Fociguru

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Elsõ 2 meccs után a 4 orosznak köszönhetõen 51. helyen vagyok. Shirokov jó CSK :)

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Fociguruba biztos úgy volt, hogy megmaradt a csapat csak már változott értékekkel.

EB-t persze kár lenne kihagyni.

Steve Downie
Jaja, emlékszem arra :) Akkor már javában tõzsdézgettem is, az a Fociguru rendszer pedig pont olyan volt, mintha részvényekkel kereskedtél volna (arra már nem emlékszem pontosan, hogy a Focimágusban vagy ebben volt az, hogy ha összeraktál egy csapatot, akkor a következõ fordulóban is megmaradt, csak változtathattál rajta, ha úgy alakultak a játékosaid pontjai és jól álltál anyagilag).

Btw EB csapatokat csináljátok majd? Be kellene izzítani a topikot még erre az egy hónapra :)

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Rudee
*legjobban

Rudee
Igen. Meg régen azért sokkal többen is voltunk.

Nekem mondjuk az tetszett a legjobb, ami az elején volt. Pontszerzéstõl függõen változott a játékosok ára és így lehetett növelni az "igazolási" keretet. Meg amikor minden meccsen meg lehetett tippelni és a találatokért szintén "pénzt" kaptunk. Sokkal jobb volt.

REALista
Pár perc alatt dobtam össze a csapatokat szinte mindig.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Nagyon nekem se.De az egész idény alatt ez volt a helyzet.Hiányzik hogy nincs tétje a játéknak.Nem is a nyeremények miatt hanem inkább a versenyszellem miatt...

Rudee
Én az utolsó fordulókat kihagytam, valahogy nem volt kedvem az egészhez. Majd talán a következõ szezonban megint belevágok.

REALista
Az oldallal nincs semmi gond pár apróságot leszámítva/pl:forum hiánya stb./ viszont a mezõny nagyon felhígult sajnos, sokan abbahagyták a játékot.

Steve Downie
Nagy grat! <#eljen>
Mindig is a BL-t és az EL-t tartottam a legnehezebbnek ilyen szempontból (persze csak a francia bajnokság után :D), szóval minden elismerésem :)

Egyébként hogy mûködött az új honlap a szezon során? Én egy ideje abbahagytam a játékot, elég kiforratlannak találtam, miután Barna átadta a stafétát a jelenlegi srácoknak.

REALista
Elsõ lettem a BL összetettben nem is akármekkora elõnnyel...:D

Rudee
Angoloknál 18. vagyok és még van 2 Liverpool valamint 3 Arsenal játékosom.
NB1-be fordulós 54. lettem, összetettben 53. helyen állok.

REALista
Az szép grat!
Én meg már 270 ponttal vezetem a BL összetettet.:)
Pedig a mostani fordulóban épp hogy bekerültem a legjobb 100 közé.

Rudee
Aktuális BL fordulóban a 7. helyet megcsíptem <#eljen>

REALista
Nagyon szar hétvégém volt mindenhol 200 körül vagy még hátrébb zártam.:D
NB1-ben az összetett 3. helyrõl visszaestem a 7.-re...:S
Egyedül a BL elsõségembe bízok.Jó lenne ha kitartana a szezon végéig.

REALista
<#szomoru1>

Rudee
Mindenkit elkerülnek a sikerek?

Francia összetettben szép lassan visszacsúsztam, volt 1-2 forduló amirõl lemaradtam. Most hétvégén mondjuk elcsíptük a 12. helyet, meg angolba 38. lett a csapat. Németeknél meg még a 23. fordulóban voltunk nyolcadikok.

Rudee
Bundesliga hétvégi fordulójában 8. lett a csapatom <#eljen>

Steve Downie
A Fociguru történetének legnagyobb játékosa volt!
A kezdetektõl fogva játszott, talán csak SUHANC volt képes annyi plecsnit összegyûjteni, mint Csaszi.
Nyugodj békében Cesare!

Kedves Menedzserek!

Sajnos szomorú eset történt a Fociguru háza táján és nagyon nehéz ilyenkor billentyûzetet ragadni, gondolatokat megfogalmazni.
A mai napon tragikus hirtelenséggel elvesztettünk egy szeretetreméltó, sportszertõ barátunkat, egykori kollégánkat.
A régi motorosok, akik éveken keresztül velünk játszanak, azoknak sajnos ismerõs cseng a Cesare menedzsernév.
Legnagyobb megdöbbenésünkre Csaszi barátunk, nagyon fiatalon eltávozott az élõk sorából. :(

Csaszi korábban tagja volt maroknyi csapatunknak páratlan humorával, szenvedélyével, lelkesedésével és focitudásával mindig a lehetõ legtöbbet szerette volna magából és a Fociguru játékból is kihozni.
Focigurus pályafutásának eredményei a legjobb menedzserek közé emelte, imádta a versengést és mindig egy cél lebegett a szeme elõtt: a legjobbnak lenni.
Megrögzött Juventus drukkerként imádott mindent, ami Olaszországhoz és egyáltalán a focihoz vagy a sportokhoz kapcsolódott.

Mai napig emlékszünk arra a képedre, amit a Fociguruban használtál - ahol néhány kilóval ugyan soványabban - feszítettél a zebra csíkos mezedben.
Megannyi kedves emlékkel örvendeztettél meg minket és tudjuk, hogy bármilyen társaságban megfordultál, legyenek azok a futsalos vagy strandfocis barátaid mindig szerettél páratlan humoroddal, jókedvûségeddel mosolyt csalni az emberek arcára.
Rengeteg személyes emlékünk fûzõdik hozzád, az olaszországi túrák Serie-A-s mérkõzésekre, futsal mérkõzésekre itthon és külföldön, a röhögõ görcsben végzõdõ irodai megbeszélések, étel-italfogyasztások, strandfoci tornák.
Legnagyobb bánatunkra sajnos már nem vagy velünk többé, a veled kapcsolatos emlékeket és azt a csupa szív, mosolygós tekinteted sohasem feledjük el.

Isten veled drága Csaszi barátunk! :-(
http://www.facebook.com/csaszijuve

REALista
Na mondjuk a spanyolba jó lenne visszacsúszni egy Barca zakóval...<#vigyor3>

REALista
Az angolba 9. , az olaszban 6. lettem, a spanyolba meg jelenleg a 22. vagyok.Jó hetet zártam...:)

Rudee
Francia forduló 8. hely után összetettbe már 45. helyen vagyok :D

REALista
Hát ja de azért nem lenne hátrány sem.:D

Rudee
Jó mondjuk az nem is lényeg annyira :)

REALista
Nem hiszem...:S

Rudee
Vajon lesznek nyeremények is?

REALista
Lassan amúgy mehetne már élesben a dolog.

REALista
Én lemaradtam a mosatni fordulóról de nem is baj mert már idegesített hogy pont a tesztidõszakban vezettem az olasz összetettben.:D

Rudee
Bundesliga forduló 8. és francia összetett 81. hely.

REALista
<#eljen>

Rudee
Európa Ligában 21. vagyok és még van 4 játékosom mára (2 PSG, 2 Bilbao).

Rudee
Ja megvan.

Rudee
Én a németrõl lekéstem.
Összetettet hol lehet megnézni?

REALista
Magyarban jelenleg 3. az olaszba pedig 2. vagyok.:D
Olasz összetettet pedig vezetem.Persze amint vége a tesztidõszaknak kezdõdik a mélyrepülés...

REALista
Csúnyán vezetem a BL fordulót eddig..:D

REALista
A BL csapatomban az utolsó pillanatban lecseréltem Ronaldot Benzinre.Remélem megszórjuk a Dinamot...

REALista
Én meg most nézem hogy olasz összetettben 4. vagyok:D

Rudee
Na olaszba nekem is sikerült eddigieknél jobban szerepelni, 26. hely a fordulóban.

REALista
Nekem olaszban összejött egy 8. hely a többi az középmezõny...

Del Bosque
Úgyis csak tesztelünk még :)

Viva Espa&#241;a!

Rudee
Ez a hétvége nem sikerült túl jól :(

NB1 221. (210p)
Bundesliga 347. (420p)
Premier L. 414. (260p)
Serie A 530. (150p)
Primera D. 454. (275p)
Ligue 1 478. (270p)

De majd a BL-be robbantunk... :D

Del Bosque
Beindult végre, igaz, csak tesztidõszak :)
Sok sikert mindenkinek!

Viva Espa&#241;a!

Del Bosque
Akkor egy kis tájékoztatás még az Indulás elõtt:
Dióhéjban a kezdetekrõl, és a legfontosabb változásokról:
- Magic11 után visszatérünk a gyökerekhez, amint a Facebook alapján is tapasztaltátok, a játékot újra Focigurunak fogják hívni
- Az elsõ idõszakban, míg az esetleg rendszerben megtalálható bugokat, hibákat esetleg javaslataitokat ki nem javítjuk, csak teszfordulókat rendezünk, az értük járó jutalmat utólag törölni fogjuk
- Új designt kapott az oldal, a régi fekete színû már több, mint 3 éves volt, úgy éreztük, h ideje váltani, reméljük elnyeri a tetszéseteket nektek is.
- A játékmenetet próbáltuk egyszerûsíteni, és még egyértelmûbbé tenni. A régieknek lehet egy picit szokatlan lesz, de reméljük, h nem okoz ez gondot.
- Változott, hogy mostantól nem fordulókba kell benevezni, hanem Versenyekbe.
- Ami a versenyeket illeti, reméljük örültök annak a "változásnak", hogy a szakaszversenyek visszakerülnek a Fociguru. Az indulásnál még nem lesz kész ez a játéklehetõség, de a késõbbiek folyamán pótolni fogjuk ezt a hiányosságot
- Az is fontos változás, hogy úgy átalakítottuk a versenyek és ranglisták közötti kapcsolatot, hogy az elmaradt meccsek pótlását be tudjuk várni. Nem lesz olyan sok 0 pontos játékos egy-egy fordulóban, és törölni sem kell fordulót.
- A korábbi fórum rendszert megszüntettük, úgy gondoltuk érdemes haladni a korral, ezentúl a Facebook Fociguru profiljában tudunk csevegni egymással, de az oldalon is látszódik, h éppen mirõl folyik a diskurzus. Lájkoljatok minket ezerrel! :-)
- Sajnálatos módon, de az ajándékpontrendszer, a VIP szolgáltatások megszûnnek.
- Lesznek még olyan funkciók amelyek nem fognak az oldal indulásakor mûködni, igyekszünk ezeket a funkciókat is minél hamarabb beépíteni.

Hamarosan értesítünk majd valamennyi regisztrált menedzsert e-mailen keresztül.

Viva Espa&#241;a!

Del Bosque
Sajnos már sokadjára nem :)

"Sziasztok! Elnézést, ha az idõpont félrevezetõ volt, igazából muszáj volt vmilyen idõpontot az eseménynek választani, az Indulás bejegyzés arra vonatkozott volna, h hamarosan indulunk, nem pontban 22:00-kor."

Viva Espa&#241;a!

REALista
Ez nem jött be...:)

Del Bosque
A legújabb hírek szerint ma éjfélig beindul az oldal.

Viva Espa&#241;a!

REALista
Jó sokat csúszik a kezdés...:(

Tudnátok mondani egy idõpontot hogy mikortól lehet csinálni
Del Bosque
Még várni kell...

@Fociguru
Sajnos még nem készültünk el, a nyitás késni fog. Még egy pici türelmet kérnénk.

Viva Espa&#241;a!

REALista
Helyes!<#eljen>