Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emlitett baromsagokat nem csodalom hogy elverte:) Legendsnel az elso evad, ami elfogadhato volt Rory karaktere miatt a masodik is kitartott, de a 3-at mar meg se neztem...Arrow, Supergirl nem erdekelnek...

uu koszi h elmondtad:D, bar tervezem folytatni a 6. evadtol

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Shiwo
biztos el akarják érni a 300. részt..

voltak hullámvölgyek, de nézettségben gyakorlatilag a 3. helyen áll a CW-nél a maga 12 évadjával, olyanok vannak alatta, mint a Supergirl, a Legends of Tomorrow vagy az Arrow

persze csökken a nézettsége, az utóbbi években 7-10%-okkal, de mondjuk a Flash és a Supergirl nézettsége 22%-kal, az Arrow 27%-kal esett..

szval a Winchester tesók egyelőre tényleg elpusztíthatatlannak tűnnek...

btw találkoztak istennel, és egyelőre úgy tűnik, hogy Lucit is sikerült elintézni a 12. évad végén..

hát az arkangyalokból speciel nem sok maradt, leginkább tán egy se (bár Gabriel esetében sose lehet tudni...)

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

14. evad lesz<#guluszem1> hova tudjak ezt meg folytatni?:(

az lett volna a legjobb lezaras, ha talalkoznak Istennel, aki eltorli a rosszat es az arkangyalaival kibekul, Lucifert pedig vegleg le kellett volna gyozniuk...slusszpassz vege

en a 6. evad kozepetol egy reszt nem lattam evek ota nem lattam egy reszt sem:(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

stargatelost
//www.youtube.com/embed/Bvnn0CVxDVk

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

perempe
fél óra múlva adja a legelejéről a sorozatot az M2.

* George Benson : White Rabbit *

Shiwo
" CW berendelte

a Supernatural 14. évadját
az Arrow 7. évadját
a The Flash 5. évadját
a Legends of Tomorrow 4. évadját
a Supergirl 4. évadját
a Black Lightning 2. évadját"

Shiwo
promóciós képek a következő epizódból

azaz a Scooby Doo-s részből

Shiwo
hát nem egy mai hír :D

bár most speciel két hét szünet, és 29-én jön az említett epizód

köszi az infót srácok !
közben előbányásztam régi fájlokat és látom,hogy a 9.évad 12.részénél hagytam abba.....
lehet nekilátok és nekifekszek még egyszer
Darthmushroom
szerintem is stagnál a sorozat, olyan átlagos az egész. vannak jó,érdekes részek de kiemelkedő nem lett azóta se a sorozat. személy szerint én ilyen 3-5 részenként szoktam pótolgatni, annyira már nem köt le h hetente nézem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

BoneDragon
A 7-8 elég unalmas. Viszont a többi egész jó volt szerintem...

Malakai
Némileg változik a hangulat a 7-ik évad után és vannak persze mindig jobb részek, de utána még sokáig az isten táblái körül forog az átívelő szál.

Nálam speciel elég ritkán nézett háttérsorozatként maradt meg már csak idén a sorozat, úgyhogy jobb, ha valaki más is ír, de én azt mondanám, hogy leginkább stagnál az egész, nem lett se jobb, se rosszabb úgy nagy átlagban. Ha 7-ikkel inkább abbahagytad, akkor valszeg nincs sok értelme visszatérni.

És igen, isten is megjelenik, egész sokat is szerepel az egyik évadban, aminek a végén elvarrják az ő szálát.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.16. 07:52:33

(\__/) ( X.x) ( } . { )

valaki tudna röviden nagyjából spoiler mentesen írni valamit,hogy a 7.évadtól mennyire ívelt felfele a sorozat esetleg laposodik egyre jobban vagy melyik évad volt amelyik nagyon jó volt? Én sajnos akkor abbahagytam valamiér nem fogott meg de lehet, hogy ismét nekilátok és folytatom!
A fentieken kívül egy kérdés Istent végül megjelenítették a sorozatban vagy ezt a fajta szálat elvarrták és egy újabb szemlélettel folytatódott, folytatódik?
morcosqtya
Várjuk.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Shiwo
Supernatural Season 13 Promo

//www.youtube.com/embed/qqIyd7vo2qU
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.09.14. 18:47:24

Shep
Ja, úgy már igen :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Count Adyn
stargate sam:)

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shep
Jó neki, bár nekem a neve semmit nem mond :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shiwo
"Amanda Tapping Supernatural-epizódot fog rendezni."

by Sorozatjunkie

Shep
Hát ez beteg lesz.

Shiwo

hát, végül is ilyen ökörségbe mi más módon kerülnének bele :D

Szabi
semmi gond, csak erre jártam, így kijavítottam :)

"Nulla tenaci invia est via"

Shiwo
bocsi a hibás spoilerért, telefonról kommentáltam, és a mobil verzión nincs SPOILER gomb, csak URL, kép és videó beszúrása, így manuálisan kellett beírnom.. a jelek szerint valamiért nem tetszett a fórum motornak..

Shep
Hát a Tricksteres részek nekem hiányoznak, úgyhogy igen, az sem lenne rossz.

Shiwo

Christopher Heyerdahl féle Alastair se lenne rossz (:

Meg így visszahozhatnák a Trickstert is (:

spoiler tag javítva, széthullott tőle a topik :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.08.25. 19:15:35

Shep
Biztos a sárga szemű :)

Shiwo
A Supernatural 13. évados főgonosza ...

... egy régi ismerős lehet, akivel jó ideje nem találkoztak a nézők. És jó eséllyel nem evilági, hanem az alternatív világból jönne, ahol korábbi SupNat-os halottak ének és virulnak.

by Sorozatjunkie

morcosqtya
Kathryn Newton ... nyam nyam... <#szeret>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Shiwo
majd kiderül.. minden esetre nem tök idegen karaktereket hoztak, hanem már ismerős arcokat.. hogy most az embernek szimpatikusak-e vagy nem, az más kérdés..

ebből lesz valami vagy elhasal mint az előző spinoff? :D

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Malakai
Ja, az utolsó névig pont azt gondoltam, hogy ennek kb akkor lenne hírértéke, ha valamelyikkel nem sikerül leszerződni. :)

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Shiwo
"Újabb színészek csatlakoztak a tervezett Supernatural-spinoffhoz, a Wayward Sisters-höz – Kim Rhodes mellé már hivatalosan is érkezik Kathryn Newton (Claire Novak), Katherine Ramdeen (Alex Jones) és Briana Buckmaster (Donna Hanscum). Oké, ez kevésbé izgalmas, mint gondolnánk, mert az eredeti hírben is őket lehetett sejdíteni. De egy név akad, ami komolyabb hírértékkel bír: állandó szereplő lesz még Clark Backo is, aki egy új karaktert kap."

by Sorozatjunkie

BoneDragon
Sajnos a Crowley-t játszó színész nyilatkozta, hogy nem tér vissza a karaktere. Kár érte, ő volt a kedvencem.

Shep
Majd a "gyerek" feltámasztja őket, csak mindegyik gonosz lesz.

BoneDragon
Jó volt az évad, de minek kellett kinyírni mindenkit...

BoneDragon
Szerintem nagyon jók a mostani részek, jobban mint az előző évad. Legalábbis sokkal érdekesebb, kíváncsi vagyok mi lesz a gyerekkel ezek után. Ja meg szerencsétlen Micket pont kinyírják, mikor már kezdtem megkedvelni... Hát így jár az aki a tesókkal haverkodik. :D

Totál megfeledkeztem a sorozatról , a szünet előtti rész az hanyadik volt? Azóta nem láttam egyet sem <#vigyor>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

grebber
Itt mik lesznek még.
Crowley mekkora egy nyomorult vak te jó isten.

Next PC upgrade: 2022

Shiwo
hát, dacára a tizensokadik évadnak, többnyire csak a 4 szuperhősös sorozat (Flash, Legends of Tomorrow, Supergirl, Arrow) ami nézettebb a csatornáján.. plusz a kereskedelmileg fontos korosztályban jól teljesít..
már nem top brand, de megbízhatóan hozza a kötelezőt..

én mondjuk már megszoktam a sok töketlenkedős töltelékrészt (a sok epizód átka, néha a kevesebb több..) , de még a tesók "úgyiselhallgatomazigazat" f@szságait (az életben is vannak akik soha nem tanulnak a hibáikból..)

azért az utóbbi pár évad jobb, mint mondjuk a Leviatános téma, ott volt valahol a mélypont
(plusz máig nem bocsátottam meg, hogy kinyírták Bobby-t...)

Crowley emós - bénázós időszaka volt még fejfogásos, szerencsére már kezdi hozni a régi badass formáját..

engem ami perpill még irritál, az Rowena.. már a megjelenésétől fogva.. színészi játékilag is, személyiségre is ..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.02.28. 23:13:40

stargatelost
Ez az a csatorna, a CW, 1,6 millió volt most csütörtökön a nézettsége.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

BoneDragon
Jó nézettség miatt rendelték be a következőt is, szóval pénz beszél...

grebber
Amíg hoz egy bizonyos szintet (fogalmam sincs mennyi ez a szám) addig lesz 78. évad is. Van olyan csatorna ahol 1.5 milliós nézettség is elég ennek azért sokkal több van gondolom...

Darthmushroom
ez a pénz beszél nem tudom mennyire igaz, messze nem kiemelkedő nézettségű sorozatról beszélünk.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

BoneDragon
Én már attól kap agyhalált, mikor elkezdik egymásnak mondani, hogy jaj nem szabad, nem akarom, hogy meghalj blablabla... Kaparom az arcom tőle. Borzasztó unalmas és semmitmondó ez az évad. Előzőnél be kellett volna fejezni az egészet, tökéletes lezárás lett volna, de hát pénz beszél...

grebber
Az a baj ,hogy a koncepció teljes agy***z..
Számomra már az vicces, hogy kb pislog egyet egy démon azt kb mindenki meghal meg törnek a nyakak egy füttyszóra. De Dean-ek persze késsel hadonásznak. Crowley se nagyon tudja hogy mit akar....
Itt most a terhes nő érdekes .... érdekes mindenki mindenkit megtalál mindenféle spellel ,de őt senki á dehogy ...

Allura
Sajna egyet kell értsek az előttem szólókkal. A sorozat a 6-7.-edik évad óta lejtmenetben van, és a legtöbb néző (köztük én is) csak a karakterek miatt folytatja a nézését. Elég sok időt töltöttem mostanság tumblr-n, az oldalon ahol a legtöbb külföldi fan található és úgy látom, hogy a többség már átszokott a régi részek újranézésére, az újra várakozás helyett. Szomorú, hiszen a Supernatural volt a tinikorom egyik legmeghatározóbb sorozata. A megoldás amivel az írók talán menthetnék a menthetőt egy vagy két új, érdekes, és nem három rész után meghaló karakter behozása, vagy egy egy az egyben új történetszál behozása lenne. Legalábbis szerintem. : )
Shiwo
"A CW-n a Supernatural emelkedett, és verte az Arrow-t is! A veterán sorozat nagyon szépen teljesít a csütörtöki nagyágyúk ellen, így a csatorna jól döntött, hogy ebbe a sávba költöztette"

by Sorozatjunkie

perempe
Crowley nevének kiejtése elég nagy feladat a szinkronszínészeknek.

* George Benson : White Rabbit *

Shiwo
hát, a jelek szerint azért kialakult amcsiban is egy hűséges rajongó tábora.. lehet, hogy nem a legnézettebb sorozata a csatornának, de úgy tudom, hogy elég stabilan tartja a nézőszámát a kereskedelmileg fontos korosztályban, és a CW-n még mindig az 5. helyen van a 4 DC-s sorozat után nézettségben, ami 12 évad után azért nem semmi...