Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

morcosqtya
Azt láttam, nem vagyok debil, csak nem tudtam Ti is onnan tölt.. izé VÁSÁROLJÁTOK-e <#awink> mint én szóval hol jár hivatalosan. Utánanézni meg lusta vagyok. Szünetről nem tudtam... amúgy minek szünet? Mi az értelme?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

BoneDragon
Még jó, hogy alattad van írva mikor lesz az évadzáró. Szokott mindig lenni szünet, ősszel is volt. Jövőhéten már lesz.

morcosqtya
S11 E15 óta semmi, pedig az már vagy 2 hete kint van....
Most az E16 évadzáró lesz?

Shiwo
S12 berendelve..

S11 évadzáró május 25
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2016.03.12. 14:09:06

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

rooney8
eddig nekem is kellemes csalódás az évad. nem mondom, vannak gyengébb részek, de összességében szerintem nem rossz. főleg ez a második fele az évadnak. még ha a fő szál már tényleg kicsit túlzó, de azért lássuk be, 11 évad után már tényleg nem nagyon tudnak mit/kit elővenni. ugye mindig egy erősebb fő gonosz kell, már csak arra leszek kíváncsi, hogy a későbbi évadokban kit tudnak előszedni.

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

BoneDragon
Nekem nagyon tetszik eddig az évad, mostani rész is jó volt. Misha nagyon jól el tudja játszani Lucit. :D

morcosqtya
Vagy valami komolyabb filmben is játszhatna...

Shiwo
én úgy tudom, hogy Captain America és Peter "Star-lord" Quill szerepével kapcsolatban is szóba került, mint lehetőség

186cm, szerintem elég kellett volna hogy legyen, csak a 192cm-es Sam mellett látszik alacsonynak.

http://gaborszantai.co.uk/

Többet keresett tavaly mint DiCaprio pölö :DD, szóval nem kell sajnálni :D
extra sensory
Clark Kent szerepéért is indult a Smallvill-ban... de gondolom nem volt elég magas így Welling kapta Superman szerepét. Viszont az első évadok valmelyikében feltűnt a Smallville-ban is mint ellenfél.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Shep
Majd indul egy másik :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Volt rá esély, hogy Hawkeye lesz az Avangersben, de annyi pénzt kap a sorozatért, hogy visszautasította.

morcosqtya
Mi lesz ha véget ér a sorozat?
Van rá esély...

Shep
Hát hiszen befutott. 10 éve nyomja ugyanazt a karaktert, ez azért nem sokaknak adatik meg :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

morcosqtya
Egyébként Dean baromi jó színész, és "mutatós" is, nem értem hogy nem futott be..
1-2 tiszavirágéletű gagyi show de semmi nagyfilm.

Shiwo
úgy ismered Dean-t, mint aki előre megfontoltan gondolkodik ? akkor ott éppen jó ötletnek tűnt a számára..

morcosqtya
Párszor eljátszották már az a baj és csak magukat ismétlik.
Azt se értem A Halált miért is kellett megölnie Deannek?? Az nem oldotta meg a pecsét problémáját végülis...

Nekem ezek érdekesebbek. A főszállas - jaj, én meghalok, jaj, nem, most én halok meg és te mentesz meg - történetektől hányingerem van.

morcosqtya
Isten erre,
Amara meg amarra...

morcosqtya
Nekem is, kivéve az 1-2. évad fővonala illetve a leviatános évadok, az jó volt... :)

Ez az Amara nekem hiteltelen... Isten tesója... pfff.. elbaszott ötlet szvsz..
A forgatókönyvírók mindig valami még durvább űberbosst akarnak kitalálni de ez már túllőtt a célon nálam...

Shep
Hát nekem meg pont az ilyen részek jönnek be inkább.

A legutóbbi rész nem volt olyan tré, annak ellenére hogy csak "mellék".

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

Bokafix2
Megint jönnek a "mellékküldetések"... már a főszállal több rész óta nem foglalkoznak, maximum homályos utalások történnek rá... két negatív boss is szabadlábon kószál, ehelyett vannak alakváltók, vámpírok, wiccsek... kutyát nem érdekelnek már ezek a szarok. Majd szokás szerint az évad vége felé előkotorják Lucit meg Amarát. Apropó, lesz 12-dik évad?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

srácok azért a spoiler-t lehetne használni

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shiwo
nézd meg újra a végét, amikor elbúcsúznak

grebber
Mégpedig?

Next PC upgrade: 2022

Shep
Még jó, hogy az öreglány a szádba rágta.

De nem maga intézte el,hanem Isten meg a három arkangyaltesó segítségével.
grebber
Dean-nek vajon mi volt a gyengesége?

Csak arra tudok gondolni,hogy amara miatt halálra van itélve és ezt érezte a banshee
Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.30. 04:56:08

Next PC upgrade: 2022

extra sensory
Lucifer már egyszer elintézte.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Bokafix2
Akkor most a Luci+Cass duó nekimegy Amarának...? Miért érzem úgy hogy ez kevés lesz mint elefántnak a normál tampon?

morcosqtya
Crowley:
- A partynak vége, takarodjatok a pokolba a pokolból!

:))

Shiwo
+1

ritkán utálok karaktereket, sok olyan van, akit mások szidtak, és nekem nem volt vele gondom sőt, igazából nem is emlékszem olyanra, hogy vártam volna egy karaktert kiírását egy sorozatból.. vannak utálni való szerepek, de azok esetében maga a megformált karakter az irritáló.. itt viszont egyrészt a karakter is szörnyű volt, soha nem éreztem rajta, hogy egy nagy hatalmú boszorkány lenne, akit félni vagy tisztelni kellene, sőt, igazából azt sem értem, hogy ilyen mentalitással hogy jutna el arra a szinte, mint amire eljutott.. 0 hitelesség volt benne, pedig a SupNat elég komolytalan sorozat ahhoz, hogy az embernek ne legyen nagy elvárása, másrészt a színészi játékot is rendkívül pocséknak éreztem, tényleg nem állt másból, mint ripacskodásból..

Synchronous
Billie szerint nem... tudod a régi Halált Dean szétnyeste a saját kaszájával, így az új Boss kerek-perec megmondta hogy nem fogja hagyni a visszatéréseket. Sőt ha Dean vagy Sam halna meg, ők nem is a mennybe vagy a pokolba mennek hanem felszívódnak az ürességben... ez van... kemény a csaj...

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Supernatural-ban mennyire érdemes akárki halálát is komolyan venni? Bármikor visszatérhet...

Shep
Alig vártam ,hogy végre eltűnjön a francba, irritáló egy karakter volt, azzal a ripacskodással amit előadott.

BoneDragon
Szemem se rebbent. :D

Bokafix2
Megsiratta valaki Rowenát? <#idiota>

Sajna ez várható volt. Most meg is kaptuk Lucifert meg nem is.. Pellegrino nélkül nem az igazi (gondolom csak erre a két részre jött vissza), Misha alakítása meg nem volt rossz de természetesnek se mondanám és hosszútávon szerintem irritáló lesz ez a ripacskodás. :(
BEAST
Nekem nem tetszett, mondjuk az eredeti karakterét sem bírtam. Remélem valamilyen módon Lucifer az "igazi" arcával fog szerepelni.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.01.24. 19:48:16

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

rooney8
<#eljen><#eljen>
engem megvett, elhittem, hogy ő az:D

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Shep
Ja, teljesen hiteles volt.

stargatelost
Elég jól nyomta Misha Collins a végén :D

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

morcosqtya
Hol tartotok?

Shep
Nem volt rossz, főleg a vége tetszett :)

Jah, csak kár, hogy már hónapokkal ezelőtt lelőttek a poént, hogy visszatér egy régi színész. Írtam is 2015.10.16.-én #4621-es hsz-ben.
BoneDragon
Tyűűű ez a rész! Kellett nekik azért 6 évad, hogy ismét brutál jó részt alkossanak! <#taps>

Ez most tényleg nagyon kemény rész lett. Az első 5 évad hangulatát hozta. Pellegrino meg egyszerűen zseniális :D
rooney8
húúú, erős rész volt:D
rég éreztem ilyet a supnatnál, de alig várom a következő részt:D