a Tesco elött
Néhány haverom ment a Dee jay's-be, de oda nem volt kedvem menni a szórakozóhelyeket meg nem csípem annyira... Kinnt voltam leginkább a téren, de én már 7-kor kinnt voltam, mert hívtak a többiek és olyan 1 körül értem haza :)
Én is voltam kb. 30percet a színpad mögött, de én akkor mikor ment a "disco", ha te is akkor voltál lehet találkoztunk is, csak nem ismerjük egymást, de nagyon :D
A Zöld ABC-ben én is megfordultam párszor <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Szerintem a CBA-nak nem olyan nagy veszteség, ha nincs nyitva Írsán :P
És Te hol voltál szombat este?
Dee jay's?
Vmilyen szorakozóhely?
Vagy ahol én is a városnapon?
én kiértem a haverokkal az Erzsébet térre kb fél 9-re(este :)és hajnali 2-kor értünk haza :DDDDDD
buli,de az volt a legjobb,hogy ezen idõ között nyitva volt végig,megállás nélkül a Zöld ABC vegyesbolt
igy ültünk a színpad mögött,ha meg piásak/kajásak voltunk,vagy a többiek bombát akartak venni,akkor elmentünk,a hülye cba is nem hogy nyitva lett volna,lett volna egy kis bevétel,bár az ilyen alkalomkor valo nyitvatartáshoz biztos kell vmilyen engedély...
Pataky-ba járok Pestre és vonatozok minden reggel :@ Eléggé nagyon nem jó... délután meg mindig késik a vonat fél órát( nem tudom miért, de nem akar elindulni a Nyugatiból soha:S) és így eléggé fáarasztó hazaérni fõleg, hogy folyamatosan jönnek az emberek és még azok is azzal mennek akik nem is érnék el. Ajtótól ajtóig állnak az emberek.... Neked jó, mert te csak Monorig mész, addig meg szinte mind1.
Te amugy még a kissuliba jársz,vagy vonatozol eggyet,egy másik suliba :DDD
de sztem bár biztos mondtad
érted :)
Mert ha ez nincs,akkor nem tudom bebizonyitani,hogy a vége elött nem logtam el :D
Nekem meg nem volt semmi meló így pénzem se nagyon van :S
szóval 3 éjszakára kaptam 10 rúgot na jó 10938 ft-ot
és ez még semmi,mert ez csak a juniusi fizu,amit augusztusban dolgoztam,az ennek a 3-4 szerese
igaz ebbõl a 10-bõl már csak 2500 maradt a kártyámon :DDDDD
Szerinted kevés/sok?
sztem nem lenne szabályos õsszeget mondani,de több,mint ezer forint 8 órára!és ennek még nagyobb is az órabére,mert akkor dolgozok,mikor mások alszanak,dehát majd meglátom!
egy alkalom fizetését és se tudom pontosan,mert órabéres,és ebbõl még adót is vonnak le
de amennyi egy alkalom,azt kell megszorozni,hogy hány alkalommal megyek
Mennyit fogsz kapni és mennyit kell dolgoznod érte? Sok sikert hozzá!!! :D
nem tudják,hogy attol hogy kiszurják lehet venni még egy belsõ gumit :DDDDDDDDD
Lehet,hogy tényleg 2 hónaponta le kéne cserélni,de nem én raktam be oda felülre a képet(csak én csináltam),ugyhogy Hykao megunná,hogy nyaggattom a képcserével :))))))))))))
Amugy most ezen a héten juli 19-én este fél 10-kor kezdem az elsõ müszakomat a Híres :) Ceglédi tesco-ban!
kiváncsi vagyok,hogy milyen
Lehet,hogy az Albertirsaiakat külön csoportba rakják :),mert nem csak én megyek Irsai
Most már tényleg nagyon zsír lett a fejléc. Szerintem egy ideig most jó ez. :D Majd 2 hónap múlva megint nekiállhatsz csinálni egy másikat csak a változaosság kedvéért. :D :PP
igaz,hogy egy 210-es babi,de jo az :)
sokan mondják hopgy minek hozzá jogsi,de én ez alól is kivétel vagyok
meghogy minek adásvételivel a nevemre irtani?,DE nekem ez is megvan
eladó nem kell? :DDDDDDDDDDD
csak ugyis mindig kiabál,hogy sok lessz a villanyszámla meg minden,meg hogy minuszba mennek,igyhát rám nem kell elpazarolni azt a 10 ezret,meghát vmit ugyis csináltam volna,minthogy 2 hónapig unatkozzak
az kár!
Én meg 18 vok,ugyhogy jövöhét kedden megyek a Ceglédi Meló-diák ba és állitólag van vmi éjszakai árúfeltöltö a teszkóban :)
biztos lessz több mint 10 ezer