Fociguru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A hivatalos közlemény:
"Sziasztok! Az Október 3.-át - hétfõt - tûztük ki az oldal kinyitásának. Egy rövid teszt idõszakot azért még szeretnénk közbeiktatni, az éles indulás elõtt. Reméljük tudjuk tartani a fejlesztés tempóját, és az ígért határidõre ki tudjuk nyitni oldalt. Igyekszünk belehúzni. Addig is köszi a türelmet!"
Viva España!
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Bár most lemaradtam a magyar fordulóról.:S
Te?
Még a top 100-ból is kihullottam...
Remélem a mai meccsekkel javítok valamit bár szerintem jó ha benne leszek nap végére a 150-ben.
Viva España!
A Barcából szerintem max 1 vagy 2 játékost fogok venni.Bízok a Sevillában.:D
Most már meg sem állhatunk a Top20-ig. Azt néztem, hogy az eddig összegyûjtött, MM-ért járó plecsniket mindenkitõl elvették, és nem is nagyon tervezik visszaadni. Nem tudod, miért?
Én nem merném meghúzni, hogy kivegyem a katalánokat, de ha bejön, nagyot kaszálsz, az biztos. És ebben a szezonban már meg tudta õket lepni pl. a Hercules...
A magyar csapatunk nagyon hasonlít, de szerintem most mindenki a "nagyokból" tett inkább ebben a fordulóban. Én abban bízok, hogy Schembri lõ egy olyan sorozatot, amilyet valamelyik fordulóban is csinált.
A németben meg maximum azzal tudok segíteni, ha elárulom, hogy én Claudio Pizarro-t csk-ztam.
Viva España!
A héten fõleg az olasz és a francia bajnokság rázós.Németben meg nem tudok dönteni hogy ki legyen a csk-m...
Amúgy grat.Én is szeretnék a hétvégén visszajutni minimum az 50-be bár szerintem nagyon nehéz meccsek lesznek szinte az összes bajnokságban.
A Ronaldo csk alap csak azt nem tudom még hogy kockáztassak-e és kihagyjam a Barcát hazai pályán vagy ne.Én meglepetés szagot érzek bár ki tudja.:D
A csapatok amúgy már úgy ahogy készen vannak bár szombaton úgyis alakítgatok még rajta.A tegnapi hollandot sajnálom kicsit mert sokáig 3. voltam aztán visszaestem a 18. helyre...
Hétvégi csapatok készülnek? Gondolom Ronaldo csk Nálad is alap. :)
Viva España!
Fradi - Vasas - Videoton keretbõl akartam 9 embert betenni.
Jövõ héttõl francia és holland bajnokság.
Viva España!
Ha a Videoton nem nyer akkor van esélyem vagy ha sok lesz a hiányzó.Nemsoká kiderül.Szép lenne egy pontszerzõ kezdés...:D
A Vidivel kapcsolatban igazad van, valamennyire õk is tartalékolnak majd (pl. Alves a padon sem lesz az elõzetes hírek szerint), de korántsem annyira, mint a Debrecen. Ez után a forduló után egyébként az sem lenne már meglepõ, ha nyerne a Siófok.
Az Újpest-Gyõrre én X-et várok.
Írtad, hogy még három meccs, de tudtommal a Szolnok meccs már nem számít bele a fordulóba. Vagy nem rájuk gondoltál?
Szóval a papírforma szerint tényleg kiszorulnál a bronzpozícióból, de szerintem joggal reménykedhetsz, hogy mégsem.
Viva España!
Kár hogy hátra van még 3 meccs, jó lenne megtartani ezt a 3. helyet bár kicsi rá az esély...
Neked meg gratulálok a nagyszerû kezdéshez! :)
Vicente_Del_Bosque nick-el játszom. Úgy látom, Te vezeted a Real Madrid klubot, ott megtalálsz engem is, a 24. helyen vagyok jelenleg.
Viva España!
Amúgy a ZTE szépen bekezdett.Jó lenne ha lõnének azért pár gólt még úgyis csak középpályásom és támadom van tõlük.
Véleményem szerint egy törés következett be akkor, mikor végigmentünk az elsõ Magic11 évadon, mert egyáltalán nem sikerült nekik nemzetközi népszerûségre szert tenni. Utána pedig már azt a jó kis hazai játékot is veszni hagyták, amelyet azelõtt évekig játszottunk. Gondolom a pénz az ok. Utána jött az egy éves szünet. Remélem, hogy idén visszatér minden a régi kerékvágásba, mert ha nincs is kedvük/idejük csinálni az egészet, szerintem nagyon sokan ingyen feláldoznák a szabadidejüket, csak hogy menjen a játék.
Viva España!
Rákerestem a nick-edre, látom, Te sem ma kezdted. Grat a trófeákhoz, már csak az összetett sorból hiányzik egy pár. Idén mi a célod? MM összetett vagy valamelyik bajnokság esetleg?
Viva España!
A szokásostól eltérõen idén már a bajnokságok elsõ fordulójától kezdve lehet nevezni a csapatokat. Tehát a hétvégén startoló NB1-ben hozzáláthatunk taktikázni, hogy végül több tízezer menedzserrel szemben mienk legyen a MagicMasters végsõ összetett gyõzetesének járó trófea.
Hajrá!
Viva España!
csapatom:
Casillas - Skrtel, Dani Alves,Mertesacker - Kaká, Hamsik, Silva, Khedira - Villa, Sestak, Robinho(csk)
Épp hogy kijöttem a keretbõl...:D
A játékosok árai érdekesek, David Villa pl csak 4 milla, szerintem megéri betenni a csapatba, van sok 5 milliós játékos, aki szerintem alig hozna pontot.
Ilyenkor kapnak edzést a játékosaim?
Kedves Menedzserek!
A Magic11 játék átalakítás miatt átmenetileg nem elérhetõ.
A játék idei évadának beindítása elõtt mindenkit e-mailben értesítünk!
Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!
Magic11 Team
Szar Bayern, szar Bayern :)
Mostmár tényleg csak a bajnokságok hiányoznak.
Szar Bayern, szar Bayern :)