Szerelmem egy kurva?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Ha visszajöhet, máskor is kipróbálja másokkal.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek õk.
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
De olyan lányt úgysem fogtok találni, aki csak és kizárólag Veletek van, ha mégis, gyorsan megúnjátok...
pl. az én barátnõmnek is vannak barátai, és egy-egy találkozásnál természetesen puszival és öleléssel üdvözli õket. Ez még nem jelenti azt, hogy lefeküdne velük, vagy Q lenne... a lány egy szabad teremtés, nem érzi magát jól bezárva, hagyni kell neki megfelelõ mozgásteret.
Ismerõs😊 Nálunk is szakítás lett a vége. De mindkét fél hibás ilyenkor nem csak az egyik...
de ez már eég régen volt (akkor 2 éves volt az a kapcsolat.. most a 3 éves kapcsolatom néz ki úgy hogy befuccsol😞)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Aztán péntek este nagy nehezen elmondta telefonon keresztül h. megismerkedett szerdán egy pasival, akit nagyon szeret, és nagyon boldog vele...
Meg azt is mondta h. csak az a baj h. az én nyakrapuszim jobb volt. 😞
Asszem nõt egy darabig nem engedek a közelembe..."
Ez nagyon durva! Jobb neked, hogy lelépet a csaj! Tudom milyen rossz lehet neked, mert átéltem ilyesmit (netrõl ismerkedett pasikkal a volt "kedvesem"), de hidd el, TÚLÉLED! Kitartást!
Mire a szóban forgó hölgynek annyira megízlik az egyik tiltott gyümölcs zamata, hogy elhagyja az addigi minden kényelmet és luxust megadó partnerét egy szerényebb de lelkiekben gazdag egyénért!"
Ezzel eygetértek az utolsó 5 szó kivételével... De azt elfelejted megemliteni, hogy azok a lányok akik ilyen módón lépnek le nem sok idõ kell, és vissza akarnak fordulni...
Azt mondta azért hagyott el, mert megtetszett neki egy másik srác.
Gondolj bele ,hogy lehet ,hogy TE is hibázhattál valamennyit a kapcsolatotokban ...(gondolkozz el ! )
Jobb lenne az egész utántiszta fejjel beszélni egymással még akkor is ,ha szarul esik és felmerül az a kérdés "Vajon miért??? " ...
Addig megy ameddig akar... de ha visszafordul szemköztlövöm.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mire a szóban forgó hölgynek annyira megízlik az egyik tiltott gyümölcs zamata, hogy elhagyja az addigi minden kényelmet és luxust megadó partnerét egy szerényebb de lelkiekben gazdag egyénért!
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
És hát akibe szerelmes az ember,arra egészen másképp tekint.Biztos mindenkit szarul érint az ilyen dolog.
\"Nem tudtam, hogy lehetelen, ezért megcsináltam!\"
Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller
Van ez így .. próbáld meg te is felpróbálni. Addig van csak varázsa, amíg nem próbáltad.. mint az öngyilkosság vagy a bungee jumping, mondjuk az utóbbitól kicsit tartok 😄DD
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]
Aztán péntek este nagy nehezen elmondta telefonon keresztül h. megismerkedett szerdán egy pasival, akit nagyon szeret, és nagyon boldog vele...
Meg azt is mondta h. csak az a baj h. az én nyakrapuszim jobb volt. 😞
Asszem nõt egy darabig nem engedek a közelembe...
és sok férfi elfelejti, hogy vannak olyan nõk akik csak kihasználják a pasikat (akiknek szintén vannak érzéseik) <#kacsint>#kacsint>
pontosan itt rám is céloztál ? 😄
hát igen ,én is az vagyok sok hapsi szemében mivel nem tud megk*félni ...annak ellenére ,hogy nem vagyok az illetõk esete és csak egyetlen okuk van rá és az az ,hogy kipróbálják milyen is lehetek ...
csak ilyenkor a férfiakra is lehetne mondani ,hogy "k*rvák" ill. fat*kûek ...😄DD