Daemon tools 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utána futhat
Viszont most jelenleg azt a dll-t unlocker-rel tudod csak hozzáférhetõvé tenni, utána töröld, uninstalláld a WhenU-t, s írd felül a dll-t a crackeltel.
Köszönöm elõre is.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Amúgy már láttam képet a vIDE-rõl, asszem 1 éve készült képen, de nem biztos a dátum.
Mert a DJ Eclipse-es verzióban is az itwins van.
Nekem azzal sem indul.
vIDE is not yet implemented, nevertheless it is planned to add it within
one of the next updates (and we already updated DT Pro twice since customer-release).
Ami lehet hogy csak 1 hét.
http://goo.gl/gd6Zi5
Volt olyan is, amit a Daemon 4.09 SPTD 1.50 és legújabb YASU nem tudott elindítani, de a pro simán viszi magától.
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
Na erre, pontosabban a " dtprohlp.dll " -re a Nod32-m kicsit.....
Úgyhogy most egyelõre leszedtem.
Habár elõtte a Spyware Terminator is talált 1-2 dolgot vele kapcsolatba amiket töröltem, de attól ment tovább rendesen.
Grebber: Ahelyett, hogy itt osztogatnál folyamatosan inkább tesztelj te is, ne másra várj ha lusta vagy!
Ez nagyon jó !
World Racing 2 - by Dj Eclipse -> MEGY simán, semmi lehúzás, se külön letiltás !
GA EP35-DS3, C2D E6400@3,2, Geil Ultra 2x1 CL4, GTX 280 1024MB, 250GB WD RE, TT Armor Jr., Logitech X-230...Win 7
Csak ezek a mocskos SF-esek, meg a többi protectionos szemét ezt eléggé akadályozza, de azt hiszem mától kezdve ez már a múlté 😊 (egy bizonyos ideig biztosan legalábbis...de úgyis folyamatosan frissítik a DT-t, szóval azt gondolom nem lesz probléma nagyon 😊
SF4 Pro kilõve 😉 Pontosan még nemtom, hogy mennyi a verziószáma, majd megnézem mindjárt 😊
😊
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
De egy biztató jel:
"A Death to Spies nevü orosz gamma nem indult el eddig sehogy nekem. Ezzel lazán elindult. Király."
Next PC upgrade: 2022
Bárcsak korábban megtudtam volna, hogy létezik ilyen progi.
Használjátok az Unlocker nevezetõ programot...nagyon hasznos!!
Innen le lehet tölteni, ingyenes program! Esetleg további infók ITT, ha érdekel vkit.
Ez olyan progi, mellyel le tudod állítani a folyamatot, ha valamilyen fájlt használ vmi...pl sokszor van az az XP bug, hogy nem tudsz letörölni egy fájlt, mert használja vmi, és rinyál...ilyen hasznos az Unlocker: jobb klikk -> Unlocker -> explorer.exe fogja használni, és le tudod állítani, majd ezután törölheted.
Hasznos nagyon sokmindenre még, esetleg ha vmi fájlt vírus használ, azt is lazán leállítja, már hasznomra volt 1-2 féregírtásnál...
És most a DT Pro crackelésnél is 😉
Most csökkentett módban vagyok, így sikerült.
Elmondom hogy kell:
-Csökkentett módban bemásolni
-VAGY-
-DTPro uninstall, ha fent van, restart, reinstall, SHELL EXTENSIONÖS IZÉT NEM BEPIPÁL, RUN AFTER INSTALL NEM BEPIPÁL, dll bemásolás, indítás, és elméletileg kész.
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-RELOADED
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-HATRED
DAEMON Tools Pro v4 10 0215 32bit INTERNAL-DEVIANCE
:-)
a
Free Edition csak WheU-val van míg a Pro WheU nélklül van
De a BsPlayer Pro hoz csak egy rohadt cd-kulcs kellett és má ment is
sajna ez a DT pro nehezebbnek néz ki😞(((
Gépem ati X1900 4200
Amúgy meg holnap...vagyis maholnap 😊 már sztem lesz crackelt, ezt az adware szutykot kipucolják a trialból, vagy a fullosat feltörik és kész.. 😊
Hijackthis-szel ki kell nyírni az összeset, aztán ha nem megy a DT, akkor leszedni azt is
S vagy fizetõs/crackelt full, vagy a jó régi normális változat marad