Szerelmem egy kurva?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
te csak ezt hiszed ...

Hanga
ok😊
de ez nem újdonság.
mostanában elég sok azilyen eset. Talán ha a kapcsolatban nem jönne elõ abirtoklás vágya (hatalom amásik felett), és az ,,élni és élni hagyni(leben und lében hagyni😊 elv érvényesülne., nem is lenne ez gond. Tudatosan sajnos nem lehet szeretni..

A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.

leveskocka
kedves macsek!ha valami nem stimmel egy kapcsolatban:
1.meg kell probalni megbeszelni(ha nem megy,a kapcsolat szar:szakitunk
2.a megcsalas nem lehet megoldas!ha nem merik egymasnak elmondani,akkor nem erettek egy komoly kapcsolatra,innentol lasd. 1.pont...
mellesleg,en mar talalkoztam olyannal,hogy az illeto nem is sejtette,hogy problema van,csak a parja megcsalta...
krisztike
ott ,amikor ez megtörténi ált. nagy a valószínûsége ,hogy mind a kettõ hibázott valamit és egy megcsaláshoz 2 emberre van szükség továbbá egy indokra ,ha ez megtörténhetett ...
tudod ,OK-ot követi az OKOZAT !!! gondolkodj el ezen is !

krisztike
lehet ,hogy nem tetszett neki az új séród vagy csúnyán néztél rá ,amikor sokat fizettél a boltban ...😄DDDDDDD
lehet ,hogy itt lesz a kutya elásva ...<#hehe><#nyes>

krisztike
ebben van a legnagyobb igazság !!!!!!!!!!!
amíg nem a barátnõje a csaj és Õ nem is közeledik felé (a csaj felé) ,addig a csaj lefeküdhet egy egész foci csapattal ... 17 évesen nem apáca ...azt valahol máshol kell keresnie és az 99% ,hogy az is marad ...

Taranov
Én egyetértek Yeltzin elvtárssal, ha a partnered nem téged szeret, akkor úgysem fog sokáig tartani a kapcsolat, ha lefekszik mással is, az még nem halálos bûn.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

krisztike
vagy esetlegesen nem merik elmondani a másiknak ,hogy nekik mi a jó szex terén ...és nem csak a szokásos módon ,aszokásos pózban történõ szex elégíti ki ,hanem szereti ,ha másképp is kipróbálják együtt ...sokszor ez a félelem ijeszti meg a párok egyikét és,ha szereti is a párját ezt a fajta vágyát próbálja meg kiélni ill. bepótolni ...
sokan nem fogadják el vagy gusztustalannak tartják azt,hogy esetleg a szájukkal elégítsék ki a partnerükeket és õ is õt...ilyenekbõl sok probléma akadhat ...
Szerintem,ha 1-szer megcsal valakivel a párod és tõle tudod meg azt még meglehet bocsátani de csak abban az esetben ,ha ez nem fordul elõ többször de 2 ilyen malõrnek már nincs helye egy párkapcsolatban ...jobb ,ha ezt letisztázzátok.

Én ezeket próbálom kivédeni azzal, hogy 18 alatti csajjal alapból nem próbálkozom.
A fölött is óvatosan kell...

lál

A kemény munka a késõbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

ChevyG
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>
leveskocka
turot...be kell betonozni...minden kapcsolat lenyege a jo ALAP😊
ChevyG
a börönd ok, de ipari láncfürész, gumicsõ, és heggesztõ pisztoly is keee<#nyes>
Hanga
Láttad a filmet?: Kifulladásig?😊

Hanga
<#taps><#wilting>

Kaplan
Te kis pedo! 😄

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Komolyan? És ahhoz a jópár bõröndhöz+fûrészhez amit a multkor vettél?
leveskocka
hat,szerintem,ha valaki fuvel-faval kefel fiatal koraban,az nemcsak azert csinalja,hogy kiprobaljon dolgokat,hanem merty szeret😊Ergo-nem fogja abbahagyni kesobb sem.masreszt,sajnos sok olyan no van,aki csak akkor tud egyutt lenni egy pasival,amig szerelmes bele.addig nem is cslja meg(talan😊.de aztan elmulik a szerelem,es nem szerete,meg valami ilyen jon belole,hanem felrekefeles.ezt eltitkoljak neha,mert nem karajak megbantani vele az embert,szakitani meg nem mernek.na,ez kotheto az eletkorhoz😊(is)
Hanga
jó ,ezt megjegyzem😊

leveskocka
jo kerdes😊nekem a lator jut elsore eszembe,de az valami mast is jelent😊van egyaltalan himnemu megfeleloje?Emancipaljunk😊a no legyen a latrina😊
Hanga
vagy csak simán Don Go

Esrohnoil
Esetleg Don Juan.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
Kaszanova. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Hanga
a leghitvanyabb,mikor megcsaljak az embert,es emeszti magat,hogy mit rontott el az egeszben.pedig lehet,hogy egyszeruen csak egy jellemgyenge emberbe szeretett bele...
ja,a fogalmak tisztazasa vegett,kicsit hibas a topic cime...aki megcsalja a masikat(hímnemben),az MI?,,

NeoMaN
azért mert fûvel-fával lefexik még nem ribanc, nem kurva...
általában arra mondják ezt aki mindenkivel lefexik, kivétel velem!
😄DDD

leveskocka
a leghitvanyabb,mikor megcsaljak az embert,es emeszti magat,hogy mit rontott el az egeszben.pedig lehet,hogy egyszeruen csak egy jellemgyenge emberbe szeretett bele...
ja,a fogalmak tisztazasa vegett,kicsit hibas a topic cime...aki megcsalja a masikat(nonemben),az nem kurva,hanem ribanc😊
valoszinuleg nem penzert teszi😊
Zúzmara
Uhh... ez durva.

>>Nem tudok gépelni, de szeretek:)

ChevyG
mi nem megcsalás miatt szakitottunk
pojénnak szántam, de ezek szerint nem tünt annak. botsi
Yeltzin
nem hát, de ez fiatal korban benne van a pakliban

már elnézést, de 25-30 éves korig nagy baromság azt várni a másiktól, hogy kihagyja az élet fontos tapasztalatait.... persze megtörténik gyakran, de ez késõbb csattanó pofon.... emiatt van az a sok szar házasság, tévedésen alapuló kapcsolat... vagy a vágyak törnek elõ túl késõn, vagy a felek belebuknak a tapasztalatok hiányából adódó problémákba

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

a
hát nemtudom, lehet, hogy egy 20 éves házasság esetén a csupán testi síkon történõ félrelépés (ha megfelelõen kezelik) csak élénkíti a kapcsolatot, de ha 1 éve vagy a barátnõddel és már másfelé kacsintgat akkor az nem okés...

Yeltzin
ez igaz, tolvajtól lopni sztem sem lehet 😊

Yeltzin
"akkor annak nem az a módja, hogy megcsal"

Lehet, hogy a szexet leszámítva mindenben megfelelsz, és csak a szex miatt nem érné meg neki szakítani.

Túl komolyan veszik az emberek a szexet, ez csak egy szükséglet, emiatt nem éri meg bárkit bántani vagy elhagyni.... Biológiai, testi dolog, mint az evés, alvás...

musha
ja és a fogalmak tisztázása végett: megcsalni csak azt lehet, aki szereti a másikat, aki százfelé kjúrogat, azt nem.

musha
1 szempontból vagyok ÉN a hibás, ha megcsalnak: hogy félreismertem az illetõt. ez az én hibám.
ha a párom megcsal, mert valami nem tetszik (nem elég) bennem, akkor annak nem az a módja, hogy megcsal - ergo õ a hibás.

Yeltzin
nem szabad a nõket lekurvázni, csak mert élik az életüket, fõleg ilyen fiatalon, kötöttségek nélkül.... hát egyszer élünk, gyerekek, csapjunk bele! <#hawaii>

Yeltzin
de, ez egészen így van, csak a társadalom nem épp ezt sulykolja az agyakba...

Yeltzin
a nõ is ember, és nem várhatjuk el senkitõl, hogy megvonja magától az élet örömeit... ha meg akarja vonni, az rendben van, de az tényleg azt jelenti, hogy fontos számára a kapcsolat lelki síkon is (és ezt ápolni kell, nagy munka fenntartani)

ha viszont szexhiánya van, és nem szeretne egyetlen partnernél leragadni, akkor így kell elfogadni, és nem szabad túl komolyra venni vele a figurát (szex kifulladásig, nincs abban semmi rossz)

krisztike
ez nem egészen így van ...

krisztike
hááát van benne valami...<#nemtudom>

krisztike
házasságom elõtti dolgokat összegezvén vágták már ezt az arcomba ...habár volt olyan is ,amikor a barátom vágta a képembe mert nem olyannak gondolta az együttlétünket ,amilyenre sikerült éppen ...

Yeltzin
"ha a barátnöm kefélne félre, akkor kedvesen átkarolnám, fognám az ásót, és azt mondanám, hogy kicsit kimegyünk az udvarra"

Buta, hiú reakció. Ha a bnõd félrekúr, akkor a hiba bizony BENNED van. Ha ezt rosszul reagálod le, akkor duplán hibázol... Ha megcsalnak, az a legbiztosabb jele annak, hogy kevés vagy, ilyenkor illik búcsút inteni. Ha zavar a dolog. Ha nem zavar, mert mondjuk te is jobbra-balra belógatod, akkor meg minden rendben, zajlik az élet.

Esrohnoil
"de ennek semmi köze nincs az ásóhóz"
...és a kazánfûtõ lapáthoz? 😄

ChevyG
szoval 5 éve kerülgetitek egymást? hát nem mondom, kitartó vagy...
minden nö volt lány... a lányok ilyenek, de hamar kinõnek belõlük
szerintem ne mond el neki, keress mást, de félszemed tartsd rajta,ha helyzet van akko csapj le rá...
ha a barátnöm kefélne félre, akkor kedvesen átkarolnám, fognám az ásót, és azt mondanám, hogy kicsit kimegyünk az udvarra...

egyébként mátol nincs meg a barátnöm (1,5éves kapcs.), de ennek semmi köze nincs az ásóhóz
Esrohnoil
A 2. és a 4., ill. az 1. és a 3. pont nem zárja ki egymást. 😊

musha
az én olvasatomban akkor lennél kurva, ha a 4. pont szerint cselekednél. a többinek semmi köze szerintem a kurvasághoz.

Esrohnoil
Akkor gondolom amit 2. pontnak írtál, az nem él...
V. igen? 😄

krisztike
nem számít ... ,ha arra adnék akkor ki se mennék az utcára ...

krisztike
bocs ezt én írtam csak a férjem még nem jelentkezett ki ...

Esrohnoil
Sztem meg túlságosan számít neked h. mit mondanak mások. 😄

musha
de te fiú vagy, hogy lehetnél kurva? <#vigyor3>