Prison Break (FOX)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez biztos, vagy ilyen urban legend?
mert a 4-5 éves gyerek mire felnõ...az már a jövõben játszódna :D meg honnan szökne meg, kivel? Sucre lányával? :DD
mert a 4-5 éves gyerek mire felnõ...az már a jövõben játszódna :D meg honnan szökne meg, kivel? Sucre lányával? :DD
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
pedig sztem lesz folytatás ...
sco fiáról fog szólni és az apjára üt :D(tudásban meg mindenben)
szóval erre fognak vmit kitalálni...
talán bekerül a börtönben és senkise tudja,hogy õ a híres Scofield fia és elindul a történet XD
sco fiáról fog szólni és az apjára üt :D(tudásban meg mindenben)
szóval erre fognak vmit kitalálni...
talán bekerül a börtönben és senkise tudja,hogy õ a híres Scofield fia és elindul a történet XD
nos, ma végre befejeztem a sorozatot, a vége azért elég kínlódós volt, de kicsit már most hiányik.
Scofield meg meghal, hát ez mekkora geciség, el sem akartam hinni az uccsó jelenetet :(
1. évad - legjobb volt (kár h ezt a hangulatot nem tudták visszahozni)
2. évad - kicsit vontatott lett
3. évad - izgalmas de rövid
4. évad - az elsõ fele fasza volt, de aztán laposodott egyre jobban
több évad nem is kell, egyrészt a szpojleres dolog miatt, másrészt mert nincs már mit kirángatni a sztoriból.
1. évad - legjobb volt (kár h ezt a hangulatot nem tudták visszahozni)
2. évad - kicsit vontatott lett
3. évad - izgalmas de rövid
4. évad - az elsõ fele fasza volt, de aztán laposodott egyre jobban
több évad nem is kell, egyrészt a szpojleres dolog miatt, másrészt mert nincs már mit kirángatni a sztoriból.
honnan tudnám leszedni angolul? leszedtem az elsõ 5 részt magyarul de elég is volt :D
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ahhoz képest, hogy csak 4 évad készült a sorozatból én szerintem a legjobb a sorozatok között.<#vigyor3>#vigyor3>
Jamaica a Jamaicaiaké.
ended sorozat.. minek kell ide nep.. eleg ez a par ember. meg igyis sok. meg gondolom lesz majd olyan aki mostansag vagy cska kesobb akad a sorozatra es akkor jon majd ide.
http://loal.atw.hu
Azért tényleg felesleges, hogy esetleg egyes agyamentek itt irkáljanak olyanokat, hogy "Hátha lesz 5.évad". Az a szép, hogy a youtube-os fakevideót páran komolyan veszik, valaki topikot is nyitott neki a prisonbreak.hu-n, hogy hurrá, jön a folytatás.
olyat én is találtam, csak a seedet kerülte el messzirõl :D
de már 4. évadnál járok így részenként lehúzva, már megszoktam :D
de már 4. évadnál járok így részenként lehúzva, már megszoktam :D
Nekem van torrentem az összes évadról magyar szinkronnal és nem kellett sokat keresnem..<#vigyor3>#vigyor3>
Jamaica a Jamaicaiaké.
Csak az Oz-t tudom ajánlani, ha még nem láttad.
jöhetne már vmi uj börtönös sori, vagy áljanak ezek össze egy 5. évadra vagy mit tom én :D
hali! most kezdtem el az elejérõl nézni, eléggé nehezen találtam meg magyarul(torrenteken esélytelen volt az elsõ évad), úgyhogy maradt a direkt letöltés. na szóval a kérdés annyi, h szinkron mennyire lett eltalálva az angolhoz képest?
Megfejtettem! :D
A pontok (elsõ kép) azt jelölik, hogy a többi origami darun levõ számokat a telefonon hányszor kell lenyomni. Tehát, elsõ három pont (elsõ kép) azt jelenti hogy a sárga darun levõ elsõ számot (második kép), a 7-est, háromszor kell lenyomni. Így kapjuk meg az R-et. És így tovább. Elsõ sor pont, a sárga daruhoz tartozik, a második sor pont a fehér daruhoz, és a harmadik sor pont a harmadik képen látható számokhoz, amiket Sara elõl elvett Kellerman. Viszont itt az utolsó két számhoz nincsen pont, így a 63 megmarad, ami a június 3.-át jelenti, azt a dátumot amikor kell találkozzanak.
Itt van a megoldás:
736-339-8687
ren-dez-vous
786-369-6468
sun-dow-nhot
354-452-6663
elg-ila-nm63
Remélem segítettem! :)
A pontok (elsõ kép) azt jelölik, hogy a többi origami darun levõ számokat a telefonon hányszor kell lenyomni. Tehát, elsõ három pont (elsõ kép) azt jelenti hogy a sárga darun levõ elsõ számot (második kép), a 7-est, háromszor kell lenyomni. Így kapjuk meg az R-et. És így tovább. Elsõ sor pont, a sárga daruhoz tartozik, a második sor pont a fehér daruhoz, és a harmadik sor pont a harmadik képen látható számokhoz, amiket Sara elõl elvett Kellerman. Viszont itt az utolsó két számhoz nincsen pont, így a 63 megmarad, ami a június 3.-át jelenti, azt a dátumot amikor kell találkozzanak.
Itt van a megoldás:
ren-dez-vous
786-369-6468
sun-dow-nhot
354-452-6663
elg-ila-nm63
Remélem segítettem! :)
Ezt nem teljesen értem.<#szomoru1>#szomoru1>
Eltudnád mellé magyarázni...?
Eltudnád mellé magyarázni...?
Jamaica a Jamaicaiaké.
Ezek a pontok a szöveg alatt mit jelentenek?
Tudom, hogy a szöveg mit jelent de azokat a pontokat nem igazán.<#szomoru1>#szomoru1>

Tudom, hogy a szöveg mit jelent de azokat a pontokat nem igazán.<#szomoru1>#szomoru1>
Jamaica a Jamaicaiaké.
Már akinek...
Úgyhogy inkább nem égetem magam, hanem visszalapoztam pár oldalt, és megnéztem a válaszokat.
Egy kicsit már jobban ismerem a sorozatot, olyan dolgokat tudtam meg, amik sose érdekeltek, például Zakkant polgári nevét :D
Még egyszer elnézést, hogy fáradozást okoztam.
Úgyhogy inkább nem égetem magam, hanem visszalapoztam pár oldalt, és megnéztem a válaszokat.
Egy kicsit már jobban ismerem a sorozatot, olyan dolgokat tudtam meg, amik sose érdekeltek, például Zakkant polgári nevét :D
Még egyszer elnézést, hogy fáradozást okoztam.
jó a neveket mostmár tudod de sztem a többit simán tudod :)
Elnézést kérek, hogy fáradtságot okoztam. Mint mondtam, saját szórakozásra tölteném ki. De ebben elég kevés szórakozást találtam.
Én csak a Coolon nézem azt a heti 1-2 részt, amit leadnak. Úgyhogy a T-bag C-Note stb- nevek teljesen ismeretlenül csengenek.
Nem akarom ragozni, ez a kvíz nem nekem készült.
Én csak a Coolon nézem azt a heti 1-2 részt, amit leadnak. Úgyhogy a T-bag C-Note stb- nevek teljesen ismeretlenül csengenek.
Nem akarom ragozni, ez a kvíz nem nekem készült.
esélyes de akkor mégtöbb idõ kell mire még 3 évadot részenként átnézek. Jó nem a szó szoros értelmében de kb léptetve csinálom majd és ha látok olyan jelenetet amibõl kérdést lehet kreálni akkor leírom.
de végülis idõ mint a tenger...
de végülis idõ mint a tenger...
jó hát holnap fele jó lesz ? mert akkor gondolom addig kitölti Valezius is és akkor egybe tudnám mondani eredményt.
Bár, gondolkoztam és talán nem is olyan kvíz kellene, ami évadokra van bontva, hanem olyan amiben minden évadból van pár kérdés, sokkal érdekesebb vagy nehezebb lenne szerintem :)
Újra kitöltöttem, a 4. kivételével mert az azt írta hogy már kész. Annyira nem érdekelnek az eremények, már emlékeztem a kérdésekre és a válaszokra is valamennyire. Ha egy összes/helyes számot adnál, megköszönném! :)
Íme!
Ha valaki kitölti és érdekli az eredmény akkor szóljon és közzéteszem.
1. forduló
2. forduló
3. forduló
4. forduló
Ha valaki kitölti és érdekli az eredmény akkor szóljon és közzéteszem.
1. forduló
2. forduló
3. forduló
4. forduló
az elsõ fordulótól?
Nem lehetne a kvízeket továbbra is elérhetõvé tenni?
Például én szívesen kitölteném a saját szórakozásomra.
Például én szívesen kitölteném a saját szórakozásomra.
ha vki idõn kivül tölti ki akkor sajna muszáj 0 pontot adni :S
érted mert ha tszem fel 10bõl 9 személy 4perc felett teljesít 1 meg 3:58 akkor elfogadtam volna mert a többségnek sem sikerült betartani a határt de itt nem igy történt :S
szal bocsi...
egyébként meg sztem az mellékes,hogy ki hanyadik helyen végez, a lényeg h kiderül ki mennyire emlékszik az adott részekre :) saját magát teszteli vele,no meg "egy jó kis idõtöltés".De persze azért fontos a helyezés is de az másodlagos. KB mintha vki megnyeri egy kupát akkor nem azért nyeri meg mert az a lényeg hanem mert örömet okoz neki a játék amivel megnyerheti.
érted mert ha tszem fel 10bõl 9 személy 4perc felett teljesít 1 meg 3:58 akkor elfogadtam volna mert a többségnek sem sikerült betartani a határt de itt nem igy történt :S
szal bocsi...
egyébként meg sztem az mellékes,hogy ki hanyadik helyen végez, a lényeg h kiderül ki mennyire emlékszik az adott részekre :) saját magát teszteli vele,no meg "egy jó kis idõtöltés".De persze azért fontos a helyezés is de az másodlagos. KB mintha vki megnyeri egy kupát akkor nem azért nyeri meg mert az a lényeg hanem mert örömet okoz neki a játék amivel megnyerheti.
én azért hagytam abba a játékot, mert azt elözö forduloban 0 pontot adtál. és igy ugy gondoltam, h a ranglista már nem a valos helyzetet fogja tükrözni egy feleslegesnek tartottam megirni a következõ kvizt.
:)En szivesen szerepelnek a kovetkezo kvizben is.Jovolt ez is.
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
"hogy megadták nekem azt a technikát amivel végigizgulhattam"
ezen jót nevettem,ilyet se hallottam még :DDD
ezen jót nevettem,ilyet se hallottam még :DDD
Uh.. hát, nem is tudom mit mondjak, nagyon jól esik, hogy én nyertem itt, a "hazai" pályámon! :)
Elsõsorban szeretném megköszönni Dean Winchesternek, hogy kitalálta, létrehozta és lebonyolította ezt a nagyszerû kvízt! Köszönöm.
És köszönöm nagybátyámnak, hogy annak idején rábeszélt a Szökésre, ha Õ nincsen akkor valószínûleg e nagyszerû sorozat nélkül éltem volna le életemet. Köszönöm a szüleimnek, hogy megadták nekem azt a technikát amivel végigizgulhattam a sorozatot, kitölthettem a kvízt, megnyerhettem ezt a "versenyt". Köszönöm mindenkinek a támogatását, az elismerését stb. stb. ......
Legyen második évados kvíz!
Elsõsorban szeretném megköszönni Dean Winchesternek, hogy kitalálta, létrehozta és lebonyolította ezt a nagyszerû kvízt! Köszönöm.
És köszönöm nagybátyámnak, hogy annak idején rábeszélt a Szökésre, ha Õ nincsen akkor valószínûleg e nagyszerû sorozat nélkül éltem volna le életemet. Köszönöm a szüleimnek, hogy megadták nekem azt a technikát amivel végigizgulhattam a sorozatot, kitölthettem a kvízt, megnyerhettem ezt a "versenyt". Köszönöm mindenkinek a támogatását, az elismerését stb. stb. ......
Legyen második évados kvíz!
leglassabb voltam az elsõben :), elbambultam közben meg nem vettem észre, hogy idõre megy :D, mind1 azért jó kis quiz volt :)
pcmadrid hiába ért el 13 pontot mégis akkyyy van a 6. helyen mivel õ több fordulóban vett részt! Sztem igy jogos hogy aki több fordulóban részt vett az elõrébb végezzen mint aki csak "beugrott egy fordulóra"
Picit drámai lett a végkifejlet hiszen ha Quantumleap nem csúszik ki a mostani 3:00ás idõhatárból akkor õ lett volna a gyõztes de így sajna nem!Gratulálok a gyõztesnek
Akik az összes fordulóban részt vettek!
exTrem,NoName,Quantumleap <#eljen>#eljen><#worship>#worship><#eljen>#eljen>
Õk az elsõ 3 fordulóban szerepeltek!
Suffering,akyyy<#eljen>#eljen>
Õk az utolsó 3 fordulóban szerepeltek!
Kommersz,Haffey <#eljen>#eljen>
Leggyorsabb kvíz kitöltõk
1:56 - Kommersz - 2.forduló
1:5 - burdi - 2.forduló
1:54 - Quantumleap - 3.forduló
Leglassabb kvíz kitöltõk
10:8 - exTrem - 1.forduló
5:07 - Haffey - 3.forduló
4:53 - akyyy - 1.forduló
Valamely fordulóban legtöbb pontot szerzõ:
15/13 - burdi - 2.forduló
Végül de nem utolsó sorban köszönöm szépen a részvételt!Köszönöm,hogy részt vettetek és "végvittétek".
a 2.fordulóban 13 résztvevõ is volt,nemtudom miért hagyták abba de jó lett volna ha mindenki végvitte volna a kvízt!Lehet,hogy túl rosszul csináltam volna meg a kvízt?Na mind1.
Egy kérdés.: Ki az aki kitöltené a 2.évados kvízt? Jó lenne tudni elõre,hogy nekilássak majd vagy ne?!
-------------------------------------------------
a/4est kettéhajtod és lám ott az a/5
Majd próbálkozom méretre vágni mert nincsen otthon A5-ös papírom :S
Jamaica a Jamaicaiaké.
Én A4-esbõl csináltam mekkora méretbõl csináljam szerinted?(Megcsinálom én ha megmondod h hány cm-es négyzetbõl kellene...egyébként köszi)
Jamaica a Jamaicaiaké.