Min éri meg adatot tárolni?

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
DVD is eltörhet vagy megsérülhet.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Inkább lementem jó alapanyagra az "adatokat".
Egyébként meg 300giga elég kevés szerintem.
Na megy bármilyen jó winyót veszel, bármikor tönkremehet, aztán buktad az anyagot.

Zenszkij
a vírusról nekem az a véleményem, hogy bármikor lefuttatható egy ellenõrzés, vagy az a cucc amit rápakolsz elõbb átfut egy ilyenen. Egyébként sztem a DvD-n is van vírus...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vinyo, egyértelmûen, ár-érték arányban messze veri a DVDt

sokkal könnyebben hozzáférhetõk rajta az adatok, jobban katalogizálható, gyorsabb, állandóan kéznél van, kényelmesebb stb.

ffxi
Csak az a baj, hogy akármekkora vinyót veszel az elõbb utóbb megtelik, nem beszélve a vírus- ill. egyéb próblémákról, amit egy vinyót sosem kerülheti el. Szal mindennek van hátránya is meg erénye is. Ez van!!!

Fákjúal!

Zenszkij
de az is lassú.....és a sok DVD helyet foglal...

fifi
nekem a DVD megfelel...
csak nem a minnél olcsóbb, kétes eredetû hamis szutyokra kell írni! Ja és nekem a Pio109-nagyon bejött, pláne 8X-es Philips lemezzel!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Zenszkij
Sztem manapság vinyót érdemes a legjobban adatot tárolni. A DVD-k sztem, még a jobbak sem tökéletesen megbízhatóak, mindamellett az írás is hosszas, és a beolvasás is nehézségeket okozhat. Mindezt egy 300g-ás vinyóval meg lehet oldani, ami fölér 50 db DVD-vel. Sokkal összeszedettebb, helytakarékosabb. Várom nektek mi a véleményetek.

← ElőzőOldal 3 / 3