Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#23020: ahah enis nemreg neztem ujra de en az egeszet.
amugy ott a final break.. tobbmint egy oras okorkodes :Dszerintem johogy abbafejeztek. :|
amugy ott a final break.. tobbmint egy oras okorkodes :Dszerintem johogy abbafejeztek. :|
http://loal.atw.hu
Akkor nézd meg a Breakout Kings 1x03-at! (Esetleg reménykedj, hogy majd a 2.évadban is lesz valami crossoverezés.) <#vigyor0>#vigyor0>
most sikerült újranézni a 4évadot, mit nem adnék egy folytatásért vagy valamifél spinoffért...:)
És vajon most is szem elõtt tartják Knepper óhaját, hogy ne öljék meg a karaktert?
Meg vajon hogy fogják hihetõen tálalni, hogy nem Latin-Amerikába tart, hogy Lincolnékon bosszút álljon? Vagy fene tudja, lehet oda tervezi, csak nem jut majd át a határon.
Meg vajon hogy fogják hihetõen tálalni, hogy nem Latin-Amerikába tart, hogy Lincolnékon bosszút álljon? Vagy fene tudja, lehet oda tervezi, csak nem jut majd át a határon.
Zsebes 1 epizodban lesz benne ha minden igaz, ismét meg fog szökni a Fox riverbõl. a 8. epizodban fogják õt kergetni.
Mindegy, véleményem szerint egy igazi, valamirevaló rendezõ nem ragad le egy témánál a mûfajon belül.
az a német verzió átdolgozása, nem saját ötlet.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
jaja és 10 ember volt a fegyõr a másik 10 meg a rab :D vagyis ezeknek a szerepét kellett eljátszani, nekem bejött a film ;)
sztem ez a sorozat is kurva jó lesz, várom nagyon nah :D
sztem ez a sorozat is kurva jó lesz, várom nagyon nah :D
ebben jók :P
Paul Scheuring csinált még egy filmet a tavaly, ahol kb 20 embert pénzért, tanulmány céljából összezártak egy börtön szerûségben érdemes megnézni: A kisérlet (The Experiment) a címe.
Paul Scheuring csinált még egy filmet a tavaly, ahol kb 20 embert pénzért, tanulmány céljából összezártak egy börtön szerûségben érdemes megnézni: A kisérlet (The Experiment) a címe.
mindenki azt csinálja amihez a legjobban ért.
Nem mutat túl nagy fantáziadússágot a készítõk részérõl, hogy a PB utáni következõ sorozatuk ismét szökött rabokról fog szólni (mégha a stílus más is lesz). Már nem azért, hogy megmondjam a frankót.
csak ne az legyen hogy egyedül a Zsebes vigye a hátán a sorozatot. állitolag tök más lesz mint a szökés volt.
én is elfelejtettem, a sorozatjunkie juttatta eszembe! Nem tudom ki a csaj, de én már nagyon várom március 6.át :)
thx az infot mert tökre elfelejtettem!
az a csaj ott középen ki?
az a csaj ott középen ki?
thx az elozo linket!
http://jobbmintatv.hu
Végre! http://comment.blog.hu/2010/11/08/t_bag_hivatalosan_is_visszater
olvasd el a kommentet is és rájössz
Nah igen, ez már azért túlzás...
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
NC új filmjének elõzetese :D
Mahone befigyel XD
kemény menet lesz mert eredeti hanggal nézném Mahone miatt, viszont Cage-nak a szinkronja a jobb :S
http://www.youtube.com/v/ks4wosVl57w&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" width="560" height="340"
Mahone befigyel XD
kemény menet lesz mert eredeti hanggal nézném Mahone miatt, viszont Cage-nak a szinkronja a jobb :S
Itt csak az a lényeg, hogy ez a sorozat nagyon jóra sikerült és elég népszerû is nem csak nálunk.<#smile>#smile>
Jamaica a Jamaicaiaké.
Én sose értettem a készítõket, hogy miért volt annyira fontos a pedofília T-Bag karakterébe, miért nem lehetett csak egyszerûen náci?
Amúgy az én szememben azok a gengszterek, akik bosszúból, leszámolásból gyilkolják meg mások gyerekeit semmivel nem különbek a pedóknál, és ugyanaz kellene, hogy legyen a sorsuk a sitten.
Amúgy az én szememben azok a gengszterek, akik bosszúból, leszámolásból gyilkolják meg mások gyerekeit semmivel nem különbek a pedóknál, és ugyanaz kellene, hogy legyen a sorsuk a sitten.
pedofilokat meg soha nem is zárnak köztörvényesekhez, mert õket fajtól függetlenül együtt késel meg a fekete, a fehér, meg a mexikói is. nem hogy még hatalma, meg bandája van egy börtönben...
na mind1, ez sorozat, itt a hatásvadászat a lényeg, nem a valóságtartalom.
na mind1, ez sorozat, itt a hatásvadászat a lényeg, nem a valóságtartalom.
Na persze, és majd bandát szervez magának, meg saját köcsöge van, mi? Amikor a valóságban már a síma, nõket erõszakolókat is agyonszívatják.
még sco nem került be addig honnan tudod h nem próbálták meglincselni csak õ "túlélte" ?
Nem folytatódik a Szökés, és nem T-Bag spinoff, csak egy sorozat, ahol feltûnik, és jóllehet csak mellékszerepe lesz.
Amúgy én a "tisztességesen megírt karakter"-t erõsen vitatnám. Egy pedofil gyerekgyilkos, akit a kutya nem próbál meglincselni a börtönben, sõt bandája és hatalma van. És aztán már ne is beszéljünk a félkezes akcióiról.
Amúgy én a "tisztességesen megírt karakter"-t erõsen vitatnám. Egy pedofil gyerekgyilkos, akit a kutya nem próbál meglincselni a börtönben, sõt bandája és hatalma van. És aztán már ne is beszéljünk a félkezes akcióiról.
szerintem meg pont õ az a karakter akirõl érdemes folytatni bármit is.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
sokat mondó teaser :D
na mind1, topikot neki aztán befavolom! várós lesz :)
na mind1, topikot neki aztán befavolom! várós lesz :)
azota utána néztem a dolgoknak. Breakout Kings nevü sorozatban fog szerepelni T-bag karaktere. Egy az egyben a Szökés készítõi fogják csinálni. Szökés második évadára fog hasonlítani. 2011-ben fog jönni és ez már 100%. teaser trailer van már a youtuben. Szökés utodnak tökéletes lesz ez a sori.
én bírtam, de saját sorozathoz elég gyenge a karakter. amúgy ez nem folytatás hanem spin-off, ha lesz egyátalán és nem kacsa az egész.
A nap híre: Folytatódik a Szökés!!!
Berendelték a T-bag spin-offot.
http://comment.blog.hu/2010/10/12/a_nap_hire_ismet_eloszedik_t_bag_karakteret
Berendelték a T-bag spin-offot.
http://comment.blog.hu/2010/10/12/a_nap_hire_ismet_eloszedik_t_bag_karakteret
A nõi börtönös, Molly-s sorozatot állítólag mégis meg akarják csinálni. De történetileg semmi köze nem lenne a PB-hez.
zsír lett, csak a zsírságot le is zárták benne, így minden újabb évad vagy spin-off csak szenvedés lenne :)
szimpla feltételezés :D de sztem bíztos :D ha nem most akkor 10 év múlva de tuti elõveszik :) Hiszen sztem egy nagyon zsír sorozatot készítettek!
Itt most épp senki, de más fórumokon viszont szoktak. A legutóbbi csúcs az egyik filmkatalogus topikban volt, ahol páran bevették a youtube-os fakevideót, sõt, valaki meg is ideologizálta, hogy õ szakember a videótémában, és az nem lehet fake, mert nem lehet így összevágni a jelneteket, tehát tényleg jönnie kell ötödik évadnak...XO
ja hát nem folytatás hanem vmi új film aminek az alapja scofield lesz vmi útón módón :D
Ez így van..<#szomoru1>#szomoru1>
#22971: Én azon a véleményen vagyok, hogy nem lesz folytatása ennek a sorozatnak viszont tényleg kár, hogy meghal Scofield.
#22971: Én azon a véleményen vagyok, hogy nem lesz folytatása ennek a sorozatnak viszont tényleg kár, hogy meghal Scofield.
Jamaica a Jamaicaiaké.
ki beszélt folytatásról?
Aki komolyan abban reménykedik, hogy folytatják, annak életreszóló szerzõdést adnék a világ legjobb pszichiátriájára...
Miller és Purcell nélkül nincs Szökés<#schmoll2>#schmoll2>
ez olyan mint a Knight Rider Hasselhoff nélkül...az már kit érdekel :D
ez olyan mint a Knight Rider Hasselhoff nélkül...az már kit érdekel :D
mondom más történetbe ágyaznák bele
teszem fel 22éves és bünõzõ lett ,nevet változtatott majd a börtönben jönnének rá h valójában kicsoda is õ :D én eltudnék képzelni egy hasonló filmet XD filmet és nem sorozatot! bááár...
teszem fel 22éves és bünõzõ lett ,nevet változtatott majd a börtönben jönnének rá h valójában kicsoda is õ :D én eltudnék képzelni egy hasonló filmet XD filmet és nem sorozatot! bááár...