Mi vár rád a suliban?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

flippy
Én osztálytársam is hozott tavaly suliba laptopot, minden szünetben megállás nélkül játszott, aztán nem bírta a csábítást és sunyiban a hátsó padon magyar órán is...észre vette a tanár, fülénél fogva hajította ki a gyereket a terembõl egy osztályfõnökivel a kezében...xD

Brigicsaj
az komoly....😄D

xD

Doomista
az a gyerek én vok 😄

hát általánosba én vittem fényképezöt,mert ugye le kellet kapnom a falat,stb-t egy doom sulis pályához amit én csináltam 😄 azt megengedték simán 😛

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Brigicsaj
az iggggeeen...kicsit se függõ a gyerek mi? xDD

xD

Mincsi
zsír arc lehet az a gyerek 😄

Rush!

Doomista
énse voltam nagy gamer,de az elsö online gamek után OoOoOoOooOo 😄
elég szépen offolunk félig ám.

suliba egyik gyerek hozott laptopot,képzelhetitek hogy elég rendesen a tanári asztalon kötött ki 😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Brigicsaj
jah persze......ezen nálam nem lehet segíteni..😄 régebben játszottem ilyen egyszerûbb játékokkal, meg Sims, meg stb...de azok se kötöttek le....😛 de nem is akarom hogy lekössön most semmilyen játék asszem....😛

xD

Doomista
de biztos lenne ami lekötne,csak megkell találni a megfelelõt.doomozzá,az leköt 😄

Brigicsaj
nah az tök faintos..😄 én játékokban nem vagyok otthon..😄😛 nem szoktam játszani csak az alap kártyajátékokkal ha már nagyon unatkozok, mert egyik játék se köt le..😛

xD

Doomista
ugye hogy ugye ? 😄
kiderült hogy az info tanár szereti az online gameket,énmeg mesélek neki ezerrel 😄

Brigicsaj
hát én nem tom....csak második félévbe lesz info-m most..😄 tavaly meg nem tanultuk a Fórum témakört...😄 😛 de ha lesz akkor már kenni vágni fogom én is jah..😄

xD

Doomista
van infobol olyan téma hogy Fórum.
😄
AZT A TÉMÁT MI MÁR KENJÜK VÁGJUK 😄

Brigicsaj
nem magyar órán vagyunk öcsike....xDDD

xD

Doomista
izé,nemtok mit kérdezni...jah de,de az necces egy kérdés xD

hejesírás rulZ-e? xD

... got nothin to share with you...

Brigicsaj
😄DDD Lol magamnak nem írogatok..😄 észre veszem ha nemérdekel valakit ha beszélek, persze neten nem , mert nem látom hogy a szemembe néz-e vagy sem, vagy hogy na szal vágod...😄 itt írhatnék oldalakat is, aki akarja elolvassa aki nem az meg nem és ha meg nem érdekel senkit akkor meg minek írom..😄 szal kérdezzél, és válaszolok...😄
😄DDDDDDDDDDDDDDDD játszunk kérdez feleleket..😄DDDDDDDD

xD

Doomista
😄 majd lesz még 😄

Doomista
aha 😄😊
akkor még irj irj irj,olvassuk sokan !

Brigicsaj
jajj hát amibe jó vagyok és tudom hogy jó vagyok és értem el valamit azzal imádok dicsekedni...😄D hát ne is várd hogy majd itt dicsekszek hogy németbõl vagy matekból segg vagyok, meg stb....xDD de szerintem minden ember ilyen..😄 na jó van 1-2 aki azzal se dicsekszik amivel pedig kéne...😛
De én ilyen vagyok..😄 2 éve 180°-os fordulatot vett az életem, azóta imádok középpontba lenni...😛 elõtte egy nap ha 5 mondatot mondtam anélkül hogy kérdeztek volna akkor már sokat mondok...xD most meg beszélek ha kell ha nem...😄 de szeretnek...😄 tudom mert mondják..😛😄 ha nem szeretnének akkor nem lennék ilyen pofázós, meg ilyen nah hát magamat meghatározni hát érdekes dolog....😄 sokrétû ember vagyok eléggé..😄 segítõ kész..😛 komolyan kaptunk most új osztálytársat, egybõl felkaroltam..😛 hogy ne közösítsék ki itt új ként meg stb....mert már kezdték volna, én meg bevédem..😛 és tudom hogy ezért majd egyszer hálás lesz...mert rajtam senki sem segített régebben szal...hát én lelki ügyekbe vagyok otthon..😄 lehet pscihológiát kéne tanuljak vagy valami ilyesmit..😛 akit csak ismerek mindenki hozzám jön a problémáival....én meg segítek és aki ismer az tudja hogy amíg átnem basznak addig az utolsómat oda adnám a barátoknak meg a szeretteimnek...😛 és ennyi.....szal már lelkisegély szolgálatom van...😛

xD

allock
volt 😄

#hhwnd

Doomista
a mi info tanárunk nyugodt,békés,segitökész,stb,ugyhogy hurrá!
látom szerecc dicsekedni drága 😄

Brigicsaj
nah jah így kellett volna lennie..😄 de hát a tanári ész járást ember aki megérti basszus...😄😛 én is hogy legjobb vagyok osztályba így én is kapok mindig gépelni valót, meg versenyre küldenek meg ilyenek...😄 de hát érdekli a rákot...😄 szeretek gépelni amíg a többiek azért utálják mert nem tudják mert mindig üvölt velük a tanár hogy nem értik meg a feladatot..😄 mondjuk 1-2x igazat adok neki, mert mikor 6x elpofázza hogy ezt 2x írják ezt 5sor stb, és nem úgy csinálják akkor megértem, de amikor szimplán kérdeznek valamit mert nem tudják akkor nem kéne izéni'...😛😄

xD

Doomista
😮
nálunk az infotanár elöször kiszürte ki hogy tud irni stb,aztán 2 ember tudott rendesen gyorsan irni oszt nekünk 2-3x annyi leirando dolgot adott,de igyis levágtuk a többieket...inkább az kellet volna hogy nekünk nem ad fel semmit,ellehetünk magunk xD

Brigicsaj
nah most írtunk 10perces év eleji felmérést...😄 meg volt 10 perc alatt a 3200 leütés míg valakinek csak 2000 vagy 1500...xDDD ott rajoskodtam...xDD
utolsó 5 percbe gépeltem egy oldalt, sebességfokozást...xDD látta a tanár hogy unatkozok...😄DD

xD

Doomista
olyan is van ? O_o

allock
nekem csak 20perces óráim voltak tegnap <#gonosz1>

#hhwnd

Doomista
Jaj,most irok,engedték hogy egy kicsikét gépezhessek,már láccot rajtam hogy kezdek megörülni,de hétfötöl csütörtökig nencs gép...ez az én gondom,szal nem kell semmi komment erre a mondatra hxt.

mai hét elég érdekes,hétfö,kedd,szerdán 7 oránk volt,csüt meg pénteken meg csak 5 😊))

Brigicsaj
jah nekünk mind1ik azt mondta beszámítja..😄 valaki nem annyira valaki keményen...szal szopunk...xD

xD

Doomista
mind1ik 5-ös lenne,ágr milyen szépen kezdeném az évet 😄

de egykét tanár mondja hogy nem számitja ezt bele a tanulásba,ha 1 lesz xD

Brigicsaj
nem hát, osztályozzák de hogy hanyas lesz azt nem tom...😄

xD

Doomista
nem volt nehéz mi ?
biologiábal viszont átvettüka kérdéseket,szal abbol felvonk készülve 😄

Brigicsaj
mi is írtunk felmérõt magyarból....a többit jövõhéten..😄

xD

wander01
uristen kezdödnek a sulik 😄 mekkora szopás... mondjuk ha minden igaz akkor még pénteken egyszer kell bemennem a suliba a diplomámért, aztán kalap-kabát... uhh, ezt is megértem...

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Doomista
áh mi ezen a héten mindenböl év eleji felméret irunk,igy kezdjük a keménység alapját...

Brigicsaj
jaja én is valahogy így vok ezzel...😛 csak annyi hogy az elsõ hét mindig a leglazább...😛 a többi már keményebb lesz....:/ hétfõn dogával indítok...:/

xD

Doomista
igen,végre hétvége !! így még nem vártam semmit ezen a héten 😊

Brigicsaj
nah látod...😄
jáájj ma tudtam meg hogy nekem elsõ félévbe lesz Szösz...xDDD LOOOOL
Lehet idén teszek egy info érettségit...😄 nem tom még...😛 elv lehetne..😛
Ja meg nyáron megyek majd aktakukac melóra..😄 nyárra simán tudni fogok mindent ami ahhoz kell...xDD

xD

Doomista
nah erre énse gondoltam még 😄 majd kitalálom 😄

Brigicsaj
jó de hát, azon belül sokféle próbát tudnál csinálni...xDDD Olyanra gondolsz hogy 10 perc alatt mennyit gépelek, vagy hogy 1 oldalt mennyi idõ alatt? 😄 vagy mi?😄

xD

Doomista
hát szerinted miröl volt szó idájig ? 😄D

Brigicsaj
miféle próba alá?? 😄

xD

Doomista
nah jolvan,egy proba alá kéne tennem téged 😄

Brigicsaj
persze, mindent...😛
Én meg filmeken csonálkoztam el hogy hogy tud úgy gépelni a csávóka vagy a csajé hogy nem nézi a kezét, csak a monitort...xDD aztán már tom...xDD
10 perc alatt megvan nekem a 3000 leütés...😄 vagy több nem tom hogy a nyári msn-enezések mennyit javítottak rajtam...xDD

xD

Doomista
hát nekem az jut errõl eszembe,hogy egyszer voltam dokinál,és a dokibácsi egyik emberkéje számitogépnél pötyörézte be a sok sok mondatokat,néztem hogy milyen gyorsan ir,hogy tudja,stb,szal tátva állt a szám,de az kb 11 éves lehettem,nah most énis olyan gyorsan irok 😛 1-2 év msn,chat elöhozza.

és jeleket is full látás nélkül kiirod bármikor bármelyiket ? számokat is ? az már nehezebb 😄

Brigicsaj
én is idén is megyek gépírás versenyre, az tuti, mert tavaly is azt mondta a tanárom hogy leszaggatja a fülemet ha nem gyakorolok nyáron, mert akar küldeni megint...😄😛 tehát msn-en bõven gyakoroltam...😄 megy mint a karikacsapás...😄 valaki meg a nyáriszünet alatt el felejtette...😄 de nem értem....sokkal jobb így írni mintha a kezemet bámulnám egyfolytába és összevissza pötyörésznék...xDD legalább majd jó kis titkárnéni lesz belõlem..😄 nyári melóra majd jövõre már mehetek adminisztrátori melóra....😄 LOL egész nap csak másolok majd a gépbe dolgokat...xDD utána meg majd meg kell masszírozni a hátamat...😄D
De igazából az ének az én szakterületem...😄😛

xD

Doomista
😊
grat.
énmeg majd nevezek designtervezési versenyre a suliban,pár hét és kiderül hogy végzek,de 1 helyet akarok 😛

Brigicsaj
sajnállak teljes szívembõl hidd el...😞 elsõnap lecó, az túlzás...😞 nekem meg tök jó...😄 még oklevelet is kaptam csokival...😛 😄D a gépírás versenyen az elsõhelyezés..😛 😄D

xD

rám egy csomó vérszomjas tanár 😄
allock
most lett vége a sulinak :c jeeEEEeee
holnap 8kor végzek 😄

#hhwnd

Doomista
sajnálj,kérlek...