Szerelmem egy kurva?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Herr Lehrer
topikcímen beszartam.

Your suffers will be legendary even in hell!

nem méltányoltad az igyekezetét ? 😊

krisztike
nálam is volt ilyen és még akkor is pedálozott ,amikor férjhez mentem ...pedig 1-szer b@szta el ... de akkor nagyon ...

krisztike
a hülye punci ... így járt ...

Bobber
szar ügy 😊
mármint a csajszinak😊

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Lteebee
Utólag nagyon megharagudott, mert összejöttem egy barátnõjével, amikor õ már együtt élt valakivel, de persze még mindig engem szeretett😊)))

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.

Bobber
miért bonyolult??

Lteebee
Nekem is volt már ilyen barátnõm.
Bonyolulz ügy.

Esrohnoil
Volt barátnõm pont így járt, persze most már visszajönne... de ezt elbukta, mert már van az életemben vki aki sokkal normálisabb nála, és akivel bármit meg lehet beszélni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

krisztike
ha összejösz az újjal és szakítasz a régi de biztossal pár hónap vagy hét vagy nap után pedig visszasírod az exet ... csak akkor már rájösz ,hogy késõ bánat ezt elb@sztad és mégis csak Õ volt -a hibáival együtt ,amik neked is vannak- az IGAZI ...

Így van.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

+ - * : Teljesen mindegy van nõ a világon nem kell elkeseredni. Az meg hülyeségnek tartom hogy õ az igazi adig van ez igy amig meg nem ismersz egy másik termtést. 😊

Akkor most vond le a 60 év felettieket és a 13 alattiakat. Ergo hugicák, nagymamák kiesnek 😛P

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Bobber
pedig hozzám most jöhetne 4 nõ😊)
nem zavarnám el õket😊
mondjuk multhétvégén is 6 nõvel mentem mulatni és ebböl csak 2-õt ismertem😊
na jó 3-at😊

krisztike
vettem ... 😄DD

Lteebee
Norbinak.

krisztike
ezt kinek írtad ?

krisztike
csak abban a 4 nõben lehet ,hogy mind a 8 nõ 50-70 közöttiek 2nõ pedig még 3-14év közöttiek ...😄DDDDDDDDDDD

járj nyitott szemmel és gondolkozz el azon ,ha 1 kapcsolat tönkre ment lehet ,hogy te is hibát követtél el ...! (nem mindig a másikra fût-fát kiabálni ,hanem inkább lekellenne ülni gondolkozni...tudod ,ketten vagytok -általában-1 kapcsolatban és csak közben lép be a 3. nem kívánt személy ... )

Lteebee
4 nõ?
Valamit benézhettél.

Norbi5
gondolj bele: 1 csávóra min. 4 nõ jut a világon v több hat van lehetõség arra hogy találj magadnak 1 másik csajt!!!!<#nevetes1>

Norbi5
Én is csak azt tom mondani,hogy a legjobb ha rossz dolgokat minél hamarabb elfelejted!!És találsz magadnak 1 másik csajt!!

Bobber
én ugyan nem mondhatok semmi rosszat a volt barátosnõmröl de egyet kell hogy értsek az elõttem szólóval.
Próbáld magad túltenni a dolgon lépj tovább keress egy másik szimpatikus aranyos leányzót és vigasztalódj a karjai között😊

IMYke2.0.0.0
Még mindig a topik címére reagálva: kezdj el élni, ne rágódj és felejtsd el azt a *****t! <#eplus2><#hehe><#bee1><#ravasz1><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

AZ!
DOBJAD!
ISMERKEDJ NORMÁIS LÁNYOKKAL!
Lteebee
Idézet volt.

Bobber
fõleg ha megfogadja a tanácsot az ember😊
akkor nem csak pozitív töltés lesz hanem ólom is😊)

krisztike
Ti bennetek aztán van pozitív töltés ... 😊

Lteebee
Én meg ajánlom a Smith & Wessont.

bld
fanka - ez most címû számát ajánlom: )

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

krisztike
ezt csak Te tudhatod igazán ...😄D

így igaz, mert ha az autót szerelem, abból csak rontás-bontás lesz 😊

így már más, a hülyének nézés kategóriája.

krisztike
sajnállak ... férjem van ... és én a saját véleményem mondtam el ...neked pedig nem ártana kicsit pozitívabban felfogni az egész életet mert ,ha így folytatod tovább besavanyodsz ...
(bocsi ,ez is a saját véleményem volt...)

Pluskast
Erre az egész dologra jellemzõ a következõ szólás-mondás: Szerelem csak akkor van, mikor a biciklit szerelem<#idiota>

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Lteebee
Ez már majdnem személyeskedés.

Örülnék, ha senki sem reagálna rá.

Sajnálom a barátod. Nem lehet könnyû egy olyan nõvel lenni aki össze vissza beszél, de tulajdonképpen azt sem tudja mit!
krisztike
én is találkozok ismerõsömmel ... évente kb.5 alkalommal és 140km-re lakik tõlem és a lányom is ott szokott lenni ...a férjem pedig tudja ,hogy megbízhat bennem...
vagy ,ha találkozok a barátnõmmel elkísér esetleg felhív ,hogy értem jöjjön-e ,hogy ne kelljen egyedül buszoznom ...esetleg kijön elém a megállóba ...
nem mindig negtívan kell a helyzetet megközelítened ,mert ha ezt teszed TE magad éred el ,hogy a lány arra gondoljon "ha ok nélkül "cirkuszol" a párom akkor ezek után adok okot a "cirkuszra" és bekaphatja ! "...szerintem ez nem kell senkinek...

krisztike
jó a megközelítés ...😄DD

Esrohnoil
Te titokban találkozgatsz a barátnõjével? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

"ez egy igen érdekes téma.
De olyan lányt úgysem fogtok találni, aki csak és kizárólag Veletek van, ha mégis, gyorsan megúnjátok...
pl. az én barátnõmnek is vannak barátai, és egy-egy találkozásnál természetesen puszival és öleléssel üdvözli õket. Ez még nem jelenti azt, hogy lefeküdne velük, vagy Q lenne... a lány egy szabad teremtés, nem érzi magát jól bezárva, hagyni kell neki megfelelõ mozgásteret."

Majd ha a te barátnõd bejelenti, hogy azért nem tud veled találkozni valamelyik nap, mert egy "ismerõsével találkozik az internetrõl", akkor is kiváncsi vagyok a véleményedre!
krisztike
miért nem ?
ha nincs elkötelezve egyik sem hát akkor miért nem ? (inkább fizetnél agy nõnek -egy k.-nak - hogy legyen esetlegesen egy jó estéd ?érzelem nincs benne csak vágy ...és legalább egyikõjüknek sem kell azt hazudnia ,hogy "szeretlek" ...

krisztike
és mind a ketten élvezitek legalább <#ravasz1><#hehe>

Lteebee
Nem mostanságra gondoltam én sem, hanem hónapok, évek múltával.

Lteebee
De kemény vagy!

Senki nem mondta meg, mire gondolj.
A "ne fogadj rá" pedig egy amolyan kifejezés-szerûség a magyarban.
Nem felszólítás, vagy ilyesmi, ahogyan te gondoltad.

Mondjuk egyéb topicokban megfigyelt magatartásod alapján nem vagyok meglepve...

Esrohnoil
Nem, a hancúrnak nem lennék ellene, ha emberileg olyan lenne az illetõ. Azzal van a bajom amit tett, és ahogy tette.
Nem szabad visszaengednem, legalábbis nem ilyen gyorsan, meg kell tanulnia vmikor hogy nem játszhadozhat mások érzéseivel, nem csak egyedül õ a fontos ebben a világban.

IMYke2.0.0.0
Azért ne te mondd meg, hogy mit gondoljak, vagy hogy mire fogadjak...! <#merges2>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Lteebee
Ne fogadj rá!

IMYke2.0.0.0
Ja, kapsz majd a fejedre... <#nyes>

Lteebee
Továbbra sem értem, mi a gond.
De majd jön krisztike és biztosan megfelelõen szavakba önti, hogy én buta is megérthessem.

IMYke2.0.0.0
Ezt nem gondolhatod komolyan...