Odaát - Supernatural (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez a lesz a vírus elszabadulása. 😊

A halál nélkül ugye nem halnak meg = élőhalottak, zombik.

Darknessel meg lehet némi módosítás, képességek, egyebek, tünetek terén.
Akárhogy csinálják a fiúk, csak súlyosbítják a helyzetüket.

Megint jöttök nekem egyel.
Shiwo
osztán ki tudja.. a Constantine sorozat készítői (aki nem ismerné : az is egy ilyen démonos - angyalos sorozat, ami DC Comics-os képregényen alapul) állítólag a CW-nél kuncsorognak, miután az országos NBC csatorna nem kérte be a 2. évadot... és lévén a szintén DC-s Arrow + Flash eléggé bejött a CW-nek, lehet, hogy hajlandók lesznek átvenni, így kiváltva a hasonló témával rendelkező, lassan "nyugdíjas korú" SupNat-ot.. és akkor nem lesz spinoff...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

BoneDragon
Az még akár jó is lehetne.

Shiwo
azt a spinoffot szerencsére elvetették, másikban gondolkodnak...

ha tippelnem kellene, akkor az egyik visszatérő szereplő a katona csávó lehet akár benne, ha elkészül, aki ki akarta nyírni Dean-t, továbbá Castiel lánya meg a másik csaj, aki majdnem vámpír lett (asszem).. ők úgyis egy helyen vannak a rendőr csajnál..

Bár csak az évadzáró második felét láttam,nekem bejött,sőt.Lesz izgalom a köv. évadban is úgy néz ki.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ebből a darknessből kíváncsi vagyok mit hoznak ki.Illetve még az érdekel,hogy mi lett a Halállal,mert szerintem őt nem lehet megölni
zaki
Pf, mekkora fos resz volt amikor a spinoff szalat fel akartak vezetni.
Ha elkeszulne jo nagy bukta lenne.

Shiwo
"Supernatural: Nem tervezik a 11. évadot sem utolsónak, a sorozat addig fog menni, amíg a két főszereplő vállalja.
Supernatural-spinoff: Továbbra is folynak a megbeszélések a mikéntről, tervbe van véve."

by Junkie

zaki
Ha nagyon akarjak feltamasztjak, ebben a sorozatban a halal csak egy atmeneti allapot 😛

extra sensory
Nem biztos hogy meghalt, azzal lett vége hogy mutatják hogy ott fekszik a kádban, de ki tudja nem-e él még, akkor meg Cas simán helyrepofozza, tekintve hogy ultimate formában van újra.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

jazzy
Balls.
zaki
Utolso ket kommentre +1
Semmilyen erzest nem valtott ki bennem a halala, teljesen jelentektelen karakter (volt).
Es ez kb a 2 teso, Cas, Crowley kivetelevel mindenkire igaz (Bobby hianyzik mondjuk).

grebber
Halál ? Ebben a sorozatban semmit nem jelent simán visszahozzák ha akarják....

Next PC upgrade: 2022

ForzaInter
Látom mindenki háborog miatta, sztem baszott irritáló karakter volt, nekem nem fog hiányozni..

Yo, Bitch!

precision
Charlie... bakker.. 😞

Bazinga!

Shiwo
"Az Arrow jobb évet fog zárni, mint tavaly, még jó néhány évad lehet benne, de a Supernatural-ból sem fogyott még ki a szufla, még ennyi évad után is erősebb, mint a fiatal The 100"

by Junkie

Az utolsó részhez, a My Brother's Keeper (testvérem őrzője) -hez van egy kis kiegészítés:

Akkor az Úr megkérdezte Kaintól: Hol van Ábel, a testvéred? Kain ezt felelte: Nem tudom! Hát őrzője vagyok én a testvéremnek?

10 De az Úr így szólt: Mit tettél? Testvéred kiontott vére hozzám kiált a földből!
Csajt durrogtatnám.
Count Adyn
boldog család😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Miért is?

Am meg jó lenne ha Lucifer visszatérne.
Mondjuk azért egy könyvtár szétrobbantásáért nagy pofon járna a készítőknek, na az felháborító volt.
Sajnos hiába spoilereztek, mert én már mindent leírtam, amit kellett. 😊

Rowena célja nem Crowley kitúrása, mert ő tud valamit, gonoszként. Talán érzi, hogy Samék vissza fogják hozni Lucifert, (ehhez is kellhet Castiel angyali ereje) így akkor nekik, gonoszoknak mind végük, vagyis önmagukat védi, pláne a fiát. Crowley meg ugye a Winchesterek pártján van, mert tudja, hogy amíg ők úgy látják jónak, addig ő is a Pokol királya marad, vagyis nekik is szükségük van Crowleyra, hogy a helyén maradjon. Kölcsönös függés van ugye, de most a cél Crowley feje.
Éppen ezért, Crowley bármilyen eltávolítása senkinek se jönne jól, aki ezt tudja maga is, tehát ő a Winchestereket is arra használja, hogy inkább megvédjék őt. Ezért nem akarja, hogy az anyja szembeszálljon velük, mert akkor azzal neki tesz be.

Megint lépésekkel közelebb jutottunk a The Endhez:

- Castiel visszakapja az angyali erejét, aminek segítségével Lucifer kijöhet a ketrecből és alkut köthet Sammel. A pecsétet csak ő tudja levenni, hiába van az átok, amit most próbálnak kideríteni. Az átkot is csak Isten szintű gonosz tudja levenni, ahogy Metraton is kifejtette.
Metraton megszerezte a Démon táblát, tehát neki meg az angyalokkal van elszámolnivalója, lehet, ezért is fognak eltűnni, mert a tábla kell neki ehhez, az egy fegyver.
- Castiel szintén nem helyesli, amire Sam készül, mert túl nagy áldozatnak tartja.

Azt hiszem, ezt spoilerezés nélkül is leírhatom már, mert az epizódismertetőkben is mind benne van.

Ezzel is két céljuk lehet, meg kell mutatni, hogy jutunk el igen/nem esetén is ugyanarra a pontra, a két testvér egymás elleni küzdelméhez, a The End-hez.
Vagyis szerintem, ez az egész nyűglődés csak arra jó, hogy megmutassák, milyenek lehetnek a következmények, 1-1 választásnak, akárhogy intézik, Dean nem fogja megölni a testvérét.

precision
Samnek jár egy arcpálma... de azért reméljük a sorozatnak majd jót tesz a dolog valamilyen szinten...
Rowena szerintem kitúrja a helyéről Crowley -t a könyv segítségével (remélem azért nem öli meg...) és ő lesz az új Queen of Hell... vagy nemtom...

Bazinga!

Shep
Hát ez egy egész jó rész volt, kár, hogy kiszámítható volt Sam lépése de hát nagyon újat ennyi idő után már nem tudnak húzni.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ForzaInter
ne szopass már, tényleg?😄

sopranos-t imádnád az tuti😄

Yo, Bitch!

zaki
meg mindig nem lattam egyiket sem <#shakehead>

+1
ForzaInter
"Just When I Thought I Was Out, They Pull Me Back In"

ez a godfather/sopranos utalás mekkora volt már a mostani epizódban😄

Yo, Bitch!

grebber
" Biliardos resznel meg ugy tudtam" LOL aki nézte kb senki nem gondolt másra. Elég egyértelmű volt nem is értem minek írtad ezt így le.

Next PC upgrade: 2022

zaki
Fasza volt a legutobbi resz is. Nekem azok az epizodok jobban bejonnek, amik a foszallal foglalkoznak, mint azok, amikben vadaszni mennek, ugy hogy azt mar 48X lattuk, es az utolso 2 percben szo van a pecsetrol jelen esetben. Biliardos resznel meg ugy tudtam, hogy Dean csak eljatszotta a balekot, hogy aztan kifoszthassa azokat a balf@szokat 😄
Utoljára szerkesztette: zaki, 2015.04.06. 02:19:28

BoneDragon
Messze van még a vége úgy érzem. 😄

Na, akkor lehet küldeni a húsvéti csokinyuszikat nekem, mert megint igazam lett.
Metraton megint kamuzott, mert csak Lucifer tudja leszedni a pecsétet, na meg Dean háta mögött ügyködik Sam és Castiel.
Tehát bárhogy is alakul, Dean semmit sem fog tudni a pecsétről, ha leszedik.
Mindig egy kis lépéssel kerül közelebb a sorozat a véghez, de ha érted utólag, akkor sokkal jobb visszanézni.

Rowenának meg igaza van, mert ha visszajön Lucifer, senki se tudja megmenteni Crowleyt, tehát azért szép volt a próbálkozása.
Shep
Pedig nyilván nem fogja annyiban hagyni de engem is nagyon irritál a ripacskodása. Annyira túl van játszva a szerepe, hogy szinte már fájdalmat okoz.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

BoneDragon
Egész jó kis rész volt, sőt... Remélem Rowena nem fog visszatérni, már nagyon idegesített. 😄

ForzaInter
Semmi extra már a sorozat az első 5 évadhoz képest, de mégis baszottul hiányozna ha véget érne.

Yo, Bitch!

zaki
Szellemkent mar visszatert. Nem lenne meglepo ha ujra latnank egy rovid ideid. Amugy hianyzik a sorozatbol. Mondjuk van helyette allando szereplokent Crowley, ot is nagyon birom 😄 Amugy ledaraltam valamelyik nap a kisszunet utani reszeket, es faszak voltak. Mar azt mondom, ha vege lenne a sorozatnak hianyozna 😄 Persze egyszer vege lesz, de meg nem 😄

BoneDragon
<#unalmas>

Shiwo
némi spoiler a Junkie-ról, hogy ki fog szerepelni a SupNat-ban..

"Jim Beaver (Bobby) visszatér a Supernatural-be – 04.01-jén."

.. de lehet csak áprilisi tréfát időzítettek jó előre...

Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2015.03.25. 12:22:32

youtube-on lehet olvasgatni a hozzászólásokat
Ott több elmélet is van, hangsúlyoztam, hogy ez csak az egyik elmélet volt 😊

Ahogy haladunk a történetben, úgy válik bizonyossá az, hogy kinek van igaza.

Addig nem marhaságot beszélek, amíg be nem bizonyosodik az ellenkezője, hiszen így én is mondhatom azt, hogy aki szerint marhaságokat beszélek, az a marha, mert nekem van igazam. 😊
Megszoktam már, hogy mindenki lehurrog, és mindig csak utólag lehet igazam. 😊 Arra meg senki se szokott már emlékezni.

Mivel Dean-en még mindig ott a jel, meg Káinon is, akinek meg ugye Lucifer adta, akkor Luci lenne az, aki eltávolíthatná mindkettejükről a jelet. Káinról már nem lehet, mert ő eladta a lelkét is, viszont Dean még megmenthető.

Ahogy halad előre a történeti szál a Supernaturalban, úgy mondják egyre többen, hogy ehhez a részhez közeledik a történet.

5. évadban volt ez a rész, The End amiről most szó van, egyre többen vélik úgy, hogy oda tart a sorozat. Erről van szó:

"Zakariás az egyik epizódban egy alternatív jövőbe küldi vissza a Winchestereket ahol nem vadászok és valami vírus pusztít az emberek között. Ha rémlik az a szó hogy Croatoan akkor tudod miről van szó."

Itt, mivel elmaradt az Apokalipszis, így sokan fellélegeztek, hogy akkor le van tudva ez is, de Luci itt hangsúlyozta, hogy nem az számít, mit dönt Dean,, hanem az, hogy mi van előre megírva: (azért lett előreküldve Dean, hogy igent mondjon) Dean és Sam közti összecsapás mindenképpen elkerülhetetlen a végén, mert a sorozat erről szól, mit hoznának ki belőle, ha nem ezt.

Lehet a végtelenségig húzni, de minek, ha egyszer ez a történet alapja, hogy adott 2 testvér, és a választásról.

Így leirva már beugranak,de rég voltak már + párhuzamosan vagy 15 sorozatot nézek 😞

Bokafix2
Pl. mikor Cas visszaküldi Dean-t a 70-es évekbe hogy kinyírja a sárga szemű démont.

Vagy mikor az 1800-as évekbe ment vissza Dean hogy megkeresse Colt-ot. Két különálló rész is volt amikor Colt idejébe mentek vissza.

Zakariás az egyik epizódban egy alternatív jövőbe küldi vissza a Winchestereket ahol nem vadászok és valami vírus pusztít az emberek között. Ha rémlik az a szó hogy Croatoan akkor tudod miről van szó.

Az egyik részben Anna ment vissza a múltba hogy kinyírja Sam és Dean szüleit hogy Sam ne születhessen meg és később Luci ne tudja felhasználni. Ekkor Castiel is visszament ugyanebbe az évbe Dean-el és Sam-el hogy megakadályozzák Annát.

Aztán ott volt a Titanicos rész, mikor valaki változtatott a múlton és nem süllyedt el a Titanic. Viszont ennek végzetes kihatása lett a jelenben, ezért újra visszautaztak.

Az egyik részben Chronos küldte Dean-t a második vh idejébe. Ebből nyert energiát hogy a múltba küldte az embereket, vagy valami ilyesmi. Sam-nek és Jody-nak kellett megidézniük a saját jelenükbe hogy elkaphassák és kiszabadíthassák Dean-t a múltból.

Vagy ott van az a rész mikor Abaddon az 50-es években elkapta Sam és Dean nagyapját, és akkor is visszamentek az időben hogy kiszabadítsák.

Vagy mikor Abadon elutazott az 1700-as évekbe Crowley fiáért és a jelenbe hozta hogy felhasználhassa Crowley ellen.

Ezek tényleg mind kiestek?

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Igen, és melyik évadban ? Totál nem rémlik semmi ilyesmi

Shep
Hát volt egy pár.

Ezt a "jövőbeli" baromságot honnan szeded?
Vagy voltak időutazós részek?

Hát kár volt az időért amíg ezt begépelted. Bocsáss meg de...marhaságokat beszélsz 😊
Vannak új fejlemények, és elméletek, ezeket mind spoilerbe rakom.

Most már tényként tartják azt, hogy az 5*22-.es The End -hez közeledünk történetileg.

Van még pár kérdés, ami nem tisztázódott.

2014 - nél tart-e a sorozat, hiszen Lucifer a jövőben azt mondja, viszlát 5 év múlva, így is, úgy is. Szintén 5 évvel korábban beszélt utoljára Dean Sammel (ezt másképp is lehet érteni) hiszen ha Lucifer végig Sam testében is megvolt akkor lehet, hogy Sam és Dean is csak játszik egész végig. Kérdés, akkor a ketreces dolog.

Az elmélet a következő:
Most ott tartunk, hogy minden áron megpróbálják leszedni a pecsétet Deanről. Azt azonban senki más nem tudja levenni, csak Lucifer, Metraton se tud tehát segíteni, hiába állítja, Káin is hiába próbálkozott.

A jövőbeli Dean nem emlékszik arra, hogy Sam miért mondott igent Lucifernek. Tehát, ez azzal lehet kapcsolatban, hogy eltávolították a Káin jelét. Ennek következtében visszahozták Lucifert (csak ő tudja leszedni ugye), és Sam alkut kötött vele: ha leveszi a pecsétet, akkor elveheti a testét. Nagy ára lesz tehát annak, hogy Dean karjáról eltávolítsák valahogy a jelet. Ezért valószínűleg Dean sem fog emlékezni a démonként eltöltött időre, se arra, hogy mibe került az, hogy levegyék róla a pecsétet.
Castiel nem ért egyet ezzel az áldozattal, sem az alkuval, ezért szintén elmérgesedik a viszony. Fontos az is, hogy őt nem öli meg Dean, tehát előbb lesz a kapcsolatuk kibővítése, és később pont emiatt az eltávolodásuk. Sam és Castiel tehát tudja, hogy Dean miért nem emlékszik arra, hogy rajta volt a jel, ezt a titkot megőrzik maguknak, ami surlódáshoz vezet Dean és Castiel között. Mivel Lucifer megjelenik, Crowleynek lejár az idjee, az angyalok berezelnek, lelépnek, így Deanék magukra maradnak. Viszont Dean személyisége Káin jelének hatására ugye megváltozik, tehát a jövőbeli rosszabb énje megmarad.
Szintén kérdés még a vírus felbukkanása is, valamint Isten visszatérése.

Elmélet az is, hogy amikor múltbeli Dean felbukkan, és a jövőbeli Dean-t megöli, esetleg nem a megfelelő Dean-t vitték vissza az időben (látta múltbeli Dean saját magát meghalni, és Lucifer könnyedén megölte a jövőbeli Deant, ami viszont némi kételyre ad okot) Dean úgy vállalta a harcot, hogy tudja, mindenképp kinyiffan. Talán lehet, hogy Castielt is ezért akarta kihagyni a buliból, mert tudta, semmiképpen se tehetne semmit érte. Ha így van, akkor meg lényegében mindegy lenne az a pillanat, hogy szól neki, vagy nem szól neki, hiszen az összecsapás elkerülhetetlen, és a halála is.

Éppen ezért, jövőbeli Dean megy vissza az időben. Ha viszont Dean mindenképpen tudja, hogy a jövőben meg fog halni, mégsem tesz ellene semmit sem, az meg fura, hiszen tudja, hogy elkerülhetetlenné válik a Sammel való összecsapás és harc, valamint azt is, hogy nem ő fog nyerni. Éppen ezért tehát érthetetlen az is, hogy Castielt nem vonja bele a végső harcba, testvér a testvér elleni összecsapás valósult meg. Viszont két Deannel már más a felállás, hiszen Lucifer nem tudná megkülönböztetni a két testvért, ha helyet cserélnének.

A másik kérdés még, ami felvetődik, hogy Lucifer hogyan kerül vissza. Metraton azt állította, hogy van egy módszer, amivel levehető a pecsét,. Káinról viszont hiába szedték volna le, ha egyszer eladta a lelkét, csak Deant lehet megmenteni ezzel a módszerrel.

Nálam Sam fehér öltönyben, Luciferesen mindent vitt eddig, meg hogy csak úgy simán eltaposta Deant, mint egy férget. Ha Dean megesküdött, hogy megtalálja a módját Luci megölésének, nem nagyon tesz ellene, ha a jövőben tutira meg fog halni. Ha Dean meghal, akkor Castiel megint nem tudta megmenteni, tehát még kell lennie csavarnak vele kapcsolatban is, mert hogy Dean csak úgy simán feláldozza őt, nem angyalként, nehéz ügy.

Haladhatnánk már egy kicsit gyorsabban is a történetben.

elvileg 2014-nél tartunk, és időben beértük 2014-et, viszont a sorozatírók szerint még van hátra úgy kb. fél év addig
Az, hogy az armageddon nem történt meg, és Lucit bezárták a ketrecbe, nem változtat a végső összecsapás meglétén

Ennyit akkor, remélem, most már haladni fognak a történetben végre.
BoneDragon
Jó kis trailer, kb benne is volt minden jelenet a filmből. <#szomoru1>

Nézzétek első pár hsz-t <#taps> (Call Sam and Dean Winchestor! 2)
Utoljára szerkesztette: vg, 2015.02.26. 14:54:43
Állítólag tervbe van ez a szerep, mert amíg a Supernatural forgatása szünetel, addig el tudná vállalni ezt a szerepet. De mivel ez még csak pletyka, előbb le kell mennie a 10 évadnak, aztán lehet erről dönteni, ugye, addig alá van írva a szerződésük, a szerződések újratárgyalásáig.
Ha jól emlékszem, nem az armageddontól függött a dolog, hiszen arról volt szó, hogy ha igent mond Dean, ha nemet, mindig oda lyukadunk ki, hogy Sammel vagy leszámol, vagy nem.
Valóban, ez a testvér gyilkolja testvért szál van agyonra kivesézve már, sok választási lehetőség nincs, egyik testvér csak nem marad életben, ha megöli a másikat, akkor azért, ha nem öli meg a másikat, akkor meg azért, mert az hal meg, aki nem ölt.
De egyre többen kezdik vágni, amit én is mondok, hogy tényleg hová lyukadunk ki.
Szóval most azért nyögvelős a sorozat, mert Dean lelkivilágának megváltozásával foglalkozik. Amíg nem érünk el a csattanóhoz, addig tökmind1, mit adnak, és hogy húzzák el a sorozatot.

Ha az alapján van a sorozat, akkor hiába húzzák, valahol lennie kell Castiel és Dean kapcsolatának a kibővítése is.
Nem úszható meg, hiszen ő mindenképpen életben marad. Rowena és Crowley meg mehet a levesbe, ha Lucifer visszajön.
Mondjuk Crowleynak meg kerítenék egy rendes pokolhoz illő feleséget. XD

Akinek még szintén vissza kéne jönni, az ugye isten-nek tartott egyén.