Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azaz kiesik már a csoportkörben? :P
Hollandia nagy meglepetést fog okozni :)
Szerintem hollandokkal meggyûlik a bajuk
Látom, kicsit már meghalt a fórum, de azért írok ide is, hátha jön valami jó érv... szóval arra szeretnék fogadni, hogy a spanyolok nyerik a VB-t, nem annyira nagy a szorzó, de szerintem még így is megéri... viszont ez egy rizikós tét, fõleg, hogy a spanyolok most nyerték meg az eb-t... szerintetek fogadjak erre? Köszi a válaszokat!
http://www.adonet.hu/archivum?action=forumok&id=686

ti ebbol mithoztok ki adomentes vagy nem?
Banano
tippmix topikba gyere át.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

csaó fiukák!Tud valaki egy tuti tippet mára?
MaSzKa
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1059849103

itt írogatunk inkább jobban

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Ebben van valami de ha igen akkor viszont nagy csapkodás van nálam. De ez a szisztéma nagyjából helytálló.
MaSzKa
oda kell figyelni nagyon

én voltam már rosszabb helyzetbe is

együtt érzek veled

imsmi fogadott a chelsea-re õ is bukott

mikor ezt látta egybõl raktam bacelonára, mert 1 nap 2 nagycsapat sose kap ki 1x--rre vagy kicsi rá az esély

Igen. Utána meg felhúzott hogy megint egyen ment el és raktam egy másikon a marseillere is.

MaSzKa
cselzi-n buktál?

Hétközbe +20 ezer, ma -20 ezer. Úgy szeretem ha borul a papírforma.

MaSzKa

Jó hát mindenkinek saját döntése mire szórja el a pénzt. Mondjuk 100 eurót máshogy is lehet nyerni egy fogadással :)

Banano
10eurot rakok majd a lyon ellene matchre ha nyer 100lesz belõle:D

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Na ennek nem sok értelme van. Maximum párszáz forinttal "érdemes" fogadni ilyen meglepetés eredményre ami így meg se éri. Mennyi lehetett a loki gyõzelme? 10-12es szorzó? Pár ezer forintot nyersz vele ha hihetetlen nagy mázlid van. Nem éri meg.

kuzco007
én a lokira tettem és majdnem bejött és mindig a lokira teszek BLben és Fradira bajnokságban, ha bejön szakítok:P

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Attól hogy magyar vagyok még nem jelenti azt hogy feleslegesen kellene dobálni a pénzem. A meccs elõtt a realitás a több gólos loki vereség volt. Nem kell magyarnak lenni hogy ezt tudd.

kuzco007
jaj hát ez szörnyû, az meg h te hendikeppre tetted még rosszabb, mien magyar vagy te?:)

Javítanám az elõzõt: A liverpoolon ment el mind mert nem bírtak hendikeppel nyerni.

Jól van az szarzenalon elment minden pénzem.

Rash87
Szerintem elég egy helyre beírnod...

Glory, Glory Man. United!

MaSzKa
azt akarom még talán megfogadni 2 vagy több gól lesz Internazionale - Barcelona

erre mit mondtok ?gól lesz

légyszi válaszoljatok kösz

nagyobb összeget raknék

MaSzKa
Internazionale - Barcelona

ki mit tippel erre

Banano
Én is érzem ,tettem is rájuk hajrá loki!:D

kuzco007
akartok sok pénzt keresni 2 óra alatt?:D

persze:P rakjatok a Lokira, érzem az 1-0ás sikert és nagy a szorzónk, nagggyon nagy:P

Matthew Prosac
én szelvényem "3 napos", maiak közül csak a Real-t mertem megrakni. Holnap még 1 meccs és csütörtökön az uccsó. 5000-et tettem fel, 11e a várható.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
Én real,madrid,manchesterre raktam mind bejött kurwa madridon kívül mert az 0-0 lett....és bye bye 20euro -.- :( 8-at tettem fel tétnek..

Viszont!
Még meccs elõtt rányomtam milanra 3.15-ös szorzó 2.5 euroval...szal visszakaptam azt a lét amit feltettem a kombiba..:)

Matthew Prosac
én a Marseille gyõzelmet tanácsoltam Geo-nak a topicjában, és 1-1 :)

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Banano
:D Van ilyen nem vagyok jósnõ:D
Viszont milanra poénból raktam egy ezrest és 1-0 vezetnek és 3x szorzójuk volt meccs elõtt.

Matthew Prosac
2-0 <#vigyor><#vigyor>

Matthew Prosac
1-0 <#vigyor>

MaSzKa
nem raktam

Banano
Én nem tennék,de te tudod.

MaSzKa
Wolfsburg - CSZKA Moszkva

szerintetek Wolfsburg-ra érdemes rakni egy nagyobb összeget?

pls!

Banano
Hú de nagy szám<#idiota>...

Ha egy csapatnak 1.2-es szorzója van a másiknak 12-es akkor alapból nem rakok a 12-esre ilyen egyszerû..és ez az oldal azt akarja bemesélni neked h õ bizony segíteni szeretne,mert biztos valami jótékonysági csoporthoz tartoznak..:DD

Sziasztok! Találtam egy oldalt ami sport fogadáshoz add tippeket és nem hiszitek el de viszonylag nagy százalékban bejönnek! Én nyertem eleinte 50€ naponta de most valószínû hogy neki állok többel!

www.luckytips.eu
Banano
Bejött<#buck>

Banano
3-as kombi:
1. Getafe - Barcelona -barcelona
2. Liverpool - Burnley -liverpool
3. 3. Stoke - Chelsea -chelsea

25euro

bubu13
Portugálok nyernek
Talán begyötrünk egyet de a portugálok biztos lõnek
félidõ: x,v

EEE 1899

MaSzKa
Magyarország - Portugália, 2009.09.09 20:45

ki nyer
?gól lesz

1.félidõre

mik a reális tippek?

üdv

Inkább a Spurs meccsen a liverpool nagy fölényben játszott.

kuzco007
a liverpool meccsen azért tépetted a hajad:D

Na egy kis gyõzelem ideje volt már.

Üdv. Expekt.com-on pokerezek. Olyan kérdésem lenne hogy át lehet-e vinni a sportfogadáshoz a pokernyereményemet?
A másik baj az hogy azt írja ki belépésnél az expekt.com-on hogy fel van függesztve a számlám :S Ez mitõl van?
Valaki aki a téma szakértõje beszélhetne a a system fogadásokról. a 3/5 és a 4/5 érdekelne. Elolvastam a súgót de az semmit sem segített. Olvastam hogy változó a nyeremény attól függõen mennyit találok el. De jó lenne pontosan tudni ha ilyenre fogadok hogy mégis mennyit nyerhetek ha mondjuk elmegy egy vagy kettõ.

Jól van valóban máskor hallgatok rád várom az utasításokat.:)

Matthew Prosac

Hát igen a fradi 2szer viszi el a fogadásom. Szóljatok hogy többet nehogy rámerjek ezekre rakni. Az Alkmaar kicsit többet rúgott mint egy gól mondjuk ezt vártam is csak nem mertem elkiabálni. Valószínûleg hagyom a kis tétet és amikor úgy gondolom bejöhet akkor felrakok pár tízezrest egy fogadásra.