TT: The Real Riding Simulation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jááájj...Most nézem, véletlenül beraktam a gyözelmi zászlósat(1. kép)...
No, de mind1...😄

No, egy kis ízelítõ, a többi a galériámban van...

Ja, de amíg nincs memó(hólnap lesz)addog nem toom elmenteni...
Na, de adom a képeket...

Shortstop
kepeket meg majd nyomassad. kommentek nemnagyon vannak ugysem.
majd tolok fel en is parat..

Shortstop
Nyugi Zoli, en meg tutulom neki!

Kepet ugy tudsz csinalni hogy vagy a visszajatszast elmented es a photo modban a bal oldali lehetosegnel megnyitod, ott mikor jatsza le a videot ha megnyomod a SELECT gombot akkor valt photo modba. A masik lehetoseg (kozepso) az akkor kell mikor nincs konkret elmentett visszajatszasod, hanem most akarsz menni egy kort es azt dokumentalni kep formajaban... Ott is mikor a replay megy a SELECT gomb hatasara fog fenykepezes modba lepni.
Azert nem nevezem neven a gyereket mert meloban vagyok 3km tavolsagra a playstationtol es nemtudom megnezni. De azert remelem ertheto volt..
Ha valami nem tiszta kerdezz segitek!

Én néha igen mikor lejönnek a barátok egy kis sörözgetésre. 😄 Szép kép!
Egyébként nem tudom mivel lehet képet csinálni, én mindig abból válogattam amit csinál magának. A szebb mozzanatokat így is lekaopja.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Na, már senki se jáccik???

Na, ma elkezdtem megin a game, memó nélkül mert ma kaptam vissza....
No, itt egy hajabusás kép hirtelenjibe....
Még egy kérdés, ha a controll deffaulton van, akkor meik gomb az amivel egybõl képet tudok csinálni???

Shortstop
én ráérek 😊

Oks, majd adom, de kicsit szûkösen vagyok moneyyal mert most vettem légpisztolyat 24000 ért ozt mont nincs moneyem...úgy,hogy lehet, hogy csak
2 hét múlva lesz kép.

Shortstop
oszt utána tojjad mán a képeket fõfele az úgysem árt

No, akkor ugyis meek venni egy ujj memot ozt veszek még egy pen drivet külön erre.

Shortstop
be lehet állítani hogy egybõl a pendrivera mentse a képet

oks, azom van, de ellopták nyáron a memkarim, xal baxxameg...
És most nem akarok memkarira költeni.

Shortstop
pendrive

azt toom, de, hogy viszed át gépre?

Shortstop
ez ennek a játéknak a kiváltsága hogy van benne fotó-mód

oks, amúgy, hogy lehet ps 2 n screenshoot okat csinálni és képre átvinni??

Shortstop
majd kipróbálom hogy lehet-e olyat 😊

Durranna kereszbe a gumi....

Shortstop

Shortstop
😊
az a baj hogy nem emléxem a másik verziónál a zársebességre 😞 de szerintem a legkisebb 1/60-as volt

Al Age
Ez nagyon jó, a másik fókuszos verzió meg mókás. 😄DD
Be kéne küldeni UFO-magazinba. 😄DD

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Shortstop

stoppie with R1

330+ más fókusszal

Shortstop

330+

Csiaki
Meg is vettem a Media Marktban!
Nagyon tetszik!
Még csak a jogsikra volt idõm, de szakitok rá!
Üdv.!

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Csiaki
Köszi!<#worship>

576...

Csiaki
Hol láttad?

közben plati lett, így 5900 Ft-ért meg lehet venni

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Csiaki
köszönet mindenért! Utána nézek.<#taps><#worship><#worship>

aszizoli
Ehez a TV-hez nem kell RGB kábel, hiszen ahogy írják "NTSC-kompatibilis", így szines képet kapsz az NTSC-s játékok alatt is. Viszont azon gondolkoztam, (amihez semmit nem értek) hogy a nálunk kapható PS2, gondolom a 2-es régiókódú lemezeket viszi. Amerikában más kód van. Erre a más kódra mit lépne a gép? Vagy ez a régiókód, csak a DVD Videónál létezik, szoftvernél nincs? Erröl gõzöm sincs, mert a játékaim tokján nem látok erre utaló jelzést, csak a PAL felírat díszeleg rajta. Szerintem, ha valakitõl sikerül, ezt a kód dolgot megtudnod, a PS2-vel kapcsolatban, és nem létezik a szoftvereken, akkor nyugodtan hozathatod a játékot az USA-ból.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Csiaki
Tehát, ahogy irtad próbáljam ki a játékot!Erre nem sok esélyem van mert chip nincs a gépben hogy letötsem ps2-es haveri körömben ilyen játék meg nincsn senkinek, fõleg amerikai példányból!Ha esetleg ez segít nektek akkor ilyen Samsung tv-m van!
Azért kérdezem mindezt mert nagyon hajrom ezt ajátékot mindenhol és 1enlõre csak 16000Ft-ért láttam 1 helyen, az 576 online oldalán!Barátnõm báttya kint van amerikában és kint 40 dolllár ami durván számolva is 8000 magyar pénz, ami igencsak a fele!Tehát ezért kellenek nekem az infórmációk hogy menni fog vagy nem fog, mert megérné hozatni.
Köszi!

aszizoli
Ha tévéd nem tudja az NTSC formátumot, csak a PAL-t, akkor lesz szükséged pl. egy (Madrics RGB Video Cable (PS2) ) kábelre. Ha nem vagy biztos a TV tudásában, akkor ne kapkodd el a vásárlást, hanem próbáld ki a játékodat. Ha szines lesz a kép, akkor minden rendben, ne vegyél semmit. Viszont ha zöld vagy szürke árnyalatú (nem emlékszem pontosan), akkor irány vásárolni, RGB kábellel PS2-t és a TV-t összekötni, és szinesben tudsz játszani.
Az üzletekben kérheted PS2-höz NTSC, vagy RGB kábelként is, tudni fogják, hogy mit szeretnél.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Csiaki
Köszi a választ. Ha még esetleg valaki tudja pontossan a megoldást azt megköszönném!
Otthon van nekem valamilyen izém a géphez, hogy az 1ik felébe a 3szinû izét(piros,sárga,fehér) kell bedugni és ezt meg a tv scart csajtijába!
Az akkor nem az igaz?

ööööööö.....
Ellopták a memkártyám és repüét mindenem...

JGTC
persze kell hozzá egy kábel asszem hogy a pal-os TV-den is színes legyen (asszem utp kábel) de nem akarok hülyeséget mondani

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Csiaki
Lenne 1 kérdésem!
Ha nekem amerikábol hoznak be 1 ilyen játékot, az mûködni fog nekem?
Mi a különbség az európai változathoz képest?
Köszi!

Sikerült. Úgyhogy tárgytalan, köszönöm!

Hát mindegy, elõröl kezdtem. Köszi!

Igen szerintem az a baj hogy nem bajnokságként csináltad hanem külön versenyenként! a GT4-ben is így van egyébként!

Már csak 1 ezüst és 4 arany. De az lenne a baj, hogy nem Toltal-ba csináltam meg egyszerre mind az 5-öt? :S Most akkor majd kezdhetem elõröl?

Hellósztok!
Most csináltam végig a Super Sport 600-at. És nem adta meg a motort. Mi lehet a baj? 2 ezüst és 3 arany lett. Mindet aranyra kell megcsinálni? az is baj, ha nem 5 Race Totalba csinálom hanem külön külön? Mi lehet a baj?

Al Age
Szerintem csak ott lehet, legalábbis eddig máshol nem találkoztam vele. :-(

mohus
ja hogy azon kívül nem lehet😞

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Al Age
Szóval mégiscsak bevált... 😉

Tehát: ha valaki egykerekezni akar akkor az opciók menüben a race menüpont alatt off legyen a race failure. Csak igy megy!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ez nem vált be. Kipróbáltam, sõt még a kontrollert is visszaraktam defaultba hátha segit de csak nem akar a moci egy kerékre állni. Bal analóg ugye jobbra-balrakormányzás elõre-hátra semmi funkciót nem tudok kihozni.
A jobb analóg meg elöre-hátra gáz-fék jobbra-balra semmi. Digitális gombokat is kipróbáltam az sem müködik. Mocival sem lehet gond, mert CBR600-al próbáltam.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Al Age
Szerintem csak az egyik jogsi feladatnál, az egyik szlalomnál van erre példa. A visszajátszását annak is el lehet menteni, ergo fényképezni is lehet utána.

mohus
láttam olyan képet amin két személy ült motoron, azt hogy lehet elérni?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]