Mk Shaolin Monks
Oldal 1 / 11Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A MKSM-hez használ valaki AR,MAX-t? Mert segítség kellene.
A fõmenüben lenyomva tartod az L2-õt és közbe írod: kocka, fel, L1, R1, balra, jobbra, kocka ezzel nekem mûködött, ha nem jó akkor meg kell csinálnod Smoke küldetéseit, mer azzal is fel lehet oldani. Itt egy link h hol találod: http://www.youtube.com/watch?v=TisBuH4KrE0
segítsetek már a régi mortal kombat 2õt hogyan lehet behozni a játékba???találtam kódot hozzá,de valamiért nem jó!Írja már le a helyes kódot,ha valaki tudja elõre is köszönöm...
XBOX360,P4 1.8 GHZ,GForce 8600GT (512MB)
Azt ugy kell hogy van 3 fa és mindhárom fába bekell dobni egy csontit.
Valaki nem tudna segíteni a kígyós pályán ahol a kígyó szájába tüskék vannak már próbáltam a csontikat a tüskékre szúrni de nem tûnt el a tüske<#rinya>#rinya>
HI valaki tudna segiteni? meg csináltam az összes snoke missiont és elvileg meg kapnám a mk2 de nem kapok csak 50,000 exp nem tud valaki segiteni? amugy eredeti pal-os NÉZETEKBE LÉCI
Milyen küldizésrõl beszélsz?
valaki irjon már????
vagyis vki elmondaná h hogy kell küldizni?
vki nem tudja hogy kell küldizni?
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#mf2>#mf2> kérdezzetek már vmit !!!
hehe😊
Én kivittem<#vigyor2>#vigyor2><#worship>#worship><#nevetes1>#nevetes1>
Ki vitte már ki a survival módot?? Én tegnap kivittem😊
A Living forestban lehet 1 szer még harcolni vele. lerírom: Ahogy beérsz living foresztbe, széttöröd a szobrot és egybõl balra kell menni és duplát ugrani. ha ugrottál duplát akkor egy ágra fogsz fel...mászni és azon himbálózni fog..(ehhez persze minden abilitit megg kell szerezni ha megvan a himbálózás akkor eldobod magad és ien léceken fel tudsz mászni egy fa tetejére. onnan már tudni fogod merre kell meni! ja és ha nem megy jelentkezz be msn-re és ott elmondom mikrofonon kersztül.:9 ugy könyeb ha nem érted😊
Valaki tudja hogy MILÉNÁVAL hol lehet megint harcolni??????<#fejvakaras>#fejvakaras>
ÁÁ már tudom hogy kelll.
http://www.youtube.com/watch?v=PtJ2lcjpmDI&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=PtJ2lcjpmDI&feature=channel
A survival modot hogy lehet megszerzeni???????
azt hogy egyedül harcolsz mindenki ellen mint ezen a videón:
http://www.youtube.com/watch?v=JCrKOIIHMDo
azt hogy egyedül harcolsz mindenki ellen mint ezen a videón:
http://www.youtube.com/watch?v=JCrKOIIHMDo
Valaki tudja hogy versus modban lehet e fatalitizni ?????
Mert láttam egy ilyen videót a youtube.com-on.
Mert láttam egy ilyen videót a youtube.com-on.
Ha kell a többi is akkor leírom, csak írj.
wasteland vs mód: a portálba megint a két kis jelre kell ráállni és felugrani a koinért.
wu-shi academy vs módba: rálépsz a kis jelre, ahol jhonny cage-el harcoltál elõször (de ehhez ketten kelletek)bemész egy ajtón és megszerzed a koint.
A warrior shire pálya vs módba: a whu-shi academybe van a sok katapult a negyedikbe beledobsz egy ellenséget és megkapod a koint.
Össze kell gyûjteni a koinokat. Azokba vannak a pályák is.
Igen,de pályákat hogy kell szerezni?
Megtaláltad azt a koint, amit írtam??? Mert azzal tudod feloldani versus módba scorpiont.
Már én is végig vittem a játékot liu kangel és kung lao val.
Csak scorpion vst nem találtam meg.
Csak scorpion vst nem találtam meg.
De úgy csak vs módba adja meg.
De úgy is meglehet hogy egyedül viszed ki a játékot Liu kang el. vagyis nekem ugy adta meg😊 <#worship>#worship><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Kösz!
Bocs nem a jobb oldali, hanem a bal.
A foundryba, ahol a két ellenség kitöri a falat, a jobb oldali mellett van még egy kis rész oda kell dobni az ellenséget, utána meg behajítani, a lávába arra ráugrasz és meg is van scorpion.
Scorpiont hol lehet megszerezni vs módba???????????
Akinek test ur might gondjai vannak az nyomja két két ujjal a háromszöget és az négyzetett és másik két ujjal kört és ikszet és kis ujjal az L1 -et.
😊 én egyedül is és a bátyámal is játszotam és szerintem egyedül kicsit nehezebb 😊 jó azért már amikor egyedül vittem és a SOul tombs ban voltam ott már Majdnem idegbeteg lettem hogy nem tudom azt a test ur might-ot megcsinálni... tesóm abban nagy Mûvész! de én... pfff.. de ugy sikerült hogy a Négyzetet is és az X et is nyomtam😊 lényeg:SIkerült!
Én igen. Kung laoval viszem a foundryban vagyok. Még kéne 11 secret, de nem nagyon találom õket. Én nekem jobban tetszett amikor öcsémmel nyomtuk. Mi úgy gyõztük le shao kahnt.
na mivan senki se mortálozik????<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
De szerintem ugy izgalmasabb ha inkább egyedül kiviszed... Én megtettemés nem csalódtam.. és ahogy mondtam, A végén igy egyszerbb lesz kiütni Shao Khant!!!<#mf2>#mf2>
Hali. Mi közbe írod a kódot az L2 folyamatosan nyomd. Sub-zero: kocka, le, fel, L1, L1, fel, kocka. Scorpion: kocka, fel, L1, R1, balra, jobbra, kocka. MkII: kocka, fel, le, jobbra, balra, R2, kocka. Miután beírtad a kódot elengeded az L2-õt és egy hangot hallasz.
<#duhos2>#duhos2><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz> UNALOM VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#szomoru1>#szomoru1>
Fel és le nem???
<#boxer>#boxer>
Scorpion kódja:L2;fel;le;elöre;vissza;R2;kocka
Szia!!Én jól le írtam mind a két embernek a kódját de nem hallom a hangot!!Ja és scorpion-nál mit jelent aZ elõre meg a hátra??
Szia!!Én jól le írtam mind a két embernek a kódját de nem hallom a hangot!!Ja és scorpion-nál mit jelent aZ elõre meg a hátra??
Köszi szépen!!
Szia! A fõmenübe kell beírni a kódokat és ha sikeresen aktiváltad a kódot akkor egy kis hangot fogsz hallani! Skorpióval is és sub zeroval is ko-op on,és single playerben tudsz játszani ha jól berirtad kódot! remélem tudtam segíteni.<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Írjatok vissza léci!!<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Szia!! Krisz08
Sub-Zero kódja:L2;kocka;le;fel;L1;fel;kocka Én lemásoltam ezeket a kódokat de nem tom hogy hova kell írni!Ja meg van olyan problémám is hogy egy vidibe láttam hogy egy embernek a single player-be be van hozva neki sub-zero meg scorpion!!Õket hogy kell behozni???Hogy lehessek vele a single-ba?Köszi:Üdv:998877
Sub-Zero kódja:L2;kocka;le;fel;L1;fel;kocka Én lemásoltam ezeket a kódokat de nem tom hogy hova kell írni!Ja meg van olyan problémám is hogy egy vidibe láttam hogy egy embernek a single player-be be van hozva neki sub-zero meg scorpion!!Õket hogy kell behozni???Hogy lehessek vele a single-ba?Köszi:Üdv:998877
Szívesen.Ja és nincs mit akinek ugyan ien problémája van olvassa vissza amit régen irtam! további jó Mortalozást kivánok mindenkinek!!😊<#mf1>#mf1><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Sikerült kinyirnom SHAO KHANT ,köszz a segitséget Kung lao 13!
Nélkülded nem tudtam volna kinyirni<#vigyor4>#vigyor4><#worship>#worship><#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
Nélkülded nem tudtam volna kinyirni<#vigyor4>#vigyor4><#worship>#worship><#wink>#wink><#vigyor>#vigyor>
DE alig van már élete és elkezd forogni én meg nyomom a L2+x et és mindig az utolsó forgássa veszi le az életem.És már a végén nem marad életem.<#falbav>#falbav><#wilting>#wilting>
Oldal 1 / 11Következő →