Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hűha... pedig rendes sztori már most sincs, csak vegetál a széria... annyi a koncepció hogy Luci céltalanul vándorol egyik testből a másikba és Dean-ék testről testre üldözik... ennyi.
Luci azt mondta hogy nincs semmi értelme semminek, így neki sincs célja, már csak fun-ból járkál testről testre, és szórakozik. Azt hiszem ez a kijelentése híven tükrözi a készítők kifáradását és ötlettelenségét... ritkán látott mélységekben van a sorozat, és egyenlőre esély sem látszik arra hogy ez forduljon.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
by Sorozatjunkie
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
* George Benson : White Rabbit *
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
* George Benson : White Rabbit *
Amúgy a további két rész se volt jó, továbbra is rossz, hogy ott van az anyjuk, teljesen felborult a dinamika, ahogy pátyolgatták. Meg amúgy is, az adta fontos részét a testvérpár karakterének, hogy meghaltak a szüleik, ezért is szar, hogy visszahozták. Akkor már inkább JDM-et hozták volna vissza, de ő most Negankedik. De a legutóbbi rész végével úgy tűnik, lelép a muter, szal visszatérhetünk a régi kerékvágásba.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Elég régóta nézem ezt a sorozatot(láttam az összes eddigi részt) és egy ideje olvasom az itteni hozzászólásokat is bár eddig nem volt kedvem regisztrálni ide is. Lement pár rész már ebből az évadból de én egyáltalán nem éreztem rossznak, vagy unalmasnak. Szerintem egyáltalán nem baj az, hogy egyenlőre nem tudni mi lesz az anyjukkal hisz nem lenne jó ha előre tudnánk mindent és mivel újra él legalább megszűnt az állandó lelkiismeret furdalásuk amiért nem tudták megmenteni.
Szerintem az egyik legrosszabb nyitás volt, de talán az egyik legrosszabb epizód is a sorozatban. Nem baj az, ha nem emelik a tétet, de ez így nem okés. Minek kellett visszahozni az anyjukat? Persze, valami majd biztos lesz, de eddig nulla értelme van. Jajj, rácsodálkozik a modern dolgokra, de eredeti!
Rossz előérzetem van, ez valami olyan foshalmaznak néz ki, mint amikor azzal ment az valamelyik évad első fele, hogy Sam meg a barátnőjére flashbackeltünk vissza állandóan <#wilting>#wilting>
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nyilván nem lehet ISTEN után nagyobb kártyát elővenni de ez így látatlanban megint ilyen krimibe csap majd át.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
tiszta sor volt annó, hogy be tudják zárni a pokol kapuját, mindenki tudta, hogy Lucifert visszazárják a ketrecbe, hogy Sam visszakapja a lelkét, és most sem lepődött meg szerintem senki, hogy megmenekült a világmindenség..
szerintem nem attól lesz jó, hogy a végcél egyre hatalmasabb, hanem a megoldásik vezető út.. azt kell megírni kellően érdekesre..
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Főszálon is lehet jó történetet írni innen. Nincs arról szó, hogy most a "hatalmasokat" bármikor hívhatnák segítségül, a vinyóék pedig nem lettek "erősebbek" ezzel.
Vagy van egy akármi ügy, vagy éppen kinyírná őket valami, akkor megszólalnak, hogy "de te nem tudsz megölni, nem vagy erősebb Amaránál"?
Utoljára szerkesztette: Malakai, 2016.05.29. 21:25:44
(\__/) ( X.x) ( } . { )
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Tényleg itt kellett volna lezárni, akármennyire is bírom őket. Az biztos, hogy a kövi évad nagyon gyenge lesz a mostanihoz képest.
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
Next PC upgrade: 2022
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.05.27. 23:17:26
Elkezdi sajnálni az elhervadt virágokat és boci szemekkel néz a galambot etető nyanyára... köszi szépen, pont ezt vártam egy Sötétségtől. Olyan jellembeli fiaskó volt ez amire kevés példa volt eddig a sorozatban.
Na és most hogy a Chuck-Amara kérdés megoldódott mi lesz a következő évadban? Tulpák? Vérfarkasok? Nagyon kemény vámpírok? Ha valamiben nincs már kakaó azt nem érdemes folytatni. Minek erőltetik akkor?
Isten + amara + Deanék bratyiznak a világ "megmentve" ki akar bármit is a Winchesterektel ezek után. Papó vagy Amara pislant egyet azt vége mindennek. De az is lehet innentől telibe szarják az egész földi bagázst mint eddig. Szóval na innentől ótvar jön szerintem az eddigiek tükrében.
Next PC upgrade: 2022
épp most töröltem ki egy kisregényt. kavarognak a gondolatok a fejemben. nem is tudok mit írni. a végével kapcsolatban annyi, hogy anyu szerepe vajon hogyan befolyásolja a történetet? illetve itt van ez a brit egyetemesek szál, ezzel vajon mit fognak kezdeni?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
oké, hogy eddig minden főgonosz emberi külsőben mászkált, de azért ő csak a termető, aki mindenek felett áll. esetleg valami olyasmit el tudtam volna képzelni, hogy csak egy nagy fehér fény az egész - mint mikor metatron felveszi a szemüveget - és akkor csak hangja lenne. bár az úgy meg eléggé elcsépelt. na meg akkor a sötétségnek is egy fekete "füstnek" kellene lennie. és végül is a saját képmására teremtett bennünket, szóval még rendben is lehetne ez így. mondjuk nekem a viselkedése sem jött át teljesen. mármint oké, csalódott bennünk, ezért nem foglalkozik velünk, de nekem túl "emberi" volt úgy az egész jelenség.
a másik dolog, pedig oké, most ellőtték ezt a puskaport, de akkor innen hova tovább? ki lehet még nála is hatalmasabb és nagyobb hatalmú?
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Autocad , SWTOR, HOTS, Sorozatfügg?
megj.: persze csináljak minden maradék részbe valamit, de ne az legyen h: "figyelj nincs semmi Amara ügybe, de olvastam facebookon egy gyilkosságról Csajágaröcsögén.. lehet h a mi ügyünk"
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Utoljára szerkesztette: Shep, 2016.04.08. 20:27:29
ha a "Sorozatok" fül alatt rákeresel valamire és kipipálod, akkor a "követő" fül alatt be tudod jelölni, hogy hol tartasz, míg az "airdate" fülön látod, hogy mikor mit adnak (értelem szerűen Amerikában, szval netre másnap kerülnek fel)
Szóval igen, újdonság volt.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.