Szerelmem egy kurva?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petyka2
tévetsz !!!!
1.ha nem fekszem le vele akkor azért vagyok kurva ...
2.ha lefekszem vele akkor meg azért ...
3. ha nem kefélek senkivel ,akkor azért ...
4. ha mindenkivel kefélek ,-mint a nyúlak-,akkor pedig azért ...
ez már csak így van ...

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Esrohnoil
LOL 😄D
Így is hozzá lehet állni. Bár ennél a típusnál nem árt gumit használni.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Esrohnoil
De azt mondta tetszik neki és szívesen járna vele, ha nem lenne... ilyen. Én is messzirõl elkerülöm a könnyûvérû csajokat.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Dugd szét izomból. 😄

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

desigo
Örülj neki,hogy kiderült,hogy milyen is õ valójában.
Rosszabb lenne ha folyamatosan átverne,becsapna és nem is tudnál róla.
Yeltzin
miért, akkor sínen vagy, és nem kell sokat költeni virágra 😊 (majd vesz neki a többi lúzere)

Ismersz?? https://www.facebook.com/mickey.startraveller

a
Nekem amúgy ez az egyik rémálmom, hogy tetszik egy csaj és amikor már odáig jutna a dolog, kiderülne, hogy egy lotyóóóó <#szomoru1>

a
Ne az elkohol segítségét keresd, hanem egy másik lányét... talán úgy sokkal hamarabb elfelejted! <#kacsint>

(mellesleg azért nem vagyok annyira jó tanácsadó <#idiota>)

Ha olyan egyszerû lenne elfelejteni.. Igyekszem, ebben segít némi alkohol is.
Igen, sajnos az ideát láttam benne amióta ismerem ( ~ 5 év ), és ez a szomorú, h ennyi idõ alatt félreismertem teljesen.

Adi
de õt bokornak nézzi!😄

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

a
Hát ez amúgy elég ciki helyzet... legjobb, ha nem ideálokban gondolkozik az ember.
Ezt a csajt meg felejtsd el, annyi a szépleány, mint égen a csillag...

(de ezt már elõttem is elmondták párszor...)

Adi
Kurva= pénzért árulja a testést
Ribanc= "hülye kurva" és "ingyen" baszik füvel-fával.
Szerintettek melyik a jobb??
Én azt mondom: Kurva!

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

képt! <#nyes>

Kepek nincsennek? 😄D

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Ez van, nem ez volt az utolsó pofon az élettõl, elhiheted. De azért nem érdemes leszajházni valakit, mert éppen nem nálad kötött ki. Éli az életét, lehet, hogy kissé hevesen, de ki így, ki úgy szerez tapasztalatot.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Az a gond veled is, hogy nem olvasol figyelmesen. A csaj nem a srác barátja(gy.k.: nem járnak), sazl gyakorlatilag azzal fekszik össze és ahányszor akivel neki jól esik és punktum. Az megint más kérdés, hogy ki mire következtet a viselkedésébõl.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Hát az rohattul nem érdekel h mindent ki akar próbálni.. ez nem indok.
Inkább az zavar leginkább, h errõl a "haver" közben fényképeket is csinált, és amúgy sem tartom túl sokra, egy f*szfej. Ha mással csinálja, az talán nem zavart volna ennyire.
Biztos nem pénzért csinálta, legfeljebb sodortak közösen egy cigit vagy hasonló.

Egy strigulának jó lesz a füzetedbe. 😄

legyel akkor fû vagy fa..

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

hát ööö... azért én is kibuknék, ha megcsalna a barátnõm, és még talán ilyeneket is gondolnék róla, ha szeretm, akkor is :\
Sickness
szerintem keféld meg

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

petyka2
Kivel"keféltette"meg magát?Csak a haveroddal?-nagy kaland...Mit vártál?17 évesen fogadjon örök hûséget?Állitolag szereted itt meg lekurvázod?Neked mennyi barátnõd vot ezidáig?<#conf><#csodalk>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

Taranov
Hát Cat pont ezt kérdezte, hogy kap-e 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Esrohnoil
Egyébként van megoldás mindenre, ha nem járok senkivel, tuti nem csalnak meg. 😄

Esrohnoil
Na ez az. 😊

honnan tudod,hogy akikkel lefekszik nemkap-e érte zsozsot...<#eplus2>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

jajj, ne rinyájjál már, egy szónak több jelentése is van, és asszem még neked is sikerült felfogni, hogy itt nem prostituáltról van szó
üljetek le beszéljétek meg ha õ nemtud dönteni mit akar hagyd a fenébe vanmég rajtakívül sok ezer lány aki pont rád vár!
(megjegyzés:kurvábol lessz a legjobb feleség!)<#nyes>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Taranov
Nem érdekes Cat felfogása, csupán ti nem vagytok tisztában a kurva szó jelentésével.
A kurva az, aki eladja magát, akinek csak simán több emberrel van viszonya egyszerre, az nem kurva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Esrohnoil
Érdekes felfogás...
Nem tom mit szólnál ha a barátod/barátnõd mással is kefélgetne...
Ha kiderül h. egy csaj nem csak velem kavar, azonnal elhajtom az anyjába, és nem adok több esélyt neki, max ha egy jó idõ után tényleg úgy látom h. megváltozott. Én sem szédítek mást ha van barátnõm, és ezt ugyanúgy elvárom a másik féltõl is.

Add meg a telefonszámát! 😄

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

bertino
van benne vmi

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bucser
Ez így igaz van aki meg tudja állni, hogy minden adandó alkalommal kipróbáljon egy új pasit van aki nem... "Hála" az új tiniideáloknak ezen utóbbi kezd a trend lenni... És tudjátok mi különbözteti meg a jó csajt és a büdös kurvát???

A jócsaj mindenkivel elmegy a Büdös kurva meg mindenkivel csak veled nem....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

stp4trick
Csak oda van a facér<#eplus2>

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

te ijen balázssó lehecc<#wilting>

-tRs-Landor

Taranov
Én ezt a büdös kurva kifejezést azért egy kicsit erõsnek tartom.

Balo
Tényleg nem kurva! Ringyó, lotyó stb...

&#8222;Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.&#8221; - Emerson

Rafaelo
vagy csak kurvás a lelkem 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Lteebee
Én azt gondolom, hogy egy 17 éves lány sokmindent kipróbál, vagy ki akar próbálni.
Majd lenyugszik szépen és valszeg normális felnõtt lesz belõle.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Montanosz
szerintem bosszúból engedki belõle a levegõt, és vegyél egy fejlettebb példányt ami már veszekedni is tudd.sokkal nagyobb élvezett

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

mrzed001
Amelyik csaj 17-éves korára >3 fiúval volt, az a következõ 3 évben is >3 fiúval lesz (legfeljebb nem tudsz róla).
Szóval a véleményem: <#levele>

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Rafaelo
kérem rakják át a gumiba

aláírás rafi .....

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

alberto 15
jó topik 😄

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

Montanosz
lagfeljebb a gyerekedet szala arrarának fogják híni és szép barna gyerök lesz

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

hát attól még hogy egy 17 éves csajt rajtad kivul más is megdug, miért is kurva? <#confused>
vagy pénzért csinálja? (ezt eddig nem irtad)

desigo
Legyél a stricije😊))
hát asszem fiatalka még, msáhogy látja ezeket a dolgokat, sztem dobd :|
Kandurex
Dobni, azonnal!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

21 és õ 4 évvel fiatalabb. A történet elején ez másképpen volt ..

Persze, hogy elhitetted magaddal, hiszen egy ideált hajszolsz, mint a legtöbben 😊
Amúgy hány évs is vagy, és mennyi a hölgy?