Cartoon Network

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez már télleg felháborító, amit ezek mûvelnek! Eddig se voltam annyira oda a csatornáért (hála a sok segfejnek, akik tönkreb*szták) de ez már mindennek a teteje! Eddig az Ed, Edd és Eddy, a Szamuráj Jack és még talán a Dexter laboratóriuma voltak azok a rajzfilmek, amiért egyáltalán a csatornára kapcsoltam, de mivel az Ed, Edd és Eddybõl az új részeket lengyelül vetítik, a régieket pedig állandóan ismétlik és a Dexter laboratóriumából meg állandóan ugyanazt a kb 20-30 részt ismétik (holott 78 részes), már kezd rohadtul elegem lenni a Cartonn Network-bõl! Az egyedüli mencsvár a Szamuráj Jack lett volna, de... nem tudnék a jóizlés határain belül nyilatkozni arról, hogy milyen aljas, pofátlan módon veszik el ezek a férgek ettõl is az ember kedvét! Kb. másfél hónapig vettem föl folyamatosan videóra (tudván hogy mivel ez egy igen jó rajzfilm, talán már többé nem is vetítik), de az történt hogy a negyvenvalahanyadik résznél egyszerûen megszûnt, és valami f*s cartoonkarnevál f*szság ment helyette! Elõször azt hittem, hogy sohatöbbé nem vetítik újra a Szamuráj Jack-et, de aztán néhány hét múlva újra elkezdték, de nem ott, ahol legutoljára abbagyták, hanem a 8. epizódtól! Elsõre azt hittem hülyét kapok, de úgy voltam vele, hogy türelmesen kvárom még a hátralévõ idõt. Addig meg figyeltem folyamatosan az epizódokat, mert ezekenél sosem lehet tudni... Nos elérte a 32. vagy 33. epizódot. Vártam volna a következõt, de mit láttam? Hát csak azt, hogy újrakezdték az egész sorozatot az legeslegelsõ résztõl!!! Hát azt hittem hogy a guta üt meg! Egyszerûen nem bírtam felfogni amit látok! Hogy úrjra másfél hónapig kell várni, újra folyamatosan figyelni, hogy az epizódokat nem e randomszerûen vetítik... Esküszöm, ha lenne ezeknek valami email címük vagy telefonszámuk vagy ilyesmi, olyan szívesen elküldeném õket a jóédes anyjuk sárgarézzel kivert retkes h*ugyos p*csájába... Ilyet eddig egy csatornánál sem láttam! Ezt még egyik adó sem merte megcsinálni, amit ezek már megengednek maguknak!!! Egyszerûen lese sz*rják se a tv-nézõt, se magát a csatornát! Ha tudnám hogy melyik hol lakik, már rég rájukgyújtottam volna a házukat! Nem elég hogy megpróbálják ezt az egyetlen jó rajzfilmet is megultáltatni a nézõkkel, még azt is megpróbállják elérni, hogy senki se tudja felvenni, mert a tv-mûsornál azt írják oda, hogy 20:00-kor kezdõdik. Odakapcsolok 19:50-kor, és mit látok? Azt hogy már javába nyomatják (nemegyszer vágtam emiatt majdnem valamit a tv-hez)! Következõ alkalommal már 19:00-kor kapcsolok oda, hogy még véletlenül se maradjak le róla (figyelve eközben a rosszabbnál rosszabb mûsorokat), és azt veszem észre hogy nem 20:00-kor, hanem kb olyan 20:15-kor kezdik. Utána kapcsolok elfele, azt egy rövid idõ múlva véltlen megint erre a csatornára tévedek, és megint mit kell h lássak? Há azt, hogy még midíg a Szamuráj Jack megy, csak egy másik epizód, holott úgyláttam a mûsoroknál, hogy csupán egy részt vetítenek! Utána már nem 20:00-kor, hanem 19:00-kor kezdték, amirõl persze én megint utólag értesültem, mivel semmivel sem jelezték a mûsorváltozást! Azért mondom h ez az egyetlen jó rajzfilm már, mert ami még jó volt, azt vagy megszûntették vagy ismétlik, vagy helyettük valami sokkalta rosszabbat vetítenek (de ízlések és pofonok)! Nemhinném hogy mindenki annyira oda volna a Robotboyért (mondjuk nekem már elsõre is a hideg futkosott tõle a hátamon, csak a trágya szinkron miatt). Aztán ha pl csomó ideig vetítenék a Mizujs Scooby-doo-t (amit sztem többen is szeretnek) és csakúgy hirtelen megszûnne és a helyére kétszerannyi Robotboy vagy valami sokkal rosszabb kerülne? Vagy találomra vetítenék? Nos, így már talán érthetõ, hogy mirõl papolok. Elnézést amiért ilyen hosszú lett, de nem tudtam ezt rövidebben kifejteni.
ÁÁÁ!
Ez a Cartoon Network már sz*rt sem ér!
Rég volt a legjobb (angolul) úgy kb. 9-10 éve mikor mentek a nagy klasszikusok!
Mike
nekem a robotboy végén lévõ zene kéne mp3-ban

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Tök jó ez a kép, csak kéne egy kicsit világosabb. De kössz az erõfeszítést<#taps>
ez de idióta sorozat 😄
1et láttam de az odabaxott xD mindig énekelt vmi hülyeséget a zöld 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Jó hogy már nem a Teletubbies-t rakják át onnan erre. <#vigyor>

Broafka
nekem nem! 😞
ezt én is megtaláltam, nekem egy közeli kép kéne a nyúlról, amikor ilyen rettenetes nagy vigyorral mosolyog! 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Klemice

remélem ezek kellettek 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Höhö, méghogy véres.... jó vicc
a régi CN-en mentek ennél durvábbak is

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

DJ Skyline
szerintem ritka szar! én is csak azt a kérdést tudom feltenni, mint Daza :| angol mûsor, tegyék ki a BBC-re, ott majd nézi aki akarja

Broafka
nekem arról a nyúlról kéne kép!

A Storm Hawks-ról jut eszembe...
valaki nem tud keríteni egy képet Gólyáról?
-d
+f

Az valószínû, ekkora gyökérséghez méltó ilyen cím.
De nem értem, miért egy Rajzdilm-csatornán adják...

simi11
? nem tom, de valami "értelmes" fog menni a Cn-n: Kém a családban (szem e a címe)

Simi11: My name is 11. Simi11

Én még nem láttam. mi a címe?
Az. Al Bundy stílusban...

mama2
Hát nem tom. Én is csak néztem amikor láttam a reklámját. Hálivódi film. Hát perszeeeeeeeeee😛. Nagy spy kids copy😛.

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

Gyerekek, mi ez a hülye, idegesítõ, ultragagyi FILMSOROZAT (nem rajzfilm) most a CN-en ??!! <#merges2>

Broafka
már egy csomót megnéztem! 😞

stargatelost
tom, csak kicsit elelmélkedtem 😄
amúgy biztos van valami rajongói oldal ahol van róla ilyen kép 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
jah, de hozzám ennek a HSZ-nek nem sok köze ovlt! 😄

stargatelost
ohh bakker, pedig ezt a sorozatot szívesen elkezdtem volna nézni, csak mostanában nem nagyon jut idõm CN-t nézni 😞
de ahogy látom ez egy vadonatúj sorozat, amerikában is még csak május végén volt az elsõ rész, még le sem ment ott az elsõ évad (26 részbõl 18 ment le, és most szünet)...
úgyhogy akkor itthon sem sok rész mehetett le, így meg nem is értem ,miért kezdte el adni a CN-n...ez annak rovására fog menni, hogy az új részek csak ekég sokára kerülnek majd adásba...aztán meg lehet hogy nem 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Broafka
a Cartoon Networkön van most ez az új sorozat a Storm Hawks, abból van az a kis nyúl szerû állat, Radarr
arról elméletielg van egy kép, amikor ilyen nagyot vigyorog és ránk néz, azt nem tudja nekem valaki megszerezni, vagy belinkelni? :$

amugy itt szerdától mindig két hétre elõre van mûsor: http://www.t-online.hu/tvkereso.htm

stargatelost
jézusom, hiszen le van írva

Milyen rajzfilm lesz a CN-en 2 hét múlva este 20:35-kor? És vasárnap milyen új animációs filmet adnak le a CN moziban?
Meg a CN mozi vasárnap egy új (2006-ban készült) Casperes animációs filmet adnak le.

Az kegyetlenül jó rajzfilm XD<#eljen><#taps><#worship>
Újra lesz I'm Weasel a CN-en. 2 hét múlva minden este kb 20.35 /20.40-nek írják de mindig elõbb kezdik/. A The Scooby Doo Show helyett lesz.

Mert vagy analfabéta seggek és nem tudnak normálisan sugározni, vagy csak egyszerûen túl lazán veszik az egész csatornát, és csak az új rajzfilmekkel foglalkoznak, a többi meg le van tojva.

Még az is, amikor valamely film egy epizódja lengyelül szólal meg.

Én sztem veszek egy mûholdvevõt, azt inkább nézem az angolt.

A CArtoon Networkon azt miért csinálják, hogy a reklámokat, amikor mondják, hogy egy új mese pl. mikor lesz, meg ilyenekkor az miért csinálják, hogy félbevágják a reklámot, és nem mondják végig?
az tényleg baj hogy nem a CN adják
Ezt tényleg nem tudtam...

<#wow2>

Nahát...

Magoo
legalábbis hétvégén reggelente 😊

Magoo
RTL KLUB-on megy reggelente...

Az, hogy nálunk nem adják.

és mi a baj a Jackie Chan Adventures-el?
Melelsleg a Shaggy & Scooby Doo sztem csak magyarul szar, lehet hogy angolul 100x jobb...

Most nem konkrétan a Johhny, meg Scooby-féle hülyeségekre gondolok, hanem pl. Astroboy, Legion Of Superheroes, Static Shock, Jackie Chan Adventures, The Batman...

stargatelost
meg most az Cartoon Carneval 😄 😄 bakker, amikor Bloo beszél: valamikor mozog a szája, de nem is beszél 😄 hát az kész...jah...kész szánalom... 😊
de legalább Görög László (Bloo magyarhangja) maradt a hang... 😊

Kids WB-rõl is jöttek a magyar CN-re rajzfilmek : Johhny Test, meg az új Bozont és Scooby Doo... és ha iyan ganyé rajzfilmke mennek ott, mint ez a kettõ, akkor nem is kell... (bár az Eon kid-re kíváncsi lennék, de valszeg az is ganyé...)

Volt egy tökjó rajzgilm, a He-Man & The Masters Of The Universe (A lovag és az univerzum védelmezõi - elég szar fordítás), az nekem pl. tetszett.

Sajnos nem adták sokáig...pedig abban még a szinkron se volt annyira rossz.

Van az Amerikai Kids WB csatorna, azt kéne lefordítani, sugározni, mert ott rohadt jó rajzfilmek mennek.

Jaja, honnan a fenébõl szedték össze ezt a csajt, nem tudom...
Egyszer mondott egy ilyet:
"Nézz be a cartoonnetwork.hu-be !" Na ezen a "BE" tagon majdnem bemostam egyet a tévémnek :-DD

stargatelost
arra a címre amit lentebb írtam? az nem hinném hogy már mûkszik...

én még a Foster bemutatón szoktam ...hát...röhögni és szánakozni egyszerre, mert annyira balfaxul beszél a nõ, és valamikor tiszta értelmetlen szavakat, amik nem is oda illenek 😄 (amelyikbe Mojo Jojo is benn van)

Amúgy én már küldtem nekik e-mailt ezekrõl a dolgokról, hogy talán jobb lenne, ha változtatnának ezeken a dolgokon, mert ez így nem teljesen oké, de b*sztak válaszolni.

Sztem analfabéták irányítják, amikor van valami új rajzfilmbemutató, LE VAN VÁGVA a vége, amikor mondaná, hogy mikor kezdõdik, ennek mi értelme van, mert szerintem az égvilágon semmi...

Botrányos a magyar CN, de nagyon...fõleg ezzel a hülye japán picsával, aki még BESZÉLNI SE TUD magyarul...

stargatelost
mert idióták a CN-nél az emberek...ennyit ér nekik a nézõ...

Az Ed, Edd és Eddyben van 2 lengyel rész, a Ben 10-ben van 1 lengyel rész, de miért vannak lengyenl részek. Amik lengyel részek, azokat miért nem szikronizálták le?
Klemice
most miért tõk poén hogy songoku repül 8 részen át és errõl szól 280 rész 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;