Mi vár rád a suliban?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerencsén mullott vagy csak emlékképek??
xD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
most Pesterzsébetre járok a Varga Jenõ KSZI-be...😛
xD
Nos és az angollal jártam így. 9. osztályban, akkor elvileg heti 5 angolom volt, pontosabban lett volna. Kb. 2 hónapig nem volt tanár, állandóan beteg volt. A 2. évben szintén kb. 1,5 hónapig nem volt, akkor orrplasztika (!!) miatt, ebben az évben már csak heti négy óra lett volna. Ekkor valszeg kirúghatták (ez jan közepén volt) és árilis végéig nem is volt helyettesítés megint, viszont minden órán más tanár jött... Tehát folyamatos tisztességes oktatás csak az utolsó két évben volt, de akkor már csak heti 3 órában.
Olaszom végig heti 3 órában volt, mégsem tudok olaszul semmit. Ha olasz helyett végig angolom lett volna, akkor lazán lett volna nyelvvizsgám. Az oktatási rendszer akkor sem volt az igazi mit ne mondjak.
(Csepelre jártam a Jedlikbe. Helyi sulbia jársz egyébként földim?)
Következõ félévben diplomázok egyébként.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
meg ráadásul felelhetek is hogy letudjon osztályozni, az iskola utolsó egy magyartanára...😄 mert csak 3 jeggyel zárnak le a buzik..😄 és nekem csak 2 van..😄
oföm is hiányzott most egy hetet, tehát nem tom mi lesz....
xD
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
mondjuk én vmi elitista gimibe járhattam, mert nálunk ilyesmi nem volt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Tegnap utolsó két óra tesi volt, hátúl a pályán. Aki nem focizott(köztük én is) annak futni kellett a pálya körül. Utolsó körnél mondta a tanár, hogy adjunk bele mindent és úgy fussunk. Többiek elkezdtek mint akit ágyúból lõttek ki úgy futottak. Én meg szépen lassan elkezdtem sétálni, kérdeztem tanárt mivan ha így megyek végig. Azt mondta akkor a többieknek futni kell még egy kört 😄 persze lassan végig sétáltam.. Tanár mondta Nekik ha utól érnek megverhetnek.. senki nem jött utánnam 😞 😄 (nem kellett +egy kört futniuk, sajnálatomra)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
remek
xD
xD
xD
nálunk egy vicces feladat volt,mikor fagólyalábakon kellet megtenni 5 m-t,de 5 gyerekböl 4nek elis tört,mert nagy volt a suly,hol a hosszu farész tört el,hol az amin tartotta a gyerek lábát,vicces volt 😄
jujj volt egy kis csúnya lány, úgy sajnáltam mert kiröhögték, közbe meg tök ügyes volt meg minden én meg úgy sajnáltam, már ott voltam belemondtom a mikrofonba hogy ne röhögjenek már rajta, de szegényke észre se vette tök jól érezte magát , nem akartam felnyitni a szemét hogy nem vele nevetnek hanem kinevetik...😞(( eskü én vagyok mindig az elsõ aki segít a gyengébbeken..😊 új csajt is felkaroltam, egybõl mindenki bírja..😛
xD
xD
xD
nah és végre hétvége ismét,vagyis a holnapi nap leesz buleee,paprika napok lesz,ez azt jelenti hogy faja hangulat,és sok kaja pia,mindenki jön a sulibol,meg minden,itt az idö sört inni és egyéb dolgot izlelni társaság mellet ^^
(csak ne ha másnap a hintáknál találjuk magunkat a játszotéren fekve)
xD
Suli végén 2 gyerek összeverekedett,de már megvolt beszélve hogy bunyoo sulee után,mert az egyik gyerek nagyon kötözködött,hát nemvolt nagy sérüléses dolog ez az egész,csak az egyik gyereknek vérzett az ora,mind2 kapott egymástol nagyobb ütéseket,nemtört senkinek semmilye szerencsére.
:S
A türelem rozsdát terem.