Eminem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
😄
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
Ez a különbség.
Ennyi.
Na, üdv!
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Amúgy akár több százat is tudok csinálni, ha valakinek kell.
Egyet készítettem, elõre, tavaly, mert úgy gondoltam, hogy Eminemnek van akkora rajongó tábora, hogy érdekli õket az Eminemes póló...de tévedtem. Így gondoltam, hogy itt van bõven Eminem rajongó, ezért beírom ide, hátha valakit érdekel.
Amúgy meg szerintem nem fogsz belehalni ebbe az egy kommentbe. (ha te nem háborogsz, ez a komment sem jött volna létre) <#szomoru2>#szomoru2>
Lehet, hogy mások örülni fognak egy ilyen lehetõségnek.
Ezek szerit téged nem érdekel. Jó, túl van tárgyalva, senkinek sem kötelezõ.
Nyugi, nem fogok itt lógni, nem kell be**arni. hiszen csak enynit akartam.
Én csupán a lehetõséget adtam meg ezzel a kommenttel, hogy akit érdekel, az vegye meg.
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
Na haragudjatok a zavarásért!
Én jelenleg digitális pólónyomtatással fogalalkozom.
Raktárról megmaradt 1 db. új 100% pamut fekete színû M-es méretû Eminemes póló. A pólón ez a kép látható Eminem póló kép
A póló a jelenleg legmodernebb digitális technológiával készült, így a rányomtatott minta tartós, színmegtartó és nem töredezik! Bátran mosható és vasalható.
Természetesen kérésre, megoldahtó más színû vagy méretû pólóra is a nyomtatás.
Ez a konkrét póló 5000 Ft helyett kedvezményes áron most csak 3000 Ft! (A kedvezméyn, csak erre a konkrét, raktárról megmaradt pólóra vonatkozik)
A személyes átvétel és a postai utánvétel is megoldható.
További információkért kattintsatok a weboldalra: www.polonyomdastudio.hu
Érdeklõdni privát üzenetben vagy a
További jó fórumozást kívánok mindenkinek!<#wave>#wave>
Szeretem a cicákat
fightmusic.blog.hu
<#finom>#finom> nekem jólesne x'D
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
fightmusic.blog.hu
Minek ilyen alap dolgokról mást megkérdezni ha csak beírod a keresõbe és az elsõ 3 találat már választ ad?<#zavart2>#zavart2>
ON
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
nem tudja valaki hogy a beautiful cimû szám elején ki énekel?
<#wow3>#wow3>
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Ajánlom figyelmedbe ezt a 2 kritikát elolvasásra:
Szerintem
Másvalaki szerint 😊
fightmusic.blog.hu
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
fightmusic.blog.hu
Kimerítõ és teljesen jogos válasz, ezt szerettem volna hallani 😉
Blogomon egyébként fentvan a tegnap E3-as Activiosonos mini-koncertje...Lose Yourself is volt 😊 itt......
fightmusic.blog.hu
Peace
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
A Recoveryn olyan dalok vannak, és olyan rímek amik néhol felülmúlják az MMLP-t és a TES-t is.
Sokan azt a dühöt hiányolják ami az SSLP-t és az MMLP-t jellemezte...arra csak annyit tudok mondani hogy hülyeség...akkor játszaná meg magát ha most is úgy próbálna dühös lenni mint akkor amikor volt rá oka...most nincs...most józan, felnõtt és felelõsségteljes ember, és ahhoz méltóan nyilvánul meg, mindeközben úgy ahogy senki más nem tud (ebben persze van némi túlzás, de akkoris)
A Relapse néhány dalt leszámítva egy alternatív világot ábrázolt, míg a Recovery Eminem maga.
Ha nem csak hallgatod a zenét, de meg is érted, és átérzed, akkor olyat nem mondhatsz hogy rakás szar.
fightmusic.blog.hu
-.- R.I.P Slim Shady
-WWW.RAPLACEMUSIC.EU-
az eminem shown figyeljétek meg, minden számban máshogy tolja
durva
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
inkább már megfelelni akar a mai világnak.
nekem speciel tetszik hogy ahány Em albumot hallgatok meg, mindig mást kapok...nem ugyanazt mindegyik albumnál, hanem mást...és az a más mindegyik albumon mûködik
fightmusic.blog.hu
szomorú dolog számomra de ez van.😞
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
Nagyot üt! Ti mit szóltok hozzá? Szerintem rohadt jó.
fightmusic.blog.hu
fightmusic.blog.hu
Az a ronda félkövér piros betû is jelzi hogy fan-art.
fightmusic.blog.hu
ja és sztem mivel nemsokára itt az új album kéne egy új banner, mer a mostani eléggé nocomment 😄

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
A Relapse-ben újra a Slim Shady érás rímelést és technikát hallhattuk az akcentussal...hogy most mi jön, azt nem tudom, de a Drop The World-ös sorai, a Despicable freestyle, és a friss dolgok alapján ez is jó lesz.
Az tény hogy olyan nem lesz már mint régen, hiszen õ is megöregedett, nyugodtabb lett talán az élete, és Proof elvesztése sokkal felelõsségteljesebbé és érettebbé tette.
Az albumot megveszem mindenképpen...
fightmusic.blog.hu
Szerinted mi nem flesseljük a régi cuccait?
Ne legyél elvakult rajongó, már közel sem olyan jó Em, mint régen. Nem mondom, hogy egyáltalán, mert pl a Westwoodos freestyle amit köp, az nagyon kemény. Meg vannak jó dolgai, de ez a Not Afraid is egy fos. Ettõl függetlenül meghallgatom a Recovery-t. Písz
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles