Daemon tools 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazából, install után nem szabad engedni futni, s ekkor ki kell cserélni a tört dll-re az eredetit, s kész
Utána futhat

Viszont most jelenleg azt a dll-t unlocker-rel tudod csak hozzáférhetõvé tenni, utána töröld, uninstalláld a WhenU-t, s írd felül a dll-t a crackeltel.
agyhalál
Valaki leírná a PARADOX verzió telepítésének pontos folyamatát? Szégyellem, de ennél a programnál nem igazodok ki rajta. Most felraktam úgy, ahogy azt a program kívánta. Remélem azért újra tudom telepíteni a WhenU nélkül is.
Köszönöm elõre is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Akkor már egyszerûen lehetetlen hogy legyen olyan védelem amit ne tudjon kijátszani a vIDE-vel. Legalábbis egy darabig nem lesz védelem ami ezt ki tudja játszani, akár hónapokig. Elég nagy fejtörés lesz ez a védelem készítõinek. 😊

Amúgy már láttam képet a vIDE-rõl, asszem 1 éve készült képen, de nem biztos a dátum.
El tudnád mondani a lépéseket hogy csináltad?
Mert a DJ Eclipse-es verzióban is az itwins van.
Nekem azzal sem indul.
Pontosabban így:
vIDE is not yet implemented, nevertheless it is planned to add it within
one of the next updates (and we already updated DT Pro twice since customer-release).
A következõ frissítésben benne lesz, írta Locutus.
Ami lehet hogy csak 1 hét.
[HUN]FaTaL
Na kipróbáltam a wr2t friss rendszerrel de ua mint eddig tehát semmi értelme warez szempontjából a pronak így tuti nem adnék pénzt érte

http://goo.gl/gd6Zi5

[HUN]FaTaL
Egyelõre semmi hír az ides verzióról szal lehet h 2 évet várhatunk arra is mint erre a verzióra

Humesz
Arról a hamarosan-ról van is valami hír vagy csak szerinted?!
mucsácsó
Mondjuk a dolog még nincs veszve, mert majd jön egy frissítésben hamarosan a vIDE (virtual IDE)...na akkor kell majd kipróbálni mégegyszer azokat, amik nem mentek 😊
rage
Safedisk 4-es játékoknál nálam továbbra is kell az SD4Hide, viszont a legújabb SecuRom 7-es játékok mûködnek simán YASU nélkül.

Volt olyan is, amit a Daemon 4.09 SPTD 1.50 és legújabb YASU nem tudott elindítani, de a pro simán viszi magától.

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Humesz
Nem a DT miatt van! Nálam minden jó.
Mióta feltettem nem mûködik a vágolap. Valaki help pls.
DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX

Na erre, pontosabban a " dtprohlp.dll " -re a Nod32-m kicsit.....
Úgyhogy most egyelõre leszedtem.

Habár elõtte a Spyware Terminator is talált 1-2 dolgot vele kapcsolatba amiket töröltem, de attól ment tovább rendesen.
spidey91
LRC??

Gépem ati X1900 4200

Humesz
Én csak a GT Legends-rõl tudok nyilatkozni: NEM MEGY! Ugyanúgy 'error' van a cd keresésnél. Kipróbálok valami mást is.

Grebber: Ahelyett, hogy itt osztogatnál folyamatosan inkább tesztelj te is, ne másra várj ha lusta vagy!
| #1580 - DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX

Ez nagyon jó !

World Racing 2 - by Dj Eclipse -> MEGY simán, semmi lehúzás, se külön letiltás !
spidey91
Lada RAcing Club müxik és ha igen csak sima mount és kész?

Gépem ati X1900 4200

De ez már a tört verzió, én régebben is linkeltem, de az az adware verzió volt, amikor még nem is volt törés.
Humesz
Én felraktam minden gond nélkül amit ide linkeltél. Nálam semmilyen WhenU és társai nem kerültek fel, sõt az sptd-t is felrakta magától. Nemsokára felrakom a GT Legends-t és meglátjuk, hogy mit ér ez az egész.
Humesz
Off
[HUN]FaTaL
Nem legális, sosem volt az mivel másoknak anyagi kárt okoz!

Sztem a cracker csapatok is "legálisak", úgy értve, ha nem árulják pénzért a töréseket vagy azzal együtt a szoftvert. Pl Hungarian Cracker Club

GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7

DjDano
Persze igazad van, de ennyi erõvel akkor a cracker csapatokat is hagyni kéne, mert azok se csinálnak mást csak kiiktatják a védelmet 😊

mucsácsó
Annyira nem illegális, mert neked maximálisan jogod van biztonsági másolatot készíteni a játékaidról, programjaidról.. (persze azt nem továbbadva ugye lehetõleg..😛)
Csak ezek a mocskos SF-esek, meg a többi protectionos szemét ezt eléggé akadályozza, de azt hiszem mától kezdve ez már a múlté 😊 (egy bizonyos ideig biztosan legalábbis...de úgyis folyamatosan frissítik a DT-t, szóval azt gondolom nem lesz probléma nagyon 😊
mucsácsó
Flatout 2-rõl imént csináltam egy clonet a DT Proval, átküldetem Fronternek a .mds fájlt, tesztelte, és mûködik rendesen!! 😊
SF4 Pro kilõve 😉 Pontosan még nemtom, hogy mennyi a verziószáma, majd megnézem mindjárt 😊
rage
AnyDVD,Alcohol,stb
😊

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

DjDano
Azért az érdekes, hogy egy illegális programot pénzért árulnak 😊

grebber
Na látom nemnagyon teszteli senki!
De egy biztató jel:

"A Death to Spies nevü orosz gamma nem indult el eddig sehogy nekem. Ezzel lazán elindult. Király."

Next PC upgrade: 2022

[HUN]FaTaL
A crakelt verzióhoz is kell netkapcsolat? Vagy már magához a telepítéshez kell? Mert akkor decemberig bajban leszek 😞

mucsácsó
Szívesen!
Én is nemrégiben találtam rá egyébként, de valóban hasznos kis progi 😊
Köszi, nagyon jól jön ez nekem 😊
Bárcsak korábban megtudtam volna, hogy létezik ilyen progi.
mucsácsó
VAGY, a legeslegyegyszerûbb:

Használjátok az Unlocker nevezetõ programot...nagyon hasznos!!
Innen le lehet tölteni, ingyenes program! Esetleg további infók ITT, ha érdekel vkit.
Ez olyan progi, mellyel le tudod állítani a folyamatot, ha valamilyen fájlt használ vmi...pl sokszor van az az XP bug, hogy nem tudsz letörölni egy fájlt, mert használja vmi, és rinyál...ilyen hasznos az Unlocker: jobb klikk -> Unlocker -> explorer.exe fogja használni, és le tudod állítani, majd ezután törölheted.
Hasznos nagyon sokmindenre még, esetleg ha vmi fájlt vírus használ, azt is lazán leállítja, már hasznomra volt 1-2 féregírtásnál...
És most a DT Pro crackelésnél is 😉
lck
Biztosss béna vagyok, de a dtprohlp.dll-t keresi indításkor ???
Help nekem.
rage
Kicsit érdekes, hogy 7 mega lett a 6,3-ból 😊

Itt a full, jól mûködõ verzió, tessék:

DAEMON_Tools_Pro_v4.10.0215_32bit_INTERNAL-PARADOX
grebber
Na akkor nosza tesztelje már valaki valami régi sf3-as game-en!

Igen, viszont nem egyszerû annak a dll-nek a bemásolása.
Most csökkentett módban vagyok, így sikerült.

Elmondom hogy kell:
-Csökkentett módban bemásolni
-VAGY-
-DTPro uninstall, ha fent van, restart, reinstall, SHELL EXTENSIONÖS IZÉT NEM BEPIPÁL, RUN AFTER INSTALL NEM BEPIPÁL, dll bemásolás, indítás, és elméletileg kész.
TorrentLeechen fent van, nem kamu!
lck
Ilyeneket én is tudok:
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-RELOADED
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-HATRED
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-DEVIANCE
:-)
spidey91
LINKET!!!!!!!!!

Gépem ati X1900 4200

mucsácsó
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-PARADOX

ennyi! 😄
spidey91
kicsit poénde a BSPlayer 2-nél van hasonlo védelem
a
Free Edition csak WheU-val van míg a Pro WheU nélklül van

De a BsPlayer Pro hoz csak egy rohadt cd-kulcs kellett és má ment is
sajna ez a DT pro nehezebbnek néz ki😞(((

Gépem ati X1900 4200

Még ismerkednek vele, vagy nem merik felrakni az adware miatt, pedig nincs benne semmi rossz.
grebber
Hm nem nagy az izgalom az új trial miatt senki semmit nem ir róla 😞

Humesz
GT Legends vonatkozás engem is érdekel 😊
grebber
Na aki használja a trialt irhatna mit tud WR2,GTR,GT Legends mennek vele?

rage
Egyébként, ha jól értelmeztem a fórumban írtakat, a kb 32 USD 1 éves licensze arról szól, hogy 1 éven át jogosult a vásárló minden frissítésre és fejlesztésre, 1 év elmúltával már nem, viszont maga a program az mûködik tovább, nyilván az épp akkori legutolsó frissítéssel.

mucsácsó
Hát szerintem sem érdemes, törlöm is..ez így vacak sajna 😞 nem ér annyit az egész..

Amúgy meg holnap...vagyis maholnap 😊 már sztem lesz crackelt, ezt az adware szutykot kipucolják a trialból, vagy a fullosat feltörik és kész.. 😊
rage
Nem bizony, én ilyeneket szoktam mások gépérõl eltávolítani bizonyos fórumokban, nem telepíteni...

Hijackthis-szel ki kell nyírni az összeset, aztán ha nem megy a DT, akkor leszedni azt is

S vagy fizetõs/crackelt full, vagy a jó régi normális változat marad