Mi vár rád a suliban?
Oldal 1 / 52Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi vár rám? fakt<#mf1>#mf1>, haverokkal szédszedjük a sulit mint éveleji szokás... plusz még két évem a suliból... ezt feldolgozni xD
reakció idõ fail <#gonosz2>#gonosz2><#gonosz2>#gonosz2><#idiota>#idiota>
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
lol ma nagyon jó volt😄
kémia orán kísérleteztünk és a tûzjelzö becsenget😄D😄D kinyiltak az ablakok az ajtok meg minden nagyon jó volt😄D😄D
kémia orán kísérleteztünk és a tûzjelzö becsenget😄D😄D kinyiltak az ablakok az ajtok meg minden nagyon jó volt😄D😄D
Mi vár rád a suliban? sok baszogatás de már hálistennek csak 4 hónapig, aztán érettségi és Auf Wiedersehen!
Munkanélküli :S Hanyagolós téma. Mondják mindig, hogy menjél vissza X hónap múlva, hátha.. meg pecsételnek a kis könyvbe. Mást nem nagyon csinálnak, járkáltatják az embert.
Szerintem nézz szét több fronton is.
Szerintem nézz szét több fronton is.
Hülyék mind, egyik sem alkalmaz, de legyen pár év gyakorlatod.
Nekem sem lenne szerintem még melóm (ebben a szakmában) ha nem vettek volna vissza oda ahova gyakorlatra jártam. Felszabadult egy hely, azóta is ott vagyok. Váltani egyenlõre nincs lehetõség. Jó lenne majd elkezdeni a hivatásos jogsit, kitudja mikor tudom. :/
Más meló helyen is próbálkoztál?
Nekem sem lenne szerintem még melóm (ebben a szakmában) ha nem vettek volna vissza oda ahova gyakorlatra jártam. Felszabadult egy hely, azóta is ott vagyok. Váltani egyenlõre nincs lehetõség. Jó lenne majd elkezdeni a hivatásos jogsit, kitudja mikor tudom. :/
Más meló helyen is próbálkoztál?
aza baj pályakezdnek egyáltalán nincs semmi 😄
szóba se állnak veled, 5év gyakorlat kell nekik minimum pl raktározáshoz
én honnan szerezzek 5évet ha mindenütt ez a követelmény? 😄 vicc
szóba se állnak veled, 5év gyakorlat kell nekik minimum pl raktározáshoz
én honnan szerezzek 5évet ha mindenütt ez a követelmény? 😄 vicc
#hhwnd
defasza 😊
gondolom már érdeklõdtél sok helyen, aztán "kezdõket sajnos most nem veszünk fel" mondattal letereltek a pályáról.
gondolom már érdeklõdtél sok helyen, aztán "kezdõket sajnos most nem veszünk fel" mondattal letereltek a pályáról.
mindent ami az árubeszerzéssel, terítéssel kapcsolatos
szállítókkal való kapcsolat tartás, áruk beszerzése, raktározása, szortírozása, stb 😄
szállítókkal való kapcsolat tartás, áruk beszerzése, raktározása, szortírozása, stb 😄
#hhwnd
Mit foglal magában?
Könnyû és jól fizet. 😄 Lehet megunnád..
Fényezõ szakma sem fenékig tejfel, fõleg az elõkészítés.
Könnyû és jól fizet. 😄 Lehet megunnád..
Fényezõ szakma sem fenékig tejfel, fõleg az elõkészítés.
már egy jó ideje :|
nem volt semmi nyári szünetem, 1hét szabim volt július 6-tól-10.ig, ennyi volt egész éves szabim ..
nem volt semmi nyári szünetem, 1hét szabim volt július 6-tól-10.ig, ennyi volt egész éves szabim ..
minnyá alszom :-o
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Osztályfõnök ma átvágott minket. Azt mondta csak egy papírt kell aláírni és mehetünk haza tesióráról..persze.. egy nõ tartott elõadást a drogokról,... több mint 1órás volt, 17:45-ig tartott :@ jót szórakoztunk 😊) (VLC player lejátsza)
hi!
Mi átlagosan teremfocizunk. hogy hol? hát a teremben. Ének elõtt a magnót felhozzuk és a folyosón bõgetjük 😄 Páran szoktak a folyosó is focizni, így már vagy 5-6 kép üvege leszállt, és eltûnt. Az osztályban van pár emberkének lézer pointere, így a tanár mögött meg a mellkasán szoktunk vele szórakozni. Aztán a pincébõl hoztunk fel két 5 kg-os vasgolyót, és azzal is szoktunk dobálózni, meg gurigázni. Meg a fölöttünk levõ szinten vannak az elsõsök- másodikosok és az egyik gyerek - bizonyos Gáborka(másodikos) - szokásai közé vette hogy lejön, és bemutat a 8.A-soknak (nekünk). Így az egyik gyerek, mindig próbálja elkapni, de eddig az az eredménye h Gáborka 2x lecsulázta, viszont a gyerek az osztályból egyszer felment hozzá, és... haggyuk.
Összefoglalva szeretem az osztályomat. 😄
Mi átlagosan teremfocizunk. hogy hol? hát a teremben. Ének elõtt a magnót felhozzuk és a folyosón bõgetjük 😄 Páran szoktak a folyosó is focizni, így már vagy 5-6 kép üvege leszállt, és eltûnt. Az osztályban van pár emberkének lézer pointere, így a tanár mögött meg a mellkasán szoktunk vele szórakozni. Aztán a pincébõl hoztunk fel két 5 kg-os vasgolyót, és azzal is szoktunk dobálózni, meg gurigázni. Meg a fölöttünk levõ szinten vannak az elsõsök- másodikosok és az egyik gyerek - bizonyos Gáborka(másodikos) - szokásai közé vette hogy lejön, és bemutat a 8.A-soknak (nekünk). Így az egyik gyerek, mindig próbálja elkapni, de eddig az az eredménye h Gáborka 2x lecsulázta, viszont a gyerek az osztályból egyszer felment hozzá, és... haggyuk.
Összefoglalva szeretem az osztályomat. 😄
Team Fortress 2: Dauer \"Az élet egy rohadt szar játék, de a grafikája baromi jó!\" \"Héj jú!Gív dat máni bekk!\"
ti mivel töltitek mindennapjaitokat?
én már ma betoltam magamnak a betegségem azt jóvagyok itthon
dettó:@@
úgy beállok betegállományba holnaptól hogy kereshetnek a suliben mert nem megyek😄😄😄
úgy beállok betegállományba holnaptól hogy kereshetnek a suliben mert nem megyek😄😄😄
khm...khm...
nekünk is,és ez kevés,nagyon kevés,iszonyat kevés !
de legalább lesz érettségi szünet is háh !
de legalább lesz érettségi szünet is háh !
a tavaszi szünet nekünk péntektül keddig tart :S:S:S
ennek a március 15-nek is pont szombatra kell esnie...<#falbav>#falbav>
A türelem rozsdát terem.
jó neked...nekem csak szerdáig vagyis az az elsõ nap
A türelem rozsdát terem.
amúgy nálatok is ilyen pofátlanul kevés a tavaszi szünet?😞
A türelem rozsdát terem.
én is de elég para míg gondolkozik a tanár kinek kell felelni:S
A türelem rozsdát terem.
😄😄😄
énis rá szoktam alapozni4 😄
énis rá szoktam alapozni4 😄