The Doors

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zephyr Retiring
én nem.
látom már:
sok pótolnivalóm van ezen a téren (is)..

"Az összkép is lehet szerteszét, ha eszméd elveszti eszét."

highlander15
Hatalmas zene,az biztos.
American pastoral

Látta már valaki?

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

én anyámnak "köszönhetem" a Doorst, egyik bálványa Jim Morrison volt😊
Lehet nem éppen gyerekeknek való zene, de a Riders Of The Stormról mindig a balatoni utazások jutnak eszembe😊
highlander15
Most én is csaj kapcsán vettem újra elõ,asszonyról kiderült hogy egy hatalmas kurva,így aztán úgy döntöttem,hogy pár doboz sörrel és Jim Morrison verseivel felvértezve magam berakom a The Endet.Az lett a vége hogy az összes Doors lemezt végighallgattam.És láss csodát,jobb lett a lelkemnek:-)

\"Gondoltál már valaha arra, hogy egyszer egy olyan emberrel fogsz találkozni, akivel nem kellene baszakodni?\" -Clint Eastwood- TRABANT-VOLVO-ZSIGULI

Zephyr Retiring
érdekes .. 😊
én úgy 18 lehettem kb. mikor össze hawerkodtam egy csajszival. általában puf-ot, kispált, queent, pink floydot és doors-t hallgatott..
sokat lógtunk együtt..néha péntek esténként szolidalitásból legurítottunk kettesben 1 lityó cherry-t..
szólt a doors..
furcsa füst járta be a szobát 😉
a folytatásra már nemigen emléxem, de a doors furcsa sámánszerû zenéjére igen..
majdnem 20 évvel késõbb találkoztunk újra..
túl van 2 férjen, 2 gyerekét neveli saját házában..
megöregedett..
doors-t ma már nem hallgat..
engem is alig ismert +..
pedig állítólag "semmit sem változtam"..
dehogyis nem. 1000 dologban.
talán csak 1valamiben nem:
a doors-t még ma is felteszem néhanapján..

highlander15
Én ma néztem a When you're strange c. dokomentumfilmet,tegnap pedig a Stone filmet.Mostanában én is megint rákattantam a Doors zenéjére,meg amúgy a Jim körüli dolgokra.Amúgy én is az Apokalipszis most-ban hallottam életemben elõször Doors számot:-)

Zephyr Retiring
kaptam nemrég ajándékba egy régi klasszikus filmet f.f. coppola-tól...
annak is a rendezõi változatát.
ez a film egy 1967-es doors slágerrel indul..
ez pedig a "the end".
ahogy megszólaltak az ismerõs dallamok, elõjöttek a régi szép emlékeim..
el is döntöttem hamarosan elõvarázsolom azt a filmet is,
amit évente legalább egyszer megnézek. ez pedig nem más, mint o. stone mestermûve..
a "the doors".

Jim Morrison
áh

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sz4bolcs
na arról megemlékezünk...........!!!!!!!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

highlander15
Bakker júl 3-án lesz 40 éve hogy Jim meghalt:-O

sz4bolcs
Ezaza dolog ami eltûntet, mint a szamarat a ködben, és mellettem vagy, de messze tõlem..

Nem tudom. 😞

ddomi87
<#wave>

van egy kis hasonlóság😊
mondjuk a Bérczesi Róbert amugy is egy ien "elvarázsolt" figura,mint anno jim lehetett.meg is látszik a hiperkarma szövegeken.😊hozzáteszem imádom/imádtam a zenekart.
van_vele_itt_egy_intejru
vajon mi lehet vele?

ööö...retekegér...!

Jim Morrison
én még élek <#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

sz4bolcs
Titeket nem emlékeztet vmire ez a nézés 2:27-nél? 😄

sz4bolcs
Eltûntetek :/

sz4bolcs
'1968. DECEMBER 8-ÁN Jim Morrison betöltötte a huszonötödik életévét. Az irodában rendeztek neki egy kis ünneplést, tortával, gyertyákkal. Utána Jim Bill Siddons csinos, szõke barátnõjével, Cherievel ment lefelé a lépcsõn. „Azt mondta nekem: »Na, huszonötig már kihúztam. Szerinted bírom még harmincig?« És mindketten tudtuk, hogy nem fogja bírni.”'

sz4bolcs
Time to live
Time to lie
Time to laugh
Time to die

ddomi87
nyertél!!!

gitár kiséretet bevállalom!😊

ööö...retekegér...!

sz4bolcs
Mit adnék érte, ha így elõ tudnék adni egy Doors számot.. :/

sz4bolcs
Én letöltöttem a Doors discográfiát, és Doors hallgatós hetet tartottam. Ezt übereld! 😄

My eyes have seen you
My eyes have seen you
My eyes have seen you
Stand in your door
When we meet inside
Show me some more
Show me some more
Show me some more

nagyon színvonalas cover

ddomi87
Múlt héten tartottam egy egész napos, csak Doors hallgatást!Imádtam!😊
Csak ajánlani tudom mindenkinek!

ööö...retekegér...!

sz4bolcs
"Egy nagy tüzes üstökösnek, egy hullócsillagnak látom magamat. Mindenki megáll, felnéz és elakad a lélegzete "Azt nézd meg!" Azonban akkor – huss, már el is tûntem… és soha többé nem fognak olyat látni, de nem is lesznek képesek elfelejteni engem – soha." – Jim Morrison

sz4bolcs
Hogy vannak a Doors rajongók? Közeledtek a 27-hez?

sz4bolcs
All your love is gone
So sing a lonely song 😄

Kit--Kat
Ha valaki szereti akkor ezt sosem lehet megunni.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

sz4bolcs
:-) Rázza még rá a fejét valaki?

Jim Morrison számomra egyértelmûen a rock istene, senki nem ér fel hozzá, a The Doors pedig minden idõk legjobb rockbandája!
highlander15
Az a jó:-)Johnny Walker?Én leóztam:-)

ddomi87
neked is😊

(én whiskyztem szilveszterkor😄)

ööö...retekegér...!

highlander15
BUÉK minden Doors rajongónak!

zakika
hogy hozzadjak valamit a rajongashoz

HE DOORS - Live In Boston 1970 (2007)
http://rapidshare.com/files/59917792/DOORSBOSTONDISC1.part1.rar
http://rapidshare.com/files/59920167/DOORSBOSTONDISC1.part2.rar
http://rapidshare.com/files/59924837/DOORSBOSTONDISC2.rar
http://rapidshare.com/files/59927575/DOORSBOSTONDISC3.rar
PASSWORD: zinhof

The Doors - The Rock Is Dead Sessions (1969)
http://rapidshare.com/files/28375547/JM19690225SSH.part1.rar
http://rapidshare.com/files/28379293/JM19690225SSH.part2.rar
http://rapidshare.com/files/28382787/JM19690225SSH.part2.rar
http://rapidshare.com/files/28384867/JM19690225SSH.part3.rar

The Doors - Live in Vancouver
http://www.mediafire.com/?1bmlitxzc9d
vagy
http://rapidshare.com/files/59147240/The_Doors_-_Live_in_Vancouver_by_Noise_Junkie_CD1A.rar.html
http://www.mediafire.com/?bvgzbonyd2v

meg nem checkoltam, ha valami gond van vele jelezzetek, hogy masok is tudjanak rola

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

highlander15

Kit--Kat
kiváncsi vagyok, linkelj!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

highlander15
Készül róla egy versem,hosszú lesz,két sor már megvan.

ChevyG
jaja!
erre több bizonyiték is van:

-az a bizonyos hölgy szemtanu
-amikor a rendõrõk megnézték a hullát (a kádban), még meleg volt a víz, de már lilult a test
-már telitve volt a teste alkohollal, amikor találkozott a "futárral". (többiek nem voltak még ott, és Õ vette át) de ez a "szállítmány" különlegesen tiszta volt. kb 90%os (Ö eddig csak "szokványos 30-40%ost használt) Tehát Ö hiába adta be magának a "szokásos" mennyiséget, az 2, 2,5x erõsebb volt, mint ahogy Ö hitte. +alkohol....
highlander15
Mondjuk szerintem nagy baromság,de szerintem Jim igenis él.Él a rajongók szívében.

ddomi87
nemá:S

ööö...retekegér...!

highlander15
Meghogy egy ranchon él Észak-Amerikában,van róla egy link képekkel,majd belinkelem délután,most suliból írok.

Kit--Kat
Ez csak 1 feltevés/legenda a 100 közül. Az a helyzet, hogy kb. semmi sem biztos a halálával kapcsolatban. Még a CIA-ról is beszélnek...

highlander15
Fel kéne támasztani ezt a topikot...Olvastam valamelyik hírportálon,hogy Jim nem is a fürdõkádjában kapott szívroham miatt halt meg,hanem herointúladagolásban egy WC-ben,és a holttestét csak felvitték és beletették a kádba.Meg egy szemtanú könyvet is írt róla ha jól emlékszem,a címére viszont nem emlékszem.

ChevyG
LOL. csak elfogyott Ray-ék pénze...

Kit--Kat
Petõfi csarnok szabadtéri

ddomi87
jah az "ujralakult doors"...sztm morrison nélkül soha nem lesz doors a doors😞
de azért kiváncsi lennék rá...
hol lesz a koncert?

ööö...retekegér...!

sajnos Ian-t lecserélték, az új srácnak még a kinézete sem klappol(szõke!). A hangját illetõen mindenki döntsön maga(nekem mnem tetszik), a hivatalos oldal fórumán le lehet szedni néhány vele készült demot.

Kit--Kat
Robby Krieger és Ray Manzarek. Jhon megvan sértõdve, õ nem jön.
Júli 7. lesz!!!

ddomi87
de min?kik õk?

ööö...retekegér...!

Kit--Kat
ÉN ott leszek YEAHHHH!!!

ddomi87
hol?mi?merre?

ööö...retekegér...!

megy valaki júliusban a Ridersre?

ChevyG
csak úgy

1xüen kell, mert szerintem a valahas készült legjobb kép