I.Világháború

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azt hittem hogy a villámháború(blitzkrieg) a németek terve volt a franciák lerohanására <#hehe>

forza milan

Sheke
mesélek az 1. vháború a szarajevói merénylet miatt tört ki egy szerb terrerista lelõtte a trónörököst aztán a monarchi a hadatüzent szerbiának és így tört ki szemrevaló még a villám hábró terve ez azt jelenti hogy rajtaütés szerûen a franciák legyõzzék a németeket de ez nem jött össze és íyg álló háború lett.Aztán az amerikaiak is bekapcsolódtak ugyhogy a németek letorpedózták a lusi tania nevú amcsi hajót és amerika véget vetett a háborúnak ez rövide na történet.

Le Parkour

forza milan
elég érdekes tank!:Dlátszik hogy elég kezdetleges tankok!még az ágyucsö,is kicsi,vékony,és a tank oldalán van!

forza milan

forza milan

Az elsõ tankokat '16 nyarán vetették be, a harci helyzet fokozodása végett.
Pár kép elsõ vh-s tankokról:

HuAn82
RENAULT FT 17 (F)

A sokak által az elsõ világháború legsikeresebb tankjának tarott FT 17-es sorozatgyártása 1917-ben kezdõdött, de licenszváltozatait még jóval késõbb is készítették Olaszországban vagy a Szovjetunióban. A könnyû, kétfõs személyzettel rendelkezõ modell volt az elsõ 360 fokban körbeforgatható toronnyal ellátott páncélos. Nagy számban állították elõ és vetették be, igaz, a meghibásodások is gyakoriak voltak. A módosítások következtében egyre stabilabb típus még 1940-ben is hadrendben volt a francia hadseregnél, bár bevetésükre nem került sor. A párizsi felkelés során a németek viszont használták az utcai harcokban.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Koltai Gábor : Trianon Ha tudod szerezd meg nagyon jó!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

forza milan
Vesztettünk,meghalt egy csomó ember,és éecsatoltak az ország 3-negyed részét talán!és ez annyira idegesitö!és még akik most ott laknak,azoknak áll feljebb,hogy ott a sok magyar!olyan idegesitö, országunknak még tangere is volt!

forza milan
éppen azért nyitottam a topikot,hogy megtudjak róla valamit!:D

Balo
90 éve, 1915. augusztus 16-án halt meg Széll Kálmán miniszterelnök

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a fõnöke lesz.&#8221; - Emerson

Bandew
Ja meg "kicsit" összement az országunk is. :-(

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

szar volt az egész, egy csomóan meghaltak és még csak nem is nyertünk :(

Montanosz
hát legalább akinek kedve van majd itt szidhatja a magyar jobboldali elitet:
vesztes hatalmakhoz tartoztunk, hálásak lehetünk az úrizáló jobboldalnak trianonért, vérengzések, fehérterror némi vörösterror malicíával fûszerezve, bár a komcsik legalább fegyveresen védték a hazát....

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Tuvok
Akkor mesélj el mindent a Skagerraki csatáról . De Verdun is érdekelne .

Botond
vesztettünk :-(
Punker
hajrá :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

forza milan
gondolom sokan vagyunk kiváncsiak,az elsö vh-s fegyverekre,páncélosokra,egyebekre!meg a történetére,hadtechnikájára!az biztos hogy kevesebbet tudunk róla,mint a másodikról!érdekel minden info

gabber_saviola
paszus :(

:DDDDDDD

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

forza milan
az már van!:D

gabber_saviola
zsír:DDDDDDDDDD

a II.WorldWar topikot mikor nyitod? P

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

forza milan
hi all!a keresöben néztem,de nem találtam ilyen topikot!elös világháborus történetek,és miden jöhet,ami ezzel kapcsolatos!

← ElőzőOldal 7 / 7