Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, természetesen nem húztam le, nem tiltottam le semmilyen meghajtót !
Ez nembiztos hogy a DT Pro mûve másnál is ment lehuzogatás nélkül is alaplapi chipset is befolyásolhatja.
Next PC upgrade: 2022
Sziasztok.
Megosztanám az Én tapasztalataimat a DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215 !
Láttam, hogy írtátok, hogy World Racing 2, GT Legends, GTR nem indul ezzel.
World Racing 2:
Feltettem a DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX
Gép újra indítás nélkül simán engedte a " cryptapi.dll " -t fellülírni
NEM állítottam semmit külön a DAEMON_Tools_Pro -ba.
World Racing 2 -t beraktam a DAEMON_Tools_Pro -ba
Telepítettem
Indításnál ezt adtam meg: 4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
És ment szépen !!!
GT Legends:
GT Legends beraktam a DAEMON_Tools_Pro –ba
Telepítettem
Indításnál ezt adtam meg: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
Elszõr csak fekete képrnyõ homokórával és nem történt semmi. Aztán a sokadik próba után (minden indításnál Spyware Terminator engedélyt kért), Kikapcsoltam-kiléptem a Spyware Terminatorból és egybõl indult !!!
GTR:
Még nem próbáltam, de kifogom próbálni azt is a héten !
TELEPÍTÉS KÖZBE és az indításoknál NEM MENT MÁSIK VIRTUÁLIS MEGHAJTÓ (Alcohol 120%) ÉS AZ INTERNETET IS LE ÁLLÍTOTTAM.
Erre lehet, hogy nem lett volna szükség, mert Telepítés után vissza kapcsoltam õket és ugyanúgy mentek.
De lehet, hogy telepítés alatt-elsõ indításoknál mégiscsak jó volt, hogy le állítottam õket.
Gépem: AMD 2800+ Xp Barton, ABIT NF7-S2G, Samsung SATA 120 8m, 2*512 Mb(400) RAM, Gainward 6600 GT 256 Mb (AGP), 400 -as Táp, LG Flatron ez T710PH(19).
Igazából csak Nod32-õm jelzett be rá !
Ilyen másnál is van, másik vírusirtónál ???
Megosztanám az Én tapasztalataimat a DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215 !
Láttam, hogy írtátok, hogy World Racing 2, GT Legends, GTR nem indul ezzel.
World Racing 2:
Feltettem a DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX
Gép újra indítás nélkül simán engedte a " cryptapi.dll " -t fellülírni
NEM állítottam semmit külön a DAEMON_Tools_Pro -ba.
World Racing 2 -t beraktam a DAEMON_Tools_Pro -ba
Telepítettem
Indításnál ezt adtam meg: 4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS
És ment szépen !!!
GT Legends:
GT Legends beraktam a DAEMON_Tools_Pro –ba
Telepítettem
Indításnál ezt adtam meg: FFMGU-HA34Y-V8ABF-VUN3Y-SCTRP
Elszõr csak fekete képrnyõ homokórával és nem történt semmi. Aztán a sokadik próba után (minden indításnál Spyware Terminator engedélyt kért), Kikapcsoltam-kiléptem a Spyware Terminatorból és egybõl indult !!!
GTR:
Még nem próbáltam, de kifogom próbálni azt is a héten !
TELEPÍTÉS KÖZBE és az indításoknál NEM MENT MÁSIK VIRTUÁLIS MEGHAJTÓ (Alcohol 120%) ÉS AZ INTERNETET IS LE ÁLLÍTOTTAM.
Erre lehet, hogy nem lett volna szükség, mert Telepítés után vissza kapcsoltam õket és ugyanúgy mentek.
De lehet, hogy telepítés alatt-elsõ indításoknál mégiscsak jó volt, hogy le állítottam õket.
Gépem: AMD 2800+ Xp Barton, ABIT NF7-S2G, Samsung SATA 120 8m, 2*512 Mb(400) RAM, Gainward 6600 GT 256 Mb (AGP), 400 -as Táp, LG Flatron ez T710PH(19).
Igazából csak Nod32-õm jelzett be rá !
Ilyen másnál is van, másik vírusirtónál ???
Na jó, talán a Hide CD/R funkcióval jobb, de tényleg: melyik az a játék ami még yasu-val sem indul? De a lényeg az, hogy az igazi SF-s játékok nem mennek, amiért annyira várták ezt a pro-t!
Nálam nem oldodótt meg ezzel a helyzet!
Újra kellett raknom a rendszert (azt hiszem a 1.49 sptd volt a ludas)!
Egyelõre hanyagolom a daemon-t!
Újra kellett raknom a rendszert (azt hiszem a 1.49 sptd volt a ludas)!
Egyelõre hanyagolom a daemon-t!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Van olyan játék ami még yasu-val sem indult el...de a DT Pro-val igen, úgyhogy hülyeség hogy nem jobb.
Sajnos a cd és dvd írási probléma nálam is jelentkezett 😞!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Annyit értünk el vele hogy nem kell yasu a securomos játékhoz de a yasu engem spec nem zavart egyáltalán
http://goo.gl/gd6Zi5
Igazából ez a DT Pro semmivel sem ér többet, mint a DT 4.09 például!
Egyik játékot sem tudja elindítani lehúzás nélkül: GTR, GT Legends, World Racing 2, Fim Speedway 2!!!!!!
Egyik játékot sem tudja elindítani lehúzás nélkül: GTR, GT Legends, World Racing 2, Fim Speedway 2!!!!!!
Nem volt a karantenban, de teljesen "kilottem" a virusirtot es ujraraktam a DT-t.
Hümm,ugy néz ki ovodás láma vagyok!
THX
THX
Ez a dtprohlp.dll lenne a Win32/Adware WhenU.ShavNow.Amit a Free Daemon-hoz csomagoltak.Valószinüleg a viruirtód telepités közben törölte.Nézd meg a karantént.Onnan vissza tudod állitani.
Nem olvastad el amikor a védelmeket bekapcsoltad. Kiírt egy figyelmeztetõ szöveget hogy ha bekapcsolod a cd-r elrejtést akkor nem tudsz írni, de ha kikapcsolod akkor igen.
Keserü tapasztalat,mióta felettem meghalt minden fajta ujrairhato lemez irás.
Az egyszer irhatot ki sem mertem probálni.
Az emulálásokat nem probáltam,mert nekem idáig is mentek lehuzogatás nélkül a játékok.(nincs ATA eszköz,igy minden ATA csatorna tiltva)
Az egyszer irhatot ki sem mertem probálni.
Az emulálásokat nem probáltam,mert nekem idáig is mentek lehuzogatás nélkül a játékok.(nincs ATA eszköz,igy minden ATA csatorna tiltva)
Hello!
Keres valami dtprohlp.dll file-t, honnan lehet leszedni?
Keres valami dtprohlp.dll file-t, honnan lehet leszedni?
Király vagy. köszi a helpet.. Kipróbálom nemsokára,h siekrült-e az autó startot kilõni..
3Ds MAX :)
Az óra mellett pedig ott kell lennie DT Pro ikonjának.
Arra kattints, opciók, majd Automatikus indítás ki.
Arra kattints, opciók, majd Automatikus indítás ki.
Sziasztok. Felraktam egy pár napja megy minden tökéletesen,viszont mikor újrainditom a gépet minden winfos startnál az összes eddigi cuccot amit megnyitottam vele elinditja autorunnal.. Szal bejön vagy 3 játék telepitõje winfos inditásnál.. Ezt ki lehet kapcsolni? Meg csak a tálcára lehet lerakni a progit? kis ikonban nem lehet az óra mellé?
3Ds MAX :)
Hát szerintem senki nem fogja az eredeti lemezét lemásolni és csak ezért feltölteni 4GB-ot hogy akárki is tesztelje max ha átmegy valaki az illetõhöz 😄
Next PC upgrade: 2022
A World Racing 2-rõl és az FIM 2-rõl késõbb tudok nyilatkozni, most direkt a DT Pro kedvéért leszedtem õket.
Másold bele a Daemon Tools Pro könyvtárba és onnan futtasd.
Nekem mûködik.
Nekem mûködik.
Hibás a telepítõ.
A C-n keresi a fájlt, amit az E-n kellene.
Get PROPER. 😄
A C-n keresi a fájlt, amit az E-n kellene.
Get PROPER. 😄
Inkább ezt töltsétek.
Nem kell jelszó a kicsomagoláshoz.
A tálca ikont ajánlatos bezárni telepítés elõtt.
Daemon Tools Pro teljes magyarítása
Nem kell jelszó a kicsomagoláshoz.
A tálca ikont ajánlatos bezárni telepítés elõtt.
Daemon Tools Pro teljes magyarítása
De másolható SF védelemmel ellátott lemez, ki tudja lehet úgy menne is a WR2 simán, csak még ezt senki sem tette meg.
Egy srác itt a fórumon jelezte hogy neki megy a WR2 lehúzás nélkûl a pro-val.
A vIDE meg halálbiztosan vinni fog minden védelmet. Ezt így kijelentem itt.
Egy srác itt a fórumon jelezte hogy neki megy a WR2 lehúzás nélkûl a pro-val.
A vIDE meg halálbiztosan vinni fog minden védelmet. Ezt így kijelentem itt.
Amíg nincsen vIDE támogatás, addig ne jeletsünk ki azért 😉 Ha aztán se, akkor tényleg gáz van :S
Letöltöd az unlockert ( link lejjebb ) jobb klikk rajta, unlock, s máris törölheted.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Indítsd újra a géped és kiderül! Amúgy a leírást kell követni és nem mást.
Olyat tudtam csinálni, hgy átneveztem, így se tudom törölni, de a cracket be tudtam másolni, ez jó?
Help, nem engedi fejbeírni a crack-kel a cryptapi.dll-t(4.10), mert azt írja, hogy valami használja. Hol tudom leállítani?
nem ludas az😊 alt+f9 és akkor kicsomizza rendesen😊 (ha be van állítva winrar mint nekem) 😊 f5re csak azt az egy fájlt csomizza ki😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Én TC-vel csomizom ki, de behívja a winrar-t. 😛
Köszi, így már megvan a file. Sosem gondoltam volna, hogy pont a total commander lesz a ludas a dologban😊
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Pedig abban a verzióban ott van a crack is természetesen egy PARADOX mappában.
Akkor szedd le máshonnan, már sok helyen fent van!
Akkor szedd le máshonnan, már sok helyen fent van!
Most már csak arra vagyok kiváncsi, hogy merre találni a crackelt cryptapi.dll-t. Mert a PARADOX verzió nem tartalmazza és a kicsomagolt install mindenben megegyezik a DAEMON-Tools oldaláról letölthetõvel.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Nem mondtam hogy telepítsen, de aki telepített annak el is kell távolítania, ahhoz adtam tanácsot(már ez is baj?). Amúgy is elsõként még amikor kijött a DT, nem volt crack és fel kellett tenni a whenu-t is.
Minek tulbonyolitani a dolgot.Feltelepitettem a DTPro Free-t.Felülirtam a cryptapi.dll-t Total Commander-el.Inditáskor kért egy e-mail cimet.Beirtam azt,amivel a Daemon Tools honlapján regisztráltam és kész.Nekem semmilyen Adware-t nem akart telepiteni.
Én úgy crackeltem meg, mikor a whenu is fent volt és engedte, felülírta és kész, de utána nem indítottam el a dt pro-t. hanem töröltem a whenu-tt és utána futtattam mindenféle spyware, adware írtó programot, mert szépen pakol fel magával adware-eket, spyware-eket.
Ha végképp nem megy akkor csökkentett módban írd felül, vagy az unlockerrel. A lényeg hogy ha sikerült megcrackelni akkor indítsd újra a windows-t.
Végülis ennyi.
Ha végképp nem megy akkor csökkentett módban írd felül, vagy az unlockerrel. A lényeg hogy ha sikerült megcrackelni akkor indítsd újra a windows-t.
Végülis ennyi.