Fociguru

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Del Bosque
A játék visszakapja az eredeti nevét, így októbertõl újra Fociguruzhatunk majd :)
A hivatalos közlemény:

"Sziasztok! Az Október 3.-át - hétfõt - tûztük ki az oldal kinyitásának. Egy rövid teszt idõszakot azért még szeretnénk közbeiktatni, az éles indulás elõtt. Reméljük tudjuk tartani a fejlesztés tempóját, és az ígért határidõre ki tudjuk nyitni oldalt. Igyekszünk belehúzni. Addig is köszi a türelmet!"

Viva España!

REALista
Hát nagyon nekem sincsenek mostanság kiemelkedõ eredményeim.Az összetettben a 60. hely környékén tanyázok már elég régóta.

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Még én is, bár a sikerek elkerülnek általában.

Szar Bayern, szar Bayern :)

REALista
Jaja!
Bár most lemaradtam a magyar fordulóról.:S
Te?

Rudee
Nyomod még?

REALista
Te cseszted el akkor én mit csináltam?:D
Még a top 100-ból is kihullottam...
Remélem a mai meccsekkel javítok valamit bár szerintem jó ha benne leszek nap végére a 150-ben.

Del Bosque
És nem csak az. Ezt a hétvégét eddig eléggé elcsesztem.

Viva España!

REALista
Na a Werder csk eddig elég nagy bukónak tûnik...:S

Del Bosque
Kétszer

Viva España!

Del Bosque
Nah Cicó csak betalált... :)

Viva España!

REALista
Elõször én is két védõt vettem és egy kapust de aztán átvariáltam. Szerintem szopni fogok de mindegy...:D

Del Bosque
Én onnan 3 hátvédet. :) Úgyhogy bocsi, de remélem csak 1 góllal támadnak fel. :D

Viva España!

REALista
Az olaszban kockáztatok.Két csatárt vettem a Romából és egy középpályást.Remélem feltámadnak végre...

REALista
A németben én is õt választottam.Remélem bejön.
A Barcából szerintem max 1 vagy 2 játékost fogok venni.Bízok a Sevillában.:D

Del Bosque
Köszi! Neked meg akkor a holland éremhez is!
Most már meg sem állhatunk a Top20-ig. Azt néztem, hogy az eddig összegyûjtött, MM-ért járó plecsniket mindenkitõl elvették, és nem is nagyon tervezik visszaadni. Nem tudod, miért?

Én nem merném meghúzni, hogy kivegyem a katalánokat, de ha bejön, nagyot kaszálsz, az biztos. És ebben a szezonban már meg tudta õket lepni pl. a Hercules...

A magyar csapatunk nagyon hasonlít, de szerintem most mindenki a "nagyokból" tett inkább ebben a fordulóban. Én abban bízok, hogy Schembri lõ egy olyan sorozatot, amilyet valamelyik fordulóban is csinált.
A németben meg maximum azzal tudok segíteni, ha elárulom, hogy én Claudio Pizarro-t csk-ztam.

Viva España!

REALista
Ahogy látom magyarban ugyan abban a 4 csapatban bízunk csak kicsit más felállásban.Remélem jól döntöttünk.:D
A héten fõleg az olasz és a francia bajnokság rázós.Németben meg nem tudok dönteni hogy ki legyen a csk-m...

REALista
Hehe most látom hogy a hollandoknál a 18. helyezésemért is kaptam plecsnit...:D

REALista
Milyen top 100-ban talán top 50-ben.:)
Amúgy grat.Én is szeretnék a hétvégén visszajutni minimum az 50-be bár szerintem nagyon nehéz meccsek lesznek szinte az összes bajnokságban.
A Ronaldo csk alap csak azt nem tudom még hogy kockáztassak-e és kihagyjam a Barcát hazai pályán vagy ne.Én meglepetés szagot érzek bár ki tudja.:D
A csapatok amúgy már úgy ahogy készen vannak bár szombaton úgyis alakítgatok még rajta.A tegnapi hollandot sajnálom kicsit mert sokáig 3. voltam aztán visszaestem a 18. helyre...

Del Bosque
Mi újság a guruban? Gratulálok a két héttel ezelõtti La Ligás érmedhez! Nekem a PL-ben sikerült legutóbb egy ezüstöt szerezni, de nem is ez a legfontosabb, hanem hogy az eltervezetteknek megfelelõen október végére ott vagyok a Top100-ban.
Hétvégi csapatok készülnek? Gondolom Ronaldo csk Nálad is alap. :)

Viva España!

Del Bosque
A Feyenoord elkezdett segíteni. ;)

Viva España!

REALista
Hát ez nem az én hétvégém eddig.Már csak egy Gyõr és egy Feyenoord gyõzelem segíthet rajtam de a Feyenoord már hátrányban is van...:D

REALista
Az NB1-ben jó kis forduló lesz most.Remélem nem tartalékol a Gyõr mert nagyon számítok a csatárokra...:D

kovacsgeri
Basszus én kb 2 perccel maradtam le a nevezésrõl, pedig egész erõs csapatom lett volna.
Fradi - Vasas - Videoton keretbõl akartam 9 embert betenni.

Del Bosque
Grat a bronzhoz még egyszer, nagy voltál!
Jövõ héttõl francia és holland bajnokság.

Viva España!

REALista
Na a Videoton döntetlent játszott úgyhogy már csak az Újpest meccsen szállhat el a dobogós helyezésem...

REALista
Jah tényleg azt elhalasztották.
Ha a Videoton nem nyer akkor van esélyem vagy ha sok lesz a hiányzó.Nemsoká kiderül.Szép lenne egy pontszerzõ kezdés...:D

Del Bosque
Utólag én is örültem, hogy a Loki játékosokat annak ellenére ki mertem venni, hogy szinte mindenki tett onnan. Én azt hittem, hogy csak pár ember pihen majd, de fogalmam sem volt, hogy kik, ezért inkább kipakoltam mindenkit, és abban bíztam, hogy helyettük az MTK nyerni fog. Az be is jött.
A Vidivel kapcsolatban igazad van, valamennyire õk is tartalékolnak majd (pl. Alves a padon sem lesz az elõzetes hírek szerint), de korántsem annyira, mint a Debrecen. Ez után a forduló után egyébként az sem lenne már meglepõ, ha nyerne a Siófok.
Az Újpest-Gyõrre én X-et várok.
Írtad, hogy még három meccs, de tudtommal a Szolnok meccs már nem számít bele a fordulóba. Vagy nem rájuk gondoltál?
Szóval a papírforma szerint tényleg kiszorulnál a bronzpozícióból, de szerintem joggal reménykedhetsz, hogy mégsem.

Viva España!

REALista
Köszi.A te csapatod se rossz.Jó húzás volt kihagyni a Lokit gondoltam hogy a komplett csapat pihenni fog.Szerintem ez lesz holnap a Vidivel is.
Kár hogy hátra van még 3 meccs, jó lenne megtartani ezt a 3. helyet bár kicsi rá az esély...

Del Bosque
Az elsõ NB1-es forduló nem hazudtolta meg önmagát. :) A Csank-féle ZTE bombavédelemtõl kezdve a megtippelhetetlen kezdõvel felálló Lokiig.
Neked meg gratulálok a nagyszerû kezdéshez! :)
Vicente_Del_Bosque nick-el játszom. Úgy látom, Te vezeted a Real Madrid klubot, ott megtalálsz engem is, a 24. helyen vagyok jelenleg.

Viva España!

REALista
Te milyen néven nyomod egyébként?

REALista
Pedig nem volt rossz ötlet az oldal népszerûsítése külföldön is kár hogy nem jött be igazán.Én fõleg az sajnálom hogy kicsit lebutították a játékot, régebben azért valamivel összetettebb volt most meg már szinte minden információt elénk tolnak a játékosokról.Mondjuk most már nem is lenne annyi idõm a csapatépítésre mint régen...:D

REALista
Hát igen legalább a plecsniket meghagyhatták volna, az nem állt volna semmibõl...

Amúgy a ZTE szépen bekezdett.Jó lenne ha lõnének azért pár gólt még úgyis csak középpályásom és támadom van tõlük.

Del Bosque
Igen, az nem volt szép. Ha valaki sok munkát fektetett bele, és nyert is, utána elég szrul eshetett, hogy csak úgy elveszik tõle a plecsnit. Az ilyeneket nem értem. Egyébként az MM összetett trófeákat is végleg elvették, vagy csak én nem látom?

Véleményem szerint egy törés következett be akkor, mikor végigmentünk az elsõ Magic11 évadon, mert egyáltalán nem sikerült nekik nemzetközi népszerûségre szert tenni. Utána pedig már azt a jó kis hazai játékot is veszni hagyták, amelyet azelõtt évekig játszottunk. Gondolom a pénz az ok. Utána jött az egy éves szünet. Remélem, hogy idén visszatér minden a régi kerékvágásba, mert ha nincs is kedvük/idejük csinálni az egészet, szerintem nagyon sokan ingyen feláldoznák a szabadidejüket, csak hogy menjen a játék.

Viva España!

REALista
Egyértelmûen az összetett.Az a baj hogy eddig minden évben lemaradtam pár fordulóról így ugrott az összesített eredményem + elvették a tavalyi új bajnokságok összetett eredményeit pedig ott top 20-ban voltam azt hiszem az MLS-ben ha jól emlékszem...

Del Bosque
Igen, ilyenkor a jó, mikor tudod, hogy biztosan nyerni fognak, csak a BL-re pihentetés miatt azt nem tudod, ki fog kezdeni.

Rákerestem a nick-edre, látom, Te sem ma kezdted. Grat a trófeákhoz, már csak az összetett sorból hiányzik egy pár. Idén mi a célod? MM összetett vagy valamelyik bajnokság esetleg?

Viva España!

REALista
Már kész is a csapat.Remélem a Debrecen a b csapattal áll majd ki a hétvégén...

Del Bosque
Újra beindult a Fociguru! (http://www.magic11.com)

A szokásostól eltérõen idén már a bajnokságok elsõ fordulójától kezdve lehet nevezni a csapatokat. Tehát a hétvégén startoló NB1-ben hozzáláthatunk taktikázni, hogy végül több tízezer menedzserrel szemben mienk legyen a MagicMasters végsõ összetett gyõzetesének járó trófea.

Hajrá!

Viva España!

- moderalva -

További off jellegû hozzászólás büntetõpontot von maga után
REALista
nah ma játszik végre két emberem.:)

csapatom:
Casillas - Skrtel, Dani Alves,Mertesacker - Kaká, Hamsik, Silva, Khedira - Villa, Sestak, Robinho(csk)

REALista
Kész is a csapat.
Épp hogy kijöttem a keretbõl...:D

kovacsgeri
Már lehet is csapatot állítani a VB 1. körére.
A játékosok árai érdekesek, David Villa pl csak 4 milla, szerintem megéri betenni a csapatba, van sok 5 milliós játékos, aki szerintem alig hozna pontot.

Rudee
Ideje volt.

REALista
Újraindult a magic11!!!:D

Rudee
Jó lenne, de már nem nagyon bízom benne.

kovacsgeri
Bízom benn!

REALista
Szerintetek újraindul valaha az oldal?:D

REALista
A hazai szurkolók egyik szeme sírt, a másik nevetett, amikor bejelentették, hogy a vendég csapat nem tud 9 embert felmutatni, és játék nélkül elkönyvelhettek egy 5-0-ás gyõzelmet. Felhangzott a hármas sípszó, a végeredmény: 5 - 0.

Ilyenkor kapnak edzést a játékosaim?

Rudee
Asszem az utolsó 2 orosz forduló is kimarad, de remélem, hogy mihamarabb jön a folytatás.

Kedves Menedzserek!

A Magic11 játék átalakítás miatt átmenetileg nem elérhetõ.

A játék idei évadának beindítása elõtt mindenkit e-mailben értesítünk!

Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

Magic11 Team

REALista
Jah.Kicsit elbasztam a végét mert nem nagyon volt idõm csapatot csinálni így több fordulóról is lemaradtam de a Norvégban azért összejött egy 7. hely összetettben.Jó lenne ha végre indulnának a bajnokságok...:)

Rudee
Bajnokságfüggõ, hogy milyen helyezés után adnak pontot. Az ajándékpontkat beválthatod vmi vásárlási utalványra vagy mire és azt tudod felhasználni az online áruházban. A nyertesek és nyereménye résznál le van írva minden.
Mostmár tényleg csak a bajnokságok hiányoznak.