TT: The Real Riding Simulation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No, de mind1...😄
Na, de adom a képeket...
Kepet ugy tudsz csinalni hogy vagy a visszajatszast elmented es a photo modban a bal oldali lehetosegnel megnyitod, ott mikor jatsza le a videot ha megnyomod a SELECT gombot akkor valt photo modba. A masik lehetoseg (kozepso) az akkor kell mikor nincs konkret elmentett visszajatszasod, hanem most akarsz menni egy kort es azt dokumentalni kep formajaban... Ott is mikor a replay megy a SELECT gomb hatasara fog fenykepezes modba lepni.
Azert nem nevezem neven a gyereket mert meloban vagyok 3km tavolsagra a playstationtol es nemtudom megnezni. De azert remelem ertheto volt..
Ha valami nem tiszta kerdezz segitek!
Egyébként nem tudom mivel lehet képet csinálni, én mindig abból válogattam amit csinál magának. A szebb mozzanatokat így is lekaopja.
MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P
No, itt egy hajabusás kép hirtelenjibe....
Még egy kérdés, ha a controll deffaulton van, akkor meik gomb az amivel egybõl képet tudok csinálni???
2 hét múlva lesz kép.
És most nem akarok memkarira költeni.
az a baj hogy nem emléxem a másik verziónál a zársebességre 😞 de szerintem a legkisebb 1/60-as volt
Be kéne küldeni UFO-magazinba. 😄DD
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Nagyon tetszik!
Még csak a jogsikra volt idõm, de szakitok rá!
Üdv.!
ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Azért kérdezem mindezt mert nagyon hajrom ezt ajátékot mindenhol és 1enlõre csak 16000Ft-ért láttam 1 helyen, az 576 online oldalán!Barátnõm báttya kint van amerikában és kint 40 dolllár ami durván számolva is 8000 magyar pénz, ami igencsak a fele!Tehát ezért kellenek nekem az infórmációk hogy menni fog vagy nem fog, mert megérné hozatni.
Köszi!
Az üzletekben kérheted PS2-höz NTSC, vagy RGB kábelként is, tudni fogják, hogy mit szeretnél.
Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!
Otthon van nekem valamilyen izém a géphez, hogy az 1ik felébe a 3szinû izét(piros,sárga,fehér) kell bedugni és ezt meg a tv scart csajtijába!
Az akkor nem az igaz?
Ellopták a memkártyám és repüét mindenem...
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
Ha nekem amerikábol hoznak be 1 ilyen játékot, az mûködni fog nekem?
Mi a különbség az európai változathoz képest?
Köszi!
Most csináltam végig a Super Sport 600-at. És nem adta meg a motort. Mi lehet a baj? 2 ezüst és 3 arany lett. Mindet aranyra kell megcsinálni? az is baj, ha nem 5 Race Totalba csinálom hanem külön külön? Mi lehet a baj?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
A jobb analóg meg elöre-hátra gáz-fék jobbra-balra semmi. Digitális gombokat is kipróbáltam az sem müködik. Mocival sem lehet gond, mert CBR600-al próbáltam.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe