Szerelmem egy kurva?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
nem lesz ... szerintem közös hullámhosszon vagyunk a 'Membrah '-nal ...szóval lekéstél ...😄
nézd meg a fotóját a 'Membrah '-nak és leesik az állad mert olyan csini lány és még esze is van és ez mindennél többet ér ...

nem vagy az! 😊

Membrah
np...már megszoktam,h "az vagyok"...:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

ha ezt krisztike meglátja, le leszel te is tudálékosozva 😊)

Membrah
<#eljen>
illetve a belsõépítész azt is tudja amit a lakberendezõ,de ez fordítva már nem igaz....:-)

Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerõs... Már elõzõ életemben sem hittem a reinkarnációban...

miért?
jajj..elnézést, hogy tudtam, nem állt szándékomban! 😄

krisztike
kis tudálékos ...

a belsõépítész meg a lakberendezõ szerintem nem ugyanaz 😊
a belsõépítész kialakítja a teret..a lakberendezõ pedig berendezi a teret

krisztike
lakberendezõ ...😄

Esrohnoil
Beslõ? Az milyen? 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Membrah
:-)
oh...kevés vagyok én h megfejtsem az emebri elmét...
nem mérnök szeretnék lenni...mégozzá magas építész és beslõ építész.

Elvie
hmm...pályát készülsz téveszteni?😊

Membrah
:-)
nem....
egészen másnak készülök..

miért?

Elvie
Membrah,te nem vmilyen pszichológiához kötõdõ szakterületen dolgozol,véletlenül? (csak kíváncsiságból)

ez csak természetes!
a gyönyör tekintetében én órákban és nem percekben gondolkodom! 😊

krisztike
igaaaz ...<#eljen>
de a lényeg az ,hogy úgy ,hogy ne csak percnyi gyönyör legyen belõle ésmásnak ne fájjon ...

Membrah
-.-

Esrohnoil
Szexelj, ne veszexelj! 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

jah..szeretkezz, ne háborúzz! 😊

A szex fontosabb. 😊

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

krisztike
nem vagy szentimentális ...szerintem is a hûség a legfontosabb és legerõsebbb kapocs egy kapcsolatban ...
én csak arra értettem ,hogy miért is van az sokszor,hogy veszekedés alakul ki két ember között ...sokan adnak mások véleményére és itt kezdõdik a baj szokszor ...

Membrah
ezekszerint túlságosan idealista és szentimentális vagyok(:-)...),mert úgy gondolom h egy igazi kapcsolatban(a saját kapcsolatomban persze) a hûség az egyik alapvetõ kapocs...
És igaz barátnak nem azt nevezem,aki mindent összehord,csakhogy a barátjának nagyon jó..Egy igaz barát örül,h a barátja boldog a szerett lény oldalán...
És számomra az aki, nem gondolkodik, hanem úgy cselekszik,h nem vizsgálja meg h mennyi annak a valószínûsége amit egyesek állítanak,az pedig rettenetes hibát követ el!

maga a hûtlenség is lehet többféle,van ahol nem tartják nagy probémának...minden pár,aki szereti egymást ,maguk döntik el,h milyen keretek között élnek..
lehet h nem tartják a fizikai hûtlenséget megcsalásnak...
Ez nekem (és vszínû a kedvesemnek is) viszataszító és nálunk a fizikai és lelkihûsg is alapvetõ, sérthetetlen...
De ha az adott párnak más a szemlélete a világról,és õk "úgy" jól érzik magukat,akkor azzal semki baj sincs...itt nem arról van szó,h mi a helyes,mi nem...
hanem h minden kapcsolatban az az igaz "szabály",szemlélet és világ,amit õk együtt állítanak fel...

krisztike
tudod egy kapcsolatban a legkönnyebb hûtlennek lenni ... a nehéz kimondani a "nem " szót és hûségesnek lenni ...
továbbá ott kezdõdik a probléma ,hogy néha az emberek nem hallgatják meg a párjukat ,hanem inkább a haver szavai fontosabbak számukra és nem gondolkoznak el azon vajon miért is mond a cimbora ilyeneket ...talán féltékenységbõl ...? -mire lehetnek féltékenyek (?)...hát arra ,hogy a jól megvannak ,vagy szép nõvel van együtt a barátja és arra gondol ,hogyha sikerül ketté választani õket majd megvígasztalja a haver (ex)barátnõjét (?)

Membrah
örülök,h valaki végre ezt mondja...
csak sajnos tovább szûkül a kör..
merthogy mint mondtam szerintem az emberek egy nagy része sajnos felszínes,merev,korlátolt...és azt hiszi h amit õ helyesnek tart( azaz õ éppen nem "magyaráz félre semmit" ), hogy az úgy jó...az helyes,az erkölcsös,az igazán jó..az mindenki számára elfogadható..megszokott...

de tovább megyek....bele sem gondol,h ez a saját véleménye-e valóban...mert a szempontok amik alapján megítéli a világot vagy az adott esetet,azt belénevelték...már mióta megszületett bevált sablon alapján él (nem kell félre érteni,nem hinnén,h ez nem helyes,nagyon sok dolgot/szokást rendkívül hasznosnak,jónak,szépnek tartok),sõt már a szülei,a nagyszülei és a további felmenõi is valószínûleg hasonló szabvány alapján éltek...
persze torzul a világ és a világról alkotott kép a genrációknak,de a alap az ugynaz...
azt vajon mióta használjuk?
ki találta ki?ki vezette be?

Nos, ha ezt az alap, õsi gondolkodámódot,szemléletmódot veszük,és lecsupaszítjuk,megszabíadítjuk az emberi beszûkültségtõl,félelmektõl,korláltoltségtól,egyéb negatív behatásoktól,megtaláljuk azt ami talán a leglényegesebb
azt hiszem akiben ez megvan tudja,h mire gondolok!nem részletezem...:-)
de ha végre ezt veszi figyelembe és nem az eltelt korok által burkolt köntösû alapot,akkor lehetõséget kap arra,h szabadon döntsön,h önmaga dönse el mi kell neki,h ami elétárult,azt õ követni akarja-e...vagy elutasítja...

ha igen,akkor pedig h milyen formában.

felteszek néhány kérdést:
szerinted,milyen a szerelem?hogyan nyílvánul meg???(h ne térjek el nagyon az adott témától)
csak egyféleképpen lehet szeretni? Mi a helyes? És mi nem?
-mellékesen megjegyzem, h a személyes véleményem nem változott a topik címében szereplõ kérdésrõl,tehát eamiket feltettem azok csupán egyszerû kérdések!-
próbálj õszintén,sajátmagad válaszolni rá!
abszolút csak magad!

Esrohnoil
zárójeles gondolatodra: Nagyon képesek félremagyarázni, sõt, egyre inkább. Szerencsére azért akadnak még emberek akik reálisan látják a dolgokat és hajlamosak a szépet is észrevenni, nem csak a rosszat és a bosszút keresik.

Membrah
nem értem miért tartják normálisnak,vagy hétköznapinak az emberek,h megcsalják egymást...
ez butaság...a hûség igenis megszokott dolog kellene h legyen..

viszont mégha énmagam nem értem h miért hûtlenek egyesek,és nem is tudnék sem hûtlen és/vagy uralkodó,egocentrikus férfivel élni...még így is azt mondom,h nem ítélhetek el senkit...

hmm..nehéz ezt elmagyarázni...sajnos az emberek többsége felszínes..
nem gondolkodnak,nem filozofálnak,nem élnek,mû dolgokhoz ragaszkodnak,bevált szabályokhoz..
és ezek a szabályok mindenre kiterjednek..
az életvitelükre,a szemléletükre,világnézetükre, a gondolkodásukra...
az egész lényükre...
mindenki feltehetné magának h miért vannak ezek a szabályok és h mi/melyik a helyes,mi/melyik nem..
de vagy eszükbe sem jut elgondolkodni ilyesmin,vagy pedig félremagyarázzák,akárcsak az összes értelmesebb gondolkodót a bolygón..
(gondoljunk csak a Nietzsche-re és az Übermenschre!...ne keressen összefüggést senki..csak példát monbdtam arra,h mennyire képesek félremagyarázni az emberek adott dolgokat)

Elvie
"verd meg"???? te nem vagy magadnál...<#wow3>

Ez tetcik király vagy a verésel nem értek egyet mert más világnézetben nevelkedtem de hogy a nõk nagyrésze is megcsalja a pasikat abban viszont biztosan egyetértünk. Igaz ez forditva is és ez az élet rendje különben egyhanguvá válna.

Membrah
a "legszebb" mondatrészlet az volt,h "de azért szakítás elõtt jól verd meg"...
igazad van,ez tényleg nagyon jó tanács...
látszik,h egy érett felnõtt férfi adta,aki több sikeres párkapcsolatot élt már meg..
gratulálok...

amit írtál abból több dolog egyértelmû:

1.:látszik h sajáttapasztalatból írtál!
2.:valószínû h a rosszabb típusból találkoztál a nõi nem képviselõibõl..
3.😞gondolom emiatt is)Nagyon téves a világnézeted és a szemléleted a nõkrõl...
4.:valószínû h ebbõl kifolyólag már csalódtál is és talán ezért lettél olyan,amilyen...
5.:valószínû h nincs komoly akapcsolatod,vagy ha van,akkor nálatok a nõ szerepe elég alárendelt...

Szerintem baromi nagy butaságra vall ha valaki azt mondja h ezé vagy azé legyen az abszolúlt irányító szerep...
Pont az h a mérleg egyensúlyban legyen,és ne legyen egyiksem sokkal dominánsabb a másikkla szemben...
Bizonyos dolgokat a ffiak tudnak jobban,másokat pedig a nõk...és ha a msáim fél dolgaiba is bele akar szólni a másik,vagy azt is õ akarja irányítani,abból rendszerint valamilyen formában konfliktus kerekedik ki.

Lehet van valami igazság abban,bizonyos nõknél idõsebb korban jön rá az,h félrekufircoljon.
de!!!
szerencsére én ilyen nõt csak egyet ismerek,és azt is csak távolról,nõvérem barátnõjének az ismerõseként...
bár róla elmondhatom,h nem amiatt lett hûtlen,mert anno nem szerzett magának elég bránert,hanem mert a férje egy hatalmas luvnyák volt...
Egy olyan segglovag,aki fiatalabb csajt keresett mert rájött a kapuzárási pánik,és félt h nem fognak kelleni a nejének a löttyedt tojásai...
Úgy bánt vele ahogyan te ajánlottad a tpiknyitónak...
És az lett a váge,h a felesége elhagyta,mert jobb esetben mindenkinek van méltósága.
Jah mellesleg az a fiatal leányzó,aki meg hagyta h zugiban babráljon vele,miután szépen megfejte a számláját,és megunta õ is természetesen ott hagyta...

Tanulásg:h atttól,h valaki játsza a macsót,simán szarnaka f ejére...
vagy ha nem akkor az alárendelt személy egy kiszolgáltatott senki mard egészen addig,amíg ott nem hagyja azt az abberélt gennydéket,aki úgy bánikl vele,ahogy.

Tehát ha érett férfinak akarsz tûnni,akit szeretnek,tisztelnek a nõk,és boldog kapcsolatai voltak tényleg,akkor ne kezdj el ilyen hülyességeket beszélni.

Mellesleg szerencsére különbözõek vagyunk,különbözõ igényekkkel,elképzelésekkel...
ebbõl én csak azt akaro kihozni,h én úgy látom,h mindenki azt teszi,amihez kedve van,és ami nem sért másokat;de ugyanakkor nekem biztos nem kellene egy olyan férfi aki állandóan rosszhelyre lécel be,és aki meg akarna ütni,és/vagy úgy bánna velem mint a moslékkal!

Méltóság!!!
Tudod mi az?
Mert egy normális felnõtt embernél(akár nõ,akár ffi--így ösezfüggésbe hozható a te és a tpoiknyitó "típusa" is) létezik ez a fogalom,mitöbb..ez a MAGATARTÁS!!!

a többieknek meg boccs,h ennyit írtam,de akinek írtam,kérem gondolkozzon el azon amit írt...

Loál János
Nana, ne uszítsunk! 😄

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

megnyugtatásul közlöm a témafelvetõnek hogy éppen abban az életkorban van a lyányka hogy dugjon mindenkivel. csak a szexuálisan kielégítetlen nõknél fordul elõ hogy idõsebb korukban tör rájuk a szexéhség, akik nagyon is hûségesek voltak fiatalabb éveikben kevés partnerrel. viszont neked ez ugye nem nagy vigasz. sztem te is kefélj félre ahol csak lehet, és ne is tagadd ha õ is így tesz veled. ha mûködik így is a kapcsolat akkor jó, ha nem akkor legalább nem marad benned szálka hogy te hûséges voltál õ meg félrekefélt.

bár gyanítom, és most remélem nem fogsz nagyon megharagudni rám, te vagy a mai modern feminista-domina nõcik legkedveltebb férfitipusa, akivel mindent meg lehet tenni, valószínûleg egy olyan pasi vagy aki sokkal kevésbé tud csajozni vagy tetszik a nõknek mint a barátnõd a pasiknak. te vagy a balek a kapcsolatban, de ez egy ilyen típusú nõnek tökéletesen megfelel állandóra. mellé meg kúratja magát mással is. láttam már ilyet, ha ez téged elviselhetetlenül zavar, más barátnõ után kell nézned. de azért szakítás elõtt jól verd meg, csak hogy emlékezetes legyen a dolog és valamennyire rendbetedd a lelkiismeretedet is !

Membrah
:-D

krisztike
jók vagytok ...😄DD

Membrah
<#nyes><#nyes><#nyes>
hehehe...
"Olyan szép,mint egy új zetor"....höhöhöhö...
ismerõs....<#nevetes1>

Csatlakozva az elõttem szólóhoz, csak rövidebbe fejtem ki a véleményem...

A SZERELMED EGY KURVA!

Téma lezárva. Dobjad aztán keress valami normális lányt.

Hidd el nemoylan nehéz. 😊

Annyi szépség van amúgy is a világban! Traktort láttál már? 😊
Membrah
Átolvastam az elsõ két oldalt....jól szórakoztam....
egyeseknek volt pár baromi jó beszólásuk...

mindegy..
Szóval..Egy kérdéssel nyitok:
Tényleg szerelmednek tudsz nevezni egy lányt,akirõl tudod h nem olyan amilyet te ELKÉPZELTÉL magadnak??
Ezt mások is mondták már,h ideált hajszolsz...Nagyon sokan vunk így ezzel.
Nah de a józan ész akkor se hagyjon el!
Ha olyan nõt(!...és nem lányt) keresel,aki hûséges,kedves,stb,ami nekd ideális,és az egyik kiszemeltrõl kiderül,h nem felel meg a "kritériumoknak",akkor miért foglalkozol vele...
Mellesleg azt sem nevezném havernak,aki azzal a csajjal kavar,aki nekem tetszik...A srác végülis genya..Mondjuk ebben az esteben a csajt ne hibáztasd,elõtte volt a lehetõség,h válasszon,és azért mert nem te lettél a "befutó",azért még nem ribanc...

viszint ha fûvel fával kefél, 17 évesen az nekem baromi kiábrándító...
És szerintem nem iagaz,h minden lány ilyen,és h majd kinövi..
Nem minden csaj csinálja ezt szerencsére..
Az igaz,h elõfordulhat h kinövi és nem megy bárkivel aki kiteszi elé...Csakhogy kérdezdd meg magadól,h ha látod h megváltozott és már nem úgy viselkedik,megtudnál-e bocsátani..
Nos ha pasi lennék,azt mondanám,amit még apámtól hallottam régebben:
megbocsátok de nme felejtek..
azaz:Megbocsátok neki,hiszen miért legyen harag,de nem tudnék egy olyan nõvel együtt lenni,akin már átmentek vagy 20an..
De ez személyiség függõ persze,ha neked ez ízlik,hajrá..

Azzal fejezem be,h egy felnõttnek mondjhtó fiatal ember(akár nõ,akár ffi),minek teszi tönkre magát,egy olyan emberért,aki magasról tojik rá???!!
Baromi felesleges...Jah..és nehogy azt mondd,h a "szerele,a szerelem"..Ha már kialakult kapcsolatban vagytok,és tényleg jártok,akkor valóban kell csiszolódni,tûrni,stb, de még ott sem tûri el az épeszû ember,h ha alapvetõ elvárást hág át,elnézze..

Ha megcsalna abarátom,akkor nem lenne apelláta...Mehetne oda ahonnan jött
Ha pedig csak tetszik,és gyakorlatilag semmi közöd nincs hozzá,akkor meg ne foglalkozz vele..ne pocsékold dhülyességre az idõt,keress olyan nõt,aki neked nem csak külsõleg,de személyiséget illetõen is tetszik..Az nem szerelem,ha valakinek csak a külsejét "szereted"...
De javíts ki ha tévedek...

No ennyi.

krisztike
bizti van kivétel ... 😄DDD

krisztike
ahhoz lépest ,hogy hulla voltam ,amikor azt írtam ... hááát nem mondhatom ,hogy nincs humor érzékem ... 😄DD

Akos 001
mondjuk ez is igaz,röff

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

minden férfi disznó. Röff.

Loál János
Hát én ezt nem tudom összerakni. :|

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

IMYke2.0.0.0
Erre reagáltam: én most köpni tudnék de nincs kedvem monitort takarítani ...ennyi

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

krisztike
ezek után a férfiakat nem igen becsülöm meg ,akivel pedig kultúráltan beszélek azt becsülöm bizonyos téren ...

krisztike
ez mi akar lenni ?

IMYke2.0.0.0
<#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

krisztike
nem én tettem magammal - hülye azért nem vagyok-,hanem miatta történt meg az eset és pofátlanul még õ sajnálkozott az összevarrt fejem mellett ...
utána pedig hozta az ajándékokat : rózsa stb.,bevásárolt ,hogy ilyen "gondom " ne legyen és az anyám szívébe lopta ezzel magát ...én most köpni tudnék de nincs kedvem monitort takarítani ...ennyi

nem erõltetem egyáltalán, nekem nyóc!
majd krisztike eldönti mit mond el és mit nem 😊

Bobber
szerintem nem Krisztike tett olyat hanem a srác követett el valami hibát
de szerintem ez nem nagyon tartozik ránk úgyhogy ne nagyon eröltessük a témát
Bár Krisztike dönti el mit mond el és mit nem

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

miért kellett miatta olyat tenni magaddal, hogy a balesetin köss ki ?

krisztike
túlságosan elszúrta és én voltam a lek**vázva ...aztán ,amikor rájött ,hogy ez a hibája miatt csaptam be a fejem úgy ,hogy a balestin varrták össze beijedt és az alkalmazottja mondta ,hogy hibát követett el ... hááát csak sírni tudott és jött a telefon és a naponkénti látogatásai és az anyám agyát kezdte puhítani mert az apám elküldte melegebb éghajlatra ...