Cartoon Network
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
elég népszerûek ottkinn 😊
(asszem ezek mennek is itthon is valami kesebb rajzfilmcsatornán, de azért jó lennének CN-re)
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
meg még az a földönkívülis Scooby Doo -s nagyfilm is jó volt
2. a Mizújs Scooby Doo volt a felújított felturbózott változat, ami nekem bejött, ugyanis itt a karakterek kidolgozottabbak voltak, és a poénok nem voltak annyira elcsépeltek, sõt, voltak elég kreatív és ötletes megoldások is. Ráadásul asszem azt is tudták hogy valaki beöltözik, és ennek fényében nyomoztak...
3. na és akkor itt jön a bibi : ez az új Bozont és Scooby Doo , ahol csak õk ketten vannak benn. Ez a rajzfilm hihetetlenül pocsék, idegesítõ xarság! Csak egy két részbe néztem bele, de az egész koncepción változtattak, ugyanis ha jól láttam van egy fõgonosz, és egy buta segéd (ohh bazé , micsoda közhely!), és szinte minden részben õk vannak. na ez az amit a legjobban utálok, az állandó fõgonoszt. fõleg ha az még csak nem is vicces ( viszont a Xiaolin Showdown-ba ugye ott is van pár rosszfiú, akik minden részben visszatérnek : na õk a jók, poénosak!)
ui: jah, olyan tényleg volt, olyan ládás szellemes, de azt sose értettem hogy került oda az a kiskölök, meg valami csaj...
azt már én se szeretem, régen még jó volt, már tényleg nem jó. Viszont egy jelenet tetszett benne, amikor ketté válnak (Scooby, Bozont és Fred,Diana, Vilma) és akkor mondja Vilma a két hülyének hogy sikítsanak ha van valami, és akkor elindulnak mire, hatalmasat elkezdenek ordítani, õk pedig visszafutnak, és rémülten kérdezik hogy mi van? mire õk mondják hogy: "ááá semmi, csak gyakoroltunk" és elmennek! 😄
nem tom, én ezen jót röhögtem
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nos mondok egy példát: itt van pl. a Scooby-doo. Hogy a mûsor milyen, azt mindenki döntse el maga. ÉN egy rendkívûl rossz, idegesítõ és irritatív rajzfilmnek tartom. Eleinte még vicces az a degenerált kutya, azzal a töketlen Bozont nevû haverjával, de egy idõ után rohadtul idegesítõvé válik. Pláne, hogy minden részben ugyanaz történik!!! Valami értelmileg fogyatékos mindig beöltözik valami szörnyjelmezbe, és mindig ez négy ember (Fred, Vilma, Diana, Bozont) és a kutyájuk Scooby leplezi le, és kapja el. Az epizódokban lassan már egyre képtelenebb, és lehetetlenebb dolgok történnek, amit lassan már az ember sem képes ép ésszel felfogni. Elõszõr még vicces, meg minden, de ha FOLYAMATOSAN ismétlõdik az alapsztori, és hogy minden részben szinte MINDIG ugyanaz történik, egy idõ után a rajzfilm már kibírhatatlan! (Legfeljebb a cselekmény, vagy a gyenge poénok változnak!) Az odáig rendben van hogy ilyen a mûsor (az én, és még lehet hogy sokak meglátása szerint), de az már tényleg elviselhetetlen, ha ezt vetítik orba szábja állandóan és folyamatosan, és nemcsak ebben, hanem többféle és fajta formában is. És ez csak egy mûsor a sok közül. Elnézést kérek azoktól, akik ezt a mûsort szeretik, de hinném hogy mindenki annyira oda lenne ezért, pláne úgy, hogy a csatorna mûsorainak kb. az 50%-át ez tölti ki!
Nem szolgáltatóhiba! Ezeket a megvágásokat nem véletlenül, hanem direkt csinállják. Hogy miért, azt nem értem. Valszeg az egész csak idõhúzás, hogy az ember mégjobban a körmét harapdálja, vagy a fogát csikorgassa az idegességtõl! Lehet h eleinte humoros meg ilyesmi, de ez már szinte tiszta röhej! Az hogy ezek a tetûládák mennyire lese szarják a csatornát, meg a nézõket!
de mondjuk az ilyen Robotboy, Johnny Test, meg most ez a 3000 osztálya vagy mi nagyon szarok... (huhú, ha jól hallottam nincsen Markovics Tomi benne 😄 viszont az a Juniper Lee hang /nemtom ki a szinkronszínész/ megint bekerült...azt is már nagyon unom...
tényleg lehetnének egy kicsit nyitottabbak a nézõk felé, nemtom az amcsi Cartoon-nál hogy csinálják ezt, de ott ez biztos nem probléma
a szinkronhangváltásról meg ne is beszéljünk ( Lumpus fõcserkész, Lucien, Eddy...ohh...Eddy hangját sajnálom a legjobban 😞 )
"A mûsorközti szünetek rendkívül idegesítõek, továbbá állandóan ismétlõdnek"
ez így van, valamelyik már 3-4 éve megy (pl pindúr pandúros telefon csörgéses xar) baze, ha egy kisgyerek ezt látja mindennap, nemtom mi lesz belõle....
talán az lehet a baj, hogy kevés a bejátszás, ezért nem oszlik el annyira, sokszor megy az ismétlõdés...
azt bírom a legjobban, amikor megy megy, és egyszer csak elkapják azt már jön valami más, levágják a végét, mondat közepén (lehet ez csak nálam van és szolgáltatóhiba)
magyar CN weboldal valami eszméletlen szar és egyszerû, legalább több dolog lehetne rajta, fórum esetleg...talán ...akkor meg is hallgathatnák a nézõk véleményét...
"a csatornának semmiféle elérhetõsége nincs"
hú hú én régen találtam a honlapon egy címet, és írtam is nekik az gyalázatos szinkron cserék végett (választ természetesen nem kaptam), de most sehol sem találom az oldalon, de elõkerestem a postafiókomban 😄
nemtom él e még, de próbálkozni lehet :
[email protected]
ui: huh, kicsit sok lett 😄
olyan mint ha taknyos lenne és hülye is egyszerre! 😄
nagyon idegesítõ a hangja!
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Kedvencek:
-Boci és pipi
-Ed, Edd és Eddy
-Tom és Jerry
-Pindúr Pandúrok
-Dexter
-Johnny Bravo
-2 stupid dogs
-bátor a gyáva kutya
azt nem értem, hogy a 2 stupid dogs és bátor a gyáva kutya-t, miért nem adják már.:@ meg az a szar hogy a boci és pipit csak hajnali 3kor adják:S
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"
viszont tényleg ritkán hallani rajzfilmekben ... az erõs hangjához nincs karakter sztem azért, a lágy hangja...hát ...nem nagyon tom most rajzfilben elképzelni, de egy megfelelõ karakterhez még jól is sülhetne el 😊
amúgy másik nagy kedvencem Fekete Zoltán, aki ugyancsak nagyon jól játszik a hangjával, többek között õ : Bozont(Scooby Doo), Billy (a Billy és Mandy-bõl), Butters (South Park), Kurt Wagner (X-men : Evolution) és Chase (Doktor House)
azért ég és föld egy Billy meg egy Kurt és mégis õ 😊
Kossuth Gábor meg monnyon le 😛 hogy szinkronizálhat az ilyen?
De õt meg alig rakják be valahova a South Park-on kívül...
Hogy lett Lucien-bõl ilyen 'buzigyerek hangú' kölök???
Tök állat volt Simonyi Balázs-zsal! Erre puff...
szégyen sztem...
viszont Kossuth 'Stich' Gábort ha meghallom valahol (nem viccelek) fizikai fájdalmat érzek...annyira de annyira irritáló... Lucien új hangja is õ...
Ekkor sápadtam le mikor megtudtam, hogy a Transformers moziban Shie LaBeuof (vagy hogy írják) magyarhangja is õ lesz....na mondom eeeeeeeeeeeeeeeez már sok a srácból!
Tény, hogy szinkronnal szinte már soha nem nézek filmet, de akkoris sok belõle 😄