KLÓNOZÁS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk 100 vagy 1000-év mulva lehetségesnek látom hogy teljesen lemásoljonak
egy embert szeméjiségével,emlékeivel eggyütt teljesen kifejlett állapotában.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Akkor felismeri majd, hogy az nem õ?
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave>
De akkor amielyik nem ismeri föl magát annak nincs lelke?
Mert mi tudjuk, hogy a tükör az mi és az minket mutat, de mi van ha mondjuk egy õsemberrel csinálnád aki nem ismeri a tükör hatását, õ is ezt mondaná?
Get a life!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Szerintem ettõl te még meghalsz, a klón már egy teljesen más ember lesz
<#wave>#wave>
V9ykn8_TZL0
Amúgy ha nem lélek van hanem szinopszfasz akkor mûködne a dolog:P
V9ykn8_TZL0
készítenek rólad 1 klónt ami már eleve kifejlett állapotban van és az utolsó
emlékedig az összes adatot áttöltik a klón agyába.
a klón úgy érzi magát mintha feltámadttál volna.
a klón teljesen a te tudatoddal és szeméjiségeddel rendelkezik.
mint amikor norton ghost-al image-ba másolod a partíciódat a hárdod rögtön kinyiffan veszel új hd-t és visszatöltöd az adatokat és minen fojtatódhat tovább.
Szerinted az a klón az te vagy vagy egy teljesen másik ember?
him+noi ivarsejt talalkozik ez eddig szamodra is tiszta,
aztan a kepzodo sejtcsomo, ketfele valik, es ket egyed jon letre, akiknek a genetikai allomanya azonos.
szal klonok.
a klon annyit tesz egyezo genetikai allomany.
en ezt csak azert hoztam peldakent, hogy barki belegondolhasson, mi is egy klon. es hogy ne irkaljon itt, lelekazonossagrol, meg ilyesmikrol.
"De Õk csak "termékek", arra vannak, hogy a full-gazdagoknak meglegyen a szerv-donorjuk. "
Ilyen biztos, hogy nem lesz a való életben, az viszont elõfordulhat, hogy csak magát a szervet klónozzák külön és egy puszta szervet hoznak csak létre, Vagy pedig gazdaállat segítségével oldják meg a szervdonor kérdést. Például disznók segítségével. Olyan disznókat tenyésztenek ki melyekben a szerveken nem lesz azonosító, "hogy a disznóé vagyok". Így az emberi szervezet nem löki majd ki azt. Voltak még kísérletek, hogy magán a disznón növesztettek ki emberi fület, kart egyebet.
a genetikusok bebizonyították, hogy egyáltalán nem olyan csekély a gének meghatározó ereje, mint azt korábbna feltételezték. Jelenleg olyan 50-50%-ra teszik a személyiséget meghatározó arányt (gének-körülmények)
Közös többszörös a film címe magyarul, eredeti cím Multiplicity, csak azért, ha valaki meg szeretné nézni.
A filmben elõször csak egy "másolatot" akart magából, hogy ellássa feladatait. Ez a példány a tipikus macsó volt. Aztán kellett mégegy másolat valamiért, már nem emlékszem miért. Aztán a macsó úgy gondolta, hogy belõle is kell mégegy, na ez lett a hülye:) a klón klónja:))
szerintem nagyon szórakoztató és egyben elgondolkoztató film. Mi lenne, ha több lenne belõlem? Itt az volt, hogy a klónnak saját személyisége lett, amit egyáltalán nem tudtál irányítani; ment a saját feje után. Ez azért egy kicsit gáz, elvégre nem ezért "csináltatnád", hogy még õt is "nevelni" kelljen.
A sziget c. amcsi film viszont egy más szemszögbõl mutatja meg ezt a dolgot. Nem teljesen láttam a filmet, de annyi lejött, hogy itt is van saját személyisége a klónnak és beleültettek emlékeket is. De Õk csak "termékek", arra vannak, hogy a full-gazdagoknak meglegyen a szerv-donorjuk. Ilyet viszont lehet, hogy fognak csinálni a valóságban is. A pénz sok mindent elintéz....
The Matrix has you...
{ V Á Á } silkroad: lvl 11
A szerv, õssejt klónozás tényleg hasznos dolog, csak sok veszéllyel is jár, amit nem biztos hogy érdemes vállalni.
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
A szellemiséged kialakulásában jelentõs szerepe van a szocializációnak, és a környezetedtõl kapott ingereknek, benyomásoknak. Ezeket nem lehet pótolni ( ugyan olyat elõállítani lehetetlen .. talán ). A gének az egyes dolgokra való fogékonyságot befolyásol(hat)ják. De ha a jövõben teljes agy stimulációt tudnak végezni, és "mint a mátrixban" gépre rákapcsolják az agyad egy kábellel, és ott élsz, azt már valamivel egyszerûbb másolni. Persze minden apró dolog befolyásolhat ugye a káosz elmélet szerint, és "kis" véletlenek kiküszöbölhetetlenek.
Leegyszerüsítve ha egy 30 éves emberbõl klónoznának egy gyereket, akkor már a megszületése pillanatában "30 évesnek" számít. Ergo ha az átlagéletkort 65 évnek tekintjük, akkor a gyermek 35 éves koráig fog élni (elviekben persze).
Mondjuk az új kutatási álláspontokkal nem vagyok tisztában-e téren.