Fociguru
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de,ha már így szóba hoztad,regisztrálok,legalább hétvégente nem unatkozok annyira :D
amúgy már nem nagyon vagyok képbe, mostanában miket lehet nyerni és mire lehet beváltani a pontokat vagy miket,ha benne vagyunk az elsõ húszba stb.?
cesc fábregas
Szar Bayern, szar Bayern :)
Tudtok még ilyen focimenedzsert????
A focimáguson kívül!!
Mikor várhatók?
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Orosz, svéd, norvég és amerikai az aktív jelenleg.
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
Azt mondták, azért, hogy akkor már ne kelljen sokat bajlódni az átigazolási idõszak miatt.
Én mindenesetre kiváncsi vagyok, mi sül ki ebbõl az egészbõl, de talán egy kicsit túlságosan is hajtanak már a pénzre. Elõzõ években tényleg a játékélmény volt a lényeg.
Egyébként ha gyúrni akartok egy kicsit, akkor Focimágus. Ez remélem így nem reklám. Ott minden megy az elsõ fordulótól, a nyeremény minimális, a játékélmény nagyjából ugyanaz. És ha kezdõdik a guru, akár egyszerre is lehet csinálni a kettõt ugye, hiszen csak annyi, hogy ugyanazt a csapatot kétszer benevezed.
Nah de nekem mindegy, tényleg nem reklám, csak segítség. :)
Ha valaki jön, sok sikert holnap a Bundesligában. :)
AZ UTALVÁNYOK A KIOSZTÁSUKTÓL SZÁMÍTOTT 90 NAPIG ÉRVÉNYESEK.
A KUPONOKAT BEVÁLTHATOD:
A WWW.NEWSPORT.HU WEBÁRUHÁZBAN (AZ EMAIL CÍMEDRE KIKÜLDÖTT KÓD SEGÍTSÉGÉVEL)
A WWW.ARENA2000.HU ONLINE KÖNYVÁRUHÁZBAN (A REGISZTRÁLT CÍMEDRE POSTÁN MEGKÜLDÖTT KÓD SEGÍTSÉGÉVEL)
Mert amikor rámegyek hogy nyeremények->ajándékgaléria->majd kijön az a VIP-s hülyeség
Norvégba eddig 85 pontot hozott a 2 Molde játékos.
Remélem ebben is nyerek legalább egyszer mert a fociguruban nyertem egyszer:)!!
Azért kérdem mert amikor megakartam nézni az ajándékgalériát kijött az a VIP hülyeség hogy elõfizetni kell!!
Olvastam hogy elõfizetni kell(VIP tag)hogy kaphassak ajándékpontokat?????
Vagy anélkül is lehet kapni????
3 Helsingborg játékosból 1 jáccik
3 Brann játékosból 1 jáccik, az is csak csereként
<#boxer>#boxer>
67. helyen állok, most jáccik 2bõl 1 Amkarosom (Novakovic) és még van hátra 1 Zenit vmint 3 FC Moszkva pléjer is.
Kurva nagy mázli valszeg kevesebb pontom lett volna ha új csapatot csinálok az eredményeket nézve...
Igaz, ez csak 83 helyet jelentett összetettben, 445. vagyok még mindig.
Norvég kör gyengus lett ismét, 1 Brann középpályás még hozhat pár pontot.
Svéd még rosszabb, de ott legalább van hátra 3 Elfsborg játékosom, köztük a CSK is.
javaslom mindnekinek h nézze meg, aki szereti a focit :P
Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]
MLS forduló elég érdekes, 4 meccsbõl lehetett csak választani. Remélem ilyen azért ritkán lesz.
Norvégoknál meg elég szépen jöttek a meglepetések, nem csoda hogy nem sikerült elõre lépni.
Brazil meg finn bajnokságról tud vki vmit? Jó lenne ha elkezdõdnének.
A nehézkes szezonkezdetrõl már írtam (5 meccs után 0-4-1). Ezt követõen gyorsan megszereztük elsõ 2 gyõzelmünket és már-már reménykedtem, hogy idén tényleg nagyot alkothatunk. De nem. Legalábbis egyenlõre. A sok iksz miatt mit sem ér a hazai veretlenség (4-4-0), fõleg annak tudatában, hogy idegenben nem sikerült még gyõzni (0-4-5).
A gyengélkedésben erõsen közrejátszott, hogy november elején lecsapott ránk egy kis sérüléshullám. Szerencsére "csak" 4 játékost kellett nélkülözni, de közülük mindenki alapember. A viszonylag megszokottnak mondott középpályát igen erõsen fel kellett bolygatni.
Talán nem meglepõ, hogy sokkal jobb tavaszt kell produkálni. A vezetõség és a szurkolók elégedettek, én viszont nem annyira. Pozitívumként õsszel csak azt tudtam elkönyvelni, hogy a gyengébb formája miatt az egyik játékosom 2 meccset pihent, majd a következõ 8 találkozón 6 gólt lõve hátán vitte a csapatot. Az utolsó fordulóra aztán eljött a pillanat, hogy a sérülésekrõl már csak múlt idõben beszéljünk. Remélem a télen se lesz komoly hiányzó. Lehet, hogy a januári barátságos meccseken kipróbálom a korábban Finnországban már bevált 4-3-1-2-es felállás. A keret megfelelõ rá és 2 támadóval talán veszélyesebbek leszünk.