Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uu koszi h elmondtad:D, bar tervezem folytatni a 6. evadtol
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
voltak hullámvölgyek, de nézettségben gyakorlatilag a 3. helyen áll a CW-nél a maga 12 évadjával, olyanok vannak alatta, mint a Supergirl, a Legends of Tomorrow vagy az Arrow
persze csökken a nézettsége, az utóbbi években 7-10%-okkal, de mondjuk a Flash és a Supergirl nézettsége 22%-kal, az Arrow 27%-kal esett..
szval a Winchester tesók egyelőre tényleg elpusztíthatatlannak tűnnek...
btw találkoztak istennel, és egyelőre úgy tűnik, hogy Lucit is sikerült elintézni a 12. évad végén..
hát az arkangyalokból speciel nem sok maradt, leginkább tán egy se (bár Gabriel esetében sose lehet tudni...)
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
az lett volna a legjobb lezaras, ha talalkoznak Istennel, aki eltorli a rosszat es az arkangyalaival kibekul, Lucifert pedig vegleg le kellett volna gyozniuk...slusszpassz vege
en a 6. evad kozepetol egy reszt nem lattam evek ota nem lattam egy reszt sem:(
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
a Supernatural 14. évadját
az Arrow 7. évadját
a The Flash 5. évadját
a Legends of Tomorrow 4. évadját
a Supergirl 4. évadját
a Black Lightning 2. évadját"
bár most speciel két hét szünet, és 29-én jön az említett epizód
Next PC upgrade: 2022
közben előbányásztam régi fájlokat és látom,hogy a 9.évad 12.részénél hagytam abba.....
lehet nekilátok és nekifekszek még egyszer
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nálam speciel elég ritkán nézett háttérsorozatként maradt meg már csak idén a sorozat, úgyhogy jobb, ha valaki más is ír, de én azt mondanám, hogy leginkább stagnál az egész, nem lett se jobb, se rosszabb úgy nagy átlagban. Ha 7-ikkel inkább abbahagytad, akkor valszeg nincs sok értelme visszatérni.
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2018.02.16. 07:52:33
(\__/) ( X.x) ( } . { )
A fentieken kívül egy kérdés Istent végül megjelenítették a sorozatban vagy ezt a fajta szálat elvarrták és egy újabb szemlélettel folytatódott, folytatódik?
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.09.14. 18:47:24
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
by Sorozatjunkie
hát, végül is ilyen ökörségbe mi más módon kerülnének bele :D
Christopher Heyerdahl féle Alastair se lenne rossz (:
Meg így visszahozhatnák a Trickstert is (:
spoiler tag javítva, széthullott tőle a topik :D
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2017.08.25. 19:15:35
by Sorozatjunkie
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
(\__/) ( X.x) ( } . { )
by Sorozatjunkie
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Crowley mekkora egy nyomorult vak te jó isten.
már nem top brand, de megbízhatóan hozza a kötelezőt..
én mondjuk már megszoktam a sok töketlenkedős töltelékrészt (a sok epizód átka, néha a kevesebb több..) , de még a tesók "úgyiselhallgatomazigazat" f@szságait (az életben is vannak akik soha nem tanulnak a hibáikból..)
azért az utóbbi pár évad jobb, mint mondjuk a Leviatános téma, ott volt valahol a mélypont
(plusz máig nem bocsátottam meg, hogy kinyírták Bobby-t...)
Crowley emós - bénázós időszaka volt még fejfogásos, szerencsére már kezdi hozni a régi badass formáját..
engem ami perpill még irritál, az Rowena.. már a megjelenésétől fogva.. színészi játékilag is, személyiségre is ..
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2017.02.28. 23:13:40
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Számomra már az vicces, hogy kb pislog egyet egy démon azt kb mindenki meghal meg törnek a nyakak egy füttyszóra. De Dean-ek persze késsel hadonásznak. Crowley se nagyon tudja hogy mit akar....
Itt most a terhes nő érdekes .... érdekes mindenki mindenkit megtalál mindenféle spellel ,de őt senki á dehogy ...
by Sorozatjunkie
* George Benson : White Rabbit *