Kefírgomba, Japánkristály
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek Miskolcon kefirgombára van szüksége írjon a [email protected] címre
Szeretnék valakitõl kérni kefírgombát...
Budapesten lakom a 17 kerületben! Személyesen venném át.
Elõre is köszönet!!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[url=http://japankristaly.n1.hu/ itt olvashatsz róla
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én egyre inkább rájövök, hogy a kaukázusi emberek nem is a joghurttól élnek 100 évig, hanem mert ott az istenhátamögött nem bombázzák õket folyamatosan mindenféle csodaszerekkel, csodakapszulákkal, csodavízekkel, csodateákkal, fogalmuk sincs a bifidusz-effenziszrõl és norbiupdaterõl sem...
Nincs TV, nincs rádió, nincs percenként szirénázó autó, nincs APEH meg TB, meg kamatadó...
Szikrázó napfény, csodás panoráma, bõgõ tehénkék, káráló tyukocskák, béke és nyugalom a köbön = naná, hogy 100 évig él mindenki!
Évente egyszer meglátogatja õket a Hírhozó, na akkor napokig fetrengenek a röhögéstõl, mikor meghallják, hogy a sok hülye itt a Földön PÍ-vízet iszik, meg lúgos-vízet, meg almaecetet keneget és vedel, japánkristály-amõbákat növesztgetnek vízben és leisszák a levét, a kombucha-gombás vízrõl nem is beszélve...
És mint tudjuk, a nevetés nagyon-nagyon egészséges, a kaukázusi emberek rajtunk röhögnek 100 évig."
-hmmm :))
Ha kell vki-nek írjon pü-t.
Csáó!
http://tdufan.wordpress.com/ TDU Nick:MaKaBa HUN
nem szoktunk pénzt kérni a feleslegessé vált kristályért...
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nekem van Japán kristályom eladó. Akit érdekel az írjon erre az e-mail címre : [email protected]
Csak vigyázni az ilyen nyavajákkal, én tegnap láttam az alien2-t, ott is valami nagyonrossz jövögetett ki az emberek mellkasán. xD
Kombucha üdítõt vettem egy 1,5 l-es mûanyagpalackban. Megittam a nagyobb részét, de az alján maradt még kb. 3 ujjnyi, és ott felejtettem a hûtõben (kb. 4 fok). Kb. 3 hónap múlva kivettem a palackot és láttam, hogy az alján a hideg ellenére kifejlõdött a kombucha gomba. Ismertem milyen, mert elõzõleg láttam fotókat az interneten. Az origo egyik fórumán aztán felvetettem a témát. Ha jól emlékszem én is tettem fel képeket.
Egy ideig, miután feltöltöttem vízzel (és cukrot is adtam neki), szépen fejlõdött, hatalmasra nõtt, de az íze nem volt az igazi. nem mertem meginni, de azért belekóstoltam. Késõbb megpenészedett, így kidobtam.
Kara kánként folytatom tanításom.
A párom mérgében kidobta a kefírgombáimat, amikor szakítottunk. Két éve nevelgettük õket, nekem mindenféle gyomor és emésztési nyavalyám volt/van, amiket fantasztikusan "kezelt" a kaukázusi kefír.
Tudnátok segíteni, honnan, hogyan tudnék beszerezni újra gombákat? El is mennék érte szívesen.
Elõre is köszönöm
[email protected]
Rövid lényeg: Bp.-en, csepelen én tudok mindkettõt adni, meg emailen leírásokat (kombucháról is)[email protected]
litánia: Sziasztok, itt egy kis gondolatébresztõ!
Valójában kezdõ fórumozó vagyok, (Laci Bp. 44 év) nem tudom, van-e külön ilyen téma, hogy sikerek, gyógyulások, tapasztalatok?
4 éve kezdõdött, egy elég húzós idegrendszeri-mozgásszervi betegségem. Neve nincs. A dokik csak találgatnak, nem bízok bennük. Eldöntöttem, hogy a táplálkozással jövök ki belõle. 20 napja fogyasztok és olvasok ezt, azt, majd szeretnék kérni vkitõl, aki Bp.-i, egy kis kombuchát. Ráér, most kefirezek.
Azt figyeltem meg, hogy fórumokon gyakran, egy-egy hozzászólásnál, csak néhány, fontos, kevésbé fontos, adat, információ jelenik meg, de ritkán van teljes körû leírás. Inkább kérdések vannak, válaszok is részben, v. egészben.
Hogy sokmindenre együtt legyen a válasz, írtam, ollóztam magamnak és másokra is gondolva, egy-egy GYIK-ot (gyakran ismételt kérdéseket) válaszokkal, elég jól sikerült, ha kéri valaki, elküldöm szívesen.
Ezek a tejalapú kefirgombáról, a kombucháról, és a (japán) kristálygombáról szólnak, word doc file-ok, kb. 6-10 oldalasak.
Miután évekig kerestem a helyes cselekedetek, helyes beszéd, helyes gondolkodás útját, rákényszerültem végre a helyes táplálkozásra is, s így a következõ felismerésre jutottam:
A betegségek, ill. az egészség témában nagyon fontos a pszichés (lelki) tényezõ, konkrétan arra gondolok, hogy az egészség visszaállításában a kristály tea fogyasztásánál is mennyire fontos a kitartás. (a kristály tea fogyasztás egy éven át visszaállítja a teljes!!! egészséget, 1-2 hónapos fogyasztása már bizonyos betegségeket megszûntet)
A kitartást befolyásolja, a remény, azt pedig, hogy mit hallunk, mit tudunk, milyen adataink vannak javulásokról, a gyógyulásokról, ez végsõ soron kialakítja hitünket, meggyõzõdésünket a kristály tea fogyasztással, jótékony hatásaival kapcsolatosan
Ez utóbbi kettõ önmagában eldöntheti, hogy betegség, vagy gyógyulás. Gondoljatok bele, hogy a hatóanyag nélküli semleges, ártalmatlan tabletták, a placebók, pl. 20%-ban tudják javítani az állapotokat.
Tehát, ha sok jó hírt szedünk össze egy csokorba, és ezeket olvasgatjuk, látunk saját bajainkhoz hasonló, gyógyult eseteket, akkor kialakul a gyógyulást segítõ hit, és meggyõzõdés, ami katalizátorként hat majd a biokémiai változások mellett, és pozitívan segíti, átállítja gondolkodásunkat, beállítottságunkat is.
Sokszor ez az, ami átsegít egy krónikus betegségen rögzült gondolkodásos állapoton.
Ezen javulásokat, változásokat szeretném összegyûjteni, kategorizálni, és megosztani veletek.
Kérlek benneteket, hogy nyereségeiteket, -a vízalapú kristály tea (gombákkal) kapcsolatosan, - bármilyen javulást, pozitív változásokat írjátok meg nekem is (az is jó, ha ilyen lelõhelyrõl tudtok konkrétan) (kristá[email protected], kefirgombasiker.freemail.hu, [email protected] ) , és a fórumra is. Javaslat: írjátok meg feltétlenül, az idõtartamokat, mennyi ideje, milyen tünetek vannak, mennyi ideje fogyasztjátok a kristály teát, mekkora a javulás, miben mutatkozik meg, mi múlt el, mi javult, mi jelent meg, stb., ha lehet, minél részletesebben. A kúra alatt végeztetek-e más egészségjavító programot?
Köszönettel, bocs a hosszú szövegért.
Az erõ és egészség legyen veletek, sziasztok, üdv, Laci62. (Bp.)
engem is érdekelne ez a kefir gomba szaporito anyag ha még van??!, elöre is köszi aphium
Én is szeretnék kapni kefírgombát és japánkristályt is! akinek van felesleg az szólljon! Köszönöm!
Ezt csak ismerõsöktõl. Nekem is csak úgy sikerült, hogy feleségem már a fél világnak elsírta, hogy õ ilyet akar és mindenkinek rágta a fülét, hogy segítsen már szerezni.
Akár tõlem is kaphatsz, ha kell, majd ha elegen lesznek ahoz.Még 1-2 nap.
De ha eszel mellette bármit is, akkor nem fogysz tõle.
---------------------
Akinek kell kefírgomba, az írjon, tõlem kaphat ingyen.
De csak Bp. nem tudom postázni, és csak olyan embernek, aki tényleg fog vele naponta törõdni, akitõl szükség esetén visszakérhetem a szaporulat egy részét.
-Isten megváltoztatta az életedet. -Akarod menteni a változtatásokat?
Úgy beszélsz róluk, mint ha családtagokká váltak volna. Nekem elsõre a Spawn címû képregényhõs jutott eszembe ("az ivadék").
Csak nehogy kifejlõdjenek benned is ezek a kis ivadékok, aztán belülrõl felzabáljanak. (Bár napi fél kilo fogyásnál én ezt el tudom képzelni.)
Alien arctámadó feeling.
Na meg eléggé elvetted a kedvem tõle ezzel a napi fél kilo fogyással, mert én épp fol szeretnék szedni pár kilot, de már évek óta stabil 73 kilon stagnálok. Hát szerintem nem szokom rá, viszont édesapámnak nagyon jól jönne, mert nagy a pocakja. Hol is lehet ilyet beszerezni ezt a remek kis élõsködõt?
(Amúgy nagyon szórakoztató volt olvasni az írásod <#eljen>#eljen>)
12 napja kaptam.
Azóta mindennap van 2 liter kefírem.
Elsõ alkalommal, kissé undorító volt meginni a kefírt, mert idegen volt.
Hátmég a kis gusztustalan karfiolhoz hasonlító ivadékok milyen undorítóak voltak.
De mára az egész család megszerette a kefírt is és a kis ivadékokat is.
Nagyon jól kijövünk egymással.
Bolti 2.8%-os zacskós tejben élõsködnek,
és 6-szor annyian vannak, mint mikor kaptuk.
Lassan osztogathatjuk õket.
Mivel ilyen sokan vannak, és ilyen sok mennyiséget tudunk elõállítani,
már megtehetjük, hogy kétnapos kefíreket iszunk,
ami sokkal finomabb mint az egy 24 órát érleltek.
És tényleg gyógyít.
3 hónapos izületi és érgyulladást,
amit kb 10 féle gyógyszer és ugyanannyi kence nem múlasztott,
azt a kefírgomba 12 nap alatt elmúlasztotta teljesen.
További jó hatása, 1 liter kefír ivás egy nap alatt,
de semmi más étel és vízen kívül semmi ital, és napi fél kiló fogyás!
Nem gondoltuk volna! Remek kis élõsködõ!
(közben megtudtuk, hogy a bolti kaukázusi kefírben élesztõ is van. fúj!)
Szóval 48 óránál tovább nem érdemes tejben tartani. De 24-ig minimum. Mellesleg minnél tovább marad benne (persze max 48-ig.)annál kefírebb a kefír...
A másik kérdésre meg nem tudom a választ. Sztem az inkább valami technikásabb dologgal csinálják...
És MINDIG tejben kell tartani! Ha kiveszed, pár óra alatt megpusztul. Szóval ez csak azoknak jó akik valami módon legalább kétnaponta (nem bolti)tejhez jutnak...
És
Hop láto ezt már alant beírtam. Na de mind1.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Gyógyít is, és olcsó is. Most napi 4 kefírt, ill joghurtot veszek 89ft/db áron, az 356 ft, és 6 deci(mert csak 150 gramos a joghurt). Ha lenne kefírgombám, akkor a 109 ft-os tejbõl lenne egy liter kefírem. Spórolnék naponta 247 ft-ot, ami havonta 7410 ft spór,és ez sem utolsó szempont. :-)
Arról nem is beszélve, hogy a kaukázusi kefírt szeretem, ami meg nagyon drága és csak néha veszek. Meg kombucha natur joghurtot is csak néha tudok venni :-(
Ha nem is igaz a sok "mese" a rák gyógyításról, amire a gomba képes, akkor is a bélflórát rendbeteszi, Candida ölõ...stb.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!