TT: The Real Riding Simulation

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JGTC
X+lefelé gomb variáció van még azon kívül amit al mondott

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Al Age
Hátsó kerék: nyomd a gázt és a bal analog stick-et húzd hátra;
Elsõ kerék: fékezz az elsõ keréken és nyomd felfele a bal analog kart.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hogy lehet 1 kerékre állni a játékban? Nekem még nem sikerült.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Al Age
Arcade módban ott van, TT módban verseny nincs rajta, lehet, hogy ott el sem érhetõ.

DoNorBi
A nürbürgringi pályát nem találom,azt kihagyták volna?az introba mindenesetre benne van...

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
azt nem is mondtam😊csak örültem volna neki😛

Nem lehet bent több motor, nem bírja a PS2. Szóval nem a játék van elrontva.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

DoNorBi
szeritem mind2 elvan cseszve egy picit a nehézséggel,de ez jobban...
meg ha 4nél több moci lenne,de ráadásul soxor csak 2 van a pályán😞
A garázsban lévõ zene nagyon bejön,nemtudjátok a címét véletlenûl?

JGTC
Képekt majd szórok ha lesz megint pendriveom.

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

JGTC
na gyerekek én is megvettem a hétvégén krva jó krava szép viszont sztem két nagy probléma van a játékkal
1; NAGYON KÖNNYÛ!!!! Fõnleg ha a GT4-et veszem alapúl
2; Nem lehet érezni a verseny és a stock változatok közt a nagy különbséget!

Azt nem mondom , hogy olyan szar, de nem jött be úgy mint pl: Driver pararer lines.

Csiaki
Mennyiért adnád el?

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Na itt mér nem ír senki ??
Ja amúgy meg vettem a gemet nem vagyok vele meg elégedve a fizika jö de a greff lehetne jobb.

Ehh toca ba repülnek a cuccok mint a gólyaszar.

JohnnySmith
Többeközött azért nincs törés amiért mondjuk a GT4ben mûszerfal.... nem bírja a hardware. Szal ennyit a törésrõl úgy összeségében.
Minek tegyenek bele egy gagyi textura defromációt (alkatrészek lerepülése nélkül természetesen) mint pl a TOCA-ba?
Esetelg majd PS3 alá, tökéletes fizikai motorral stb.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

aszizoli
Talán alakulsz, de az imént olvasgattam a megyitott topikjaidat....., hát nagyon elkeseredtem. Részemrõl a téma itt egyenlõre lezárva, majd ha lekerül rólad a szemellenzõ, folytathatjuk. Szia.

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Ja meg értettem.
És 2006 ot írunk.
Szerintem mindenhez fell kell nõni.
Lehet hogy ha egy kis gyereknek nem sikerül valami akkor meg utállja a gamet vagy dühöng.Ez van.Mármint én azthiszem.

aszizoli
Sajnálom hogy nem értetted meg a mondanivalómat.
Talán majd tiz év mulva.
A KI-BE kapcsolásban igazad van, mert biztos sokan vannak a véleményeden, akkor viszont jó lenne ha a lehulló motordarabok rongálnák a környezetüket.
Végül is 2006-ot írunk. Igaz?

Az ilyenek miatt fogunk kipusztulni, mert pazarolják a föld energiaforrásait. Fogadjunk, most is be van kapcsolva a numlock-od, pedig nem is használod a keypadot!

Én tudok motort vezetni igaziba és game ben is.
He az 5. és 6. pont inkább asszem rád vonatkozik.

Rád az 5. 6. pont vonatkozik szerintem. Ha törést akarsz vegyél egy motort aztán törd össze jól! <#idiota>

Na xal.
1. Én 13 vagyok.
2. Regnél el írtam.
3. Ha nincs esze annak az embernek aki jáccik és csak eszetlenül tudja venni a kanyart.Azt nem sajnálom tanuljon.
4. Ha meg tanul normálisan kanyart venni akkor jó a törés.
5. De ha sík hülye hozzá akkor csak pénz ki dobás az egéssz.
6. Akkor maraggyon meg a mario 3d nél.(olcsó és nem igényel sok észt)

ENNYI.

A leg jobb az lenne ha lenne törés és ki be lehetne kepcsolni.
De ez csak az én véleményem.

aszizoli
Nem kívántam vitatkozni senkivel. Mint a #358 végén írtam ez csak a saját elmélkedésem. Viszont, te huszon évesen, és én negyvenesen, bizonyára ésszel játszunk.
De! Ott vannak a fiatalabb korosztály akik csak az X-et ismerik a kontrolleren, és kevésbé a négyzetet. Ez miatt nem kellene velük meggyülöltetni egy játékot, ugyanis a sok sikertelenség ezt szülné.
Egy példa: Itt van a négy éves fiam. A GT4 megjelenésekor elég sokat nyomtam a játékot, a fiam pedig árgus szemekkel nézte az eseményeket. Amikor abbahagytam, õ vette kézbe az irányítást, de semmi esélye nem volt a többi autó közelébe érni sem. Gyorsan megunta, és más játékot kért a gépbe.
Késöbb ha játszotunk a helyzet ugyan az volt, annyi különbséggel, hogy amikor nála volt a joy, folyamatosan nyomtam neki az instrukciókat. Az eredmény az lett, hogy két hét múlva, teljesen önállóan versenyben volt az ellenfelekkel. Most amikor a TT-t hazavittem, minimális segítséggel kezdett neki. Volt esés-kelés rendesen, de egy órai játék után elkezdte leigázni az ellent.
Viszont ahoz,hogy ez sikerüljön neki, kelletek a játékkészítõk is, akik gondoskodtak róla, hogy minden korosztálynak emészthetõ produktumot dobjanak össze. Persze a "minden korosztály" nekik több bevételt is jelent, de számunkra ez most mellékes.
Nem tudom lejön-e számodra a mondanivalóm, de remélem kihámozható a sok zagyvaságból.Ha nem jöne össze akkor biztos sok kokót szívtam. Bocs érte.
Ui.: Vedd meg a játékot, és utánna kíváncsi lennék a véleményedre.
Más motoros progival, szoktál menni?

Kiváncsi lennék leülnél játszani hányszor törnéd össze. Szerintem minden kanyarban eltennéd elsõre. Utána lehet kevesebbet borulnál. De ha szereted 20-al bevenni a kanyart és idegeskedni mert soha nem nyered beg a futamot. Hát akkor igen, jó a törés.

MSI PR200X-081HU 12,1\" XBOX360 Elite + Panasonic TH-37PV7P

Ha bakker mire van a kormany meg a fek.
Ja és ott van az ember eszeis(általában.).
Xal ésszel kell vezetni.
És nem mint egy be szívott kokós.

Szaszura
<#worship><#worship><#worship><#eljen><#crazya>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Toom.
De nem tom mikor veszem meg.

aszizoli
JA igen.
Ha GT4-et szereted, akkor ebben sem fogsz csalódni. Megéri a befektetést.

aszizoli
Lehet, hogyha a törések jól kidolgozottak lennének, akkor az elsõ bukásnál kiszakadna az elsõ kerék. Nélküle pedig nehézkes lenne a további versenyzés.
Ez is egy lehetséges magyarázat lehetne, a törés hiányára, valószínübb viszont, hogy ugyan az a helyzet, mint a polyphony másik remek darbjával (GT széria), hogy a gyártók nem járultak hozzá a járgányaik porrá zúzásához.
Látványra lehet,hogy jót tenne a játékak, de így legalább egy esés után még mindig van esély a gyõzelemre, ez viszont a hangulaton dob nagyot, ami álltalában, egy "JÁTÉK" esetén szerintem fontosabb mint a csúcs grafika.
Összefoglalva: Lehet,hogy egy 2006-os game-tõl ennyit el lehet várni, de lehet hogy nem volt lehetõsgük belerakni, és lehet, hogy sokaknak a játék élvezetén rontana, ha benne lenne.
Végezetül: EZ az egész, csak az én elmélkedésem, és lehet az is, hogy egyátalán nincs igazam és egy másik ok miatt nem rakták bele.<#confused><#nemtudom>

Jó lehet de azér egy 2006 os game tõl ennyit el lehet várni.

Szaszura
Most komolyan azon múlik hogy jó e 1 game hogy van e benne törés???Amúgy jáccottál már vele???Nekem pl abcolute nem hiányzik így is durva jó a cucc !!!<#nevetes1><#eljen>

Ps3!Se több,se kevesebb de pont elég:szerintem! :-)

Argh...
Aszittem egy 2006 -os gameban legalább ez meg van csinálva.

Nincs benne törés. Az esés az jól megvan csinálva, de semmi más.

Xal semmi törés ???

Ortopéter
Nincs kisolgozva.

Helo ...

CSak annyit szeretnék kérdezni hogy a törések jól kidolgozottak ???

nekem már május 20-án megvolt 😛
sztem nagyon jó lett! tiszta GT és ez a jó benne 😊

Playstation 3, MUSE, Real Madrid, Raul...

Csiaki

ASUS P8Z77-V, Intel i7 3770K,GTX 680 2GB,16GB DDR, 2TB

Konzol Stúdióban már lehet kapni!!! Én már meg is rendeltem, remélem holnap kihozzák már.
JGTC
akkor csak megérte kivárni, hétvégén asszem megveszem

Winz
A huszonhatodikai megjelenés kicsit csúszik :fakk

Szeplõtelen szûz vagyok,maga vagyok a megtestesült tisztaság,lelkem akár a kristálytiszta hegyipatak :P

Köszi a segítséget mindkettõtöknek!

én régebben a KonzolStídióban vettem, vagyis rendeltem, 1990 Ft, elérhetõ ár, és a kép minõségén is javít

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

hiba
Nemtom mennyi lehet reklmaozni nem akarok de konzostudio pl vagy bemesz egy nagy ahruhazba mediam vagy eworld es ott keresel ilyet
gyakorlatilag ugy nez ki hogy van 5db RCA csatlakozo abbol harom a video (YPbPr) es ketto az audio jel.

Mármint a kábel, mert TV az van.

És tudnál mondani egy konkrét márkát vagy nagyobb üzletet ahol betudnám szerezni? és kb mennyibe fáj? köszi

ezt már megszokhattad, az EU fullra le van kakkantva: én a GoW-t nem vettem meg amiatt, mert a PAL nem támogatta a progresszívet (pedig abban ez a játék tényleg gyönyörûûûûûûû)

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

hiba
Csak komponenes kabellel lehet hdtvjelet leszedni.
Es csak olyan tvvel ai tamogatja is 1080i-t

hiba
Eh mar megint ez rohej az eu megint le van tojva a gt4bol is kihagytak a hdtv modot az eus valtozatban 😞

Helló. tudnál segíteni abban, hogy milyen kábelt kéne vennem ahhoz, hogy áttudjam tenni a játékot HD-be? gondolom azon múlik, mert így hiába állítom át, átvált kék képernyõre azután pedig 15 mp múlva visszadob simára. köszi elõre is!

Al Age
Az amcsi verziónak van, bár ezt HDTV hiányában még nem tudtam kipróbálni, ha jól tudom a PAL verzióból viszont már kihagyták.