SG:Albertirsa Connection
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4
Hyako kiszúrt velem :DDDDDDDDDDDDDD
Adequate:És amugy mész vhova dolgozni?
Innen csortam a térképet csak még "átfestettem",és lekicsinyitettem!
Nem tehetek rola,hogy az Albertirsa portál webmestere ilyen gagyi térképet rakott be! :)))
Amugy az autóstérképeknél az "1"-re kattints rá,és bejön az eredeti térkép!
Nehoggy komoan vedd :D Jó ez csak rakjad be :P
Egy szó többet mond minden mozdulatnál... mert a mozdulat nemtud beszélni. XDD SAJT powa!!4
igy kevesebb is lessz a mérete!(mármint a fileméret)
Amugy regisztrálva vagy a myVIP-en?
akarok nyitni egy Airsa klubbot!
És akkor végülis berakható fejlécnek?
mert akkor megkérek vkit!
/amugy azt a fekete vékony csikos keretet,én raktam bele,lehet,hogy nem fog tetszeni! :((/
majd megyek a város honlapjára,és gyüjtögetek
azért nem fogok felülni a mocira,és fényképezgetni :))))))
#125 elfelejtettem :) még a profit le akarom fényképezni
Tudom hol van, de ott már nincs semmi, csak a kapu. Na szóval az érdekel, mi is volt ott régen? A segítséget elõre is kössz.
és azt se hogy miért csinálják!
lehet,hogy azért mert egy jó darabig a szerelem elsõ látásra?! n. topikba irogattam,olyan egyértelmû dolgokrol,amiket illene tudnom!
És amit nemtudtam pl,hogy-hogy kell megszolitani egy csajt,azt megkérdeztem ott,és az ottlevõk hülyének néztek!
valszeg ott kaptam a magamnak a hírnevem! :(((
de azóta változtak a dolgok
de sztem nem fogok megbukni,és nem is akarok!
Kémia:Pálinkás Erzsébet eggyúttal az oföm is :)
Fizika:Vrabeczné
...jut eszembe tök jo lessz a Profi is!
tudod a zsír új élelmiszeráruház
ha még nem láttad menj el és nézd meg tök sirály!
Ha ceglédbercel felöl mész a halastó felé akkor ott lessz majd!
(arra van az Aréna pizzéria is,és az aranypatkó vendéglõ,meg a toth tüzép bla bla bla :))))
De az is igaz, hogy inkább a földutat kéne aszfaltozni... mostanában néha már jó idõ van azt megyek biciklivel és látok egy csomó földutat, amin eég tré menni :S...
Télleg neked milyen lett a bizonyítványod?
Téged 8.-ban ki tanított Kémiából és Fizikából?
Te, PUYLKA!!!44 :DDDD
Nekem tetszik!
Csak azt nem értem,minek kellet teljesen leaszfaltozni(bitumenezni),mikor csak kátyuk voltak!
Sztem csak akkor kellet volna teljesen,ha földút lett volna!
/másra is költhetné a Fazekas úr :) a pénzét,elég lett volna a kátyúkat kijavitani!/
Holnap megyek Bercelre,majd kiprobálom! :)
elég hülye volt az a tag
akkor már inkább azt,hogy a gilisztáknak izleni fogsz
Nekem tavaly 2ottársam ugy veszekedett hogy: -Hívom az embereimet és holnap a temetõben fogsz ébredni!
-Hát szerintem meg a te embereid fognak a temetõben ébredni...
Szal az értelmes szint az megvan -.-
Meg ez a mester gyerek azzal menõskõdik,hogy szol a terjéknek,és ö hivja a spanjait!
Golovics norbi,jazo,birinszki csaba stb
1 rohadt ....
A Terjéknek,a Haterjer Rolinak,és a Jazo-nak a a nagy haverja!
Az elsõ kettõ a Te sulidba jár!8-adikosok!
ezért jo hogy srác vagyok! :))))
És amugy Te ismered a Mester Péter Pál-t?
Becsödölt,és elfognak költözni,vagy csak este nyitnak ki?
Csakhogy legyen valami írva..: Amikor ismerõsöm itt volt nálam elfoglalta a gépet és leült chat-elni:D!!!! Nézem miket írkál és a szobák között megláttam egy Albertirsa szobát!!!
Na csak ennyi. Ja a szoba a chat.hu-n van!
tudsz rola vmit ???
www.j-world.extra.hu Ingyen japán zene mindenkinek!
csak a házszámot nemtom <#nevetes1>#nevetes1>
A strand mögött. szellõ utca ha jól emlékszem.
Már 1 éve nem voltam kint. sajna <#schmoll2>#schmoll2>
Én mindig megkérdezem ezt mindenkitöl aki idejön!:
Te Airsai vagy?Ha igen milyen utcában laksz?
Én a Béke utcában/a tóth tûzép mellet levõ utca,nem a rét felé :DDD/
jéé van ijen topic is?
Egész jó a fönökük!
Majd oda fogok járni telokártyát venni,nem ugy hogy elmegyek egy boltba és ott veszek,hanem csak ezért is elmegyek majd!
Az eggyik csaj 20 évnél fiatalabb,a másik idösebb nála!
Még nem volt idõm elmenni de nem kell verda mer itt van a bolt tõlem 100méterre. Majd ha elmegyek melletük megnézem a mobiltelefonokat az egyik szememmel a másikkal pedig...
Csinájj róluk képet azt linkeld be ide ien néven hogy : ,,ALbertirsa angyalai akik a Vodafone-t támogatják" <#idiota>#idiota>
Huuuuu anyám 2 olyan jo csaj van,sztem a fönökük pont azért vette fel az a 2 jo bigét,hogy odacsalogassanak!
Ja és az is marhajo,hogy ma(kedden)esik a hó,és nem hétfön,meg vasárnap,hogy még véletlenül se lehessen fehér karácsony!
Semmi pénzkidobás!
A kari alkalmábol ingyenes!
Ajándék az sg jovoltából!
Nekem mondod,hogy kihagyhatatlan a szcukor??????
Én tavaly 50 dkg zabáltam fel!
Elvolt dugva,én felfedeztem a rejtekhelyét,és mindig egy kicsit,nem ugy hogy egyszerre 5 db,hanem mindig amikor hiányzott az édesség mindig 5 db!
És tudod a kicsi sokra megy!
Anyámtol kérdezem honnan lehet még venni?Utána persze elmondtam,és majdnem olyan fajtát hoztam helyette,persze az én pénzemböl!
Amugy vadász izü volt,/rumos/
Azért jol lebaszta a fejem!
Régebben CD-ket kaptam,karira!