Sportfogadás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Johan Djourou Injured
Gael Clichy Injured
Manuel Almunia Injured
William Gallas Injured
Tomas Rosicky Injured
Robin van Persie Injured
Emmanuel Adebayor Injured
Merész 😊
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Nagyon jó volt, csak ne lett volna az a botrány a Overdose-ra fogadottak kifizetésével....
Csak a befizetett összeget kaptam volna vissza... De nem váltottam be, mert akkor nem kapom vissza az aláírt szelvényemet...
Ugyanis sikerült aláírást szereznem Overdose mostani zsokéjától, a belga sztárzsoké Christophe Soumillon-tól.
Szal most vacillálok, hogy eladjam e az aláírt szelvényem. Megvenné vki itt a fórumon?
'eltitkolt' maiak. még a Betisre várok.

de gondolom te már a billentyûzeted töröd épp ketté

javascript😄oP('img')
Forlán viszont gólt lõtt, a Club Brugge meccs 3-2, úgyhogy a Bröndby-Brugge-Forlán szelvény bejött, 2000bõl 7500 szelvény már bejött <#pias>#pias>, Buducnostról semmi infóm nincs, az Alkmaar meccs hazaira pedig mindenképp kell ma még (szünetben 1-1).

Portsmouth 1 - 0 Bolton W.
Stoke C. 1 - 0 Blackburn R.
Crystal Palace 1 - 0 Derby County
Sheffield W. 2 - 0 Southampton
Watford 0 - 1 Birmingham C.
Tippmixen a szorzók így alakultak:
H 1,99
H 2,29
H 2,18
H 2,26
V 2,06
Tét 200 Ft
Odds : 46,25096
Nyeremény 9250 Ft 😄😄😄 minden hétvégn lenne egy ilyen egy szót sem szólnék D😄😄
Régen nyertem már 10 000 huf körüli összeget... 😄 msot örülök 😄😄
GGMU
nagyon régen egyszer kipróbáltam hogy 500 v 1000 forinttal egyik hétvégén megraktam a Manchestert, Milant, Realt, Bayernt, Lyont és egyikõjük sem rangadót játszott azon a hétvégén. 3 jött be 😊
drukkolok

Lehet szemezgetni, felelõsséget nem vállalok senki pénzéért xD
A Betssonnak fontos az ugyfelek velemenye, minden visszajelzest, velemenyt szivesen fogadunk!
Ha barmilyen kerdesetek van, nyugodtan feltehetitek itt is.
A Betsson sportfogadasat egyebkent most minden kockazat nelkul kiprobalhatjatok:
Minden játékosunk, aki 2009. Február 1. és Március 31. között regisztrál és számlát nyit a Betssonnál jogosult erre a bónuszra. Az elsõ három elvesztett fogadószelvényt téríti meg a Betsson Sportfogadás. A bónusz akcióban visszaigényelt teljes összeg nem haladhatja meg az 50 Eurót.
Jo jatekot!
10€ volt feltéve mindre (persze egyenként)
Himik-St. Petersburg orosz hoki vendég
fehérorosz-horvát nõi kézi eb vendég
2.27x
Miami-Charlotte nba hazai
Boston-Tampa Bay nhl hazai (60 perc utáni eredmény)
2.01x
Boston-Tampa Bay nhl hazai (végsõ gyõztes, akár büntetõkkel is)
1.73x
Boston-Tampa Bay nhl hazai (végsõ gyõztes, akár büntetõkkel is)
LA Clippers-Orlando nba vendég
2.69x
Így gyûjtöttem egy kis pénzt a mai és holnapi BL meccsekre 😊
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én nem nagyon szoktam trükközgetni, csak simán, h ki fog nyerni, mint pl. most a hétvégén:
mu-sunderland
arsenal-wigan
blackburn-liverpool
bolton-chelsea
barca-valencia
real-sevilla
a real meccsen azt hittem meghalok, nem mertem nézni, csak neten néha-néha rápillantottam az eredményre, de azért a lefújást megnéztem a tvben😄
de hát csak megérte a sok izgalom: 1500-->30.208Ft <#vigyor>#vigyor>
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Kanute-gól a Real meccsen - pipa
Mutu-gól a Fiorentina meccsen - pipa
Amauri-gól a Juventus meccsen - pipa
Lavezzi-gól a Napoli meccsen - miss
200ból 11.000-et hozott volna :S
Amauri gól bármikor a Lecce ellen
Detroit-Chicago NHL hazai
Salzburg-Alba Volán hazai
Cajasol-Barcelona 1. félidõ kosár vendég
Charlotte-Clevelenad NBA vendég
Raúl gól bármikor a Sevilla ellen
Anaheim-Colombus NHL hazai
Denver-Kanzas City NFL hazai
46.65x
Szar Bayern, szar Bayern :)
Egyébként ti hol játszotok? Én bwinen és bet-at-home-on, de az utóbbin csak egy 5 euros bónusz miatt 😄
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]