Fociguru

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

anno sokat játszottam,mikor még fociguru néven futott :)

de,ha már így szóba hoztad,regisztrálok,legalább hétvégente nem unatkozok annyira :D
amúgy már nem nagyon vagyok képbe, mostanában miket lehet nyerni és mire lehet beváltani a pontokat vagy miket,ha benne vagyunk az elsõ húszba stb.?

cesc fábregas

Rudee
Jáccik még vki? Már csak az orosz bajnokság maradt, az is 3 forduló erejéig. Jó lenne, ha beindulna végre a többi.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee

Ti tudtok csinálni csapatokat mert nekem még mindig azt írja ki hogy coming soon!!!
Tudtok még ilyen focimenedzsert????
A focimáguson kívül!!
Rudee
Úgy volt, hogy szeptemberben indulnak. Aztán vmiért eltolták, de nem tudni még hogy meddig.

Nem tudja valaki miért nem indultak már meg a bajnokságok?
Mikor várhatók?
Rudee
Rosenborg védelmem igen jól hozott, 3x40 pont + 1 gól (30).

Rudee
Ezért tartom hülyeségnek a VIP tagság egyes funkcióit.

REALista
Bááááááááááááááááááááááááh a svéd bajnokságban 2. lettem pedig csapatot sem csináltam.Az elõzõ fordulós csapatom lett benevezve mert nyaralni voltam...:DDDDddddddddd

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Focigurun egyik bajnokság sem akkor indul, mikor az 1. forduló megkezdõdik élesben. Majd a 3.-4. forduló környékén bekapcsolódhatunk.

Valaki már tudott csinálni az angol,spanyol,olasz,francia,német bajnokságokban csapatokat?????Miért nem lehet pedig már mindjárt kezdõdnek!!!!HELP!!
ja,értem,én nem játszom amúgy,csak régen toltam,és akkor még így volt :)

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Rudee
Még az NB1 se megy.

Orosz, svéd, norvég és amerikai az aktív jelenleg.

mert még csak a német indult el,azis tnap este,a többire még várni kell :) addig toljad a magyart,vagy a hollandot

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

Miért nem lehet csinálni német,olasz,francia,angol bajnokságban felállítani a csapatomat????Mindig ezt írja ki coming soon!!
Szerintem úgy fog indulni, mint elõzõ években is: szeptemberben.
Azt mondták, azért, hogy akkor már ne kelljen sokat bajlódni az átigazolási idõszak miatt.
Én mindenesetre kiváncsi vagyok, mi sül ki ebbõl az egészbõl, de talán egy kicsit túlságosan is hajtanak már a pénzre. Elõzõ években tényleg a játékélmény volt a lényeg.
Egyébként ha gyúrni akartok egy kicsit, akkor Focimágus. Ez remélem így nem reklám. Ott minden megy az elsõ fordulótól, a nyeremény minimális, a játékélmény nagyjából ugyanaz. És ha kezdõdik a guru, akár egyszerre is lehet csinálni a kettõt ugye, hiszen csak annyi, hogy ugyanazt a csapatot kétszer benevezed.
Nah de nekem mindegy, tényleg nem reklám, csak segítség. :)
Ha valaki jön, sok sikert holnap a Bundesligában. :)
Rudee
Inkább az áttenkintõt nézegesd.

AZ UTALVÁNYOK A KIOSZTÁSUKTÓL SZÁMÍTOTT 90 NAPIG ÉRVÉNYESEK.
A KUPONOKAT BEVÁLTHATOD:
A WWW.NEWSPORT.HU WEBÁRUHÁZBAN (AZ EMAIL CÍMEDRE KIKÜLDÖTT KÓD SEGÍTSÉGÉVEL)
A WWW.ARENA2000.HU ONLINE KÖNYVÁRUHÁZBAN (A REGISZTRÁLT CÍMEDRE POSTÁN MEGKÜLDÖTT KÓD SEGÍTSÉGÉVEL)

De hogy lehet megnézni hogy miket lehet vásárolni???
Mert amikor rámegyek hogy nyeremények->ajándékgaléria->majd kijön az a VIP-s hülyeség
REALista
Nekem közepes lett a mostani hétvége de összetettben legjobb 20 között vagyok az MLS-ben a norvégban és a svéd bajnokságban...:)

kovacsgeri
Egész jó lett a mostani fordulóm:
orosz 495 pont
norvég 485 pont

Rudee
Orosz bajnokságom eddig jó, jáccott mindenki. 98. vagyok 385 ponttal és még van 3 játékosom (2x Dynamo KP, 1X Lokomotiv KP).

Norvégba eddig 85 pontot hozott a 2 Molde játékos.

Aha köszi!!!
Remélem ebben is nyerek legalább egyszer mert a fociguruban nyertem egyszer:)!!
Rudee
Nem. Ha VIP vagy, akkor az ajándékpontokat tudod asszem egész szezonon át gyûjtenio, majd egybe levásárolni. VIP nélkül meg nem, ott van rá valahány napod, hogy elköltsd.

Köszi a választ de még lenne egy olyan kérdésem hogyha van ajándékpontom csak akkor vásárolhatok belõle ha VIP tag vagyok????
Azért kérdem mert amikor megakartam nézni az ajándékgalériát kijött az a VIP hülyeség hogy elõfizetni kell!!
Rudee
Ha jó helyezést érsz el, akkor VIP nékül is kapsz.

Most néztem hogy a fociguru helyet most ez a magic11 van!!!
Olvastam hogy elõfizetni kell(VIP tag)hogy kaphassak ajándékpontokat?????
Vagy anélkül is lehet kapni????
Rudee
Új rekordom:
3 Helsingborg játékosból 1 jáccik
3 Brann játékosból 1 jáccik, az is csak csereként

<#boxer>

REALista
Én meg 144.

Rudee
103. vagyok az MLS fordulóban.

Rudee
Én is leste, bár ha indul, akkor úgyis jön majd a hírlevél.

kovacsgeri
Nem tudom, de azt vártam egész héten, még péntek délután 5kor is megnéztem, hátha indul...

Rudee
NB1 is csak a 3. forduló után indul vajon?

kovacsgeri
Végre kezdõdik valami élet magic11-en. Összeraktam 3 bajnokság csapatát + az MLS csapatot teljesen random kattintgatással :) állítom ez lesz a nyerõ taktika :D

Rudee
Orosz bajnokságba viszont jó lehetek.
67. helyen állok, most jáccik 2bõl 1 Amkarosom (Novakovic) és még van hátra 1 Zenit vmint 3 FC Moszkva pléjer is.

Rudee
MLSrõl ismét sikeresen lekéstem <#boxer>

REALista
Bááááááh sikerült lemaradnom a mostani MLs fordulóról de a múltheti csapattal 169.lettem...:D
Kurva nagy mázli valszeg kevesebb pontom lett volna ha új csapatot csinálok az eredményeket nézve...

Rudee
Nekem a tegnapi norvég meccsen nem volt játékosom, majd ma.

kovacsgeri
mázlista... én norvégban nagyon jó védõsort raktam össze, gólt sem kapott, csakhogy két védõ nem játszott, pedig legalább 40 pontosak lettek volna, ha pályán vannak

Rudee
3 Kalmarosom ma 300 pontot hozott :)

kovacsgeri
Nekem a norvég lett jó:

ford. 17 hely:
76.

Rudee
7végi MLS forduló elég jóra sikerült, 85. lettem a fordulóba.
Igaz, ez csak 83 helyet jelentett összetettben, 445. vagyok még mindig.

Norvég kör gyengus lett ismét, 1 Brann középpályás még hozhat pár pontot.

Svéd még rosszabb, de ott legalább van hátra 3 Elfsborg játékosom, köztük a CSK is.

MilkesFlakon
http://www.lea-vogel.de.vu/index.php?id=f40694

javaslom mindnekinek h nézze meg, aki szereti a focit :P

Server[Aege] Lv[100]\'n [lv100FF] Build:[HybInt Spear]

Rudee
Na de ha már itt vagyok, írjak is.
MLS forduló elég érdekes, 4 meccsbõl lehetett csak választani. Remélem ilyen azért ritkán lesz.
Norvégoknál meg elég szépen jöttek a meglepetések, nem csoda hogy nem sikerült elõre lépni.

Brazil meg finn bajnokságról tud vki vmit? Jó lenne ha elkezdõdnének.

Rudee
Õ bammeg ezt mér ide írtam vajon <#wow3> Másik ablakban van az FM topik <#zavart1>

Rudee
Nem kicsit vártam már, hogy véget érjen az õszi szenvedés.
A nehézkes szezonkezdetrõl már írtam (5 meccs után 0-4-1). Ezt követõen gyorsan megszereztük elsõ 2 gyõzelmünket és már-már reménykedtem, hogy idén tényleg nagyot alkothatunk. De nem. Legalábbis egyenlõre. A sok iksz miatt mit sem ér a hazai veretlenség (4-4-0), fõleg annak tudatában, hogy idegenben nem sikerült még gyõzni (0-4-5).
A gyengélkedésben erõsen közrejátszott, hogy november elején lecsapott ránk egy kis sérüléshullám. Szerencsére "csak" 4 játékost kellett nélkülözni, de közülük mindenki alapember. A viszonylag megszokottnak mondott középpályát igen erõsen fel kellett bolygatni.
Talán nem meglepõ, hogy sokkal jobb tavaszt kell produkálni. A vezetõség és a szurkolók elégedettek, én viszont nem annyira. Pozitívumként õsszel csak azt tudtam elkönyvelni, hogy a gyengébb formája miatt az egyik játékosom 2 meccset pihent, majd a következõ 8 találkozón 6 gólt lõve hátán vitte a csapatot. Az utolsó fordulóra aztán eljött a pillanat, hogy a sérülésekrõl már csak múlt idõben beszéljünk. Remélem a télen se lesz komoly hiányzó. Lehet, hogy a januári barátságos meccseken kipróbálom a korábban Finnországban már bevált 4-3-1-2-es felállás. A keret megfelelõ rá és 2 támadóval talán veszélyesebbek leszünk.

kovacsgeri
Nekem 240 a norvég, minden játékos pozitív, és van 2 Brann játékos, akiben reménykedhetek.

REALista
365pont de minden emberem játszott...

Rudee
Norvég forduó eddig jó. 320pont + holnap 2 Molde-s.

Rudee
Nekem csak 205 lett, egyre inkább hátra csúszok.

kovacsgeri
TIPPELIGAEN 340 pont lett, de csak a 198. helyre elég :(