Szerelmem egy kurva?

Oldal 1 / 9Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem, de az összes moderátor itt kurvára fasszopó

http://napi5perc.blogspot.com/

<#eljen>

Fresh Duke
Én meg neked ezt:
http://www.youtube.com/v/6EuNvqVnEJs&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

A heavy cost. I pay it gladly.

Ezt a dalt nektek küldöm..
http://www.youtube.com/v/XVJddk9YXZo&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Desiderata
azóta "meghódítottad"? :/
Loál János
:D Dáhogy.

Bármelyikõjük változhat, úgyhogy azért inte(né)k óvatosságra bárkit, aki abszolút vakon, és sziklaszilárdan bízik a másikban, hogy nehogy késõbb megbánja a kijelentését. Ne úgy legyen. :)

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Esrohnoil
V. konkrétan az érdekel h. késõbb lehet-e még esélyed? :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Akkor már inkább valószínûbb h. azt mondja h. nincs is igazi, csak kompromisszum kérdése az egész h. kivel jössz ki viszonylag jól.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Loál János
Akár az is elõfordulhat, de az nagyobb eséllyel, hogy messze nem ugyanaz a fickó az, akit most mond. :( :)

Loál János
Na ja, csak hát se a hormonoknak, se az érzelmeknek nem illik gátat szabni... <#gonosz1>

Esrohnoil
És szerinted 80 évesen azt mondaná h. MÉG nem találta meg az igazit? :)

Loál János
<#eljen><#puszis><#love12>

Yeltzin
Yeah, szomszéd topikban ugyanezt sulykoltam a fiatalokba tegnap éjjel <#eljen><#papakacsint><#nezze>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Esrohnoil
Hát ez gyors volt, granulálok. :D

Yeltzin
MÁR KÉSÕ!! <#zavart1>

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

Esrohnoil
Ezért kell minden nõnél egy kezdeti tesztidõszak, h. kiismerd milyen, addig jobb ha nincsenek érzelmek... Természetesen nem fizikai tesztre gondoltam, mielõtt vmi szexmániás félreértene.

Esrohnoil
Fene vár addig. :D

Membrah
:-D
oks..

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Loál János
Ennek is örülök, de LÉCCILÉCCI várd meg, amíg 80 éves leszel, és akkor mondd ezt. A kedvemért, jó? :o)))2

Loál János
Abszolúte.

Egyszer egy beszélgetésünk alkalmával (már nem voltunk együtt) még azt is belém akarta magyarázni, hogy a kapcsolatunk csak szexuális volt, hogy "nem mentünk soha sehova", nem úgy álltam hozzá, mint egy barátnõhoz, hanem csak, mint szexpartnerhez, egyszerûen nem vettem komolyan, stb.
Ehhez képest gyakorlatilag nála éltem, onnan jártam munkába, együtt vásároltunk, sütöttünk-fõztünk... o.O

Membrah
szerencsére már megtaláltam..^^

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

Esrohnoil
Fogadni mernék ha vmivel kapcsolatban más volt a véleményed mint neki, mindig azt hozta ki belõle h. te vagy a hülye. :)

Esrohnoil
Ilyenekkel nem szabad leállni vitatkozni, mert mindig neki lesz igaza. Csak azt nem tom h. miért ennyire fontos ennek így lennie... Mármint h. igaza legyen. <#fejvakaras>

Esrohnoil
Semmi baj, max. utólag én leszek a hülye. :D

Loál János
Leginkább legutóbbi barátnõm ideológiagyártása tetszik. :D Minden cselekedetét meg tudja támogatni a köréjük szõtt kis történettel, hogy mit-miért, és miért homlokegyenest másképp, mint azelõtt. :)
Egy darabig próbáltam neki megmagyarázni, hogy ez miért gáz, de aztán beláttam, hogy jobb, ha feladom. :|

Loál János
Jaj, nem is azt akartam mondani, hogy nekik van igazuk. :)

Csak találd meg a megfelelõ partnert, én sajnos úgy vettem észre, hogy manapság az emberek könnyebben/gyorsabban változnak. :|

Membrah
nah igen...de attól h többségben vannak a hûtlenek,nem nekik van igazuk...:-)
Nem zavar meg,h kevesebben vannak akik így vélekednek,ahogy én...Nekem csak a saját tetteimért kell felelnem..az õ dolguk,h mit tesznek..

nem felétlenül rossz az életük,hiszen aki úgy ék,ami õt boldoggá teszi,és ezt kordában is tudja tartani,annak nincs miért szégyenkezni,az én álláspontom ettõl még más,és nekem fontos a hûség..mintahogy nekik nem számt h pl én mit gondolok a hûtlenségrõl,engem sem édekel,h õk mit szólnak a hûségességrõl...-.-

Loál János
Úgy van. (Még szerkesztettem menet közben, bocsesz. :))

Esrohnoil
De szerencsére vannak még ilyen emberek. A többi meg <#lama>.

Loál János
Ez így van rendjén, én, személy szerint nagyon örülök, hogy úgy gondolod, ahogy.

Az a bibi, hogy ma elenyészõen kevesen vannak az olyanok, akiknek egyáltalán megfordul ez a gondolatmenet a fejében, aki akár tudatosan is hûséges képes maradni. :| Pont ezért veszélyes így gondolkodni - sokkal nagyobb a (csúnya szóval) pofáraesés veszélye. :(

Membrah
ha aszerint élnék, h mi számít másoknak normálisnak,akkor elfelejtenék önmagamnak élni,önmagam lenni...
nem az tesz boldoggá,h megfelelek másoknak..hanem h úgy élek,ami nekem jól eik,és a saját szempontjaim alpaján szervezem az életemet...
:-)

krisztike
vajon miért ? :)))

Loál János
Sajnos ma ez rendkívül veszélyes gondolkodásmód. :(

krisztike
úgy legyen ... <#eljen><#taps>

Esrohnoil
Eddig minden oké, de nem akarom elsietni a dolgot, nála jobbat tuti nem találok.

krisztike
megfulladnál a saját nyáladban ... <#ravasz1><#hehe><#nyes>

krisztike
húúú ... az már valami ...:)
grat. ... :DD

Esrohnoil
3-4 hete.

Esrohnoil
Rengetegféleképp lehet szeretni.

Membrah
amúgy kíváncsi vagyok, h ki mit válaszolna a #336-ban feltett kérdésekre...
nagyon érdekel....!

Membrah
hát talán egy kicsit mégis...de vállalom!:-)

Membrah
<#eljen>

mióta??

Membrah

aki keres, talál :))

Esrohnoil
Én is találtam nemrég egy ilyen lányt. :)

Csak legyen mirõl... :)

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

hehh..álmoggyá kiccsávó :D

Csináljatok vmi közös fotót, mondjuk vizespólósat, had csorogjon a nyálunk! :D

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

milyen vonatkozásban késtem le róla?

Oldal 1 / 9Következő →