Barátság
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
sztem õ talán most a legjobb bnõm.......
xD
Alah Alik Ya Sidi!
és én bíztam benne hogy majd általános után is lehet hogy más más suliba megyünk de azért fogjuk tartani a kapcsolatot és nem fog rá menni a barátságunk, de ezekszerint most nem a külön suli miatt lesz vége.....
mondjuk én tudom az okát hogy miért, de hát az hosszú és bonyorult ha leírnám nem biztos hogy megértenéd, meg amúgy is leírva lehet hogy nem is tûník olyan nagy dolognak, de átélni már sokkal másabb,........
xD
vagy csak annyira kihasznalt,esetleg nem talaljatok meg a kozos hangot..?
Igen,10 ev az jo sok,bar kezdetben ugye még kiskolykok voltunk,akkoriban még nem lehetnek az embernek igazi baratai,mivel nem szamit mas,csak a jatek,es a szorakozas :) Es ahogy egyutt nottunk fel,ez szepen igazi baratsagga alakult.
Szerintem mindenkinek lehetnek igazi baratai,csak jol korulkell nezni.Mert az igaz baratok nem naprol napra teremnek melléd.Csak van neked is olyanoû baratod,akit talan eddig nem is tartottal olyan fenenagy baratodnak,megis regota ismered,es jol eltudtok beszelgetni.
Igazabol,van még 1 baratnom,akit meg csak 2 eve ismerek,de ra még nem mondhatom,h olyan igazi barat,mert bár rengeteg idot toltunk egyutt,es hihetetlenul jol tudom magam erezni vele,mindenhova szinte egyutt jarunk,megsem tudok vele olyan oszinten beszelgetni,mint a masik baratnommel.De azon vagyok,h vele is kozvetlen legyek,es nyilt,szoval evek multan lehet h nem csak 'jatszopajtarsam' lesz,hanem Õ is a baratom.:)
Alah Alik Ya Sidi!
10 év azért szép idõ...:)
xD
Es aztkell mondjam,ez nem amolyan haver-barat kapcsolat,mert mi nem azert vagyunk egyutt,h eltoltsuk az idot,hanem azert,h egymassal toltsuk el,es megbeszeljuk a gondjainkat,es emelett még egykis gyermeki bugyutasagra is jut idö:D Mindig mindenben segitunk egymasnak,teljesen megbizom benne,es Õ is bennem.
Hát,szamomra ezt jelenti a baratsag,es megtanultam,h nem erdemes a buszkeseg,es a makacssag miatt elveszteni egy baratot.
Alah Alik Ya Sidi!
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
De már nem bánkódok miatta, valószínüleg neki ennyit jelentettem, hát akkor õ sem érdemli meg azt hogy szomorú legyek miatta......:)
xD
szal módosítanám 3-4 évig.....:DDDDD
xD
nem bánkódj már a barátnõd miatt. nem ér annyit Õ sztem h Te szomorú legyél.
különben se lehet 1 okos csaj, ha nem akarja a barátságodat...
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
xD
back to the rubber dude's!
xD
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"