Sportfogadás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Risu Führer
szevasztok.
beregisztráltam bwinre és ott a banki átutalást válaszottam.namármost annyi lenne a kérdésem hogy otp-bõl szeretnék utaltatni és lehet e kézpénzes utalást is csinálni vagy csak bankkártyáról lehet átutalni a pénzt a számlájukra?
köszi

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Igen, ez az alap, ha nyerni akarsz. De ha csak játszani, mind én, akkor elõre...
Egyébként nem a sportfogadás a pénzkeresés alfája és omegája 😊

1-2 meccsnél többre fogadni kötésben hosszú távon nem jövedelmezõ.

Brolly
persze okosba, azért csak akkor kockáztatom meg, mikor nincs rá szükségem, remélem köv. héten 😊
hát még egyszerûnek látom, mert eddig még nem sokat buktam, tudom, ez késõbb változni fog 😄 de szerintem így könnyebb és gyorsabb nagyobb nyereményre szert tenni, mint mindig kicsivel játszani és gyûjtögetni, kockázat nélkül nincs nyeremény 😉

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

9csöves9
ha ez ilyen egyszerû lenne...😊

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

könnyen jött pénz könnyen megy, szerintem okosan 😊

football without ultras is nothing

Brolly
Szerintetek az úgy jó ötlet, hogy 2500t felteszek olyan 4-5 meccsre, úgy hogy a nyeremény kb. olyan 20-25 körül legyen, ha meg bejön, akkor a nyereményt felteszem ugyanúgy mint a 2500t és ha az is bejön, akkor máris ott vagyok 200 körül, de ha nem akkor is csak 2500t bukok, és ha csak a 3-4. ilyen jön be, még akkor is jól járok 😉
am nem rég játszok, múlt héten jött be egy fogadás, ami 28at hozott a konyhára 2500ból, innen jött az ötlet, csak most kell a pénz és azért nem tettem fel az egészet :S

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

hát nem jött be...
Maritimo nyert, de Barsa és Auxerre csak 0-0

na hali,
nem túl sokan írtok ide...
Eddig 3 meccs bejött:
Arsenal 1-1 (félidõ vége)
West Ham 1-1
Sheff.U - Hull 1 (2,45 kvótával, egész második félidõben emberhátrányban a Sheff)

maradt Barsa - Espanjol 1-1
Auxerre-Metz 1-1
Maritimo-Braga 1
96x a nyeremény

na, szünetben mindkettõ x-re áll...
fogjátok a csipiszt...

Ma eddig bejött:

Chelsea-Mboro 1
CSKA-Saturn 1
Celta-Gijon X

és még maradt:

Cottbus-Hertha X
Hannover-Stuttgart X

végülis bejöhetnek cirka 60x a kvóta...

örvendünk

halihó,
ma volt egy sikeres szelvényem:
Derby-Fulham X
Ipswich-QPR X2
Reading-Blackburn 1X
Leicester-Scunthorpe 1
Burnley-Barnsley 1
Portsmouth-Wigan 1

42x volt a tét.

Még a múlt héten megfogadtam, hogy csak angol meccsekre fogadok, hisz hétrõl hétre bejönnek a szelvényemen

Japep
Dehogynem...de ezt élvezem benne, mikor még a 85.percig temetem a pénzem, aztán meg hirtelen bejön! 😄

Amúgy szoktam sz@rni rendesen, míg be nem jön...de általában élõ meccsekre teszek, és akkor látom, hogy hogyan játszanak a csapatok.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

vezérszuszu
Nem félsz hogy egyszer X lesz véletlen?
Kis csapat felszívja magát stb...

Japep

Azóta már buktam is, de most itt az utóbbi 3 fogadásom... 😄

>>> Számlatörténet 02.10-11. <<<

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthew Prosac
Na ez ám a mák... Ajánlom figyelmetekbe azt a szelvényt ahol 10-et nyertem és hogy hogyan...

Napoli meccs

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

laslandes
Sportingbeten a kifizetésnél a Bank címéhez mi a bánatot kell írni? CIB bankos számlára kérném a zsét, de semmilyen címet nem fogad el.

Japep
Szerintem a sportfogadás terén a Sportingbet a legjobb...viszont ha pókerezni is akarsz, azt nem éri meg...ilyen oldalakon (ahol nem csak a póker a lényeg) állítólag "átverés van", marad a PartyPoker...stb.
Igaz nincs sok akció a Sbeten, de befizetési akció van. Gyorsak is, bankkártyával is csak 1 munkanap az utalás általában.

Még a BetandWin is jó, de nekem a SBet jött be... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Végülis nincsenek nagy tippjeim, vagy élõben fogadok, vagy - és általában szinte csak ilyet - megnézem ki az esélyes csapat és hogy mennyi gólt szokott lõni általában, és megrakom, hogy az adott meccsen lõ legalább 1 gólt...

Mint pl. tegnap a Chelsea, Kamerun, Aston Villa...stb.
Hiába csak 1,1 - 1,2-es oddsuk van, sok pénznél ez is sokat ér.

Máig 89.213 FT-ot "kerestem"... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Shep
Te is tudod, hogy ez hülyeség.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

az balszerencsét hoz ^^

Shep
miért nem írod be a tippjeidet?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Japep
Ma pontosan 71.219 Ft-nál állok... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Mennyinél vagy most haver???
Mutass már egy számlatörténetet!!
Japep
Nekem nem kell mondani...voltam már hasonló helyzetben, tudok én nagyot is bukni... :S 😄

Mondjuk ennyit még nem buktam (már úgysem fogom feltenni az egészet), de volt már egyszer egy nagyin nagy bukásom... 😞

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Shep
Ez érdekes, de ha ilyen király a tippelésben miért árulja a tippjeit, mikor szarrá nyerhetné magát?

Shep
Nem akarlak elszomorítani, de lesz ez még így se.

Nyerõ TippMix Tippek.
www.tippmixtippek.atw.hu
www.tippmixtippek.hu
Japep
Hello!

Szombatra érkezett meg a pénzem a Sportingbetre és azután kezdtem el játszani...
A lényeg, hogy 10.000 FT-ból 3 nap alatt 41.817 FT-ot csináltam! 😄

>>> Itt a számlatörténetem! <<

És még nincs megállás...<#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

gyertek tippeket megosztani: TIPPMIXBLOG még induló oldal legyünk minél többen!
BL?

Nemigazán, hiszen az észtek nincsenek is egy csoportban a spanyolokkal, de az igaz hogy egy KONTINENS....

Zenszkij
Hajrá Makó, sztem meglepetés fog születni, segítenek a Fradikán. Ez most halálbiztos tipp, a Pucus mondta (Soseh halunk meg).

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Makói cimbiknek hiszek és megküldtem a Nyíregy elleni meccsüket @7.25-ét a bwinnél.
Hajrá Makó, Csak a kontra!

Sportfogadó Fórum
nem észt-spanyol meccs volt 3-án??? <#beka3><#wave><#nyes>
a Francia-Ukrán is oké lett

Helló,
a tegnapi pechem:
Wales-Cseh X - oké
Dán-Svéd X - oké, mert ha megszakad a meccs az elsõ félidõ után, a megszakítás pillanatában aktuális eredmény lesz a "végeredmény"
Francia-Ukrán X-1
Észt-Horvát X-2

198x szorzó - miért nem vártak a horvátok a második félidõre a góllal???

<#kocsog> törökök...
Mára ezt a kombit küldtem meg a The Greek irodánál:

Jun 2 8:30am 6 Team Parlay - Pending 20.00 to win 108.52
1. Soccer - Greece - moneyline (1.50)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:30pm
2. Soccer - Germany - moneyline (1.01)
for the regulation time held on Jun 2 at 12:00pm
3. Soccer - Norway - moneyline (1.14)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:05pm
4. Soccer - Spain - moneyline (1.35)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:30pm
5. Soccer - France - moneyline (1.53)
for the regulation time held on Jun 2 at 2:00pm
6. Soccer - Turkey - moneyline (1.80)
for the regulation time held on Jun 2 at 1:00pm

Sajnos a magyar srácoknál ez a realitás és a német + a norvég meccsnél sem kell magyarázni sztem a tippet.
Mondjuk nem igazán szeretem a kis oddsokat, de ezek szerintem ajándékok (legalábbis nagyon remélem, hogy jól gondolom!).
A spanyoloknak muszáj hozni a meccset, mert különben elvesztik a lehetõségét is annak, hogy kijussanak az EB-re.
A bosnyákok egyelõre egymással is harcolnak. A szövetségen belül és a játékosok között is problémák vannak.
Így nem lehet egy egyébként is jobb török csapat ellen normálisan ráhangolódni a meccsre sztem.
Az ukránoknál nem lesz Seva, de az egyébként is jobb formában lévõ franciáknak sztem akkor se lenne jelenleg nagy falat hazai pályán az ukránok legyõzése ha õ játszana.

Sok sikert, ha valaki teszi rajtam kívül is ezeket a derbiket!

ÚJ REGISZTRÁCIÓ BÓNUSZ (9000 Ft) AZ EXPEKTNÉL!!!
Domino BHSE Budapest - Brendon Fenstherm ZF Eger
1 1.55
18-9

TEVA VasasPlaket - Szeged Beton VE
1 1.65
13-5

<#nyes><#nyes><#nyes>
A mai napon a következõ duplát tettem a Unibetnél:

Domino BHSE Budapest - Brendon Fenstherm ZF Eger
1 1.55 070530
TEVA VasasPlaket - Szeged Beton VE
1 1.65 070530
Dupla(x1) 0/0 44.00 44.00

Igazából a tippeket sztem nem nagyon kell magyarázni.
Hétvégén mindkét fõvárosi csapat betlizett, ráadásul a Szeged ellen (számomra nagy meglepetésre) 4-4-re áll a derbije a Vasasnak (8 pontig megy ugyebár a párharc).
Két meghatározó játékos sérült az angyalföldieknél. Szegeden is óriási bírói segédlettel lett a végére szoros a meccs.
Hazai pályán szintén ezt a bírói támogatást várom, és meg kell vallani, hogy összességében azért jobb csapat szerintem a Vasas a Szegednél.
A Domino szintén kikapott az egriektõl az utóbbi meccsen, de ilyen játékosállománnyal és ilyen oddsért nem volt szívem ezt a tippet kihagyni.
Hajrá!

Szerezd meg Te is a 9000 Ft BÓNUSZODAT!!!
brrrbrr
Gratta nem semmi

wow vicces oddsok...

Reggina Calcio - AC Milan 1.37 7.20 9.00
Siena AC - Lazio Rome 1.35 7.50 11.00

az nem gyenge! szerintem tölts ki egy lottót. vagy tudom mit mondj 5 számot, majd én kitöltöm helyetted 😊

Kaplan
Az nagyon szép! Grat!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

0,55 euróból 90 eurot (Vajdasági vagyok)

Kaplan
Mennyit nyertél? 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

És úgy néz ki, bejött!!!!