KLÓNOZÁS
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szemelyiseget nem lehet klonozni. Megklonozzak az embriot, de ugyanugy meg kell szuletnie a klonozott egyennek. A szemelyiseg meg tudomanyosan bizonyitott h a neveles altal alakul ki.
Tehat mig az anya hasaban van akkor hogy foglakoznak vele (dohanyzas, ivas stb), aztan kitol es mien minosegu tejet kap a csecsemo, aztan a szulok hogy nevelik.
Gyakorlatilag az egesz olyan h vagy te aztan csinalnak beloled egy klont, az egy masik ember lesz csak ugyanugy nez ki mint te. ERTVE vagyon?
EGyebkent egy normalis tarsadalomnak nagyon jo dolog a klonozas. (ertsd ha nem elnek vissza vele)
Mondjuk uj szerveket eloallitani. 😊
Tehat mig az anya hasaban van akkor hogy foglakoznak vele (dohanyzas, ivas stb), aztan kitol es mien minosegu tejet kap a csecsemo, aztan a szulok hogy nevelik.
Gyakorlatilag az egesz olyan h vagy te aztan csinalnak beloled egy klont, az egy masik ember lesz csak ugyanugy nez ki mint te. ERTVE vagyon?
EGyebkent egy normalis tarsadalomnak nagyon jo dolog a klonozas. (ertsd ha nem elnek vissza vele)
Mondjuk uj szerveket eloallitani. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Ez jó mondat 😊)
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ez most komoly topik akar lenni (tudományos) vagy pediglen csak úgy van? Mert még nem jöttem rá.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
csak testet lehet klónozni, személyiséget nem !
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
a klónod egy csecsemõ lesz aki azon kívül hogy úgy fog kinézni mint te semmiben nem hasonlít rád
V9ykn8_TZL0
De ha csinálnak rólad 1 klónt közvetlenül a halálod után, akkor gondolom rajtad az már faszt se segít...
NEM???
NEM???
az elsõ variációt választom.
nem is tudom milyen érzés lenne találkozni magammal 😊
volt egy vígjáték, ami a klónozásról szólt, sajnos a címe nem jut eszembe.az ember csináltatott hét(?) klónt magából, hogy el tudjon látni minden feladatot, mert romlott a viszonya az asszonnyal a sok munka miatt.ahogy nõtt a klónozások száma egyre hülyébbek lettek 😊
nem is tudom milyen érzés lenne találkozni magammal 😊
volt egy vígjáték, ami a klónozásról szólt, sajnos a címe nem jut eszembe.az ember csináltatott hét(?) klónt magából, hogy el tudjon látni minden feladatot, mert romlott a viszonya az asszonnyal a sok munka miatt.ahogy nõtt a klónozások száma egyre hülyébbek lettek 😊
Szal.gondolom ha te meghalsz és csinálnak a holtestedbõl 1 klónt akkor szerintem az rajtad már nemnagyon segít...<#wow1>#wow1>
Amúgy lehetne akár úgy is, ahogy a 6. naponban volt, csak kicsit macerás, ha nem fejezõdik be rendesen :]
shit happens
Attól függ....ha azt mondod, hogy a személyiséged az agyadban a szinapszisok közé van dugva akkor igen. Ha azt mondod, hogy lelked van és az független a testedtõl akkor bezony nem..
Fórumoztál már valaha?
Az elsõ hozzászólásban, ha már témanyitásra vetemedtél, szokás leírni a saját véleményedet. Vagy az nincs, ezért érdekel más véleménye, hogy kialakíthass egy sajátot, vagy mi a tök? :o)
Az elsõ hozzászólásban, ha már témanyitásra vetemedtél, szokás leírni a saját véleményedet. Vagy az nincs, ezért érdekel más véleménye, hogy kialakíthass egy sajátot, vagy mi a tök? :o)
shit happens

← ElőzőOldal 3 / 3