Odaát - Supernatural (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
"A Supernatural össznézőszámban az egyik, 18-49-ben meg a másik NBC-komédiát veri, míg a The Flash a CBS-en kívül minden csatornáról le tudott győzni valamit, az NBC-ről fiataloknál például mindent."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egyre jobban tetszenek a dolgok, és beigazolódni látszik a feltevésem, miszerint egyre jobban haladunk a vége felé. 😊 Ugye, volt erről egy epizód.
Elviekben Dean megváltozik, Crowley és Metraton nem szerepelt benne, tehát ők kimúlnak, ellenben abban nem lehet senki se biztos, hogy a jövőbeli Dean-nek nincs meg a karján a Káin jele. Célozgatnak most is arra, hogy nem fogja megúszni azt, hogy Sam-et lerendezze, és megölje, mert azért hívják Káin jelének. Tehát nem fogják megoldani a dolgot, veszteségek nélkül semmiképp, viszont Castiel életben marad ugye. Az első áldozat Crowley, de biztosan nem marad életben. Viszont Lucifer meg rejtőzködik valahol, mert ő meg mindenképpen visszatér.
De Dean megváltozott, és nem fog visszatérni a régi önmagához. Ami kérdés maradt még, az Sam, és Lucifer ügye. Vagy benne él Samben, vagy pedig úgy menti meg Dean-t a jeltől, hogy alkut köt Luciferrel, hogy elfoglalhatja a testét. (Jövőbeli Dean nem emlékszik arra, hogy Sam miért mondott igen-t Lucifernek.) Szintén van a következő kérdés, hogy ha jövőbeli Dean meghal, mert a múltbeli Dean ezt látja, és Lucifernek igaza volt, minden ott kezdődik és ér véget, akkor a jövőbeli Deannek tudnia kellett már, hogy Lucifer mindenképpen meg fogja ölni és Castiel nem tudja megmenteni. Castielnek isten adta a feladatot, hogy mentse meg Deant, azért, mert tudta, hogy az nem fogja megölni a testvérét, Sam-et. tehát az igazán izgalmas rész azután következik, hogy eljut a történt odáig, hogy miért lett a jövőbeli Dean olyan, amilyen.
Crowley meg a pokol, hát tényleg egy mélygarázs. Királyhoz valóban méltatlan. Viszont az anyja meg egy idegesítő nőszemély, aki mindenbe belepofázik, ez meg ugye pár pokolbélinek nem tetszhet. Szegény Crowley.
Végre kezdenek beindulni az események. A jel továbbra is ott van Dean-en, megváltozott, ha Káinnak nem sikerült eltávolítani, majd pont Dean-nek fog menni. Jön Metraton megint, de most már tényleg nyírják ki, ha nem segít.
Mondjuk Crowley meg a fia még nincs ? 😊 Már csak ő hiányozna, a tökéletes családhoz.
Mi ez a 2-3 helyszín?
Elvileg az Universal Studió-ban forgatnak, ahol ugye a Született Feleségek, meg a Szellemekkel suttogó is lement. Ugye, van 1 parkjuk, tehát minden ház, ami egyes epizódokban volt, az ugyanaz a ház. 😊 Én ott voltam is, nekem ez szórakozásom, hogy felismerjem, éppen melyik házat használják fel az egyes részekben. 😊 Pl. Susan háza is sokszor volt már.
Crowley pokolján én se tudok napirendre térni azonban. 😊 Lehetne egy kicsit véresebb, díszesebb, olyan pokolhoz illő. 😊 Mert ha Lucifer idején is ilyen volt, hát akkor meg minek van gonosz egyáltalán. Crowley meg szerintem nem nyeli be az anyja viselkedését, nem tartanám hülyének, tudja, hogy a banya is átvágja.
Szóval lehet várni Március 18-ig, és szerdánként lesznek az epizódok.
Egyébként tiszta Rém Rendes családból Al Bundy felesége, Peggy, a banya. XD
jah, jó rész volt 😄
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Elhiszem hogy nincs pénz nagyobbra, de akkor legalább ne mutatnák annyit hogy feltűnő legyen. Mi ez a 2-3 helyszín? Egy kezemen meg tudom számolni hány helyszín van a történetben. Vagy akkor jöjjenek Magyarországra forgatni, itt nem kerül annyiba a bérleti díj. Semmi komoly veszélyforrás nincs, csak tulpák vámpírok, vérfarkasok, alakváltók... nem mondták nekik hogy már rég nem a 3-dik évad megy?
Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Next PC upgrade: 2022
+
03.18-tól a Supernatural szerdára, az Arrow mögé költözik
By Junkie
Külön probléma, hogy amint valami dráma vagy érdemileg, nem csak szüzsé-szinten át-, és mélyebbre ívelő szálat kapnánk a sztoriba, azt egy-három részen belül azonnal ki is nyírják a p*csába. Ugye, a karakterek lassan már nem számonkövethető halálai, Dean megszállottsága (ami számomra színészi oldalról egy kiemelkedően élvezetes részlet volt), az angyalcsaj sztorija, de Castiel duracellproblémáit is láthatóan akkor rángatják rapszodikusan elő a seggükből, amikor épp már végképp nem tudnak jobbat... ehhez képest a néhai sárgaszemű csávónak - aki ma már labdába sem rúgna valószínűleg - még érezhető súlya, fenyegető jelenléte volt, vagy mondjuk a kedves apuka halála is egy tényleges fordulópont volt.
Valószínűleg nyugodtan elkönyvelhető ostobaságnak, amit most írok, de ezzel az angyalos, feltámadós, felületes marhasággal már túlságosan elemelkedett a földtől, a saját atmoszféráján belüli "hihetőségtől" a sorozat, ami valahol nagyobb baj, mint a puszta monotonitás. Talán már régebben is írtam a topikban, hogy azt (is) szerettem meg a sorozatban anno, hogy hiába "supernatural", alapvetően egy - bár roppant jól képzett, de - halandó, hétköznapi, a normális életvitellel vívódó srácok mennek bele a darálóba lényegében a néző helyett és a nézőért, és tényleg gebaszt érzel, amikor az egyikük egy szörny miatt haldoklani kezd.
Ezzel szemben, hogy most miről, milyen keretekkel szól az egész, az egyre kevésbé világos, de az biztos, hogy amiről szólni akar, ahhoz baromira nincs elég CGI...
Összességében sorozatból átmentünk szappanoperába.
utánakerestem és meg is találtam..
9. évad 21. rész..
"I mean, I beat you, starved you, came home drunk, beat you some more, woke up hungover, and, yeah, I beat you. In all fairness, I didn't really have any role models. My mother was a witch!"
Utoljára szerkesztette: Shiwo, 2014.11.27. 21:51:52