Szerelmem egy kurva?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
Bonyolulz ügy.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
nem zavarnám el õket😊
mondjuk multhétvégén is 6 nõvel mentem mulatni és ebböl csak 2-õt ismertem😊
na jó 3-at😊
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
járj nyitott szemmel és gondolkozz el azon ,ha 1 kapcsolat tönkre ment lehet ,hogy te is hibát követtél el ...! (nem mindig a másikra fût-fát kiabálni ,hanem inkább lekellenne ülni gondolkozni...tudod ,ketten vagytok -általában-1 kapcsolatban és csak közben lép be a 3. nem kívánt személy ... )
Próbáld magad túltenni a dolgon lépj tovább keress egy másik szimpatikus aranyos leányzót és vigasztalódj a karjai között😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
DOBJAD!
ISMERKEDJ NORMÁIS LÁNYOKKAL!
akkor nem csak pozitív töltés lesz hanem ólom is😊)
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
(bocsi ,ez is a saját véleményem volt...)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Örülnék, ha senki sem reagálna rá.
vagy ,ha találkozok a barátnõmmel elkísér esetleg felhív ,hogy értem jöjjön-e ,hogy ne kelljen egyedül buszoznom ...esetleg kijön elém a megállóba ...
nem mindig negtívan kell a helyzetet megközelítened ,mert ha ezt teszed TE magad éred el ,hogy a lány arra gondoljon "ha ok nélkül "cirkuszol" a párom akkor ezek után adok okot a "cirkuszra" és bekaphatja ! "...szerintem ez nem kell senkinek...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
De olyan lányt úgysem fogtok találni, aki csak és kizárólag Veletek van, ha mégis, gyorsan megúnjátok...
pl. az én barátnõmnek is vannak barátai, és egy-egy találkozásnál természetesen puszival és öleléssel üdvözli õket. Ez még nem jelenti azt, hogy lefeküdne velük, vagy Q lenne... a lány egy szabad teremtés, nem érzi magát jól bezárva, hagyni kell neki megfelelõ mozgásteret."
Majd ha a te barátnõd bejelenti, hogy azért nem tud veled találkozni valamelyik nap, mert egy "ismerõsével találkozik az internetrõl", akkor is kiváncsi vagyok a véleményedre!
ha nincs elkötelezve egyik sem hát akkor miért nem ? (inkább fizetnél agy nõnek -egy k.-nak - hogy legyen esetlegesen egy jó estéd ?érzelem nincs benne csak vágy ...és legalább egyikõjüknek sem kell azt hazudnia ,hogy "szeretlek" ...
Senki nem mondta meg, mire gondolj.
A "ne fogadj rá" pedig egy amolyan kifejezés-szerûség a magyarban.
Nem felszólítás, vagy ilyesmi, ahogyan te gondoltad.
Mondjuk egyéb topicokban megfigyelt magatartásod alapján nem vagyok meglepve...
Nem szabad visszaengednem, legalábbis nem ilyen gyorsan, meg kell tanulnia vmikor hogy nem játszhadozhat mások érzéseivel, nem csak egyedül õ a fontos ebben a világban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
De majd jön krisztike és biztosan megfelelõen szavakba önti, hogy én buta is megérthessem.