The Doors

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ddomi87
mire kell?
csak ugy?

ööö...retekegér...!

ChevyG
kis segitségetekre lenne szükségem!

keresek 1 képet a bandáról, de nem találom

az 1ike lehet az utolsó közös képeknek.

Morrison sötét napszemüvegbe van, szakállas, és mont a fényképezõbe néz.
szemben ûl.

sztem studióban készülhetett.
sz4bolcs
Texas Radio And The Big Beat

I wanna tell you about Texas Radio and the Big Beat
Comes out of the Virginia
swamps
Cool and slow with a back beat
Narrow and hard to master
Some
call it heavenly in it's brilliance
Others, mean and ruthful of the Western
dream
I love the friends I have gathered together on this thin raft
We've
constructed pyramids in honor of our escaping
This is the land where the
Pharaoh died

Children
The river contains specimens
The voices of
singing women
Call us on the far shore

And they are saying
"Forget
the Night
live with us in Forests of azure"
Meager food for souls
forgot

I tell you this;
No eternal reward will
Forgive us now
for
Wasting the dawn

One morning you awoke
And the strange
sun
And opening your door...

...tada-tada-tadadam 😄
Love me two time baby 8))

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Kit--Kat
<#gonosz1>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ddomi87
jim mindenben rekordot tart😄

ööö...retekegér...!

Kit--Kat
Na de Jim abban tartja a rekordot!!!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem szeretem a whiskey-t(bár ha nincs más megiszom). Ha már mindenképp töményet kell inni akkor gin. Én inkább a bort szeretem. Régen volt olyan, hogy fejenként 3-4 litert megittunk, aztán rájöttünk, hogy 2 üvegtõl is be lehet baszni, ha utánna sörrel szinten tartom magam.<#idiota>

Kit--Kat
1 nap alatt hány Whiskey megy?

ChevyG work
én a mostanáboan gyakoroltam! már elég jol megy!😄

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Kit--Kat
jó kérdés😄 Kezd gyakorolni, hogy megdöntsd a rekordját😊

És ha úgy bebasznék, mint ahogy Morrison tette anno, akkor kibasznának?😊

ChevyG
ehhh, mért vagyok bajai?!😊
Kit--Kat
Rátaláltam 1 rohatt jó helyre. A neve Doors kocsma, tele doors képekkel és hangulattal és egyfolytában Doors zene szól. Na jó volt 1 kis Led Zeppelin is az elején. A Damjanich utca elején van a Vársoligetnél. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

ddomi87
<#rinya><#sir>

én is sajnélom...brühühüh

ööö...retekegér...!

ChevyG
"Már 35 éve halott, de még mindíg gond van vele!" Ma lenne 63 éves! Rest in Peace!
zakika
talaltam egy ilyet
http://okul.bumpclub.ee/kraam/private/jim_morrison_and_the_doors-(poem)_the_ghost_song.mpg

ha nem akarna jonni akkor flashget es pass: guest login: guest

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

www.doorstribute.hu
Természetesen a képek nem az általam feltöltött santa clara-i koncertbõl vannak, hanem a clevelandibõl.
Én is ott lettem volna 😄😄😄 Ma már egyik elõadó sem tud olyat csinálni mint amit a Doors csinált a színpadon akkor.

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Kit--Kat
engem a film érdekelne

ddomi87
marha jó képek... a zenéket meg ha hazaérek albiból szedem lefelé😄

(ugy ott lettem volna áhhhhh)😊

ööö...retekegér...!

Ez a Feast of Friends filmbõl való, amit Jim rendezett. 1968-ban sok koncertjükre vittek kamerát és a stáb Jim cimboráiból állt.
A kis részlet a 68-as Cleveland-i koncertbõl van, amirõl készült magnós felvétel is. Jim nagyon be volt rúgva és a közönség...hát látszik hogy mi volt ott 😊

Pár kép:

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

zakika
othon leszedem 😊

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Hello emberek! Kicsit rég voltam, dehát na. 😊
Felraktam egy 1967-es koncertet. Magnós felvétel, de hallgassátok egészséggel.
Info itt:
http://mojorisin.uw.hu/the_doors_continental_ballroom.html

Letölthetõ itt:
http://mojorisin.uw.hu/media/the_doors_continental_ballroom1967_live.zip<#taps>

ddomi87
mejiket?😊

ööö...retekegér...!

asszem félreértettem a mondatot, mind1😊

iszonyú könnyû rákattanni? Szerintem inkább az különnööztetõ meg a könnyûdrogoktól/opiátoktól, hogy iszonyúan könnyû lekattanni róla. Nem feltétel nélküli az élvezet, hisz egy bad trip akár hónapokra évekre elveheti a kedved, míg újra nyomnád

ddomi87

torrentes, de nagyon jó koncert felvétel...

(mojorisin tud még feltenni sztm de õ most eltünt sajna😞)

ööö...retekegér...!

Én már igen! Eszméletlen érzés, de tényleg iszonyat könnyen rá lehet kattanni! lenne egykérdésem! Nem tudnál vmi címet, ahonnan tudnék letölteni Doors videofelvételeket?
ddomi87
neM tudom mijen az...még nem volt szerencsém próbálni?neked igen?
és a mai világba most nem is tervezem...
de 60-70es években más volt a szitu...oan volt a drog mint ma az internet-mindenki rá volt kattanva...

ööö...retekegér...!

Hogyha már lsd-t nyalakodsz, akkor már ott is vannak az orrod elõtt...
Csak el kell képzelned!Azt pedik nem nehéz, ha repül az ember4
ChevyG work
<#eljen>

P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

sz4bolcs
Ezt a képet már régóta szeretném föltenni, most:

Kit--Kat
Itt még jóbõrben volt 😄

sz4bolcs
múltkor láttam egy képet egy tábláról ezzel a felirattal:
Show me the way to the next whiskey bar
-és alatta egy négykézláb hányó pálcikaember - amilyen a tilalmat jelzõ táblákon szokott lenni 😄😄😄 nagyon faja

sz4bolcs
De nem mindig volt lepukkadt.! 😄

Kit--Kat
Jim mindíg tajtrészeg volt koncerteken😊

ddomi87
nagyon oda van cseszve Morisson...
amugy a fimbe is van egy ien rész...egyesével kapdossák el a befelé futó emberekt(fõleg nõket😛)
nagyon megnéztm volna õket élõbe bazz...egy két lsd nyalakodás után😄

ööö...retekegér...!

Látom kezd meghalni a topic, ezért itt egy jókis doors koncertvideó:
http://www.youtube.com/watch?v=VVTCX8DtvHY

zakika
ezt talaltam

The Doors -live @ Isle Of Wight - Festival 29-08-1970

http://rapidshare.de/files/21729787/The_Doors-hb.rar.html

sz4bolcs
Lol.. apu fényes gyõzelmet aratott anyu felett. 😄😄😄

ddomi87

ööö...retekegér...!

zakika
nem kell idegeskedni, szepen nyugottan 😊

sz4bolcs
ja most megpróbáltam és jön, csak várni kellett

zakika
mivel meloban vagyok ahol le van tiltva a rapidshare megprobalok fejbol
ha nincs torolve a link (ami megtortenik neha) akkor kijon egy tablazat hogy premium accont vagy free. mivel panaszkodtal hogy fizetned kell akkor gondolom a freere kellene klikklened (a lap aljan) utana kiugrik egy visszaszamlalo oldal. ha megosztot az IPd akkor lehet hogy valaki elfoglalta vagy letoltot valamit akkor kiirja hogy valaki eppen tolt az IPdrol vagy kiirja menyi ido a kovetkezo letoltes inditasaig. ha vegez a visszaszamlalas akkor kiir egy kodot amit ha beirsz (kb 1-2 percen belul, kulonebn kezdheted ujbol) es mehet a download

ChevyG work
van aki figyel és tud is itt😊<#eljen>

sz4bolcs
8. The Doors In Concert - Disc 1 | Disc 2

zakika
kiprobaltam egyparat es jon. melyik kel neked?

sz4bolcs
Édesmindegy, mindegyik fizetõs, amire kattintottam. A 10. kattintás után pedig már nem kattintottam többet...

Naja, mivel 1965-ben alakultak.. tehát 2007-ben nem 40 éves, hanem 42 éves lesz a zenekar... 😊)