The Doors
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
keresek 1 képet a bandáról, de nem találom
az 1ike lehet az utolsó közös képeknek.
Morrison sötét napszemüvegbe van, szakállas, és mont a fényképezõbe néz.
szemben ûl.
sztem studióban készülhetett.
I wanna tell you about Texas Radio and the Big Beat
Comes out of the Virginia
swamps
Cool and slow with a back beat
Narrow and hard to master
Some
call it heavenly in it's brilliance
Others, mean and ruthful of the Western
dream
I love the friends I have gathered together on this thin raft
We've
constructed pyramids in honor of our escaping
This is the land where the
Pharaoh died
Children
The river contains specimens
The voices of
singing women
Call us on the far shore
And they are saying
"Forget
the Night
live with us in Forests of azure"
Meager food for souls
forgot
I tell you this;
No eternal reward will
Forgive us now
for
Wasting the dawn
One morning you awoke
And the strange
sun
And opening your door...
...tada-tada-tadadam 😄
Love me two time baby 8))
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!
http://okul.bumpclub.ee/kraam/private/jim_morrison_and_the_doors-(poem)_the_ghost_song.mpg
ha nem akarna jonni akkor flashget es pass: guest login: guest
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Én is ott lettem volna 😄😄😄 Ma már egyik elõadó sem tud olyat csinálni mint amit a Doors csinált a színpadon akkor.
Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
(ugy ott lettem volna áhhhhh)😊
ööö...retekegér...!
A kis részlet a 68-as Cleveland-i koncertbõl van, amirõl készült magnós felvétel is. Jim nagyon be volt rúgva és a közönség...hát látszik hogy mi volt ott 😊
Pár kép:

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Info:
The Doors Continental Ballroom info
Koncert itt:
The Doors - 1967-07-09 - Continental Ballroom - Santa Clara, CA
Felraktam egy 1967-es koncertet. Magnós felvétel, de hallgassátok egészséggel.
Info itt:
http://mojorisin.uw.hu/the_doors_continental_ballroom.html
Letölthetõ itt:
http://mojorisin.uw.hu/media/the_doors_continental_ballroom1967_live.zip<#taps>#taps>
torrentes, de nagyon jó koncert felvétel...
(mojorisin tud még feltenni sztm de õ most eltünt sajna😞)
ööö...retekegér...!
és a mai világba most nem is tervezem...
de 60-70es években más volt a szitu...oan volt a drog mint ma az internet-mindenki rá volt kattanva...
ööö...retekegér...!
Csak el kell képzelned!Azt pedik nem nehéz, ha repül az ember4
P133@167Mhz, 16Mb EDO RAM, S3 4 Mb TRIO, 230W, 24x CD-ROM, 4,3Gb Quantum HDD Nascar->NASCAR!!! súlyból elvenni NEM LEHET!

Show me the way to the next whiskey bar
-és alatta egy négykézláb hányó pálcikaember - amilyen a tilalmat jelzõ táblákon szokott lenni 😄😄😄 nagyon faja
amugy a fimbe is van egy ien rész...egyesével kapdossák el a befelé futó emberekt(fõleg nõket😛)
nagyon megnéztm volna õket élõbe bazz...egy két lsd nyalakodás után😄
ööö...retekegér...!
http://www.youtube.com/watch?v=VVTCX8DtvHY
The Doors -live @ Isle Of Wight - Festival 29-08-1970
http://rapidshare.de/files/21729787/The_Doors-hb.rar.html
ööö...retekegér...!
ha nincs torolve a link (ami megtortenik neha) akkor kijon egy tablazat hogy premium accont vagy free. mivel panaszkodtal hogy fizetned kell akkor gondolom a freere kellene klikklened (a lap aljan) utana kiugrik egy visszaszamlalo oldal. ha megosztot az IPd akkor lehet hogy valaki elfoglalta vagy letoltot valamit akkor kiirja hogy valaki eppen tolt az IPdrol vagy kiirja menyi ido a kovetkezo letoltes inditasaig. ha vegez a visszaszamlalas akkor kiir egy kodot amit ha beirsz (kb 1-2 percen belul, kulonebn kezdheted ujbol) es mehet a download