Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
nálam a MU 2-1 lesz, az Alkmaar pedig 1-1.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Megtettem a hétvégi fogadásom. A Fradin és a Chelsea-n kívül mindben van kockázat. Jó lenne már nyerni mert at utóbbi egy hónapban nem volt olyan fogadásom amiben a tippek legalább felét eltaláltam volna. A pénzem is lassan de biztosan fogy és nem merek nagy tétben játszani mert ha vesztek nem lesz mivel fogadnom szóval gyûjtenem kell még.

Inkább 4/0 egyet nem linkeltem.😞 Ideje lenne már nyerni! Ez a fogadás lehet bejöhet + még a Chelsea gyõzelme.

Matthew Prosac
ha jól látom eddig 3/0 😊

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Jó jó nem kell emlékeztetni tudom én magamtól is.😞 Mondjuk a fradi veresége a hétközi 4-0 után nem kicsit meglepetés dehát ez nem sokat segít. Meg kell várnom amíg tisztább képet kapok a bajnokságokról mert ha így folytatom nem tudok mivel fogadni majd mire már egyszerûbb lenne.

Matthew Prosac

Pont a fradin megy el ez több mint vicces. Hétközbe 4-0ra nyertek.

Matthew Prosac
újoncokkal vigyáznék pl..

Jó de ha bejön mennyit nyerek tõled?😊 A németeknél nehéz eltalálni a kimenetelt de azt hogy sok gól lesz az elég egyértelmû szokott lenni. A Fradi meg hétközbe verte el a Nyíregyházát 4-0ra.😊 A Hamburg csak elveri az újoncot, a Vidi meg listavezetõ.

Matthew Prosac
német meccsekkel csak szopik az ember, magyar meccsekkel csak szopik az ember. 5000el megteszem hogy elmegy ez a szeló

Na szépen elbeszélgetek magamba, mindegy.😊 Az eddig linkelt fogadások mind elmentek a múltheti ráadásul majdnem mind. Ez igen csak bejövõsnek tûnik. Vélemény?

Megkezdtem az idei szezont.

Végül csak a Liverpoolon ment el. Hétvégén kezdõdik a magyar bajnokság szóval ideje elkezdeni a fogadást. Persze csak mértékkel mert nem igazán lehet tudni az erõviszonyokat. Hétvégére tippetek?

Ha már elkezdtél gyakorolni úgy gondoltam nekem is kell. Fontos a megfelelõ felkészülés.😊 A magyar bajnoki rajtig többet nem fogadok.

kuzco007
nem rossz😮 Tevagy a mester😄

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

Matthew Prosac
Elkezdtem énis az õszi szezonra a felkészülést xDDD

kuzco007
max ha norvég a bíró és a tehenek meg elfelejtenek legelni😄

X az tuti, de az 1:1 mellett a 2:2 is belefér
kuzco007
1-1 és X

a bl döntõre mit tippeltek?
Golyo69
Köszi a gratot😄
hát azért szakértõ nem vaok 😄 de próbálkozom 😄

GGMU

kuzco007
az nem semmi, fogadd õszínte gratulációmat😊 de ez elárulja, h Te hatalmas szakértõ vagy a másik dolog pedig egy alap igazság, h soha ne figyeldd az oddsokat😛 zsinróban két 2.20as jött be nekem mostanság😊

Golyo69
ááááá nem vettem észre hogy TÉK az Elõzõ Hsz-em 😄😄
Nah mindegy most pótlom 😄

TÉK 😄

GGMU

Golyo69
nah leírom ma mi jött nekem 😄

végig izgultam miatta a Barca-Osasuna meccset 😄😄 jah és a Sevilla-Deport is 😄 ( itt a 90+ ik percben esett a gyõztes gól😄 )

nah tippsorom:

Gillingham-Shrewebury H 2,43 1-0
Benfica-Belenenses H 1,65 3-1
Villareal-Valencia H 2,19 3-1
Barcelona-Osasuna V 3,45 0-1
Sevilla-Deportivo H 1,60 1-0

Odds : 48,7004
tét: 200 Huf
Nyeremény : 9695 Huf 😄

GGMU

Nekem kellene pár tuti meccs tipp kb. 2-2,3as össz szorzóval. Tudnátok segíteni?😊

az a baj h az uccsó fordulókban még nehezebben jönnek a papírformák, de ezt te tudod
Ja és még egy szelvény van tényleg ez az utolsó erre is kíváncsi lennék,hogy mit szóltok.

Arsenal - Stoke City
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Arsenal
1.35

FC Liverpool - Tottenham
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: FC Liverpool
1.45

Manchester City - Bolton Wanderers
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Manchester City
1.70

3.33
Össznyereményszorzó
Tét fogadásonként

20798.44 HUF
Nyerési esély

Real Madrid - RCD Mallorca
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Real Madrid
1.50

Siena - Juventus
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Juventus
1.50

Cagliari - Inter
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Inter
2.35

5.29

6250=33046FT
Matthew Prosac
#987 + Manchester 'B' csapatra nem tennék egy meglehetõsen motivált Hull ellen..

AC Milan - AS Roma
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: AC Milan
1.85

Borussia Mönchengladbach - Borussia Dortmund
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Borussia Dortmund
1.90

Real Madrid - RCD Mallorca
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Real Madrid
1.50

Hull City - Manchester United
Háromesélyes fogadás
Törlés
Tipp: Manchester United
2.10

6250=69201FT

Ehhez mit szóltok
Portsmouth - Sunderland 2.20 / 3.10 / 2.70
Maccabi Haifa - Hapoel TA 2.14 / 2.85 / 3.00

X-be behúzom mind2-t 😊
kuzco007
végülis szép egész szám😄 de az ezret én akarom😛

netékelj ilyen szart... 😄 990-et letékelni, ki hallott már ilyet... 😄

majd az ezrest. 😄 de azt úgyis én fogom. 😄

kuzco007
TÉK

Matthew Prosac
én a werdert teszem meg vagy 50.000-rel ezek után...
idén az angol vitte a prímet papírformákban, meg a spanyol is nagyrészt, én amúgy a kisebb bajnokságokban bízTAM, de mostmár semmiben sem.

hát igen... jövõ héten még megteszem a wolfsburgot aztán én is kerülni fogom a németeket...

egyébként te melyik bajnokságban bízol a legjobban? szerinted melyik a legkiszámíthatóbb?

Matthew Prosac

SOHA TÖBBÉ!

Matthew Prosac
KÖSZÖNÖM FIÚK,ÉPP IDÕBEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <#falbav> barombalf*szkö*ögge*ik

<#falbav><#idiota>

Matthew Prosac
ez annyira, de annyira jellemzõ erre a hétvégére... a már kiesett Wehen, 27. perctõl emberhátrányban, és jelenleg:

Matthew Prosac
3x

9csöves9
Cozza oddsa mennyi?

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Matthew Prosac
holnapi két poénszelvényem. berakom csak hogy lehessen min mulatni!

Matthew Prosac
óóóójaj. a Milan mai veresége azt jelenti hogy az Inter már bajnok, ergo holnap nem kell gyõznie. ennek "borzasztóan" örülök, ugyanis egyik szelvényemen már csak az Inter gyõzelme kell, és 2500bõl 9000et nyernék.
de ismerve magamat (Murphy-t és a sportfogás valahol székelõ mindenhatóját), holnap egy pokolian unalmas 0-0 tanúi leszünk... Isten adja hogy ne..

én hülye, azt hittem csak 2 hét múlva lesz az uefa döntõ...
mikor mondta fater hogy már most, biztos voltam benne hogy a werderen bukom el a kombit

Matthew Prosac
"Villareal - Real Madrid H 2,15 (bwin)
A hazaiaknál is létfontosságú a 3 pont begyûjtése különben integethetnek az európai szereplésnek. Ellenkezõ oldalon, ahogy az egyik sportlap írta a valenciai zakó után: a Madrid a 6-2es vereség után befejezettnek tekinti az idei szezont, egyetlen gubanc hogy még le kell játszani a hátralévõ meccseket (no motiváció). Azért a presztízsüket nem hagyhatják a sár alá süllyedni, harcolnak majd becsülettel, hogy senki ne mondhassa hogy feltartott kézzel mentek ki.. de ettõl függetlenül 3-2-es hazai gyõzelmet jósolok."

Azér' ez szép tipp volt legalább 😊

nyert a Liege, az Anderlecht, a Sion és a Cluj is, ezért szeretem a kisebb bajnokságokat <#eljen> (még mindig fújfúj Bundesfika)

Matthew Prosac
nekem jobban fáj nyugi 😊

Rash87
Lehet érvek jók voltak,de hogy alig jött be 1 tipp :\\ De hát ilyen ez.

Glory, Glory Man. United!

Rash87
Én már ezt rég tudom,mikor 2* Bayernre raktam,s csak azon ment el 😊

Glory, Glory Man. United!

Matthew Prosac
Ide is berakom, ez innentõl mindenki szeme elõtt lebegjen mielõtt fogad: