Cartoon Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a Cartoon Network már sz*rt sem ér!
Rég volt a legjobb (angolul) úgy kb. 9-10 éve mikor mentek a nagy klasszikusok!
1et láttam de az odabaxott xD mindig énekelt vmi hülyeséget a zöld 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ezt én is megtaláltam, nekem egy közeli kép kéne a nyúlról, amikor ilyen rettenetes nagy vigyorral mosolyog! 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
remélem ezek kellettek 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
a régi CN-en mentek ennél durvábbak is
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
valaki nem tud keríteni egy képet Gólyáról?
+f
De nem értem, miért egy Rajzdilm-csatornán adják...
Simi11: My name is 11. Simi11
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
amúgy biztos van valami rajongói oldal ahol van róla ilyen kép 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
de ahogy látom ez egy vadonatúj sorozat, amerikában is még csak május végén volt az elsõ rész, még le sem ment ott az elsõ évad (26 részbõl 18 ment le, és most szünet)...
úgyhogy akkor itthon sem sok rész mehetett le, így meg nem is értem ,miért kezdte el adni a CN-n...ez annak rovására fog menni, hogy az új részek csak ekég sokára kerülnek majd adásba...aztán meg lehet hogy nem 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
arról elméletielg van egy kép, amikor ilyen nagyot vigyorog és ránk néz, azt nem tudja nekem valaki megszerezni, vagy belinkelni? :$
Még az is, amikor valamely film egy epizódja lengyelül szólal meg.
Én sztem veszek egy mûholdvevõt, azt inkább nézem az angolt.
Nahát...
de legalább Görög László (Bloo magyarhangja) maradt a hang... 😊
Kids WB-rõl is jöttek a magyar CN-re rajzfilmek : Johhny Test, meg az új Bozont és Scooby Doo... és ha iyan ganyé rajzfilmke mennek ott, mint ez a kettõ, akkor nem is kell... (bár az Eon kid-re kíváncsi lennék, de valszeg az is ganyé...)
Sajnos nem adták sokáig...pedig abban még a szinkron se volt annyira rossz.
Van az Amerikai Kids WB csatorna, azt kéne lefordítani, sugározni, mert ott rohadt jó rajzfilmek mennek.
Egyszer mondott egy ilyet:
"Nézz be a cartoonnetwork.hu-be !" Na ezen a "BE" tagon majdnem bemostam egyet a tévémnek :-DD
én még a Foster bemutatón szoktam ...hát...röhögni és szánakozni egyszerre, mert annyira balfaxul beszél a nõ, és valamikor tiszta értelmetlen szavakat, amik nem is oda illenek 😄 (amelyikbe Mojo Jojo is benn van)
Botrányos a magyar CN, de nagyon...fõleg ezzel a hülye japán picsával, aki még BESZÉLNI SE TUD magyarul...